Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από seaman »

https://twitter.com/akphies/status/1261175254782816257

Παλιάς κοπής. Να προσκυνάει η μπάλα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

seaman έγραψε:https://twitter.com/akphies/status/1261175254782816257

Παλιάς κοπής. Να προσκυνάει η μπάλα
Έχει μελετήσει τη βίβλο του Μαραντόνα.
Κάτι τέτοια έκανε στο ζέσταμα στην Τούμπα το '88...αλλά χωρίς τα δωδέκαποντα. :D
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

laska4 έγραψε:Τα ζώα μου αργά ....προετοιμασία με κ19 θα κάνουμε από ότι φαίνεται
Τι σου προκαλεί εντύπωση;Κάθε φορά έτσι πράττουμε.Στον μεταγραφικό σχεδιασμό είμαστε ανύπαρκτοι εδώ και πολλά χρόνια και το κακό είναι πως δενδιαλύονται κάθε μέρα Dnipro ώστε να μας βγει από σπόντα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Maximus έγραψε:
invincible έγραψε:
Ο Γιώργος κάνει κουμάντο αλλά τους μάνατζερ τους ξέρει ο Ρεμπε που έχει συνεργαστεί και έχει ψωνίσει και έχει κάνει αλισβερίσι εκατομμυριών... για αυτό τον πείρε τον Ρέμπε ο ίδιος δεν μπορεί να πάει direct δεν συμφέρει ;)
Μονοφθαλμος οδηγάει τυφλο...
Εγω για τον Ρεμπε κραταω μικρό καλάθι, γιατί απο όπου έφυγε, το έχει φάει το κραξιματακι του...
Τον Rebbe μπορείς να τον πέις και Ferreyra των Τεχνικών Διευθυντών.!Μικρό σχετικά βιογραφικό χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία. Το αντίθετο θα έλεγα...Όπως στους προπονητές ονειρευόμασταν Conceicao και μας έκατσε το Kinder έκπληξη Abel έτσι και από τις προσδοκίες για Antero Henrique προσγειωθηκαμε στην ωμή πραγματικότητα του Rebbe!Καλό Οκτώβρη δεν τελειώνουν φέτος οι μεταγραφές; Έχουμε πολύ ακόμα και το αστείο και τραγικό μαζί είναι πως τον Οκτώβριο μπορεί να μην υπάρχει και Ferreyra αν συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει με την φανταστική προπονητική του δουλειά!
boogeyman77
Επικοινωνία:

invincible έγραψε: Παλιές ένδοξες μέρες ψωνίζαμε από Πόρτο Λινο , Βιερίενια... ότι πήραμε από εκεί Legend έγινε
Τότε είχες ανθρώπους που σκάμπαζαν από ποδόσφαιρο και εκμεταλευτηκαν στο έπακρο ότι γνωριμίες είχαν με το 1/10 του τωρινού budget.Τώρα έχεις τον Γιώργη,τον Γερμανό που καταχρεωσε την Βόλφσμπουργκ και τον Abal χωρίς περαιτέρω σχόλια!Τότε είχες δεξί εξτρέμ Sergio Conceicao και τώρα έχεις Λημνιό!Είχες αμυντικό χαφ Pablo Garcia και τώρα Esiti.....
boogeyman77
Επικοινωνία:

invincible έγραψε:
Πάντως από Ελληνόπουλα σαν αντιΠελκα εμένα μου αρέσει πολύ ο ΧατζηGiovanis θα του έδινα μια πάστα στον Αλαφούζο να χαρεί λιγάκι .
Αμ και εφόσον φύγει ο Πέλκας ,Έλληνας αντικαταστάτης του υπάρχει και λέγεται Χατζηστραβός!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτή την μεταγραφική περίοδο υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες.

Στο παρελθόν δεν βγάζαμε για πούλημα τόσους 11αδάτους παίκτες, ή υποσχόμενους Ελληνες. Τώρα βλέπουμε ότι Γιαννούλης, Λημνιός, Ακπομ, Λάμπρου, Πασχαλάκης, Ζαμπά, Πελκας, κλπ κλπ είναι όλοι προς πώληση. Φυσικά και οι πιό μεγάλοι (Μπίσε, Βαρέλα, Καντουρί κλπ) αν έρθει πρόταση θα φύγουν, δηλαδή ΟΛΟΙ είναι προς πώληση.

