Εγω τους ξενους που ερχονται απο τις δυτικες χωρες και κυριως απο ισπανια πορτογαλια δεν τους εκτιμω καθολου, ο λογος ειναι πως αν ειναι παιχταραδες δεν ερχονται ελλαδα. Αντιθετα εκτιμω τους Γιουγκοσλαβους, Ρουμανους που η Ελλαδα εινια για αυτους ενα ονειρο ζωης γενικα και σαν αθλητες θελουν να ερθουν.Gospi έγραψε:ποσα χρονια ενασχολησης με την προπονητικη εχει ο Γκαλινοβιτς για να μπορουμε να βγαλουμε τοσο ασφαλη συμπερασματα?Grigorios_PAOK έγραψε:Φιλε μου καλησπερα, σαν πρώην επαγγελματιας τερματοφυλακας και νυν προπονητης επαγγελματικης ποδοσφαιρικης ομαδας θεωρω πως ο Χαλκιας και ο Γλυκος ήταν 2 απο τους καλυτερους Ελληνες τερματοφυλακες. Τεχνικα ο Γλυκος ανωτερος, σε φυσικα προσόντα ο Χαλκιας. Ο Πασχαλακης κορυφαιος σε προσοντα, ερασιτεχνης σε τεχνικη.Gospi έγραψε:Χωρις να θελω να προσβαλλω τον φιλο αλλα ο Γκαλινοβιτς κανει γκελ απλα σαν όνομα...
Αν τον ιδιο τον λεγαν Χαλκια ή Μιχοπουλο τωρα θα εβριζε ο φιλος...
Μακαρι να αποδειχθει προπονηταρα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειμαι λατρης των ξενων. Ο Γκαλινοβιτς ομως εχει αποδειξει οτι τεχνικα και σαν αθλητης αλλα και μετα ως προπονητης οι τερματοφυλακες του ειναι πολυ ποιοτικοι.
Οκ σαν τερματοφυλακας ηταν καλος, αλλα ο ρολος του προπονητη ειναι διαφορετικος.
Σε καθε περίπτωση εγω απλα ηθελα να πω οτι εχουμε ενα θεμα με το ξενο και το βαζουμε παντα μια βαθμιδα πανω απο καθε τι εγχωριο...
Μπορει ο Γκαλινοβιτς οντως να ειναι προπονηταρα... μακαρι δλδ!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
seaman έγραψε:Με το Μένσα πάντως στη Τουρκία γίνεται πολύς θόρυβος. Όχι όμως για εμάς.
Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει πέσουν δεν πέσουν κατηγορία και ο αντιπρόεδρας δήλωσε ότι με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής (μεθαύριο δηλαδή) θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με Γαλατά, Μπεσίκτας και μάλλον και με Τραμπζονσπορ, Χρωστάνε 2.8 εκ στην Ατλέτικο για την αγορά του και η Γαλατά φέρεται να έχει κάνει πρώτη προσφορά 3 εκ με τον Τερίμ να τον έχει πρώτο στις μεταγραφικές του επιθυμίες. Η Μπεσίκτας και αυτή τον έχει πρώτο στόχο και επειδή κοιτάζουμε πάντα τα ίδια κελεπούρια, ως εναλλακτική έχει τον Pavel Bucha.
Ο Μένσα δεν ξέρω τι θέλει και ελπίζω να υφίσταται η προεργασία και το ψήσιμο που γράφτηκε ότι του κάναμε. Νομίζω πάντως ότι, είναι αυτό που μας λείπει και θα ψιλοαπογοητευτώ αν την έχουμε αφήσει την υπόθεση.
Είναι και αυτά τα δημοσιεύματα για τον δανεικό Ρωμαιοκροάτη βλέπεις.
Ο μόνος λόγος που ο ΠΑΟΚ,(εδικά αυτή τη σεζόν) θα μπορέσει να πάρει παίχτη μέσα από τα χέρια των μεγάλων της Τουρκίας, είναι να μην θέλει ο ίδιος ο παίχτης να παίξει στην χώρα.
Πιστεύω ότι το αντιλαμβανόμαστε όλοι.
Έχουν και αυτοί τα θεματάκια τους με το ffp βέβαια,δύσκολα όμως.
-
Κάνεις λόγο για δύο μέσους που πραγματικά θα άλλαζαν την εικόνα του κέντρου μας. Μενσά ό,τι καλύτερο σε μεσοεπιθετικό με χαρακτηριστικά, ηλικία και μεταπωλητική αξία που μας λείπουν στο κέντρο, και Μπούχα ο Νέντβεντ των φτωχών..μεγάλο ταλέντο..seaman έγραψε:Με το Μένσα πάντως στη Τουρκία γίνεται πολύς θόρυβος. Όχι όμως για εμάς.
Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει πέσουν δεν πέσουν κατηγορία και ο αντιπρόεδρας δήλωσε ότι με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής (μεθαύριο δηλαδή) θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με Γαλατά, Μπεσίκτας και μάλλον και με Τραμπζονσπορ, Χρωστάνε 2.8 εκ στην Ατλέτικο για την αγορά του και η Γαλατά φέρεται να έχει κάνει πρώτη προσφορά 3 εκ με τον Τερίμ να τον έχει πρώτο στις μεταγραφικές του επιθυμίες. Η Μπεσίκτας και αυτή τον έχει πρώτο στόχο και επειδή κοιτάζουμε πάντα τα ίδια κελεπούρια, ως εναλλακτική έχει τον Pavel Bucha.
