Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Εγω παντως θα ηθελα ανανεωση Ακπομ. Τοσο δυνατο επιθετικο δεν βλεπουμε εδω και χρονια.
Αλλο ενα κακο του Αμπελ (και εννοειται των μεσοεπιθετικων μας) που τον απαξιωσαν με τον τροπο τους.
Αλλο ενα κακο του Αμπελ (και εννοειται των μεσοεπιθετικων μας) που τον απαξιωσαν με τον τροπο τους.
οχι μπανε! να μεινει! και τον οκτωβρη να τον παν αεροδρόμιο σηκωτο οι υποστηρικτες του!
Εγω ειμαι φολα φερειρα πλεον!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ειμαι φολα φερειρα πλεον!
-
Κλείνω με το εξής.. Ας παραδεχτούμε ότι βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση με το ffp και ότι δυστυχώς θα χρειαστεί να κάνουμε βήματα προς τα πίσω για να ισορροπήσει το καράβι. Δεν μπορεί να ψάχνουμε λόγους να δικαιολογήσουμε τα 2 εκ του Άκπομ όταν μόλις πέρυσι δαπανήσαμε 3,5 εκ για τον Εσίτι. Αλήθεια το τότε scouting ενέκρινε το ποσό για αυτόν?
-
obanebane έγραψε:makispaspartou έγραψε:Όλοι μιλάμε για δίδυμο. Τι σύστημα θέλει να παίξει ο Αμπέλ???
Αν θέλει 4-4-2 πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3.
Αν θέλει 4-4-2,καλύτερα να τον φύγουν τώρα γιατί αλλιώς βλέπω να μη το γλυτώνει το ξύλο.
Χαχαχα! Καλά αυτός θέλει και δύο ισάξιους σε κάθε θέση!!!!
Το αστείο είναι ότι τους είχε απλά άλλαξε τις θέσεις!!!! Κατήργησε τον αριστερό εξτρέμ, το δεξί φουλ μπακ και το δεκάρι...
Το πρόβλημα πηγάζει από την αβεβαιότητα του προπονητή αλλά και την ανικανότητα του.
Σχεδιάζουμε μια ομάδα που θα κάνει στον προπονητή, αφού οι νταμπλούχοι δεν κάνουν τελικά, ο οποίος αν δεν μπει Ευρώπη χαιρετάει αλιβεντερτσι και φιλάκια από τη μαγευτική Πορτογαλία με την αποζημίωση στην τσέπη, και κάτσε ξεμπλεξε εσύ με ρόστερ αλλουνου προπονητή, με ffp και 4μυρια ρήτρες..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σχεδιάζουμε μια ομάδα που θα κάνει στον προπονητή, αφού οι νταμπλούχοι δεν κάνουν τελικά, ο οποίος αν δεν μπει Ευρώπη χαιρετάει αλιβεντερτσι και φιλάκια από τη μαγευτική Πορτογαλία με την αποζημίωση στην τσέπη, και κάτσε ξεμπλεξε εσύ με ρόστερ αλλουνου προπονητή, με ffp και 4μυρια ρήτρες..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τέτοιο σύστημα θα χρειαζόσουν 2 κεντρικά χαφ αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου
Τελικά ο Ακπομ ποιος είναι; Εκείνο το άλογο που είδαμε από την φυγή του Πριγιοβιτς μέχρι τα ματς με τον Αγιαξ ή ο αναποτελεσματικός επιθετικός που είδαμε φέτος;
Απ αυτον αν βγαλουμε 1μυριο με πωληση θα ειναι θαυμα!makispaspartou έγραψε:Κλείνω με το εξής.. Ας παραδεχτούμε ότι βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση με το ffp και ότι δυστυχώς θα χρειαστεί να κάνουμε βήματα προς τα πίσω για να ισορροπήσει το καράβι. Δεν μπορεί να ψάχνουμε λόγους να δικαιολογήσουμε τα 2 εκ του Άκπομ όταν μόλις πέρυσι δαπανήσαμε 3,5 εκ για τον Εσίτι. Αλήθεια το τότε scouting ενέκρινε το ποσό για αυτόν?
Παίδες, επειδή πολλοί αναφέρεστε σε αυτό, μήπως να κρατάμε μια πισινή για τα ποσά που γράφονται και ακούγονται για τις πωλήσεις του γαύρου?
Τι θέλω να πω.... Οι άνθρωποι (λέμε τώρα..) αποδεδειγμένα είναι μπροστά σε πολλά θέματα -κυρίως υπόγειας- λειτουργίας. Όταν δηλαδή ακούμε 15 εκατομμύρια για κάποιον Ρέτσο και πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα ακόμα και στις μέρες μας, μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω? Λογιστικός ισοσκελισμός, ξέπλυμ@ μαύρου χρήματος? Θα πέφταμε από τα σύννεφα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο?
