Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Καλημέρα. Επιστρέφει ο Δανιηλίδης γράφει η σπορταιμ (ο άνθρωπος που εξαφάνισε τις θλάσεις). Μιλάμε για αριστούργημα δημοσιογραφίας το άρθρο. Εμείς κρατάμε οτι έχουμε καινούργιο γυμναστή..
Αυτή η ομάδα δεν περνάει ούτε την ραπίντ, ούτε την πλζεν.
Πουλάς γρήγορα, αγοράζεις γρήγορα και κάνεις τον σταυρό σου. Αν πας να πουλήσεις ακριβά θα μείνεις με το πουλί στο χέρι. Εκπτώσεις να φύγει το εμπόρευμα και σωστές αγορές/δανεισμούς. Το κέρδος θα έρθει από τις σωστές αγορές.
Πουλάς γρήγορα, αγοράζεις γρήγορα και κάνεις τον σταυρό σου. Αν πας να πουλήσεις ακριβά θα μείνεις με το πουλί στο χέρι. Εκπτώσεις να φύγει το εμπόρευμα και σωστές αγορές/δανεισμούς. Το κέρδος θα έρθει από τις σωστές αγορές.
- black_star_ninja
Παντως βλέπω οτι τα παιδιά που ανέφεραν οτι κλείνουν κάποιες θέσεις στο τιμ πρώτα κ μετά θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές, μεχρι τωρα επαληθεύονται..
-
Δεν προλαβαίνεις για 25Αυγουστου να τα κάνεις αυτά ,αν καταφέρουμε χωρίς να διώξουμε να φέρουμε δύο παίκτες που να αξίζουν τον έναν στα χαφ και τον άλλον στα εξτρέμ για μένα και αυτό αριστερά θα είμαστε καλά. Φέτος λόγω ιού ούτε μπορείς να πουλήσεις ούτε να αγοράσεις. Στους ελεύθερους και στους δανεικούς θα γίνει το παιχνιδι για τις ελληνικές ομάδες. Καλύτερα να προσγειωθούμε.kos έγραψε:Αυτή η ομάδα δεν περνάει ούτε την ραπίντ, ούτε την πλζεν.
Μακάρι να άλλαζε η εικόνα της ομάδας με 2-3 μεταγραφές ποδοσφαιριστών.
Πραγματικά οι προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο είναι πολύ πιο σημαντικες αυτή τη στιγμή
Πραγματικά οι προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο είναι πολύ πιο σημαντικες αυτή τη στιγμή
Ας ελπίσουμε μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό να μην ανακοινώνουμε συνεχώς Μισιτς και Γκαλίνοβιτς.
-
Εγώ πιστεύω στον προπονητή και ότι θέλουμε σοβαρή ενίσχυση στα χαφ,στο τέρμα εκτός και εμπιστευτούν αυτόν τον Ρευ, και να πάρουμε έναν διάβολο μπροστά.Magpies4 έγραψε:Ο Αύγουστος δέν θα είναι έτοιμος. Δεν ξέρω για Πέλκα.
Πάντως εγώ πιστεύω στην ομάδα, σε αυτούς που έχουμε. Δεν λέω ότι δεν θέλουμε ενίσχυση, ειδικα στο κέντρο, στη θέση 1, και στο 9άρι. Με τον κατάλληλο προπονητή αυτοί οι ίδιοι παίκτες να περάσουν τουλάχιστον Γιουρόπα και να παλαίψουν για ομίλους.
Μακάρι να βρεθεί ο προπονητής, αυτό νομίζω είναι το κλειδί.
Δεν μπορείς να διώξεις τον Βερνμπλουμ που είναι 1,5 εκατ. Μέχρι και σε ανάσταση του Μπισεβαρ ελπίζω...
