Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Τις προηγούμενες μέρες πήγαιναν όλα καλά. Τι έγινε σήμερα? ξαναθυμηθήκαμε ότι το ταμείον είναι μείον?
Ο Κολκας δεν ξερει αν θα ειναι ο Φερειρα μεθαυριο, αλλα ξερει την μεταγραφικη μας πολιτικη. Του κανουν ναζια και του λενε τα μισα απο την ΠΑΕ.
Ο Γιωργάκης λέει όμως σδνα να διαβάζετε
Υ.γ ο μπουσης ήρθε από Αμερική για τον ΟΦΗ , ο Ιβάν δεν μπορεί να έρθει δηλαδή από Ρωσία;;
Υ.γ ο μπουσης ήρθε από Αμερική για τον ΟΦΗ , ο Ιβάν δεν μπορεί να έρθει δηλαδή από Ρωσία;;
Ο Κολκας εδω και καιρο "προπαγανδιζει" πως η επομενη μερα του ΠΑΟΚ θα εχει νεαρους παίχτες απο τις ακαδημιες κλπ...
Μαλλον μας προετοιμάζουν με τροπο για το αναποφευκτο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλλον μας προετοιμάζουν με τροπο για το αναποφευκτο...
Εκει θα μας φτασουνlaska4 έγραψε:Θα πανηγυρίζουμε αν ανανεώσει ο μαουρισιο

Τίποτε δεν ξέρει ο κολκας οι εποχές βρυζα πέρασαν......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταια εχει εντονο παρε δωσε με την ΠΑΕ, τοσο λογω παρουσιας στο ΟΠΕΝ οσο και παρουσιας στο PAOK TV..
Ασε που κι ο Βρυζας τελευταια εχει μπολικα παρε δωσε με την ΠΑΕ ξανα...
Μακαρι να ισχυει οτι δεν ξερει τπτ...
Ασε που κι ο Βρυζας τελευταια εχει μπολικα παρε δωσε με την ΠΑΕ ξανα...
Μακαρι να ισχυει οτι δεν ξερει τπτ...
Πάντως από το ψάξιμο των ρεπορτάζ για το ποιον του Ρέμπε, πολλά έλεγαν ότι ο τύπος είναι σφίγγα.
Λέτε να το μιλάει το γερμανικό ο Σταύρακας?
Λέτε να το μιλάει το γερμανικό ο Σταύρακας?
- Vet_eranos
Έχετε μια φαγωμάρα,
η λογική λέει ότι προκριματικά, τουλάχιστον στον 1ο αγώνα η ομάδα θα πάει ως εχει, και γιατί δεν προλαβαινουμε να κάνουμε κ πολλά ότι αφορά μεταγραφες(πωλήσεις-αγορές) και γιατί είναι μεγαλύτερο το ρίσκο να τα γκρεμίσεις όλα κ να είσαι ομάδα τόσο σύντομα.. Προσδοκώ προσωπικά σε μια δυο προσθήκες μέσο-επιθετικά.. Ακόμα κ στο θέμα του κόουτς με την πεπατημένη θα πορευτουμε..
Αν λοιπόν κλειδώσουμε γιουροπα κ κερδίσουμε κ χρόνο μοντάρισματος, εκεί θα γίνουν οι αλλαγές..
Μη ξεχνάτε ότι αν δε κάνω λάθος η μεταγραφική τελειώνει Οκτώβριο φέτος..
η λογική λέει ότι προκριματικά, τουλάχιστον στον 1ο αγώνα η ομάδα θα πάει ως εχει, και γιατί δεν προλαβαινουμε να κάνουμε κ πολλά ότι αφορά μεταγραφες(πωλήσεις-αγορές) και γιατί είναι μεγαλύτερο το ρίσκο να τα γκρεμίσεις όλα κ να είσαι ομάδα τόσο σύντομα.. Προσδοκώ προσωπικά σε μια δυο προσθήκες μέσο-επιθετικά.. Ακόμα κ στο θέμα του κόουτς με την πεπατημένη θα πορευτουμε..
Αν λοιπόν κλειδώσουμε γιουροπα κ κερδίσουμε κ χρόνο μοντάρισματος, εκεί θα γίνουν οι αλλαγές..
Μη ξεχνάτε ότι αν δε κάνω λάθος η μεταγραφική τελειώνει Οκτώβριο φέτος..
Ο Σταυρακας βαριανα φτανει μεχρι κανα λουκανικακι γερμανικο και καμια μπυρα...
Και το ελληνικο που μιλαει με το ζορι το κανει κι αυτο
Και το ελληνικο που μιλαει με το ζορι το κανει κι αυτο
Το αρθρο της σπορταιμ για τον αρη μας και τον μπαλοτελι με συγκινησε. Θυμιζει παλιες καλες εποχες απο σπορ του βορρα, αθλητικη κλπ. Αφου γραφει γραφει γραφει στο τελος λεει οτι ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες. Μην τους πουν και παπατζηδες.