Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Καλημέρα.
1) οι πληροφορίες που δίνουν κάποια από τα παιδιά οδηγούν ότι πάμε και για ένα ακόμα χαφ. Του μενσα παίζει αλλά είναι δύσκολο.
2)θελουν και φορ το οποίο θα παίζει δεύτερο φορ. Θέλουν κάτι καλό εκεί.
3)ισως μέχρι τέλος βδομάδας έχουμε κι άλλη μεταγραφή.
4) θα αρχίσουν και κάποιες πωλήσεις.
Το ότι μας μεταφέρουν κάποιοι τι "ακούνε", "μαθαίνουν" δε σημαίνει ότι αυτά θα γίνουν 100%.
Απλα επειδή όλοι ρωτάτε, τα ομαδοποιω, τα φιλτραρω και σας τα λέμε.
Εγώ χαίρομαι γιατί βλέπω ότι κινούμαστε σε άλλη στρατηγική χωρίς την ανάγκη παρουσίας Σαββίδη στην Ελλάδα, χωρίς τύμπανοκρουσιες.
Αυτό μου αρκεί.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1) οι πληροφορίες που δίνουν κάποια από τα παιδιά οδηγούν ότι πάμε και για ένα ακόμα χαφ. Του μενσα παίζει αλλά είναι δύσκολο.
Το ότι μας μεταφέρουν κάποιοι τι "ακούνε", "μαθαίνουν" δε σημαίνει ότι αυτά θα γίνουν 100%.
Εγώ χαίρομαι γιατί βλέπω ότι κινούμαστε σε άλλη στρατηγική χωρίς την ανάγκη παρουσίας Σαββίδη στην Ελλάδα, χωρίς τύμπανοκρουσιες.
Αυτό μου αρκεί.
- john4serres
Με κλειστά γήπεδα και ελάχιστα έσοδα, μην περιμένετε και παικταραδες του εκατομμυρίου.
++++sourmenetes έγραψε:Καλημέρα.
Αυτό μου αρκεί.
-
Νομίζω ότι καλομαθαμε (το καταλαβαίνω και στον εαυτό μου) να ακούμε για 1 εκατομμύριο συμβόλαιο ο ένας, 1,5 εκατομμύριο ο άλλος και ίσως τώρα το να ακούς ότι κλείνει με 400-500 χιλιάρικα ο Αυστριακός φέρνει έναν φόβο ότι πέφτει η ποιότητα.
Αλλά νομίζω ότι πρώτον ελάχιστοι από τα μεγάλα συμβόλαια που είχαμε άξιζαν αυτά τα λεφτά και δεύτερον πληρώσαμε πανάκριβα πολλούς γιατί τους φέραμε από Ρωσία - Ουκρανία - Τουρκία και όλοι ξέρουμε ότι εκεί πληρώνονται όλοι παραπάνω από την αξία τους .
Άρα θεωρώ ότι είναι μια χαρά κίνηση ο Αυστριακός, στον σωστό δρόμο, έμπειρος, αρχηγός και key player μιας ομάδας του επιπέδου μας για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Μόνο Martens να μην βγει όπως είπε και ένας φίλος πιο πανω. Αλλά δεν το νομίζω, έρχεται από πολύ καλή χρονιά .
Αλλά νομίζω ότι πρώτον ελάχιστοι από τα μεγάλα συμβόλαια που είχαμε άξιζαν αυτά τα λεφτά και δεύτερον πληρώσαμε πανάκριβα πολλούς γιατί τους φέραμε από Ρωσία - Ουκρανία - Τουρκία και όλοι ξέρουμε ότι εκεί πληρώνονται όλοι παραπάνω από την αξία τους .
Άρα θεωρώ ότι είναι μια χαρά κίνηση ο Αυστριακός, στον σωστό δρόμο, έμπειρος, αρχηγός και key player μιας ομάδας του επιπέδου μας για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Μόνο Martens να μην βγει όπως είπε και ένας φίλος πιο πανω. Αλλά δεν το νομίζω, έρχεται από πολύ καλή χρονιά .
Τα κλειστά γήπεδα και τα πολύ μειωμένα έσοδα θα υπάρχουν παντού.john4serres έγραψε:Με κλειστά γήπεδα και ελάχιστα έσοδα, μην περιμένετε και παικταραδες του εκατομμυρίου.
Ως εκ τούτου οι παικταραδες των εκατομμυρίων αναγκαστικά θα πέσουν σε πιο προσιτά κασέ για όλες τις ομάδες
Ένα μπαχαλο σίγουρα θα γίνει αφού και οι ομάδες θα θέλουν να κλείσουν μακρύτερα συμβόλαια για λιγότερα λεφτά.
να σαι καλα μαν!sourmenetes έγραψε:Καλημέρα.
Αυτό μου αρκεί.
ΥΓ. θελουμε δεκαρι αμε(ν)σα!
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!sourmenetes έγραψε:Καλημέρα.
Αυτό μου αρκεί.
Το άλλο χαφ να φανταστώ θα είναι 10ρι;
Επίσης στα θετικά να προσθέσω κ τον ενεργό ρόλο του τδ, καθώς απ' ότι λενε η μεταγραφή του Αυστριακού έχει υπογραφή Ρεμπε!
αντι-μπισεσβαρ
ενα 2ο φορ, ένα πολύ καλό 10/9αρι δλδ για βασικός
αυτές είναι για την ώρα οι κινήσεις που χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε τον άξονα που έχει μεγάλη σημασία αν πάμε με 3-4-3, ένα σύστημα που...τελευταία...φοριέται από πολλά σύγχρονα club.
Παίζει επίσης το τι μέλλει γενέσθαι με τους τερματάδες μας.
Το πιο σημαντικό κατ'εμέ πάντως είναι το τι/πως θα αντιδράσουμε αν φύγει ο Γιαννούλης....
εκεί έχουμε ΗΔΗ κενό... δεν ξέρω βέβαια τι παίζει από πίσω/ακαδημίες...
υγ1: ανάλογα με το τι μέλλει γενέσθαι με μαουρίσιο ή/και μίσιτς, ίσως ενα κεντρικό χαφ ακόμα... Καντουρί, Σβαμπ, Εσίτι, Αουγκούστο (μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός περίμενα αρκετά απο αυτόν φέτος, 2η χρονιά του μακριά απο τη Βραζιλία δλδ), Μαουρίσιο και Μίσιτς, Τσιγγάρας απο πίσω.... είναι πολλοί για 2-3 θέσεις σε κάθε αγώνα....
υγ2: καλώς σας βρήκα ξανα
ενα 2ο φορ, ένα πολύ καλό 10/9αρι δλδ για βασικός
αυτές είναι για την ώρα οι κινήσεις που χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε τον άξονα που έχει μεγάλη σημασία αν πάμε με 3-4-3, ένα σύστημα που...τελευταία...φοριέται από πολλά σύγχρονα club.
Παίζει επίσης το τι μέλλει γενέσθαι με τους τερματάδες μας.
Το πιο σημαντικό κατ'εμέ πάντως είναι το τι/πως θα αντιδράσουμε αν φύγει ο Γιαννούλης....