Φυσικα και οι αλλαγες στο τιμ ειναι οι πιο σημαντικες, αλλα δυστυχως στο κεντρο και στα χαφ εχουμε τεραστιο ελλειμα σε επιπεδο συγκεκριμενων χαρακτηριστικων, και αυτο δεν καλυπτεται ακομη και με αναβαθμιση του τιμ στο υψηλοτερο δυνατο επιπεδο. Δεν μπορουμε να παμε στους πρώτους αγωνες με τον αμπαλο Εσιτι και τον επιρρεπή σε τραυματισμους Καντουρι μονο!
Και φυσικα ελπιζω να μην ανανεωσουμε τον Μαουρισιο για 2 χρονια μονο και μονο επειφη δεν ειμαστε ικανοι να βρουμε ενα αξιοπρεπες χαφ μεχρι την προετοιμασία!
Μιλαμε για εγκληματικη αμελεια αν δεν έρθει τουλαχιστον μια χαφαρα άμεσα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και φυσικα ελπιζω να μην ανανεωσουμε τον Μαουρισιο για 2 χρονια μονο και μονο επειφη δεν ειμαστε ικανοι να βρουμε ενα αξιοπρεπες χαφ μεχρι την προετοιμασία!
Μιλαμε για εγκληματικη αμελεια αν δεν έρθει τουλαχιστον μια χαφαρα άμεσα.
"Από την ώρα που τελείωσε η περσινή σεζόν ένα από τα θέματα που υπήρχαν στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα ήταν αυτό της παραμονής ή μη του Αμπέλ Φερέιρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, αφού αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε από τον διοικητικό ηγέτη των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη, τον γιο του Γιώργο, αλλά και τον Γερμανό τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε.
Οι τρεις τους είχαν μεγάλη σύσκεψη που διήρκεσε πολύ ώρα και σε αυτή συζητήθηκαν αρκετά από τα θέματα που… καίνε τον ΠΑΟΚ.
Ένα από αυτά ήταν και το θέμα του προπονητή.
Οι τρεις άντρες, αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα και τις πιθανές λύσεις, έκριναν πως πρέπει να δοθεί ακόμα ένας χρόνος στον Πορτογάλο τεχνικό ενώ μεταξύ άλλων σημειώθηκε πως με όσα έγιναν τη φετινή σεζόν (τραυματισμοί και όχι μόνο), δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να.. στρώσει την ομάδα.
Έτσι, ο Ίβηρας παραμένει στον πάγκο του Δικεφάλου, αφού Ιβάν-Γιώργος Σαββίδης και Όλαφ Ρέμπε θεωρούν πως ο 41χρονος μπορεί να φέρει εις πέρας το project του νέου ΠΑΟΚ και να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν.
Επίσης, αποφασίστηκε πως ο Φερέιρα θα στηριχθεί και στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σημαντικά. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με νέους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να προστίθενται σε αυτό. Μάλιστα, ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντοπίσει στόχους στη μεταγραφική αγορά.
Όσον αφορά το τιμ που θα πλαισιώσει τον 41χρονο τεχνικό θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ενώ στους «ασπρόμαυρους» επιστρέφει ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης.
Άξιο αναφοράς είναι πως στο τιμ του Φερέιρα θα προστεθεί και ένας βοηθός που κατάγεται από την κεντρική Ευρώπη."
Από ινπαοκ και λέει ότι θα ενισχυθούμε σημαντικά και θα γίνουν αρκετές αλλαγές..
Τι πίνουν πραγματικά οι δημοσιογράφοι μια κοινή γραμμή δεν έχουν ;;; Ο Κόλκας χθες έγραφε με το ζόρι θα πάρουμε παίχτες και αν πουληθούν πρώτα ...
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, αφού αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε από τον διοικητικό ηγέτη των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη, τον γιο του Γιώργο, αλλά και τον Γερμανό τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε.
Οι τρεις τους είχαν μεγάλη σύσκεψη που διήρκεσε πολύ ώρα και σε αυτή συζητήθηκαν αρκετά από τα θέματα που… καίνε τον ΠΑΟΚ.
