Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ποσως με ενδιαφερει αν το λεμε 6ρι,8ρι,10ρι,20ρι.Ομαδα στον πλανητη χωρις χαφ με εφεση στην αμυνα,χωρις χαφ με πνευμονια ΔΕΝ υπαρχει,ποσο μαλλον οταν αυτη καλειται να παρει διαδοχικες προκρισεις στην Ευρωπη απο θεση αδυναμου.Ο Αμπελ στην Μπραγκα σε σειρα παιχνιδιων επαιζε με 2 αμυντικα χαφ και εμεις με το ζορι να μην παιξουμε με κανενα.
- invincible
Ανανέωσε ένα χρόνο με Μιλαν βγάλανε και σποτακι και ανέβασε φώτο με την φανέλα της Μιλαν.vs40 έγραψε:Φέρε Ζλάταν (τον αυθεντικό) να πέσουν τα τσιμέντα της Τούμπας!!!
Πάρε Ματζουκιτς είναι ελεύθερος . Ο Ζλάταν ρε φίλε τι να κάνει στην Θεσσαλονική που να βγαίνει στο Μαρκιζ με την Λαμπορικίνι ? στο Κοσμος ? Η Θεσσαλονίκη είναι φτωχομάνα για τον Ζλαταν ο τύπος στο Bervery Hills έμενε και μετά πήγε Μιλάνο εσύ θα τον φέρεις Θεσσαλονική ?

Σεβαστο.renegade έγραψε:Θα πω κάτι τελευταίο και θα το κλείσω εδώ
Σε αυτό που παίζει ο αμπελ ( αυτό τέλος πάντων που έχει στο μυαλό του) δεν υπάρχει 6 και 8.
Είναι επίσης προφανές ότι δεν υπάρχει 10, ούτε καν 2.
Ερώτημα:
Τι υπάρχει; Τόσο φουτουριστική προσέγγιση πως μπορεί να αφομοιωθεί και να βρεις σταθερούς ρόλους;
Ειλικρινά πιστεύω πως ο Αμπελ κατά 90 % θα φύγει πριν το Νοεμβρη. Και κατά 10% θα παίξει τόσο ανελέητη μπαλαρα ώστε θα μείνει στην ιστορία
Μέση λύση δεν υπάρχει
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφέ για μένα δεν είναι τόσο απλό.malampar έγραψε:Καποια πραγματα είναι ξεκάθαρα σχετικα με το ροστερ κ παμε στα απλα στα ληγμένα συμβολαια Μαου κ Βιερι..Προοταση 600 + 600 κοστος 1.200.000..Μπορεις με τα χρηματα αυτά να κανεις κατι άλλο να παρεις έναν παικταρα σε οποια θεση εσυ νομιζεις ότι θελεις ενισχυση..Και μη μου πει καποιος ότι οι δυο συγκεκριμενοι θα είναι καλυτεροι την επομενη σεζον..Ξεκαθαρίζεις μια μια τις καταστασεις κ προχωρας παρακατω αν εχεις σχεδιο αν δεν εχεις μπαινεις στη λογικη Βαρελα..Δεν είναι δυνατον ο Κρεσπο να υπογραφει σε μια μερα με τα μισα κ λιγο λιγοτερα απ αυτά που απαιτησε κ πηρε ο Βαρελα..Οι περισοτεροι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες σκέφτονται κυνικα εσυ σαν ΠΑΕ γιατι όχι?
1)ποιανου συμβόλαιο παιχταρά σπάει με. 1,2 εκ;; εκτός αν τον βρεις ελευθερο
2) η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις όλους τους. Παίκτες με μέταλλο. Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο.
3) ο κάθε παίκτης, ΑΝΆΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΆΝΑΤΖΕΡ, χτυπάει αυτά που θέλει οικονομικά. Ας ήταν πιο προνοητικόι να μη φτάναμε τελευταία μέρα.
4) εγώ δε βλέπω οι παίκτες να εμφανίζονται κυνικοι.
Ο Βαρέλα σου έπαιξε τελικό επί 45 λεπτά με σπασμένο χέρι, ο αντελινο κάτι παρόμοιο, ο "λίγος" μαου ανανέωσε για 30 μέρες ρισκαροντας τραυματισμό που θα μπορούσε να του έκοβε πιθανή μεταγραφή ή ανανέωση.
Σου λένε τπτ αυτά;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε το Σάχοφ τι μας κάνει!
Ομαδάρα Τζένοα πεντάρα έφαγες? Πάρε Σβιντέρσκι να σωθείς.
Τίποτα λοιπόν δεν καθάρισε απόψε στην Ιταλία και δεν βλέπω πως αυτή η Τζένοα Θα κερδίσει έστω στην έδρα της την Βερόνα.
