Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14686
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Equalizer »

Μμμ

Ενώ αν παίζουμε αλλιώς...
icue
Δημοσιεύσεις: 7448
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από icue »

seaman έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να έρχεται με 400Κ το χρόνο, σκέτα.

Μάλλον βρήκαμε το κουμπί του ffp. Τιτανοτεράστιο πριμ υπογραφής που θα το δίνει το αφεντικό από την τσεπούλα του και δεν θα φαίνεται πουθενά.
Απο καιρο λεγαν οτι παμε σε χαμηλα συμβολαια με πολυ μεγαλα μπονους επιτευξης στοχων. Οι στοχοι δεν ειναι ντε και καλα να παρουμε πρωταθλημα φανταζομαι.
Άβαταρ μέλους
DamoN
Δημοσιεύσεις: 5028
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από DamoN »

renegade έγραψε:Εικόνα

Κάπως έτσι θα παίζουμε του χρόνου για αυτό αφήστε την επιθυμία για εξτρέμ για αργότερα
1μεταγραφη (κανονικός)
3 κρεσπο
4 βαρελα
5 ινγκασον
2 γιαννουλης
7 ματος
6 μεταγραφη (μενσα)
8 σβαμπ
10 μπισε
11 ζαμπα
9 μεταγραφη ( πριγιο)

Αλλαγές
1 ρευ
3 μιχαηλιδης
4 διαμαντης
5 μιχαι
2 βιειρινια
7 ροντριγκο
6 μπαλογιαννης (Αουγκουστο όταν γίνει καλά)
8 καντουρι (Μισιτς όταν γίνει καλα)
10 ουαρντα
11 τζολης
9 ακπομ ή Σβιντερσκι

Εγώ έτσι θα είμαι υπερευχαριστημένος....αλήθεια πιστεύω ότι δεν θελουμε πολλές μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
Δημοσιεύσεις: 9111
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αν χωράει ο μιχαηλίδης και βάλεις Ουάρντα αντί Μπίσε, οκ
Αλλιώς μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7643
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τα εχουμε χιλιοπει ολα αυτα τα χρονια.

Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη, δηλαδη μια ομαδα που θελει να μπει στους ομιλους του Τσου.Λου και εχει χρημα ειναι αναγκασμενη να χτυπαει τους καλους ποδοσφαιριστες απο τετοια πρωταθληματα.

Οχι προφανως τους τοπ (βλεπε Χααλαντ), αλλα οταν παιρνεις στα 29 του τον αρχηγο τα τελευταια χρονια της Ραπιντ Βιεννης, μια καλη ομαδα και παραδοσιακη δυναμη στην Αυστρια και μαλιστα ως ελευθερο, νομιζω πως θεωρητικα μιλαμε για μεταγραφη προς την σωστη κατευθυνση.

Το αν θα "πιασει" ο ποδοσφαιριστης εδω, ειναι μια αλλη υποθεση.

Και εδω θα αναφερω την υποθεση του Βερνμπλουμ που ολοι κραζουμε τωρα την ομαδα και τον ιδιο.

Ο Βερνμπλουμ ηταν ενας 32χρονος ελευθερος ποδοσφαιριστης που την προηγουμενη σεζον στην ΤΣΣΚΑ ειχε κανει παρα πολυ χρονια σε Ρωσικο πρωταθλημα και Τσου.Λου. Σιγουρα πηρε μεγαλο συμβολαιο, αλλα στην θεωρια η κινηση της ομαδας ηταν προς την σωστη κατευθυνση. 32 μεν, αλλα προερχομενος απο απιστευτη χρονια, ολοι σκεφτηκαμε οτι 2 καλα χρονια τα εχει.

Το οτι ο παικτης δεν κολλησε εδω, τραυματιστηκε σοβαροτατα και προφανως εμεινε εντελως πισω, ειναι παραμετροι που στο ποδοσφαιρο συμβαινουν και αλλαζουν ολα και για την ομαδα και για τον παικτη.
Jack_riper
Δημοσιεύσεις: 647
Εγγραφή: Πέμ 10 Ιαν 2019, 22:02

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Jack_riper »

Σουριναμέζος έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mustapha-bundu/profil/spieler/457728

εξτρέμ που γράφει νούμερα και λίγο πριν εκτιναχθεί η αξία του, ας κάνουν μια διερεύνηση
Ηδη εκανε προταση η Ντόρτμουντ,οποτε δυσκολα τα πραγματα για τετοιες περιπτωσεις!
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5163
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αλλες 2 κινήσεις θέλουμε ΑΜΕΣΑ: έναν παίκτη στο 6-8 , και ένα καθαρό φόρ. Δεν ξέρω αν το φόρ είναι ο Πρίγιο γιατί νομίζω οι άραβες ακόμα μας χρωστάνε λεφτά και ίσως προσπαθούνε να βρούνε τη φόρμουλα. Πάντως ο Πρίγιο θα είναι ρίσκο αυτή την στιγμή. Δύσκολο να βρείς έτοιμο γκολτζή, πρέπει να πληρώσεις.