Ένα από αυτά ήταν και το θέμα του προπονητή.
Οι τρεις άντρες, αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα και τις πιθανές λύσεις, έκριναν πως πρέπει να δοθεί ακόμα ένας χρόνος στον Πορτογάλο τεχνικό ενώ μεταξύ άλλων σημειώθηκε πως με όσα έγιναν τη φετινή σεζόν (τραυματισμοί και όχι μόνο), δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να.. στρώσει την ομάδα.
Έτσι, ο Ίβηρας παραμένει στον πάγκο του Δικεφάλου, αφού Ιβάν-Γιώργος Σαββίδης και Όλαφ Ρέμπε θεωρούν πως ο 41χρονος μπορεί να φέρει εις πέρας το project του νέου ΠΑΟΚ και να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν.
Επίσης, αποφασίστηκε πως ο Φερέιρα θα στηριχθεί και στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σημαντικά. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με νέους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να προστίθενται σε αυτό. Μάλιστα, ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντοπίσει στόχους στη μεταγραφική αγορά.
Όσον αφορά το τιμ που θα πλαισιώσει τον 41χρονο τεχνικό θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ενώ στους «ασπρόμαυρους» επιστρέφει ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης.
Άξιο αναφοράς είναι πως στο τιμ του Φερέιρα θα προστεθεί και ένας βοηθός που κατάγεται από την κεντρική Ευρώπη."
Από ινπαοκ και λέει ότι θα ενισχυθούμε σημαντικά και θα γίνουν αρκετές αλλαγές..
Τι πίνουν πραγματικά οι δημοσιογράφοι μια κοινή γραμμή δεν έχουν ;;; Ο Κόλκας χθες έγραφε με το ζόρι θα πάρουμε παίχτες και αν πουληθούν πρώτα ...
Η ομάδα μπορεί να αλλάξει μόνο αν έρθουν 4-5 βασικοί παίκτες επιπέδου Μισιτς, αλλιώς θα παλέψουμε με τη κουλά πάλι για δεύτερη θέση.
Αν συνεχίσεις με μέτριους ποδοσφαιριστές βασικούς χωρίς προπονητή που μπορεί να τους κρύψει δεν έχουμε καμία ελπίδα.
Αλλά τι να περιμένω από προπονητη ο οποίος ενώ χάνει βγάζει επιθετικό κ βάζει 3ο αμυντικό, κ εξτρεμ και βάζει το αναηρωματικο μπακ. Αποδεδειγμένα δεν έχει ποδόσφαιρικες γνώσεις, δεν είναι ότι δεν του βγήκαν φέτος τα νέα συστήματα.
Οπότε χρειάζεσαι το λιγότερο 2 χαφ, 2 εξτρεμ κ 1 φορ βασικούς να κουβαλάνε.
Αν συνεχίσεις με μέτριους ποδοσφαιριστές βασικούς χωρίς προπονητή που μπορεί να τους κρύψει δεν έχουμε καμία ελπίδα.
Αλλά τι να περιμένω από προπονητη ο οποίος ενώ χάνει βγάζει επιθετικό κ βάζει 3ο αμυντικό, κ εξτρεμ και βάζει το αναηρωματικο μπακ. Αποδεδειγμένα δεν έχει ποδόσφαιρικες γνώσεις, δεν είναι ότι δεν του βγήκαν φέτος τα νέα συστήματα.
Το ότι ακούγεται ότι θα βάλουν στον Φερέιρα βοηθό (μάλλον επιλογή Ρέμπε), φαίνεται ότι πηγαίνουν να κοντρολάρουν τον Φερέιρα. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά με τον ερχομό έμπειρων όπως ο Δανιηλιδης και Γκαλίνοβιτς, τότε μιλάμε για ένα τήμ το οποίο θα είναι πιό πολύ του ΠΑΟΚ και όχι του Φερέιρα.panpangr77 έγραψε:Εγώ πιστεύω στον προπονητή και ότι θέλουμε σοβαρή ενίσχυση στα χαφ,στο τέρμα εκτός και εμπιστευτούν αυτόν τον Ρευ, και να πάρουμε έναν διάβολο μπροστά.Magpies4 έγραψε:Ο Αύγουστος δέν θα είναι έτοιμος. Δεν ξέρω για Πέλκα.
