Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Γιατί αποτι φαίνεται έχει πολλές προτάσεις για του χρόνου κ μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του χωρίς να ρωτήσει κανέναν
Επίσης κλείνει τα 25 των Οκτώβριο ,κανείς δεν τον παίρνει για επένδυση
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης κλείνει τα 25 των Οκτώβριο ,κανείς δεν τον παίρνει για επένδυση
Ποιος κορονοιουσις ρε παιδιά το καταλαβαίνω ότι κάτι πρέπει να βρούμε μια δικαιολογία αλλά να μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας.. δηλαδή ο Μπάρκας χωρίς κορονοιουσι θα πήγαινε Σκωτία με 15Μ ενώ τώρα πάει με 4 μόνο..
Με το ζόρι να βγάλουμε ότι φταίει ο Ακπομπ και είναι αμπαλος.. που όταν έφυγε ο Πριγιο πέρσυ δεν καταλάβαμε ότι έφυγε καν..
Πνίγεται σε άμυνες με τα εξτρέμ σου και το μπακ να έχουν 1 στα 25 γεμίσματα.. λίγο σοβαροί να είμαστε.
Αν πνίγεται ο Ακπομπ στις άμυνες τότε ο Σβι χρειάζεται αναπνευστηρα και σκάφανδρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το ζόρι να βγάλουμε ότι φταίει ο Ακπομπ και είναι αμπαλος.. που όταν έφυγε ο Πριγιο πέρσυ δεν καταλάβαμε ότι έφυγε καν..
Πνίγεται σε άμυνες με τα εξτρέμ σου και το μπακ να έχουν 1 στα 25 γεμίσματα.. λίγο σοβαροί να είμαστε.
Αν πνίγεται ο Ακπομπ στις άμυνες τότε ο Σβι χρειάζεται αναπνευστηρα και σκάφανδρο.
- nikospaok66
Αμάν αυτή η μίρλα πάντα. Φεύγει ο Gert Muller του Παοκ και τρελαθήκαμε. Παίκτης που μπροστά στην εστία την έβλεπε σαν το μάτι της βελόνας. Παίκτης που τέτοια εποχή πέρσι αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του για να φύγει ελεύθερος. Που δεν το συζητάει να ανανεώσει στον Παοκ. Να τον κρατήσουμε να σέρνεται μια ακόμα χρονιά και να φύγει τζάμπα μετά. Σέντερ φορ που είναι δυσκοίλιο στο σκοράρισμα τι περιμένετε να πάρουμε? Τι αν κάνει πολλά στο γήπεδο δεν σκοράρει. Για όλα ο Αμπέλ φταίει λες και δεν τον έβαζε. Μακάρι να φύγει και να έρθει άλλος. Έτσι και αλλιώς 1 μύριο τον πήραμε. Τον είδαμε στα play offs αναστέναξαν τα δίχτυα. Αμάν πια.
Όχι ο Πολωνός δεν πνίγεται κ τεχνική κατάρτιση έχει κ κατεβάσματα κάνει υπό πίεση κ σπάσιμο μπάλας έχεις ,ο Τσούμπαθελει γήπεδο ,
Όσο για κορονοιοι διαβάστε δηλώσεις Ρουμενίγκε κ καν που εξηγούν πόσο κερδισμένοι ήταν από την μεταγραφή σανε κ θα καταλάβετε τι παίζει στην αγορά
Αλλά.οχι εμείς ξέρουμε καλύτερα
Όσο για κορονοιοι διαβάστε δηλώσεις Ρουμενίγκε κ καν που εξηγούν πόσο κερδισμένοι ήταν από την μεταγραφή σανε κ θα καταλάβετε τι παίζει στην αγορά
Αλλά.οχι εμείς ξέρουμε καλύτερα
- constadine
Ο παίκτης θυμάμαι(από όσα γραφόταν όταν ήρθε) δεν δεχόταν πάνω από 3 χρόνια συμβόλαιο ,παρότι τον είχαμε πιέσει για παραπάνω χρόνια.