υγ1: ανάλογα με το τι μέλλει γενέσθαι με μαουρίσιο ή/και μίσιτς, ίσως ενα κεντρικό χαφ ακόμα... Καντουρί, Σβαμπ, Εσίτι, Αουγκούστο (μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός περίμενα αρκετά απο αυτόν φέτος, 2η χρονιά του μακριά απο τη Βραζιλία δλδ), Μαουρίσιο και Μίσιτς, Τσιγγάρας απο πίσω.... είναι πολλοί για 2-3 θέσεις σε κάθε αγώνα....
υγ2: καλώς σας βρήκα ξανα

Το ότι γράφονται κάτι νούμερα όπως 400 χιλιάδες για Schwab είναι παραπληροφόρηση των αρδ.
Για την ιστορία ο παίκτης είχε 500 χιλιάδες συμβόλαιο και ήθελε 700 από την ραπίντ η οποία δεν μπορούσε να του το δώσει.
Για την ιστορία ο παίκτης είχε 500 χιλιάδες συμβόλαιο και ήθελε 700 από την ραπίντ η οποία δεν μπορούσε να του το δώσει.
αν φυγει Γιαννουλης ΚΑΙ χωρις μεταγραφες
Μιχαηλιδης, περα απο στοπερ, ανετα παιζει 6αρι και αριστερο μπακ
επισης αριστερα μπορουν Κρεσπο, Ροντριγκο, Βιειρινια
Μιχαηλιδης, περα απο στοπερ, ανετα παιζει 6αρι και αριστερο μπακ
επισης αριστερα μπορουν Κρεσπο, Ροντριγκο, Βιειρινια
- john4serres
Την θέση του Γιαννούλη δεν μπορεί να την παίξει κανείς από το υπάρχον ροστερ. Εννοώ την πτέρυγα στο 343 352
αν σου πω οτι ειχα ξεχασει τον κωδικο μου πιάνει ως αιτιολογία ή ως δικαιολογία;barlow4 έγραψε:Που σαι ρε μλκ

υγ: συμφωνώ περι Γιαννούλη. Χρυσός, καλός ο Μιχαηλίδης, ταλέντο τοπ-κλας κατ εμέ, αλλά δεν είναι για πτέρυγα σε 343 αριστερά. όπως και οι κρεσπο, ροντρίγκο, βιειρινια ειναι λύσεις ανάγκης και μόνο.
Θυμιζει δικαιολογια ενος με ιδιο επιθετο.Απο το χωριο.Δεν τον ξερεις.