Τι θέλω να πω.... Οι άνθρωποι (λέμε τώρα..) αποδεδειγμένα είναι μπροστά σε πολλά θέματα -κυρίως υπόγειας- λειτουργίας. Όταν δηλαδή ακούμε 15 εκατομμύρια για κάποιον Ρέτσο και πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα ακόμα και στις μέρες μας, μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω? Λογιστικός ισοσκελισμός, ξέπλυμ@ μαύρου χρήματος? Θα πέφταμε από τα σύννεφα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο?
Κάποιος συμφορουμίτης που να δουλεύει στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας να μας πει αν ο Schwab συμπλήρωσε το Passenger Locator Form για Ελλάδα και τι ημερομηνία άφιξης έβαλε υπάρχει; 

Για τις μεταγραφες του γαυρου που λεει και ο φιλος, ενα αρκετα σεβαστο ποσοστο απο το ποσο που υποτιθεται παιρνει ο γαυρος, παει σε μανατζερ διαφορους. Δηλαδη ναι μεν μπορει να δωσαν 20 για τον Ποντενσε οι Αγγλοι, αλλα ποσα φτασαν στα ταμεια του γαυρου ειναι αλλη υποθεση. Και αυτο δεν ειναι κακο, γιατι για αυτον ακριβως τον λογο εχουν τοσες ακρες και πουλανε οτι καδρονι εχουν δεξια και αριστερα.
makispaspartou έγραψε:Ναι δίκιο έχεις.. Παίρνει παραπάνω. Διάβασε τα ρεπορτάζ της εποχής και θα δεις τι συμβόλαιο υπέγραψε.
3,2 το χρόνο Μάκη,αυτά έγραφαν τα ρεπορτάζ.
- sourmenetes
- Moderator
@makispaspartou
1)ακομα δεν πούλησαμε τπτ
2) τα συμβόλαια παγκοσμίως θα πέσουν κατακόρυφα. Τα 1,5-2 εκ συμβόλαια θα γίνονται εύκολα 1εκ.
3)ο πριγιο αν βρεθεί φόρμουλα(δε μιλάω για λεφτά) παρακαλάει για εδώ.
4) η στρατηγική φαίνεται να άλλαξε γενικά. Σε κάποια συμβόλαια θα δοθεί το κάτι παραπάνω.
5)οσο και να έχουν γίνει και γίνονται λάθη, σε κάποια πράγματα γνωρίζουν τι θα κάνουν.
6) ο ακπομ με 2 καλά ματς Ευρώπης θα πιάσει πολύ παραπάνω,εφοσον είναι εδώ και τα παίξει.
7)δυστυχώς η χρονιά που μας πέρασε έριξε κατακόρυφα την εικόνα των παικτών.
8)δε θεωρώ πως θα δοθεί ο ακπομ με τα λεφτά που ακούγονται.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1)ακομα δεν πούλησαμε τπτ
2) τα συμβόλαια παγκοσμίως θα πέσουν κατακόρυφα. Τα 1,5-2 εκ συμβόλαια θα γίνονται εύκολα 1εκ.
3)ο πριγιο αν βρεθεί φόρμουλα(δε μιλάω για λεφτά) παρακαλάει για εδώ.
4) η στρατηγική φαίνεται να άλλαξε γενικά. Σε κάποια συμβόλαια θα δοθεί το κάτι παραπάνω.
5)οσο και να έχουν γίνει και γίνονται λάθη, σε κάποια πράγματα γνωρίζουν τι θα κάνουν.
6) ο ακπομ με 2 καλά ματς Ευρώπης θα πιάσει πολύ παραπάνω,εφοσον είναι εδώ και τα παίξει.
7)δυστυχώς η χρονιά που μας πέρασε έριξε κατακόρυφα την εικόνα των παικτών.
8)δε θεωρώ πως θα δοθεί ο ακπομ με τα λεφτά που ακούγονται.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γεμισαμε 10 σελιδες για τον ακπομ και στο τελος θ δειτε που θα μεινει 

Tον Τάσο Δώνη, πώς θα τον βλέπατε; Φέτος έκανε χάλια χρονιά στη Γαλλία και θα μπορούσε να αποκτηθεί αρκετά φθηνά (ίσως και ως δανεικός με οψιόν αγοράς). Θα ήταν ένα καλό στοίχημα να πάρει ο ΠΑΟΚ;