Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από seaman »

buffalobill4 έγραψε:Δηλαδή ο ρευ έρχεται για να ξαναφυγει
Ένα σωρό φορές θα έφερνε πρόταση και πρόταση δεν ήρθε.

Οnce PAOK always PAOK.

Τελευταίος χρόνος συμβολαίου και ψάχνει την αποζημίωση για να αποχωρήσει. Δε νομίζω να υπάρχει πρόθεση να ανανεώσει ούτε από αυτόν, ούτε από την Ομάδα.

Χαμένα λεφτά και για την πάρτι του
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

mbison έγραψε:Δλδ βρε simiti υπηρχε περίπτωση να πουλησει παιχτη η Μπραγκα στα μουλωχτά? Αν κ παίζεις με τη νοημοσύνη μας θα ήθελα να σε ξαναδιαβασω, ούτως ή αλλως εδώ μπαίνουμε για να διαβάσουμε πιο πολυ χαριτωμένους παπαδες
Kαι μένα δεν με χαλάνε οι Πορκυδες, Μαουριτσιοι και οι Σημιτηδες (ισα ισα γουστάρω)...

Απο εκεί και πέρα σε ότι αφορά το ποστ του Σημίτη, ειλικρινά όλα ήταν μια σούμα, όσων διαβασαμε τις τελευταιες μερες απο εδώ και απο εκεί, αλλά και ειχαν ακουστει παλιότερα (που "συμπτωματικά" δεν εγιναν πραγματικοτητα)...

- Ενδιαφερον για Πασχαλακη απο Γερμανια
- Ενδιαφερον για Γιαννουλη απο Γαλλία
- Μιλανοφ
- Φρανσέρτζιο (ειχε ακουστει εντονα περσι)
- Ανανεωση ή όχι Μαουριτσιο και Βιερίνια
- παραμονή ή όχι Άμπελ

Οπως και τις προάλλες ο Μίνος είχε πει οτι ο ΠΑΟΚ συζηταει με προπονητή από Κεντρικη ευρωπη (αν θυμαμαι καλά)...
Τελος παντων, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια. Όπου έχει παει ο Ρεμπε, με Γερμανο προπονητή συνεργάστηκε! Οπότε πετάς και μια εθνικότητα και τσουπ, να η "ειδηση"!
Ή ο παπάς...
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Πριν κάνα 20λεπτο τουίταρε ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με το ιταλικό ποδόσφαιρο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ante Coric της Ρόμα που έπαιζε δανεικός στην Αλμερία.

https://twitter.com/Solano_56/status/12 ... 0312391680
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeremy4 την Κυρ 26 Ιούλ 2020, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Λοιπόν ας τα πάρουμε τα πράγματα λογικά

Αν κλείσουν ένα αρ.μπακ (αντιΒιερινια) και κρατήσουν τον Γιανούλη μέχρι τον Σεπτέμβριο

Κλείσουν και ένα (αντιΜαουρίσιο) και ένα πολύ καλό Σεντερ φορ

Δηλαδή μέχρι 1 Αυγούστου τρεις μεταγραφές καλές και δεν πουλήσουν κανένα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου

Δεν μας χαλάει να παίξουμε προκριματικά τον Αύγουστο με 3 5 2 και μετά όλο το Σεπτέμβριο μετά πουλάμε αγοράζουμε μέχρι τελευταία στιγμή έχουμε χρόνο...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Για τον Ante Coric έχει γραφτεί από προχτές.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Δεν το είχα δει σορρυ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Για αρχή παίρνεις τσοριτς και Σιλά της Μονακό... ταλέντα με προοπτικές ....ανανεώνεις Μαουρίτσιο Βιερίνια για να έχεις ηγέτες στα αποδυτήρια περνάς χαλαρα τον πρώτο γύρο σιγουρευεις Γιουρόπα και φέρνεις μετά τα μεγάλα σου χαρτιά...ρεμπε ακούς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον Σημίτη τον έκραξα από το πρώτο ποστ, γιατί αυτό το υφάκι του "έχω έγκυρες πληροφορίες' για όσα κορόιδα με πιστεύουν το έχω ξαναζήσει με Μαουρίσιο-8. Και βγήκε τώρα να μας πει τι; Ότι δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ από τις μεταγραφές που ο ίδιος ανακοίνωσε σαν σιγουρες!
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αν ανανεώσεις Μαουρίσιο και Βιερινια κακώς πείρες ΤΔ. Πανε πάρε και τον Pedro Henrique και τον Μακ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν ξέρω τι πληροφορίες έχει ο simitis.