Αυτό είναι λογικό, μιά ομάδα πρέπει ΚΑΙ να πουλάει. Το παράδοξο όμως είναι ότι θέλουμε να κρατήσουμε κάποιον κορμό και δεν είναι είναι δυνατόν πχ να δώσουμε τον Γιαννούλη και να πάρουμε κατώτερό του, ή να πουλήσουμε πολλούς μαζί. Επίσης, λόγω κακής χρονιάς τα λεφτά των μεταγραφών αυτών μπορεί να είναι κάτω της πραγματικής αξίας των παικτών. Αν πχ μποὔμε ομίλους οι τιμές κάποιων εξ αυτών θα εκτοξευθούν.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να προσέξει ο Ρέμπε είναι να μην χαλάσει τον υπάρχοντα κορμό με τις όποιες πωλήσεις. Να μην φύγουν τώρα παίκτες που του χρόνου μπορεί να πιάνουν τα διπλά (Μιχαηλίδης, Γιανούλης, και άλλοι). Είναι κάποιοι παίκτες που έχουν κάνει τον κύκλο τους στον ΠΑΟΚ, και απο αυτούς πρέπει να ξεκινήσουμε. Πχ να πώ 2, 3 ονόματα, Πέλκινιο, Καντουρί, βαρέλα, Μπίσε όλοι με μεγάλη προσφορά, αλλά νομίζω ότι δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω. Ισως να μείνουν στα προκριματικά φυσικά λόγω χρονικής πίεσης.

Φυσικά ως τώρα δεν υπάρχει ούτε μισή πρόταση, και αυτό μάλλον φέρνει αμηχανία και προβληματισμό. Εύχομαι να μήν γίνει ξεπούλημα και βεβιασμένες κινήσεις. Δεν το κρύβω ότι προτιμότερο να μείνουμε όπως είμαστε αν είναι να δώ ξεπουλήματα βασικών.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τονλετε και το ξαναλετε..δηλαδη στον ολυμπιακο ποιος αποφασιζει για παικτες και μιλα με μανατζερς; Ο βαγγελας.σε ποιανου κοτερο κλεινει παικτες η αεκ; Στου τιγρη. Ε γιατι θα επρεπε να ειναι διαφορετικα στον ΠΑΟΚ; ΕΠΕΙΔΗ ετσι σας περνανε γραμμη τα μμε; Δωστε και σεις πληρεξουσιο στα λεφτα σας να τα χειριστει καποιος αλλος ανεγκλητα να δουμε, το κανετε;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλημέρα
Ημέρα #6

Μεταγραφές: -
Αποχωρήσεις: -
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ας περιμένουμε να τον δούμε τον Ρέμπε. Φυσικά και αυτός θα κριθεί. Ως Γερμανός και έχοντας δουλέψει σε βερντερ βολφσμπουργκ και χαντερσφιλντ πιστεύω θα είναι της οργάνωσης. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ελευθερία κινήσεων που θα έχει. Θέλω να πιστεύω πως μάθαμε από τα λάθη μας και θα του δώσουμε τον χώρο που χρειάζεται. Όλες οι ιδιοκτησιες συμμετέχουν στον σχεδιασμό της ομάδας τους. Αυτό που πρέπει η διοίκηση μας να καταλάβει είναι οτι ο χι ρεμπε ειναι στέλεχος της διοίκησης και όντας τδ πρέπει να διευθύνει τον σχεδιασμό ακολουθώντας το πλάνο που του έθεσε η ιδιοκτησία (προώθηση κ19, πωλήσεις, αγορές με μεταπωλητικη αξία) και σε αυτούς τους τομείς συν την επίτευξη στοχων θα κριθεί.

Όσο για τις μεταγραφές. Όλοι θέλουμε αν είναι δυνατόν να έχουμε κλείσει ροστερ σε μια βδομάδα. Ωστόσο οι πωλήσεις και οι ανανεώσεις πρέπει να γίνουν νωρίτερα. Αν πας και πάρεις πχ τέρμα όλοι στην αγορά θα ξέρουν πως θες να απαλλαγείς από τον πασχαλακη άρα θα πέσει και άλλο η τιμή του.