Δηλαδή, αν δεν φύγει τώρα ο Γιαννούλης, βλέπω 3 μεταγραφές.

Πιστεύω θα φύγουν 2 ακραίοι (πχ Λημνιός, Λάμπρου, Στόχ), 1 φόρ (Ακπομ) και αναγκαστικά λόγω φφπ τουλαχιστον ένας εκ των Μαου Βιερίνια δεν θα συνεχίσει. Εκτός αν και οι 2 πεσουν στα 600χιλ, που δεν το βλέπω.

Μετά την πρόκριση στο Γιουρόπα στις 25 Αυγούστου, θα δούμε τις επόμενες μεταγραφές και αποχωρήσεις. Εκεί μπορεί να δούμε μεγάλες αλλαγές.
dimitris88
Δημοσιεύσεις: 1019
Εγγραφή: Τρί 10 Δεκ 2019, 17:46

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από dimitris88 »

φαίνεται αλλαγή πλέον και στα συμβόλαια, αφού γράφουν ότι ο αυστριακός θα παίρνει 400 χιλ το χρόνο και συμβόλαιο, 2+1. Όχι εγκλωβισμοί σε κλειστά τριετή. Να είναι συνέχεια στην τσίτα ο παίκτης. Η όλη κίνηση σωστή, άσχετα πως θα βγει τελικά στο χόρτο, αλλά ο τρόπος χειρισμού της ήταν καλός και δείχνει άλλη προσέγγιση πιο τεχνοκρατική. Καλό το πρώτο δείγμα γραφής για Ρέμπε...
Άβαταρ μέλους
ramolimendo
Δημοσιεύσεις: 718
Εγγραφή: Τρί 04 Νοέμ 2014, 15:03

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από ramolimendo »

Καλώς να μας έρθει και καλός να μας βγει ! Ευχομαι να μην μας βγει άλλη μια περίπτωση Μαρτενς.. Πολλά κοινά εχουν /
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5163
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Magpies4 »

Με τον Μενσά τί γίνεται. Προφανώς τον θέλει και ο γκέι. Τον θέλει και ο Φερέιρα φυσικά, αλλά τον θέλουν και τούρκικες ομάδες. Δεν ξέρω πόσο θα πέσει η τιμή του, αλλά είναι μία περίπτωση που ίσως αξίζει η επένδυση. Δηλαδή με τά λεφτά που πάνε σε Βερνμπλουμ, Καντουρίδες, Μαουρίτσιους κλπ παίρνεις τον παίκτη πιστεύω.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
Δημοσιεύσεις: 1174
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Το κόλπο γκροσο προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση (αρχικά με δανεισμό από την Αρσεναλ, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς) του Αιγύπτιου https://www.transfermarkt.com/mohamed-e ... ler/160438, του οποίου ο δανεισμός στη Μπεσικτας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα!
Ο ποδοσφαιριστης θέλει να αποχωρήσει από την Τουρκία και η προοπτική του ΠΑΟΚ φαντάζει ιδανική γι' αυτόν. Είναι θαρρώ το 6αρι που χρειαζόμαστε. Καλός κόφτης, γρήγορος, βλέπει γήπεδο, έμπειρος και σε πολύ καλή ηλικία... Μακάρι να προχωρήσει το θέμα!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
Δημοσιεύσεις: 3695
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: Western-Macedonia

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Darkm4n »

O Elneny είναι παιχταράς με συμβόλαιο στα 27-28του σχεδών του 1μισου χαρτιού μην πω 2 και κάτι για να πάρεις τέτοιον παιχταρά δανεικό μόνο αν πληρώσεις το μισό συμβόλαιο του και το άλλο μισό η Arsenal που δεν το θεωρώ εφικτό ούτε στο 0,1%.

Η Besiktas έχει βαρβάτα συμβόλαια και πλήρωνε όλο του το συμβόλαιο αυτός δεν είναι εκεί happy και δεν τα έσκαγε η Besiktas είχε option αγοράς 7χαρτιών που δε τα ενεργοποίησαν αυτοί.