Πάντως εγώ πιστεύω στην ομάδα, σε αυτούς που έχουμε. Δεν λέω ότι δεν θέλουμε ενίσχυση, ειδικα στο κέντρο, στη θέση 1, και στο 9άρι. Με τον κατάλληλο προπονητή αυτοί οι ίδιοι παίκτες να περάσουν τουλάχιστον Γιουρόπα και να παλαίψουν για ομίλους.
Δεν μπορείς να διώξεις τον Βερνμπλουμ που είναι 1,5 εκατ. Μέχρι και σε ανάσταση του Μπισεβαρ ελπίζω...
Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά μάλλον πάνε να προστατέψουν τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή. Ολα αυτά δείχνουν ότι δεν τον εμπιστεύονται. Μακάρι να δουλέψει το εγχείρημα.
Όταν βγαίνει ότι τα αποδυτήρια δεν είναι καλά με την τωρινή κατάσταση πρέπει να γίνουν αλλαγές ή προσθέσεις...για μένα θετικό να μπει κάποιος δίπλα στον αμπελ
Εδώ όταν έκανε την περίφημη αλλαγή με τον άρη, ο προπονητής που κάνει τον σχολιασμό στο ΠΑΟΚΤV έπαθε σόκ και έψαχνε να βρεί τί πάει να κάνει ο Φερέιρα, και να το εξηγήσει αλλά δεν μπορούσε...tzoker έγραψε:Η ομάδα μπορεί να αλλάξει μόνο αν έρθουν 4-5 βασικοί παίκτες επιπέδου Μισιτς, αλλιώς θα παλέψουμε με τη κουλά πάλι για δεύτερη θέση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τώρα που ξεκαθάρισε το θέμα προπονητής, πρέπει να κινηθούμε κ στα μεταγραφικά..
4 μέρες για την προστασία...
4 μέρες για την προστασία...
Δεν μπορω να καταλαβω την τοση σπουδη να κρατησουν τον Φερειρα. Φερνουν ολοκληρο καινουριο τιμ με κοστος χοντρα χοντρα ενα 300αρι χιλιαρικα και ολα αυτα για να διασφαλίσουν οτι θα αποδωσει το γκολντεν μποι των 2 εκατομμυριων...Magpies4 έγραψε:Το ότι ακούγεται ότι θα βάλουν στον Φερέιρα βοηθό (μάλλον επιλογή Ρέμπε), φαίνεται ότι πηγαίνουν να κοντρολάρουν τον Φερέιρα. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά με τον ερχομό έμπειρων όπως ο Δανιηλιδης και Γκαλίνοβιτς, τότε μιλάμε για ένα τήμ το οποίο θα είναι πιό πολύ του ΠΑΟΚ και όχι του Φερέιρα.panpangr77 έγραψε:Εγώ πιστεύω στον προπονητή και ότι θέλουμε σοβαρή ενίσχυση στα χαφ,στο τέρμα εκτός και εμπιστευτούν αυτόν τον Ρευ, και να πάρουμε έναν διάβολο μπροστά.Magpies4 έγραψε:Ο Αύγουστος δέν θα είναι έτοιμος. Δεν ξέρω για Πέλκα.
Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά μάλλον πάνε να προστατέψουν τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή. Ολα αυτά δείχνουν ότι δεν τον εμπιστεύονται. Μακάρι να δουλέψει το εγχείρημα.
Τι ακριβως περιμενουν?
Τεσπα
Ο Θεος να βαλει το χερι του γτ μαλλον ειμαστε εντελως αμπαλοι και αδιορθωτοι...