Το πρόβλημα είναι το μικρό χρονικό διάστημα που έχεις για να διαμορφωθεί το ροστερ σε αυτήν την παράξενη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Φανταστικός διάλογος
Ρεμπε: τι μπάτζετ θα έχω;
Ιβάν: απεριόριστο
Ρεμπε: δηλαδή;
Ιβάν : μου φέρνεις όποιον θέλεις απλά θα τον εγκρίνει ο Γιώργης και θα πληρώσω εγω...

Τώρα πως ένας Γερμανός μπορεί να δουλέψει έτσι θα το δούμε τις επόμενες μέρες..
Κανονικά μέσα στο Σαββατοκύριακο πρέπει να δούμε τις πρώτες κινήσεις γιατί η προετοιμασία δεν αργει
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αντε να βγει κανα ονομα να χαρουμε και εμεις λιγο που εχουμε ξεμεινει θεσσαλονικη
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Taseos έγραψε:Τονλετε και το ξαναλετε..δηλαδη στον ολυμπιακο ποιος αποφασιζει για παικτες και μιλα με μανατζερς; Ο βαγγελας.σε ποιανου κοτερο κλεινει παικτες η αεκ; Στου τιγρη. Ε γιατι θα επρεπε να ειναι διαφορετικα στον ΠΑΟΚ; ΕΠΕΙΔΗ ετσι σας περνανε γραμμη τα μμε; Δωστε και σεις πληρεξουσιο στα λεφτα σας να τα χειριστει καποιος αλλος ανεγκλητα να δουμε, το κανετε;
Άντε επιτέλους κάποιος να το πει..
Όλοι μιλάνε για οργάνωση και τα κλειδιά στο Ρεμπε και στον Φερέιρα.. Μάλλον όλοι στην επιχείρηση τους, όσοι έχουν, δίνουν τα κλειδιά στα οικονομικά στον υπάλληλο τους ανεξέλεγκτα...

Ειδικά όταν σε έχουν κοροϊδέψει, γιατί περί κοροϊδίας ίσως και στο ΤΟΠ 10 γκαφων μεταγραφών παγκοσμίως, να δώσεις για τον Εσιτι 3,5Μ..

Μπορεί να μην ξέρει και πολλά ο Γιώργης από ποδόσφαιρο, αλλά όταν έφερε από μόνος του τον Μακ και μπήκαμε ομίλους στο σβηστό δεν είδα εύσημα πουθενά..

Εγώ αν ήμουν στη θέση του, μετά το φιάσκο με Εσιτι, όχι τα κλειδιά δε θα έδινα, αλλά όποιος εμπλεκόταν στη μεταγραφή θα τον τελείωνα από το ποδόσφαιρο γενικά..

Άντε γιατί πολύ σοφτ γίναμε και λερώνουν την ομάδα προτείνοντας μανατζερικες απαταιωνιες τύπου αυτόν τον Σιλά της Μονακό που δε σκοράρει ούτε σε εστία ράγκμπι.. εκτός αν τον θέλουν για την καντίνα ΠΑΟΚ απ' έξω μαζί με Εσιτι να τυλίγουν σάντουιτς.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Είναι η πρώτη χρονιά που μεγαλύτερη χαρά θα δώσουν στον κόσμο οι αποδεσμεύσεις/πωλήσεις παικτών που απογοήτευσαν. Προφανώς γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει χώρος για μεταγραφές. Το ποιός θα έρθει είναι το μετά. Ας φύγει πρώτα ένας τερματοφύλακας και βλέπουμε ποιός θα έρθει. Ας φύγει ο μπισε και θα βρούμε αριστερό εξτρέμ. Γιατί αν δεν.....
Άβαταρ μέλους
saxa

Δημοσίευση από saxa »

boogeyman77 έγραψε:
invincible έγραψε:
Πάντως από Ελληνόπουλα σαν αντιΠελκα εμένα μου αρέσει πολύ ο ΧατζηGiovanis θα του έδινα μια πάστα στον Αλαφούζο να χαρεί λιγάκι .
Αμ και εφόσον φύγει ο Πέλκας ,Έλληνας αντικαταστάτης του υπάρχει και λέγεται Χατζηστραβός!
Α γεια σου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”