Τον θέλει η μισή Αγγλία μικρο-μεσαίες ομάδες που δίνουν αβέρτα-κουβέρτα 4-5χαρτιά και συμβόλαια ανω των 2χαρτιών!

Εγώ για παπά το βλέπω έχουμε ήδη 1 μάτσο ξένους παίχτες πέρα από αυτό έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022
:arrow: άρα το βλέπω π@π@ κανονικό :idea:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
Δημοσιεύσεις: 3695
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: Western-Macedonia

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Darkm4n »

Magpies4 έγραψε:Με τον Μενσά τί γίνεται. Προφανώς τον θέλει και ο γκέι. Τον θέλει και ο Φερέιρα φυσικά, αλλά τον θέλουν και τούρκικες ομάδες. Δεν ξέρω πόσο θα πέσει η τιμή του, αλλά είναι μία περίπτωση που ίσως αξίζει η επένδυση. Δηλαδή με τά λεφτά που πάνε σε Βερνμπλουμ, Καντουρίδες, Μαουρίτσιους κλπ παίρνεις τον παίκτη πιστεύω.
:arrow: :nairepaok: :pano: :pano:

Για να τον φέρεις πρέπει φίλε να ξεφορτωθείς συμβόλαια μεγάλα πχ αποδέσμευση(που δεν ακούγεται τίποτα του Wernbloom) αποχωρήσεις Mauricio+Vieirinha αυτών των 3 παιχτών τα συμβόλαια τους είναι άνω των 6εκΕ&παίρνεις 2 παιχταράδες με συμβόλαια στο 1εκΕ.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
Δημοσιεύσεις: 3695
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: Western-Macedonia

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θα το ξαναγράψω με τον καφέ παρέα για τα μεταγραφικά που το έγραψα πριν 1εβδομάδα τι χρειάζεται όπως βλέπω η ομάδα για να μπούμε ομίλους CL.
1ον :arrow: αποδέσμευση παιχτών και πούλημα παιχτών επίσης! Ποιοι μπορούν να μας φέρουν έσοδα στην ομάδα και για το FFP και αποδέσμευση γιατί έχουμε και ηλικιακά μεγάλους παίχτες και συμβόλαια 1,5χαρτιών+.

Αποδεσμευση μέσα την προετοιμασία για τους:
Wernbloom(παίρνει 1,5χαρτι με τα μπόνους 1,8 33age) Mauricio(1,6σημβόλαιο βλέπω να αποχωρεί στα 32του) Vieirinha(1,3χαρτιά ζήτησε 1,2 ακατεβατα δεν μένει θέλει να πάει στον Lucesku στα πετροδόλαρα).

Ποιοι παίχτες μπορούν αυτή τη στιγμή να φέρουν έσοδα στην ομάδα μας; Οι :arrow:

Γιαννούλης/Akpom/Λημνιός/Ingason+Πέλκας(λήγει και αυτουνού το συμβόλαιο του 2021)/Rey+Πασχαλάκης(γιατί έκανε πέρυσι καλές εμφανίσεις και φέτος έτσι&έτσι) επίσης, μπορείς να δώσεις με κοψοχρονιά να σε Τουρκίες τους Stoch+Biseswar(ο 1 30age&ο άλλος 32-33) όπως μπορείς επιπλέον να πουλήσεις αλλά δεν θα μείνουμε μόνο με τον Εsiti στο κέντρο τον El-Kaddouri(σε καμιά Ιταλία μικρό-μεσαία ομάδα που μπορεί τον δεκ. να φύγει ελεύθερος το 2021 λήγει το συμβόλαιτου).

Αμέσως-αμέσως παίρνεις και φράγκα'έσοδα για την ομάδα+FFP&ξεφορτώνεσαι συμβόλαια.
Έχουμε αρκετούς παίχτες στο roster αμέσως-αμέσως μπορείς να πάρεις :arrow:

1 τερματά/αριστερό μπακ/2(6αρο8άρια)/2 εξτρέμ(όπου ο 1 να είναι και 2ος επιθετικός να γίνεται)+1 επιθετικό άλλο style γκολτζή να κάνει δίδυμο με τον Swiderski επίσης έχεις και τους μικρούς που κάνουν καλές εμφανίσεις που μπορούν να σου φέρουν και έσοδα στην πορία και ήδη αξίζουν για να παίζουν και βασικοί (μερικοί).
:pano:
αυτό βλέπω εγώ!
Άβαταρ μέλους
Gospi
Δημοσιεύσεις: 12422
Εγγραφή: Δευ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Μμμ

Ενώ αν παίζουμε αλλιώς...
αχαχαχααααα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”