Μάλλον θα αρχίσουν να δρομολογούνται οι εξελίξεις όπως είπαν τα παιδιά τους προηγούμενες μέρες.. Θέλω να πιστεύωMitsospaoki4 έγραψε:Τώρα που ξεκαθάρισε το θέμα προπονητής, πρέπει να κινηθούμε κ στα μεταγραφικά..
4 μέρες για την προστασία...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- PAOKevolution
Ελπίζω μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία να έχουμε κινηθεί μεταγραφικά και αποχωρήσεις... Αφού πλέον πάμε με Άμπελ στο τιμόνι.
Οι μεν λένε ότι μίλησε ο Γιώργης με ρεμπε και αποφάσισαν να μείνει ο αμπελ και στο σδνα λένε ότι δεν αποφάσισε τίποτα ο Ιβάν άρα προς το παρόν μένει ο αμπελ....δηλαδή τι να πιστέψεις;;;
Συζήτησαν τελικά ή δεν συζήτησαν .....γιατί ρε ο καθένας λέει το δικό του τι να πιστέψεις;
Προφανώς και μέσα από τη παε βγαίνει διαφορετική πληροφόρηση
Συζήτησαν τελικά ή δεν συζήτησαν .....γιατί ρε ο καθένας λέει το δικό του τι να πιστέψεις;
Προφανώς και μέσα από τη παε βγαίνει διαφορετική πληροφόρηση
Στο talentabout γράφουν ότι υπάρχει θέμα με τον Ζαμπά γιατί έχει φορτσάρει πολύ και στο νυχτοπερπάτημα.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για δημιουργία κλίματος ώστε να απορροφηθεί κάποια πώληση.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για δημιουργία κλίματος ώστε να απορροφηθεί κάποια πώληση.
- paok re niamou
Αφού έμεινε τελικά ο Άμπελ, όποιοι παίκτες δεν γουστάρουν τα μούτρα του να βρουν ομάδα να φύγουν μόνοι τους.
Αν κάτσουν, να κάνουν τουμπεκί και να δουλέψουν με τα θέλω του προπονητή τους.
Όχι άλλο τρύπημα για δεύτερη χρονιά.
Αν κάτσουν, να κάνουν τουμπεκί και να δουλέψουν με τα θέλω του προπονητή τους.
Όχι άλλο τρύπημα για δεύτερη χρονιά.
Το θέμα είναι πως αν τελικά δεν θα μας κάνει ο Φερρειρα, κατι θα σημαινει και για την αντίληψη του Ρέμπε
Και για να το παω ενα βημα παρακατω, αν τελικα δεν μας κανει ουτε και ο Ρεμπε, τοτε καλο.ειναι να το.παρουμε αποφαση πως το κεφαλι δεν νιωθει απο μπάλα και δεν θα νιωσει ποτε...
Γ αυτο μακαρι να μας βγει ο Ρεμπε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γ αυτο μακαρι να μας βγει ο Ρεμπε!
Ο Γκρίμπιτς που γράφτηκε ως μεταγραφικός στόχος για τη θέση του τερματά έκανε χτες μεγάλο παιχνίδι για τη Λοκομοτίβα στην πρόκρισή στο CL. Και κέρδισαν με δύο γκολ που τα έβαλε μόνη της η Όσιγιεκ.
Από Τουρκία γράφεται ότι η Γαλατά πουλάει άμεσα 5εκ € στους Άραβες τον Βelhanda, ώστε να αγοράσει τον Mensah.
Από Τουρκία γράφεται ότι η Γαλατά πουλάει άμεσα 5εκ € στους Άραβες τον Βelhanda, ώστε να αγοράσει τον Mensah.
ΜΑΟΥΡΙΤΣΟΣ,τι ωρα κλεινει ο διεθνης που σε αλλους θα αρεσει και σε αλλους δεν θα αρεσει; 

Μακαρι το προβλημα μας να ταν ο Πορκυ ο Μαουριτσιο και οι λοιποι παπατζηδες...
