Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από makispaspartou »

zoran έγραψε:ο καλός οιωνός είναι τα αετόπουλα, που έδειξαν το δρόμο πως πρέπει να κινηθούμε.

Εξαρτάται τι θέλεις. Αν θέλεις αετόπουλα τότε να είσαι προετοιμασμένος για τεταρτο πέμπτος.. Εγώ φίλε μου θέλω πρωταθλητισμό όταν έχω Ιβάν οπότε για μένα τα αετόπουλα δεν είναι καλός οιωνός..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας δουμε την τελικη συμφωνια παλικαρια,αν θα υπαρξει.
Φανταζομαι καταλαβαινουμε ολοι,οτι καταλυτικο ρολο στο οτι τα χρηματα που θα παρουμε για τον Αγγλο σε σχεση με αυτα για τον Κουλουρη,παιζει το γεγονος οτι σε ενα χρονο ο Τσουμπα ειναι ελευθερος.
Αν και στο τελος πιστευω οτι θα καταληξουμε κοντα στα 3-3,5.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

O Κουλούρης σαν 1ος σκόρερ της λίγκας σου πουλήθηκε.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Το inpaok γράφει θέλουμε 2,5 για εμάς και οι Τούρκοι να πληρώσουν το ποσό που δικαιούται η Άρσεναλ .
makispaspartou

Παίζοντας στον Ατρόμητο. Ο Άκπομ παίζει στον ΠΑΟΚ.. Άρα αμέσως μεγαλύτερη αξία. Συν εθνικότητας και βιογραφικού.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

cellophan έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Σε ποια ομαδα πρεμιέρ μπορεί να παίξει ο Ακπομ, η' μάλλον ποια απ την πρεμιέρ θέλει τον Ακπομ κ δεύτερον γιατί ο Ακπομ να θέλει να παίξει Τσάμπιονσιπ κ όχι στη Μπεσικτας;

Δε ξέρω ποια ομάδα Πρέμιερ τον θέλει, αυτό ακριβώς ρώτησα και εγώ. Αν μπορεί να αποτελέσει μέρος του ρόστερ σε ομάδα Πρέμιερ η απάντηση μου είναι ξεκάθαρα ναι. Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Περισσότερα και σίγουρα λεφτά εκεί που είναι η οικογένεια του με 100% visibility στις ομάδες της Premier που είναι εξ'αρχής το βήμα που επιζητεί. Αλλά ας μείνουμε στην ουσία. Έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες πώλησης του προιόντος 'Ακπομ' ή το δίνουμε στον πρώτο που τυχαία πέρασε από το μαγαζί και τον είδε στο ράφι; Είναι push ή pull η πολιτική μας στις πωλήσεις και αν είναι υβριδική ποιο είναι το decoupling point?

δεν υπαρχει στρατηγικη, ειναι σαν το αμιμητο που λενε οι ποδοσφαιριστες στις δηλωσεις τους, "κοιταμε παιχνιδι με παιχνιδι" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Τουλαχιστον φανταζομαι πως συμφωνουμε ολοι πως απο τη στιγμη που θα φυγει ο Ακπομ,νεος επιθετικος θα πρεπει να βρισκεται στις προπονησεις μεσα στην επομενη εβδομαδα.

Φανταζομαι πως συμφωνουμε ολοι οτι η ομαδα ηθελε 9αρι και οτι δεν μπορουσε να συνεχισει με αυτο το διδυμο.
Τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει,απο την καθημερινη τριβη μου στο φορουμ.
Οσο για την ερωτηση σου,100% πρεπει να εχουμε ετοιμο παιχτη να αντικαταστησει τον Τσουμπα.
makispaspartou

Όλοι μιλάμε για δίδυμο. Τι σύστημα θέλει να παίξει ο Αμπέλ???
Αν θέλει 4-4-2 πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Επίσης είναι αστείο να συζητάμε ότι (ξε)πουλάμε ΆΚπομ και θα πάρουμε άλλον επιπέδου Πρίγιο.. Ο Πρίγιο μόνο για συμβόλαιο θέλει 2 μύρια. Προφανώς και θα ψάξουν ελεύθερο με ταβάνι τα 800χιλ που έπαιρνε ο Άκπομ.
Άρα θα πάμε με Σβι, λαχείο, Κούτσια.. Αποδυναμωμένοι σαφώς εκτός κι αν το λαχείο βγει παικταράς και ο Κούτσιας αποκάλυψη της δεκαετίας.

