Ηλίας Αναστασάκος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Ηλίας Αναστασάκος

Δημοσίευση από Johnys »

Ως εναλλακτική και φθίνει λύση δεν είναι κακός.Κανεις δεν είπε ότι είναι για πρώτη επιλογή αλλα έδειξε φέτος ότι αξίζει να είναι στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

ronaldo έγραψε:εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει ο αναστασακος γιατι ειναι ενας φορ που εκτος απο το οτι θα βαλει το ευκολο γκολ δεν προσφερει κατι αλλο στο παιχνιδι.
αν ηταν να μεινουν 2 επιθετικοι θα ηθελα μουσλιμοβιτς χουτο και τον αθανασιαδη δανεικο να ψηθει.αν μεινουν 3 μουσλιμοβιτς,χουτο,μπακαγιοκο και αθανασιαδη δανεικο.

εμενα δεν μου φευγει απο το μυαλο οτι στο πρωτο ματς κυπελλου με ολυμπιακο στην τουμπα παιζαμε με 10 παικτες...ηταν πολυ λιγος για εκεινο το ματς...αν ειχαμε μουσλι...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Και ο ΒανΝιστελρόι μια ζωή εύκολα γκολ έβαζε, τουλάχιστον στα καλά του.

Είναι μια καλή εναλλακτική για παιχνίδια με μικρότερες ομάδες. Δε νομίζω ότι σε ένα ντέρμπι μπορεί να κάνει πολλά αλλά στην τελική με τις μικρότερες ομάδες είναι που χάνονται βαθμοί και πρωταθλήματα ακόμα πολλές φορές...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Μη ξεχνάμε πως και ο gay πέρσυ έτσι πείρε το πρωτάθλημα, νικώντας τις μικρομεσαίες ομάδες και σκατώνοντάς τα στα ντέρμυ, έστω και στα χαρτια... Ο Ηλίας παραμένει μια καλή λύσει για την ώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε του χρόνου ποιος θα είναι ο στόχος μας, όπου ανάλογα με τους στόχους αλλάζουν και οι παίχτες...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

αν ηταν να διαλεξω ποιος απ τους χουτο αναστασακο θα μεινει του χρονο θα διαλεγα σιγουρα αναστασακο. ειναι μια αξιοπιστη εναλλακτικη λυση για τα μικρα ματς και εχει αισθηση του γκολ. αν αναλογιστουμε οτι του χρονου θα εχουμε τον ιδιο αριθμο επιθετικων (αντε και εναν παραπανω το πολυ) και θα γινουν περιπου δυο μεταγραφες επιθετικων (παπαζογλου? + αλλος ενας) ο μονος σιγουρος απο τους τωρινους επιθετικους για παραμονη ειναι ο μουσλι. απο κει και περα η διοικηση θα πρεπει να αποφασισει για τους υπολοιπους τρεις. αυτος που για μενα συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες παραμονης ειναι ο λιακος λογω του οτι φετος εχει ανταπεξελθει πολυ καλα στο ρολο του. ο χουτος λογικα κουναει μαντηλι εκτος κι αν μεταμορφωθει στα πλει οφ και ο αθανασιαδης δεδομενου του οτι του χρονου θα εχει λιγοτερες ευκαιριες λογικα θα παει καπου δενεικος (προτιμοτερο σεναριο για μενα ειναι μικρομεσαια ομαδα α' εθνικης, καβαλα ισως). ο μπακα μαλλον θα μεινει γιατι παιζει πισω απο τον επιθετικο και στο συστημα του σαντος ειναι απαραιτητος εστω και για εναλλακτικη λυση.

υγ. ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα ΠΑΟΚ εισαι :) :)
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Λόγοι για τους οποίους κατά τη γνώμη μου ο Ηλίας αξίζει να μείνει στον ΠΑΟΚ:
1) Αίσθηση του γκολ. Στον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στο φετινό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 4 γκολ (τα περισσότερα από αυτά με περίεργο τρόπο!). Κακά τα ψέματα, η ουσία σ' έναν επιθετικό και αυτό που μετράει είναι η αποτελεσματικότητά του, και ο Ηλίας είναι σίγουρα αποτελεσματικός!
2) Αγωνιστικότητα-κίνηση-δύναμη στο παιχνίδι. Είναι παίκτης που τα δίνει όλα, έχει καλές κινήσεις, ξέρει να παίρνει θέση στην αντίπαλη περιοχή και είναι δυνατός. ΟΚ, δεν είναι τεχνίτης ή καλός ντριπλαδόρος και δεν θα σου κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά πιστεύω πως μπορεί να σταθεί.
3) Χαρακτήρας. Χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, μου φαίνεται άνθρωπος σεμνός και λιγομίλητος. Δεν θα κρεμαστεί στα κάγκελα για να πανηγυρίσει ένα γκολ, δε θα φιλήσει το δικέφαλο στη φανέλα, δε θα λαϊκίσει. Και επίσης το γεγονός ότι δεν απογοητεύτηκε πριν λίγο καιρό όταν ο Βρύζας του είχε πει ότι μάλλον του χρόνου θα φύγει, αλλά έβαλε τα δυνατά του, σίγουρα δείχνει δυνατό χαρακτήρα, πραγματικό Σπαρτιάτη!
4) Κόστος. Με 100.000-120.000 ευρώ έχεις μια αρκετά αξιόπιστη λύση στον πάγκο (για 3ο κατά σειρά επιθετικό). Τα οικονομικά της ομάδας γνωρίζουμε ότι είναι σε μέτρια κατάσταση και πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Όλοι θα θέλαμε σούπερ παικταράδες στην ομάδα μας, το θέμα όμως είναι το εξής: μπορούμε να τους αποκτήσουμε;
5) Είναι Έλληνας. Εδώ ίσως διαφωνήσω με άλλα αδέλφια. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν μου αρέσει η ομάδα μου να αγωνίζεται με 8 και 9 ξένους στην ενδεκάδα (βλέπε αγώνα με Ξάνθη). Είμαι υπέρ των ποιοτικών ξένων ποδοσφαιριστών (όπως Μούσλι, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βερόν, Σνάουτσνερ) αλλά θέλω να υπάρχουν και Έλληνες στο δυναμικό της ομάδας, πόσο μάλλον όταν είναι ισάξιοι ή καλύτεροι από τους ξένους που αγωνίζονται.