Ευκαιρία λοιπόν να τεστάρουμε και τα ρεπορτάζ. Αν τον δούμε να έρχεται αύριο ο Αυστριακός θα σημαίνει ότι η ιστορία περί αναμονής της Λέτσε είναι μούφα. Αρκεί να τον δούμε όμως...μέχρι την Κυριακή που κληρώνει στην Ιταλία.
Ομαδάρα Τζένοα πεντάρα έφαγες? Πάρε Σβιντέρσκι να σωθείς.
Τίποτα λοιπόν δεν καθάρισε απόψε στην Ιταλία και δεν βλέπω πως αυτή η Τζένοα Θα κερδίσει έστω στην έδρα της την Βερόνα.
Ευκαιρία λοιπόν να τεστάρουμε και τα ρεπορτάζ. Αν τον δούμε να έρχεται αύριο ο Αυστριακός θα σημαίνει ότι η ιστορία περί αναμονής της Λέτσε είναι μούφα. Αρκεί να τον δούμε όμως...μέχρι την Κυριακή που κληρώνει στην Ιταλία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 29 Ιούλ 2020, 21:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξέρουμε αν έχει δοθεί προθεσμία σε Αντελίνο και Μαουρίσιο μέχρι πότε μπορούν να απαντήσουν στην πρόταση που τους έγινε;
Επειδη λοι και εγω μεσα μπερδευομαστε, αν μεινει ο Φερειρα το συστημα ειναι 3-4-2-1, αντε και 3-5-2 που επαιξε τελευταια.
Για τερματοφυλακα κατα τη γνωμη μου ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ . ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΕΡΜΑΤΑΡΑ ΒΑΣΙΚΟ.
Αυτο σημαινει κατ αρχην τρεις κεντρικοι αμυντικοι,
αρα με μια αποχωρηση(Βαρελα ή Ινγκασον) Χρειαζομαστε ακομη εναν (3+2).Στο 3-4-2-1 παιζεις και με δυο αφου το ενα πλαγιο μπακ μενει πισω.
Δυο μπακ χαφ . ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΚ ΧΑΦ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ. Βιειρινια μαλλον φευγει και δε μπορει σε αυτην τη θεση. Ματος μενει, Ροντριγκο Μενει, Αν φυγει και ο Γιαννουλης θελουμε δυο μπακ χαφ απο αριστερα.(2+2)
Δυο αμυντικα χαφ και στα δυο συστηματα(Τσιγγαρας, Εσιτι, Αυστριακος, Ελ Καντουρι,Μισιτς, Αουγκουστο), υπερπληρης αφου χρειαζεσαι 2+2. Οι τραυματιες θα γυρισουν μεχρι τον Δεκεμβριο το πολυ.
Ενα κεντρικο χαφ στο 3-5-2, κανενα στο 3-4-2-1. Πελκας ή Μπισεσβαρ φευγουν και εδω χρειαζομαστε μια μεταγραφη.(1+1) μαξιμουμ
Τελος για μπροστα στο 3-5-2 θελουμε δυο σεντερ φορ. Στο 3-4-2-1 Ενα σεντερ φορ και δυο απο πισω. Αυτοι που εχουμε μπορουν να παιξουν και στις δυο θεσεις. Αν φυγει ενας απο τους δυο, θελουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εναν κλασικο περιοχης και εναν ακομη πιο πισω συν ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕς (2+2 τουλαχιστον).
Συνεπως εκτος απο ΤΕΡΜΑ θελουμε, δυο πλαγια μπακ χαφ για ολη την πλευρα, εναν κεντρικο χαφ και δυο για μπροστα.
ΕΞΤΡΕΜ ΤΕΛΟΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΧΑΦ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΙΣΩΣ. ΑΥΤΑ........
Για τερματοφυλακα κατα τη γνωμη μου ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ . ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΕΡΜΑΤΑΡΑ ΒΑΣΙΚΟ.
Αυτο σημαινει κατ αρχην τρεις κεντρικοι αμυντικοι,
αρα με μια αποχωρηση(Βαρελα ή Ινγκασον) Χρειαζομαστε ακομη εναν (3+2).Στο 3-4-2-1 παιζεις και με δυο αφου το ενα πλαγιο μπακ μενει πισω.
Δυο μπακ χαφ . ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΚ ΧΑΦ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ. Βιειρινια μαλλον φευγει και δε μπορει σε αυτην τη θεση. Ματος μενει, Ροντριγκο Μενει, Αν φυγει και ο Γιαννουλης θελουμε δυο μπακ χαφ απο αριστερα.(2+2)
Δυο αμυντικα χαφ και στα δυο συστηματα(Τσιγγαρας, Εσιτι, Αυστριακος, Ελ Καντουρι,Μισιτς, Αουγκουστο), υπερπληρης αφου χρειαζεσαι 2+2. Οι τραυματιες θα γυρισουν μεχρι τον Δεκεμβριο το πολυ.