Που ξέρεις τι συμβόλαιο ζητάει ο πριγιο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1μιση ζηταει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

makispaspartou έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Επίσης είναι αστείο να συζητάμε ότι (ξε)πουλάμε ΆΚπομ και θα πάρουμε άλλον επιπέδου Πρίγιο.. Ο Πρίγιο μόνο για συμβόλαιο θέλει 2 μύρια. Προφανώς και θα ψάξουν ελεύθερο με ταβάνι τα 800χιλ που έπαιρνε ο Άκπομ.
Άρα θα πάμε με Σβι, λαχείο, Κούτσια.. Αποδυναμωμένοι σαφώς εκτός κι αν το λαχείο βγει παικταράς και ο Κούτσιας αποκάλυψη της δεκαετίας.

Που ξέρεις τι συμβόλαιο ζητάει ο πριγιο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν παίρνει 4 εκ στην Αραβία πόσα θα ζητάει δηλαδή? Αυτό δηλαδή σου έκανε εντύπωση? Εσύ πιστεύεις ότι πουλάμε Άκπομ με 2 εκ για να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1 εκ?

Τεσσερα,σιγουρα δεν παιρνει.
Αν θελει να τον ξεφορτωθει η ομαδα του και αυτος να φυγει απο εκει,οπως διαβαζουμε εδω και καιρο.
Τοτε με ενα μυριο και μεγαλα μπονους στοχων,πιστευω οτι γινεται η δουλεια.
Αν και εχω την αισθηση οτι εχουν συμφωνημενο παιχτη και αυτος δεν ειναι ο Πριγιο.
Θα δειξει.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Napoli4 έγραψε:Πιστευετε πως ο Ακπομ φευγει επειδη ειναι ο χειροτερος του ροστερ; Λετε να αρχισαν την εκκαθαριση απο αυτον;

Ή μηπως ειναι απο τους λίγους που μπορουν να φερουν προταση; Για να φυγει ο Βερνμπλουμ το ξερετε πως πρεπει να πληρωσουμε και οχι να πληρωθουμε;

Ελεος με την γκρινια.

Μα γι'αυτό πήραμε τεχνικό διευθυντή φίλε μου Ναπολιτάνε.Για να μπορέσει να πουλήσει τα λεγόμενα "βαρίδια" εκεί που τον παίρνει και μπορεί να υπάρξει ανταπόκριση. Πχ Varela σε Αραβία, Πασχαλάκη σε Β' Γερμανίας,Rey σε Αργεντινή,Zivkovic σε μικρομεσαία ελληνική η Σερβία,Esiti σε μικρομεσαία Βελγίου όπως και El Kaddouri,Stoch σε Τσεχοσλοβακία η Τουρκία, Biseswar Αραβία η Τουρκία και να επιτύχει τον όσο δυνατόν πιο αναίμακτο διακανονισμό με τον Σουηδό.Οπως επίσης και να καταφέρεις επιτυχημένους δανεισμούς στα ταλέντα σου και όχι τύπου Καραϊσκάκη και Κάτω Ραχούλα. Το να πουλήσεις φραγκοδίφραγκα Akpom,Πέλκα,Λημνιο,Λάμπρου,Γιαννουλη,Swiderski,Mihaj,Μιχαηλίδη και να δώσεις δανεικούς σε κουτσοχώρια καταστρέφοντας τους αυτούς που υποτίθεται θεωρείς νέο αίμα της ομάδας, το κάνω κι εγώ και με ελάχιστες απολαβές.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ξεπουλημα ειναι οταν δινεις παικτες που θες να κρατησεις αλλα αναγκαστικα τους δινεις με λιγοτερα απο την αξια τους. Το να πουλας παικτες που δεν θελεις πανω κατω στα ιδια που τον αγορασες εγω το λεω επιτυχημένο ξεσκαρτάρισμα.
makispaspartou

Ναι δίκιο έχεις.. Παίρνει παραπάνω. Διάβασε τα ρεπορτάζ της εποχής και θα δεις τι συμβόλαιο υπέγραψε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

tolis01 έγραψε:O Κουλούρης σαν 1ος σκόρερ της λίγκας σου πουλήθηκε.

Και πουλήθηκε 3,5 χαρτιά με το ζόρι. Δεν τολμώ να φανταστώ το ύψος της μεταγραφής αν πουλούσε τον ανάλογο Κουλουρη ο γαύρος.....
Άβαταρ μέλους
obanebane

makispaspartou έγραψε:Όλοι μιλάμε για δίδυμο. Τι σύστημα θέλει να παίξει ο Αμπέλ???
Αν θέλει 4-4-2 πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3.

Αν θέλει 4-4-2,καλύτερα να τον φύγουν τώρα γιατί αλλιώς βλέπω να μη το γλυτώνει το ξύλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”