Αυτά..περιμένω τη γνώμη σας!
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Να μείνει ο Ηλίας μάγκες γιατί τα βγάζει τα λεφτά που πέρνει και για να τον έχεις για τα μικρά παιχνίδια είναι μια χαρά καθαρό σεντερ φορ και τη τεχνική που δεν έχει την κερδίζει με το πάθος που βγάζει (το γκολ με λεβαδειακό νομιζω που κυνήγησε τη φάση και το κάρφωσε).

Άσε που αν δείτε και το γκολ με κεφαλιά που έβαλε στον αστερα στη Τούμπα δεν ήταν απλό και δίχνει ότι το έχει και ξέρει τη θέση.

Το παλικάρι δεν είναι Zlatan αλλά επειδή είναι μεγάλος και καταλαβένει ότι ο ΠΑΟΚ του έδωσε την καλύτερη ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο μπάλα αυτός τιμάει τα λεφτά που πέρνει και σέβεται και τη φανέλα χωρίς και καλά οπαδιλίκια.

Οπότε εγω λέω ανανέωση στον Ηλία τώρα!!!!!!

Υ.Γ Άσε που αν τον δείτε όταν βάζει γκολ γελάνε και τα αυτιά του το χαίρεται πιο πολύ απο όλους.

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μ αρέσουν οι άνθρωποι ήπιων τόνων που ξέρουν να μιλάνε στην εργασία τους με πράξεις.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ναι στον Ηλία. Από όλες τις απόψεις που έθεσαν παραπάνω τα παιδιά....

Κάθε γρανάζι σε μια μηχανή, όσο μικρό κι αν είναι, έχει τη σημασία του. Το ίδιο και ο Ηλίας.

Για μένα είναι η αθόρυβη λύση! Και καλός χαρακτήρας. Προτιμώ έναν μέτριο παίκτη με πολύ καλό χαρακτήρα, παρά έναν καλό παίκτη με παλιοχαρακτήρα.

Όχι φυσικά ότι ο Ηλίας είναι μέτριος παίκτης. Ενδεικτικά το αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Χαίρομαι που συμφωνούμε! Νομίζω ότι το παοκτσηδηλίκι και το γλείψιμο στον κόσμο είναι η εύκολη λύση, όμως χορτάσαμε! Θέλουμε ανθρώπους που να τιμούν τη φανέλα που φορούν, να δίνουν ό,τι έχουν, να αγωνίζονται. Θεοποιήσαμε τις μαγκιές, τα νταηλίκια, τους τσαμπουκάδες και ξεχάσαμε τους χαμηλούς τόνους και τον αγώνα, που δεν έβλαψαν ποτέ κανένα.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο και εγώ και ειδικά στο κομμάτι για τους ξένους και τους έλληνες.Μη καταντήσουμε σαν το συμπολίτη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φυσικά να μείνει ρε παιδιά ο παικτης...
Εργατικος, ταπεινος, αποτελεσματικος, φθινος!
Τι αλλο θελουμε?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

E κανένας κρέσπο δε θα μας χαλούσε... :) :lol:
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Το είπα επειδή γράφτηκε πολύ το όνομα του στις μεταγραφές.
Τότε διαλέγω villa που το κατέχει λίγο το τόπι. :)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Η βαλενθια πολυ δυσκολα θα πουλησει τον villa και αυτο το καλοκαιρι,αν και εχουν χιλια δυο οικονομικα προβληματα δν φαινονται διατεθειμενοι να πουλησουν ουτε τον σιλβα ουτε τον david...

Ας μεινουμε με τον ηλια που γνωριζει την ελληνικη πραγματικοτητα :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”