Το προβλημα μας ειναι πως η κατασταση δειχνει τοσο απελπιστικα ιδια που παρακαλαμε να βγΙνε ετσι για αλλαγη ενας απο τους παπατζηδες μας αληθινος!
Το προβλημα μας ειναι πως η κατασταση δειχνει τοσο απελπιστικα ιδια που παρακαλαμε να βγΙνε ετσι για αλλαγη ενας απο τους παπατζηδες μας αληθινος!
Λογικά από τα καυσέρια για τον ΤΑΖ δεν πρέπει να έχουμε πάρει μία.
H πώληση πάντως του Μαϊκόν από τη Γαλατά χάλασε και ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του επιστρέφει από την Αραπιά. Από εκεί οι Τούρκοι δεν πήραν χρήματα που προσδοκούσαν ώστε να κινηθούν μεταγραφικά. προσπαθούν να πουλήσουν τον Μπελχαντά τώρα. Για να δούμε. Ελπίζω να μην την έχουμε αφήσει την περίπτωση Μένσα, πόσο μάλλον όταν έχουμε δώσει 3.5 εκ για να πάρουμε τον ανθρωποφάγο, που μας βγήκε vegan
H πώληση πάντως του Μαϊκόν από τη Γαλατά χάλασε και ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του επιστρέφει από την Αραπιά. Από εκεί οι Τούρκοι δεν πήραν χρήματα που προσδοκούσαν ώστε να κινηθούν μεταγραφικά. προσπαθούν να πουλήσουν τον Μπελχαντά τώρα. Για να δούμε. Ελπίζω να μην την έχουμε αφήσει την περίπτωση Μένσα, πόσο μάλλον όταν έχουμε δώσει 3.5 εκ για να πάρουμε τον ανθρωποφάγο, που μας βγήκε vegan
Λοιπον...Επειδη γραφω συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ....Απο άτομα ΜΕΣΑ απο την ΠΑΕ που τρεχουν τις μεταγραφες...Θα σας κανω μια περιληψη του τι συνεβει τις τελευταιες μερες αλλα θα αποχωρησω απο εδω μεσα γιατι μπαινω μια φορα την ημερα βαρια βαρια λογω δουλειας και βλεπω μονο ειρωνειες απο ΞΕΡΟΛΕΣ...1) ο διεθνης που θα εκλεινε ήταν ο εξής δυο....μιλανοφ και καπινο....ηταν σιγουρο οτι ενας απο τους δυο θα εκλεινε αλλα κολλαει η υποθεση για διαφορετικους λογους....ο καπινο θα ερχοτανε αμα εκλεινε ο πασχαλακης στην γερμανια (ενδιαφερον απο δυο ομαδες αλλα ποτε προταση) και ο μιλανοφ αν παιρνανε οριστικη αποφαση για αποχωρηση μαουριτσιο....(κοινα τους στοιχεια και οι δυο διεθνεις και οι δυο σε αλλους θα αρεσουν και σε αλλους οχι)...2) Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που θα ανακοινωναμε Δευτερα ηταν ο Φρανσερτζιο, αλλα επειδη κυκλοφόρησε το ονομα ανεβασαν τις απαιτησεις οι της Μπραγκας.. 3) ηρθε επισημη προταση για Γιαννουλη απο γαλλικη ομαδα που θα την δεχοτανε η ομαδα ωστοσο δεν υπαρχει στον οριζοντα αντικαταστατης και επειδη ο Βιερινια δε δεχεται την γενναια (και δικαια κατ εμε) μειωση που του προτεινε η ΠΑΕ δεν εγινε ακομα αποδεκτη..Καλη συνεχεια εδω μεσα... Και μια τελευταια ειδησουλα απο μενα....Ο Αμπελ δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει στην ομαδα και γι αυτο ηδη εχουν δημιουργηθει δυο στρατοπεδα οσον αφορα τον αντικαταστατη του... Η πλευρα Ρεμπε που θελει Γερμανο προπονητη και η αλλη πλευρα που θελει πνευστα και ουζα....