Ένας εκ των moderator έχει αναφέρει ότι μιλάει μαζί του.

Κάποια από αυτά που γράφει όμως έαν τα συνδιάσει κανείς,
είναι πάρα πολύ αληθοφανή.

Όπως ιδίως και το όνομα του εγχώριου προπονητή που υπονόησε, που ξανακούστηκε και πέρυσι πριν έρθει ο Αμπέλ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάποιοι έχουν την άποψη ότι η δουλειά του τ.δ αρχίζει και τελειώνει στην δημιουργία του ροστερ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και Ιταλός Αρδ λέει ότι ενδιαφερόμαστε για Coric. Μακάρι θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Simitis4 έγραψε:Λοιπον...Επειδη γραφω συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ....Απο άτομα ΜΕΣΑ απο την ΠΑΕ που τρεχουν τις μεταγραφες...Θα σας κανω μια περιληψη του τι συνεβει τις τελευταιες μερες αλλα θα αποχωρησω απο εδω μεσα γιατι μπαινω μια φορα την ημερα βαρια βαρια λογω δουλειας και βλεπω μονο ειρωνειες απο ΞΕΡΟΛΕΣ...1) ο διεθνης που θα εκλεινε ήταν ο εξής δυο....μιλανοφ και καπινο....ηταν σιγουρο οτι ενας απο τους δυο θα εκλεινε αλλα κολλαει η υποθεση για διαφορετικους λογους....ο καπινο θα ερχοτανε αμα εκλεινε ο πασχαλακης στην γερμανια (ενδιαφερον απο δυο ομαδες αλλα ποτε προταση) και ο μιλανοφ αν παιρνανε οριστικη αποφαση για αποχωρηση μαουριτσιο....(κοινα τους στοιχεια και οι δυο διεθνεις και οι δυο σε αλλους θα αρεσουν και σε αλλους οχι)...2) Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που θα ανακοινωναμε Δευτερα ηταν ο Φρανσερτζιο, αλλα επειδη κυκλοφόρησε το ονομα ανεβασαν τις απαιτησεις οι της Μπραγκας.. 3) ηρθε επισημη προταση για Γιαννουλη απο γαλλικη ομαδα που θα την δεχοτανε η ομαδα ωστοσο δεν υπαρχει στον οριζοντα αντικαταστατης και επειδη ο Βιερινια δε δεχεται την γενναια (και δικαια κατ εμε) μειωση που του προτεινε η ΠΑΕ δεν εγινε ακομα αποδεκτη..Καλη συνεχεια εδω μεσα... Και μια τελευταια ειδησουλα απο μενα....Ο Αμπελ δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει στην ομαδα και γι αυτο ηδη εχουν δημιουργηθει δυο στρατοπεδα οσον αφορα τον αντικαταστατη του... Η πλευρα Ρεμπε που θελει Γερμανο προπονητη και η αλλη πλευρα που θελει πνευστα και ουζα....
Μάλλον εσύ εχεις πιει τα ούζα..... Χάχαχαχαχαχα ότι ναναι.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Debor87

Δημοσίευση από Debor87 »

https://www.youtube.com/watch?v=FKLVjitDxAI
Aν έρθει ο Coric και τον διαχειριστούμε σωστά σαν δεκάρι & 2ο επιθετικό θα έχει διψήφια γκολ & ασίστ. Εμένα για τον τωρινό ΠΑΟΚ εξαιρετική περίπτωση μου φαίνεται. Για αντί-Μπίσεσβαρ σε rotation με Πέλκα. Και με μια option έως 5 εκατομμύρια θα είναι εξαιρετικό ντιλ. Μακάρι. :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Debor87 την Κυρ 26 Ιούλ 2020, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Σημίτη τον έκραξα από το πρώτο ποστ, γιατί αυτό το υφάκι του "έχω έγκυρες πληροφορίες' για όσα κορόιδα με πιστεύουν το έχω ξαναζήσει με Μαουρίσιο-8. Και βγήκε τώρα να μας πει τι; Ότι δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ από τις μεταγραφές που ο ίδιος ανακοίνωσε σαν σιγουρες!
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση
++++

Καλή η περίληψη του αλλά δεν έχει δράκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”