27.Γιάννης Μυστακίδης
-
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Καλή συνέχεια! Μόνο θετικά έχω να θυμάμαι. Ενα παιδί που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Θυμάμαι γκολ σε καίρια σημεία. Δυστυχώς ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω.
- PAOK_Antarctica
- episimos73
-
Καλη συνεχεια Γιανναρε. Μακαρι αυτο το σπουδαιο ταλεντο που ειχες δειξει εδω να το δειξεις και στην Ολλανδια και ευχομαι μεγαλη καριερα. 25 εισαι ακομα δεν σε πηρανε τα χρονια!
Δεν θα ξεχασω την μαγικη ασιστ στην Ντορτμουντ ενω επαιζες αριστερο μπακ χαφ παρακαλω (!) και την γκολαρα με κεφαλια στα πλει-οφ με την Αεκ.
Δεν θα ξεχασω την μαγικη ασιστ στην Ντορτμουντ ενω επαιζες αριστερο μπακ χαφ παρακαλω (!) και την γκολαρα με κεφαλια στα πλει-οφ με την Αεκ.
Καλή συνέχεια παικταρά.
Όποτε έπαιζες τα έδινες όλα και δεν δημιούργησες ποτέ πρόβλημα. Δυστυχώς ο τραυματισμός σε άφησε πίσω.
Μου έχει μείνει η φάση με την κεφαλιά σου στο δοκάρι σε εκείνο το "καταραμένο" ματς με τον Άγιαξ στην Τούμπα το 2016.
Όποτε έπαιζες τα έδινες όλα και δεν δημιούργησες ποτέ πρόβλημα. Δυστυχώς ο τραυματισμός σε άφησε πίσω.
Μου έχει μείνει η φάση με την κεφαλιά σου στο δοκάρι σε εκείνο το "καταραμένο" ματς με τον Άγιαξ στην Τούμπα το 2016.
-
Τον πίστευα περισσότερο πριν κάποια χρόνια αλλα απο τη μια ο τραυματισμός του, απο την αλλη η αγωνιστική γιγάντωση της ομαδας δύσκολα να επαιζε σε μας. Καλή συνέχεια.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Δεν έχω κοταλάβει αν ο Μυστα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ή συνεχίζεται ο δανεισμός του μέχρι 30/06 στην Ολλανδία.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Δοκιμαστικό θα είναι μάλλον για αυτό. Άμα δεν μπορούσε να βρει άλλη ομάδα να παίξει. Πάντως σαν Ελεύθερος θα πάει.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk