Τί λέει η Τήνος; Φαγητό, μπάνιο, αέρας κλπ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα από τον Άγιο Σώστη Τήνου!
Πέρυσι πήγα Ανδρο καί ήταν υπέροχα (ο αέρας ήταν σε καλά επίπεδα).
Τί λέει η Τήνος; Φαγητό, μπάνιο, αέρας κλπ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα από τον Άγιο Σώστη Τήνου!
Ο αέρας είναι παντού ο ίδιος. Άνδρος, Τήνος και Μύκονος είναι στην ίδια ευθεία με την Εύβοια (Κάβο ντ όρο). Το θέμα είναι πότε θα κάνει δυνατό αέρα, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς εκ των προτέρων.Magpies4 έγραψε:Τί λέει η Τήνος; Φαγητό, μπάνιο, αέρας κλπ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα από τον Άγιο Σώστη Τήνου!
Πέρυσι πήγα Ανδρο καί ήταν υπέροχα (ο αέρας ήταν σε καλά επίπεδα).
Η Τήνος μ᾽αρέσει γιατί από τον Βενιζέλο βάζω την οικογένεια σε αμάξι και πάω κατευθείαν στο λιμάνι δίπλα και παίρνω το καράβι. Απλά και γρήγορα πράγματα. Αρα αν το νησί έχει να δώσει, μπορώ να πηγαίνω συνέχεια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ έρχομαι κάθε ΣΚ εδώ, γιατί έχω σπίτι και η γυναίκα μου με την κόρη μου κατεβαίνουν μόλις κλείσουν τα σχολεία.
Σε ζηλεύω φίλος, να ξερεις...Luigi Vampa έγραψε:Ναι. Οχι λόγω έλλειψης πτήσεων, αλλα επηρέασε πολλά πράγματα ο ιός στην καθημερινότητα κ στη δουλειά εδώ κ είπαμε με την οικογένεια να μείνουμε φέτος, να κάνουμε κάμμια εκδρομουλα εντός Σκωτίας. Νάξο ήταν να πάμε, Islay μας εκατσε
Πολλοι τον ζηλευουμε....Να περασει καλα,λοιπον,και να επιστρεψει με πολλες λεπτομερειες.Maximus έγραψε:Σε ζηλεύω φίλος, να ξερεις...Luigi Vampa έγραψε:Ναι. Οχι λόγω έλλειψης πτήσεων, αλλα επηρέασε πολλά πράγματα ο ιός στην καθημερινότητα κ στη δουλειά εδώ κ είπαμε με την οικογένεια να μείνουμε φέτος, να κάνουμε κάμμια εκδρομουλα εντός Σκωτίας. Νάξο ήταν να πάμε, Islay μας εκατσε