Τώρα για να δεχτεί να ανανεώσει θα πρέπει να του κάνεις πολύ καλή αύξηση μισθού .
Τώρα για να δεχτεί να ανανεώσει θα πρέπει να του κάνεις πολύ καλή αύξηση μισθού .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διαφωνώ Bane, ο Ακπομπ πέρσυ, όταν οι υπόλοιποι ήταν στη Μύκονο , ο ίδιος ήταν στο σπίτι του στο Λονδίνο και έκανε όλη μέρα γυμναστική και το απόγευμα έπαιζε 5Χ5.. αν μη τι άλλο το παιδί είναι επαγγελματίας 110% κι αυτό έχει να κάνει με τη νοοτροπία που πήρε από τις ακαδημίες.obanebane έγραψε:Διαφωνώ parolos,ο παίχτης φέτος τεμπελιασε όσο δεν πάει και αυτό εμένα μου δείχνει και τον λόγο που δεν έπαιξε ποτέ του στην premier,έστω και σε ομάδα που παλεύει για σωτηρία, ενώ και τα φόντα είχε άλλα και προερχόταν από τις πολύ φημισμένες ακαδημίες της Άρσεναλ.
3,5 μύρια,για εμένα είναι πολύ καλό πόσο,αν πάμε στα 2,τότε ναι,θα είναι ένα κακό ντιλ.
Θεωρώ το μεγαλύτερο του προσόν την αθλητικοτητα, την οποία κανένας παίχτης δεν την είχε φέτος καθότι δεν έγινε σωστή δουλειά σε φυσική κατάσταση όλης της ομάδας.. αυτό βλέπω εγώ τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να δούμε τα πράγματα θετικά..
Σαν χτες θυμάμαι για το Βιερίνια να διαβάζω ότι τα 3-3,5 μύρια είναι πολύ καλά.. όταν ο διπλανός σου πουλούσε το Μιραλας 8..
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ , όχι για τον Ακπομπ συγκεκριμένα, αλλά για το επίπεδο που θέτουμε μόνοι μας στο ρόστερ.. είναι σαν να λέμε ελάτε να πάρετε τον Πέλκα και δώρο το συμβόλαιο του για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή δίνουμε εικόνα ότι γίνεται ξεπούλημα και πουλάμε τα πάντα σε τιμη κάτω του κόστους για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία.
Φέτος ο ακπομ ήταν πολύ κακός με δικιά του καθαρά ευθύνη......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης είναι παλτό την Δευτέρα και την Τρίτη που είναι να φύγει γίνεται παικταράς και τμ ταλέντο .. ποιος ρε θα δώσει σοβαρά λεφτά ;; Τι έκανε μέχρι τα 25 του για να πιάσει ;;μισή καλουτσικη χρόνια στο Βέλγιο ( που αν πάει ο πελκας θα φαίνεται Πελέ σε τόσο ανοιχτά γήπεδα ) και μισή στον ΠΑΟΚ .. περσυ απλά ήταν τραγικός , ούτε μισό παιχνίδι δεν έκανε καλό .. και δεν φταίει κανένας φερειρα .. άλλο απλά να μην κάνει γκολ γιατί δεν τον βολεύει το παιχνίδι κι άλλο αυτό το έκτρωμα φέτος , πάντα δεύτερος σε μπάλες , του φεύγανε όλες οι μπάλες και η μόνη συνεργασία που είχε ήταν με τα αντίπαλα στόπερ ..
Ειδα λιγο Ραπιντ Βιεννης για να δω Σβαμπ.
Καλως τον Σακχοφ, λοιπον.
-6-8αρι, κυριως 8αρι που εχει συνεχως στο μυαλο του να παιξει την μπαλα μπροστα και καθετα.
-Οι πασες του ειναι αμεσες, πολλες φορες με μια επαφη και οι περισσοτερες μπροστα.