Ενα κεντρικο χαφ στο 3-5-2, κανενα στο 3-4-2-1. Πελκας ή Μπισεσβαρ φευγουν και εδω χρειαζομαστε μια μεταγραφη.(1+1) μαξιμουμ
Τελος για μπροστα στο 3-5-2 θελουμε δυο σεντερ φορ. Στο 3-4-2-1 Ενα σεντερ φορ και δυο απο πισω. Αυτοι που εχουμε μπορουν να παιξουν και στις δυο θεσεις. Αν φυγει ενας απο τους δυο, θελουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εναν κλασικο περιοχης και εναν ακομη πιο πισω συν ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕς (2+2 τουλαχιστον).
Συνεπως εκτος απο ΤΕΡΜΑ θελουμε, δυο πλαγια μπακ χαφ για ολη την πλευρα, εναν κεντρικο χαφ και δυο για μπροστα.
ΕΞΤΡΕΜ ΤΕΛΟΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΧΑΦ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΙΣΩΣ. ΑΥΤΑ........
Απολυτως τιποτα δεν μου λενε..1 εννοω ελευθερο παικτη.. 2 τι σημαινει επαιξε με σπασμενο χερι η με χτυπημενο ποδι η τραυματισμενο φρυδι κ γω εχω παει πολλες φορες στη δουλεια μου με 39 πυρετο..Για να δωσει το ιατρικο επιτελειο το οκ σημαινει ότι μπορουσαν να παιξουν.. 3 κυνικοι εννοω στις διαπραγματεύσεις θες 10 εγω σου δινω 7 αν θες κατσε τοσο πολύ απλα κ καθαρα για να δουμε τοτε ποσα απιδια πιανει ο σακος κ αν είναι κυνικοι η όχι? Και ένα τελευταιο δε θα βαλω στο ιδιο τσουβαλι τον Κρεσπο με τον Βαρελαsourmenetes έγραψε:Αδελφέ για μένα δεν είναι τόσο απλό.malampar έγραψε:Καποια πραγματα είναι ξεκάθαρα σχετικα με το ροστερ κ παμε στα απλα στα ληγμένα συμβολαια Μαου κ Βιερι..Προοταση 600 + 600 κοστος 1.200.000..Μπορεις με τα χρηματα αυτά να κανεις κατι άλλο να παρεις έναν παικταρα σε οποια θεση εσυ νομιζεις ότι θελεις ενισχυση..Και μη μου πει καποιος ότι οι δυο συγκεκριμενοι θα είναι καλυτεροι την επομενη σεζον..Ξεκαθαρίζεις μια μια τις καταστασεις κ προχωρας παρακατω αν εχεις σχεδιο αν δεν εχεις μπαινεις στη λογικη Βαρελα..Δεν είναι δυνατον ο Κρεσπο να υπογραφει σε μια μερα με τα μισα κ λιγο λιγοτερα απ αυτά που απαιτησε κ πηρε ο Βαρελα..Οι περισοτεροι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες σκέφτονται κυνικα εσυ σαν ΠΑΕ γιατι όχι?
1)ποιανου συμβόλαιο παιχταρά σπάει με. 1,2 εκ;; εκτός αν τον βρεις ελευθερο
2) η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις όλους τους. Παίκτες με μέταλλο. Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο.
3) ο κάθε παίκτης, ΑΝΆΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΆΝΑΤΖΕΡ, χτυπάει αυτά που θέλει οικονομικά. Ας ήταν πιο προνοητικόι να μη φτάναμε τελευταία μέρα
4) εγώ δε βλέπω οι παίκτες να εμφανίζονται κυνικοι.
Ο Βαρέλα σου έπαιξε τελικό επί 45 λεπτά με σπασμένο χέρι, ο αντελινο κάτι παρόμοιο, ο "λίγος" μαου ανανέωσε για 30 μέρες ρισκαροντας τραυματισμό που θα μπορούσε να του έκοβε πιθανή μεταγραφή ή ανανέωση.
Σου λένε τπτ αυτά;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Με τον Μαουρίσιο διαρρέεται ότι υπάρχει σαφής διαφωνία στο οικονομικό. Οπότε λογικά χαιρετάει.praman έγραψε:Ξέρουμε αν έχει δοθεί προθεσμία σε Αντελίνο και Μαουρίσιο μέχρι πότε μπορούν να απαντήσουν στην πρόταση που τους έγινε;
Αύριο που είναι η πρώτη προπόνηση φέρεται ότι θα λείπουν και οι δύο.
ρε παιδια ο πιαχιχτης συμφωνησε ..τι μας νοιαζει η λετσε ;;
ή δεν συμφωνησε ;;
ή δεν συμφωνησε ;;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προφορικα.
Αν παει στο μακεδονια παλας και πει θελει μερικες μερες να το σκεφτει,βρωμα η δουλεια.
Αν παει στο μακεδονια παλας και πει θελει μερικες μερες να το σκεφτει,βρωμα η δουλεια.