Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από DamoN »

danirifle έγραψε:θα βγάλουμε τώρα ομαδάρα και την εθνική Αυστρίας?
να το διαβάσω κι αυτό?

δεν ρώτησα "γιατί δεν είναι βασικός"
ο τύπος ούτε καν σε αποστολές φιλικών δεν καλείται
δε σε κάνει να αναρωτιέσαι?
Δεν ξέρω αν είναι ομαδάρα ή όχι ξέρω ότι στο κέντρο στην θέση του έχει πολύ καλούς παίχτες που παίζουν είτε Μπουντεσλίγκα είτε πρεμιέρ λιγκ....
Και ο γχ δεν έπαιζε εθνική και ο Χαριστέας έβαλε γκολ στον τελικό του γιουρο... όποτε προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι ασφαλές κριτήριο η εθνική... και στο κάτω κάτω μετά από μια χρόνια γκρίνιας αφήστε μας λίγο να χαρουμε....αρχηγός της ραπιντ 51 ασίστ 51 γκολ 8αρι....
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν ειναι αυτα τα λεφτα τοτε απλα γεμιζεις τα χαφ με τον Αυστριακο
εκει θελουμε επιτελους ταχυτητα..χαφ να στριβουν και οχι αργοκουτες
ενα 6ρι γρηγορο να ανεβαζει ευκολα την ομαδα, να εχει πασα χωρις τα αστεια κοντρολ και τα πουληματα μπαλας σε επικινδυνα σημεια των Αουγκουστο και Εσιτι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στην κατασταση που μαστε χαφ και μ ενα ποδι ντανι. Τουλαχιστον δεν ειδαμε κανα συμβόλαιο Νινου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

bersekeros έγραψε:Επιτυχία Ρέμπε, αν αληθεύει αυτό που λέει ο Τζαντζαράς για το συμβόλαιο του Schwab, 2 έτη +1 (option) με 400Κ μόνο το χρόνο!

Χαιρετάει ο Μάου λέει επίσης...
Δε θεωρώ πως υπάρχει πραγματική εικόνα με 400 χιλιάρικα.

Τα θεωρώ λίγα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

laska4 έγραψε:Sourme το κοιτανε μπορεί να είναι για όλες τις θέσεις...δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω αν είναι πιο κοντά ή αν θα κλείσει πριν φύγουμε; :D
Αυτο που ακούστηκε από 2-3 σημεία ήταν για χαφ, φορ και τέρμα. Εφόσον δε μείνει ο Μαου θεωρώ σίγουρο κι άλλο χαφ.

Το θέμα είναι. Αν πουληθεί και καποιος. Παίκτης μας

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kataramenos5 έγραψε:Στην κατασταση που μαστε χαφ και μ ενα ποδι ντανι. Τουλαχιστον δεν ειδαμε κανα συμβόλαιο Νινου
Ελαχιστα συμβόλαια θα φτάνουν στο μυριο πλέον.

Και πολύ καλά. Θα κάνουν.

Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

DamoN έγραψε:
Andrew R έγραψε:Πάντως εμένα το φιλαράκι από την Αυστρία μου είπε ότι δεν είναι καθόλου σοφτ ο τυπος
Τι άλλο σου είπε;καλός είναι;
Λοιπόν φρέσκα νέα από Αυστρία. Φίλος ερωτικός μετανάστης στην περιοχή του Σάλτσμπουργκ, μας έδωσε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον παίκτη. Αυτό που ξεχωρίζει πάνω του είναι το mentality που κουβαλάει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Έχει πολλά αρχηγικά προσόντα και στο κατάλληλο περιβάλλον μπορεί να ηγηθεί. Για τους λίγο παλιότερους φίλους στο φόρουμ είναι μια μικρογραφία του εφενμπεργκ. Ούτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ούτε τα αθλητικά είναι τόσο ιδιαίτερα χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να είναι κακα . Μάλιστα μου είπε ότι στην Αυστρία είναι λίγο ποιο ταχυδυναμικοι οι ποδοσφαιριστές σε σχέση με την Ελλάδα. Εκείνο που τον προβλημάτισε όμως όπως μου είπε είναι ότι οι γερμανοτραφεις ποδοσφαιριστές λειτουργούν σε αυστηρά δομημένα θεσμικά πρότυπα ποδοσφαιρικής λειτουργίας, οπότε διαιτησίες περίεργες και τα άλλα χαριτωμένα που συμβαίνουν σε εμας μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ για έναν παίκτη που του άρεσει να παθιάζεται και να μπαίνει μπροστά. Επίσης μου είπε ότι προσπαθεί να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του και ότι προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό
Andrew
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σβαμπ,Μαουριτσιο,Ελ Καντουρι,Μισιτς,Αγκουστο,Εσιτι,6 χάφ για 2 θέσεις και δεν βλέπει κανείς το κενό σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ανανέωση Μαουριτσιο μετά την απόκτηση του Αυστριακού; Επιτέλους ένα γρήγορο χάφ πρέπει να αποκτηθεί και στη συνέχεια μέχρι το τέλος της μεταγραφικής να αποχωρήσει ακόμα ένα από τα υπάρχοντα ανάλογα με το ποτε θεωρείται ότι μπορεί να επιστρέψει ο Μισιτς.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Η μαγκιά είναι να πληρώνεις έναν παίχτη 400κ και να παίζει για εκατομυριο όχι το αντίθετο αυτό προσπαθούν να κάνουν πλέον και καλά κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Σβαμπ,Μαουριτσιο,Ελ Καντουρι,Μισιτς,Αγκουστο,Εσιτι,6 χάφ για 2 θέσεις και δεν βλέπει κανείς το κενό σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ανανέωση Μαουριτσιο μετά την απόκτηση του Αυστριακού; Επιτέλους ένα γρήγορο χάφ πρέπει να αποκτηθεί και στη συνέχεια μέχρι το τέλος της μεταγραφικής να αποχωρήσει ακόμα ένα από τα υπάρχοντα ανάλογα με το ποτε θεωρείται ότι μπορεί να επιστρέψει ο Μισιτς.
Ακριβως! Η ελευση Σβαμπ ακυρωνει μαουριτσιο ή Μισιτς.
Αν και πιο κοντά στον Μαουριτσιο ειναι ο Σβαμπ νομιζω παρα στον Μισιτς.
Κανονικα τα χαφ μας πρεπει να ειναι
Καντουρι Σβαμπ Αουγκουστο Μεταγραφη Τσιγγαρας και υπο προυποθεσεις Μισιτς