-Ειναι αργος, κατι που φυσικα τον δυσκολευει στην αμυνα του, αλλα βαζει πολυ καλα το σωμα του σε μονομαχιες προστατευοντας την μπαλα οταν την εχει.
Ουσιαστικα στα θετικα του ειναι ειναι πολυ καλες μεταβιβασεις του απο την πισω ζωνη και το μετεπειτα ανεβασμα του μεχρι και μεσα στην περιοχη για να γινει ο εξτρα παικτης.
Στα αρνητικα του ειναι σιγουρα η ταχυτητα του και αυτο ειναι ενα προβλημα αφου δεν ειναι οτι την εχουμε στα χαφ.
Καλως τον Σακχοφ, λοιπον.
-6-8αρι, κυριως 8αρι που εχει συνεχως στο μυαλο του να παιξει την μπαλα μπροστα και καθετα.
-Οι πασες του ειναι αμεσες, πολλες φορες με μια επαφη και οι περισσοτερες μπροστα.
-Ειναι αργος, κατι που φυσικα τον δυσκολευει στην αμυνα του, αλλα βαζει πολυ καλα το σωμα του σε μονομαχιες προστατευοντας την μπαλα οταν την εχει.
Ουσιαστικα στα θετικα του ειναι ειναι πολυ καλες μεταβιβασεις του απο την πισω ζωνη και το μετεπειτα ανεβασμα του μεχρι και μεσα στην περιοχη για να γινει ο εξτρα παικτης.
Στα αρνητικα του ειναι σιγουρα η ταχυτητα του και αυτο ειναι ενα προβλημα αφου δεν ειναι οτι την εχουμε στα χαφ.
Με πόσα έφυγε ο Κουλουρης ? Ο Τσούμπα δεν πρέπει να πιάσει +50%? Μην τρελαθούμε. Τον βγάλατε αμπαλο?
- nikospaok66
Έφυγε πέρυσι ο Πρίγιο και δεν τα καταλάβαμε? Αν δεν ήταν ο Σάκχοφ θα το καταλαβαίναμε καλά. Λοιπόν πάμε για άλλα. Άλλοι βάζουν τα λεφτά και εμείς σκούζουμε ότι αγοράζουμε ακριβά και πουλάμε φτηνά. Και όλη αυτή η γκρίνια όταν έρχεται παικταράς!!! Έλεος!!! Αν ήμουν ο Σαββίδης θα έλεγα αυτοί πάντα θα είναι αχάριστοι να ανευχαρίστητοι άντε μακριά.
- invincible
Ανούσια μεταγραφή ο Ακόμπ από τον Κουλούρη πιο πολλά λεφτά έβγαλε.
Καλύτερα να έδινε ευκαιρίες σε ένα Ελληνόπουλο , έδωσε 1 εκ. τον πλήρωσε 2 χρόνια και τώρα τον δίνει 2-2,5 εκ. κερδος μηδεν. Ανούσια και για την Φενερ φυσικά. Τρώνε όλοι το παραμύθι της Αρσεναλ στο βιογραφικό του.
Καλύτερα να έδινε ευκαιρίες σε ένα Ελληνόπουλο , έδωσε 1 εκ. τον πλήρωσε 2 χρόνια και τώρα τον δίνει 2-2,5 εκ. κερδος μηδεν. Ανούσια και για την Φενερ φυσικά. Τρώνε όλοι το παραμύθι της Αρσεναλ στο βιογραφικό του.
Παιχταρας?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί να τα πιάσει ; Ο Κούλουρης έκανε 23 γκολ στα 23 του .. αυτός στα 25 τι παραπάνω έκανε ;mbison έγραψε:Με πόσα έφυγε ο Κουλουρης ? Ο Τσούμπα δεν πρέπει να πιάσει +50%? Μην τρελαθούμε. Τον βγάλατε αμπαλο?