Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από renegade »

1 εκατομμύριο παίρνει στην ραπίντ... αλλά αυτά μικτα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

boogeyman77 έγραψε:
karlat85 έγραψε:1 εκατομμύριο συμβόλαιο είχε ο αυστριακός

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη βέβαια πρέπει να προβληματιστούμε για το τι επίπεδο έχει ένα πρωτάθλημα που έχει τέτοια στατιστικά παίκτης που με το ζόρι στεκόταν στον Πανιώνιο!!!!
Επίπεδο που εξάγει παίκτες σε Ντόρτμουντ (Χααλαντ) κ Λιβερπουλ (Μιναμινο)
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μήπως πιέζουμε εμείς να τον ανανέωση η Ραπιντ :mrgreen: :lol:
«Η απόφαση εξαρτάται από τη Ραπίντ, αλλά πρέπει να πάρουν μια οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες. Πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση μου. Πρέπει να σχεδιάσω το μέλλον μου. Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό, είμαι στα 29 μου και δεν χρειάζομαι μεσοβέζικες λύσεις».

Την ίδια ώρα και ο τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπαρίσιτς, μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν για την ανανέωση του, σημειώνοντας ότι: «Φυσικά είναι παίκτης με τον οποίο και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε σε συνεχή επαφή, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Ένας ποδοσφαιριστής με την αξία του και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος ανεβάζει την τιμή του στην αγορά».
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εξυπηρέτηση στον μανατζερ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:
obanebane έγραψε:
danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο

οπότε, δε μπορεί τον έναν να τον λέμε "παιχταρά" και τον άλλον "μέτριο"

από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ
Ρε συ dani,γράφεις λες και είσαι κανένας πρωταρης.
Δηλαδή ίδια αξία έχουν τα στατιστικά κάποιου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με κάποιου στο Αυστριακό;
ίσως δεν το έγραψα σωστά bane
είδα έναν υπερενθουσιασμό στο όνομα του fransergio και μία ψιλοξενέρα στο όνομα του schwab
δεν ξέρω αν όντως υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ τους, γιατί δεν τους έχω δει live. (προσωπικά την αμφισβητώ)
παρατηρώ το πόση διαφορά κάνει η περιρέουσα ατμόσφαιρα στο "γκελ" που κάνει ένας παίχτης στα αυτιά του κόσμου

τώρα για τα στατιστικά των αγώνων, είναι πολύ σχετικά
φυσικά και πρέπει να υπάρχει η ανάγνωσή τους ανάλογα με το πρωτάθλημα που αγωνίζονται, όπως και ανάλογα τις ειδικές συνθήκες (πχ είδα να χτυπάει τα πέναλτι σε βιντεάκι)

dani,καμία παρεξήγηση, εγώ κατάλαβα λάθος,διάβασα γρήγορα και θεώρησα ότι μίλαγες για τα γκολ/ασίστ του κάθε παίχτη.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Παρτε πακετο και τον παικταρα ljubicic που γνωριζονται κιολας!κληρωνεσαι και μαζι τους και τους γλεντας!
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Luigi Vampa έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:

Από την άλλη βέβαια πρέπει να προβληματιστούμε για το τι επίπεδο έχει ένα πρωτάθλημα που έχει τέτοια στατιστικά παίκτης που με το ζόρι στεκόταν στον Πανιώνιο!!!!
Και οι δυο όμως ήταν παίχτες της Σάλτσμπουργκ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει πάρα πολύ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Αυστρίας και σε δυναμικότητα και οικονομικά. Το γεγονός ότι έχει πάρει 7 σερί πρωταθλήματα (χωρίς παράγκα :) ) νομίζω αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

boogeyman77 έγραψε:

Με την καμμία όμως!Μιλάμε για έναν 30αρη που έχει γίνει 1 ολόκληρη φορα διεθνης στην εθνική Αυστρίας!!! Δηλαδή ο Φούντας τι συμβόλαιο έχει με διπλάσια χρηματιστηριακή αξία και ενώ έχει κάνει παπάδες;Από την άλλη βέβαια πρέπει να προβληματιστούμε για το τι επίπεδο έχει ένα πρωτάθλημα που έχει τέτοια στατιστικά παίκτης που με το ζόρι στεκόταν στον Πανιώνιο!!!!
Το συμβόλαιο του το υπέγραψε πριν από 4 χρόνια όταν ήταν 25 όχι τώρα ,ο Φούντας έχει κοντά στα 400

laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Επίσημο: Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σβαμπ!
Η επιθυμία του παίκτη και οι κινήσεις του Δικεφάλου

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το βράδυ (δείτε ΕΔΩ) το INPAOK, ο Δικέφαλος έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό του τον Στέφαν Σβαμπ για να καλύψει τα κενά του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η νεότερη ενημέρωση έχει να κάνει πλέον με επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Με δεδομένο ότι ο Σβαμπ έχει εκφράσει ήδη τη θετική προδιάθεση να έρθει στην Τούμπα και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ίσως βρισκόμαστε στα τελευταία επεισόδια αυτού του μίνι μεταγραφικού σίριαλ που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα.

inpaok

ειμαστε κοντα απο οτι φαινεται

στο png λεει παμε και για φορ
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

laska4 έγραψε:Επίσημο: Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σβαμπ!
Η επιθυμία του παίκτη και οι κινήσεις του Δικεφάλου

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το βράδυ (δείτε ΕΔΩ) το INPAOK, ο Δικέφαλος έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό του τον Στέφαν Σβαμπ για να καλύψει τα κενά του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η νεότερη ενημέρωση έχει να κάνει πλέον με επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Με δεδομένο ότι ο Σβαμπ έχει εκφράσει ήδη τη θετική προδιάθεση να έρθει στην Τούμπα και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ίσως βρισκόμαστε στα τελευταία επεισόδια αυτού του μίνι μεταγραφικού σίριαλ που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα.

inpaok

ειμαστε κοντα απο οτι φαινεται

στο png λεει παμε και για φορ
laska τί είναι το png
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Paoknextgeneration4
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Jeremy4 έγραψε:
Και οι δυο όμως ήταν παίχτες της Σάλτσμπουργκ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει πάρα πολύ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Αυστρίας και σε δυναμικότητα και οικονομικά. Το γεγονός ότι έχει πάρει 7 σερί πρωταθλήματα (χωρίς παράγκα :) ) νομίζω αποδεικνύει του λόγου το αληθές.[/quote]

Σίγουρα, αλλά κ οι άλλες ομάδες ανεβαίνουν, πολύ καλή πορεία έκανε φέτος η LASK στο Europa, που απέκλεισε την Αλκμααρ (που όλοι δε θέλουμε για αντίπαλο) στους 32 κ αποκλείστηκε από τη Man U στους 16
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εξτρεμ βρεεεεε, αφηστε τους φορ για μετα!
Εξτρεμ και ενα ακομη χαφ πιο ταχυδυναμικο και πιο αμυντικογενη!
Και τερματα!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κινητικότητα βλέπω στα μεταγραφικά..
Για να δούμε.

Αρχίζει να επιβεβαιώνεται ο γόμαρος;;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Εξτρεμ βρεεεεε, αφηστε τους φορ για μετα!
Εξτρεμ και ενα ακομη χαφ πιο ταχυδυναμικο και πιο αμυντικογενη!
Και τερματα!
Τι να το κάνεις το εξτρέμ?
Ο Φερέιρα έμεινε...γιοκ εξτρέμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”