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρχεται με 400Κ το χρόνο, σκέτα.

Μάλλον βρήκαμε το κουμπί του ffp. Τιτανοτεράστιο πριμ υπογραφής που θα το δίνει το αφεντικό από την τσεπούλα του και δεν θα φαίνεται πουθενά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μαγκας θα ειναι παντως ο Ρεμπε αν καταφερει να ξεφορτωθει τον Σουηδο τουριστα
αν μπορεσει να πουλησει Ακπομ για να παρουμε φορ
αν μπορεσει να σπρωξει Λημνιο και Στοχ, η τον Ζαμπα με καμια τραμπα, για να μπορεσουμε να παρουμε εξτρεμ που πατανε περιοχη, και γραφουν νουμερα
αν μπορεσει να ξεφορτωθει και Καντουρι, για να παρουμε ενα χαφ με ταχυτητα που δεν τραυματιζεται ακομα και οταν λυνει τα κορδονια
πολλες οι αλλαγες για να βελτιωθει η ομαδα, λιγος ο χρονος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

thanos-xanthi έγραψε:μαγκας θα ειναι παντως ο Ρεμπε αν καταφερει να ξεφορτωθει τον Σουηδο τουριστα
αν μπορεσει να πουλησει Ακπομ για να παρουμε φορ
αν μπορεσει να σπρωξει Λημνιο και Στοχ, η τον Ζαμπα με καμια τραμπα, για να μπορεσουμε να παρουμε εξτρεμ που πατανε περιοχη, και γραφουν νουμερα
αν μπορεσει να ξεφορτωθει και Καντουρι, για να παρουμε ενα χαφ με ταχυτητα που δεν τραυματιζεται ακομα και οταν λυνει τα κορδονια
πολλες οι αλλαγες για να βελτιωθει η ομαδα, λιγος ο χρονος
Ο σουηδος δεν θα ξεκουνηθει με τπτ... Θα μας ξεπληρωσει την στηριξη εδω και 28 μηνες μεχρι να επανελθει με παραμονη πεισματικά μη τυχόν κ χασει το 1μιση μυριο...
Τουλαχιστον να μας γινει μαθημα το παθημα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στις μεταγραφές που θα ήθελα εγώ θα ήταν και ένας επιτελικός με ταυτόχρονη αποχώρηση ενός εκ των Μπισεσβαρ,Πελκα.Γενικα θα ήθελα μια προσθήκη ανά αποχώρηση σε κάθε γραμμή. Ένας επιτελικός όπως έγραψα,ένα εξτρέμ με αποχώρηση Στοχ η Λημνιου και επιθετικός με αποχώρηση ενός εκ των Ακπομ,Σφιντερφσκι.Μεχρι βέβαια να γίνουν αυτές χρειαζόμαστε για αρχή τον Αυστριακό,ένα ακόμα χάφ και ένα αριστερό μπακ.6-7 προσθήκες συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή γράφτηκε από αρκετους η απορία γιατί δεν παίζει εθνική αν είναι τόσο καλός,σε μια εθνική που δεν είναι και το μεγάλο όνομα...θα πρέπει να ξέρουν ότι στα χαφ η εθνική Αυστρίας όλα αυτά τα χρόνια είχε κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που ήταν μπροστά από τον Schwab όπως
Schlager
Laimer
Grillitsch
Ilsanker
Baumgartlinger
Junuzovic
Δεν ήταν ότι κ πιο εύκολο να κάνει συμμετοχες .. ειδικά από τη στιγμή που έμεινε στην Αυστρία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”