Ο Μένσα δεν ξέρω τι θέλει και ελπίζω να υφίσταται η προεργασία και το ψήσιμο που γράφτηκε ότι του κάναμε. Νομίζω πάντως ότι, είναι αυτό που μας λείπει και θα ψιλοαπογοητευτώ αν την έχουμε αφήσει την υπόθεση.
Είναι και αυτά τα δημοσιεύματα για τον δανεικό Ρωμαιοκροάτη βλέπεις.
Δεν γίνεται το φόρουμ να γίνει για κανα 15 λεπτό μη προσβάσιμο σε μη μέλη . Να γράψετε εσείς που ξέρετε ποιους παίρνουμε; Και ας μην μπορούν να το δούνε όλοι .μονο μέλη με πάνω από 949 posts?
Εμενα μου ειναι πολυ συμπαθης ο Γκαλινοβιτς απο τοτε που επαιζε μπαλα. Φαινεται επαγγελματιας με ολη τη σημασια της λεξης, και θα κανει καλο στους νεαρους και τους τρελους τερματοφυλακες μας. Εχει και ενα προσωπικο στορυ απο πισω που σε κανει να τον δεις με αλλο ματι. Τελος, πολυ θετικο το γεγονος πως απο ολες τις προηγουμενες ομαδες του εφυγε σαν φιλος και ολοι ελεγαν τα καλυτερα. Αν μη τι αλλο, θες τετοιους ανθρωπους μεσα στα αποδυτηρια.
Σε αλλα θεματα, συμφωνω με seaman, ο Μενσα δείχνει να ειναι αυτο που μας λειπει, και ειναι τεραστια ευκαιρια να τον παρουμε τωρα. Εχω ψηθει πολυ με τον συγκεκριμενο παικτη αν και ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση.
Σε αλλα θεματα, συμφωνω με seaman, ο Μενσα δείχνει να ειναι αυτο που μας λειπει, και ειναι τεραστια ευκαιρια να τον παρουμε τωρα. Εχω ψηθει πολυ με τον συγκεκριμενο παικτη αν και ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση.
-
Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι επειδή θα γραφεί ένα όνομα στο φόρουμ θα χαλάσει η μεταγραφή? Απορώ με κάποιους που δεν λένε συγκεκριμένα τις πληροφορίες που μαθαίνουν. Εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι π.χ. τη Δευτέρα ανακοινώνεται παικταράς δε θα κρατιόμουν.. θα το είχα γράψει εδώ ή τουλάχιστον θα τον είχα φωτογραφήσει με πληροφορίες..
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αν ο διεθνής του Σιμιτη που άλλους θα ενθουσιάσει και άλλους όχι είναι ο Μάκ εγώ είμαι απόλυτα θετικός.
- bersekeros
Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου είναι κομπλέ από ξένους. Δεν μπορεί να πάρει άλλους. Ας το έχουμε στα υπόψιν.
Εν τω μεταξύ, βλέπω και μια βιασύνη και μια προχειρότητα σε κάποια δημοσιεύματα, που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.
Έχουν μπουρδουκλώσει την Αλ Χιλάλ με την Αλ Ιτιχάντ...
Εν τω μεταξύ, βλέπω και μια βιασύνη και μια προχειρότητα σε κάποια δημοσιεύματα, που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.
Έχουν μπουρδουκλώσει την Αλ Χιλάλ με την Αλ Ιτιχάντ...
Προς Θεου μακριά απο τον Μακ!
Ποδοσφαιριστης που κοιτάζει την μπαλα ενω τρεχει αντι να κοιταζει γηπεδο.
Το δις εξ αμαρτειν...
Ποδοσφαιριστης που κοιτάζει την μπαλα ενω τρεχει αντι να κοιταζει γηπεδο.
Το δις εξ αμαρτειν...
- invincible
Φίλε αυτήν την στιγμή που μιλάμε ναι αυτή την στιγμή δεν μιλάμε τι γινόταν πέρσι ή παλιότερα ονόματα ξέρουν μόνο ο Ρεμπε , ο Γιώργος και ο Αμπελ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Για να μάθεις όνομα τώρα πρέπει κάτι να προχωρήσει ... να φτάσει η είδηση κάπως Ελλάδα... στον γιατρό, στον Κυρ Κυρ κτλ και μετά από στόμα σε στόμα κτλ. Τώρα από αυτούς τους τρεις πως να πάρεις είδηση... Μονο από κανένα γνωστό μάνατζερ μαθαίνεις νέα αλλά και πάλι ο μανατζερ σου λεει ένα όνομα π.χ . σου είπε τον Κροατη αυτοί μιλάνε με πόσους παίχτες συγχρόνος και πόσους μανατζερ. Πηγε πέρσι σε έφερε τον Νταγκλας. Από που να το μάθαινες? Δες το λογικάmakispaspartou έγραψε:Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι επειδή θα γραφεί ένα όνομα στο φόρουμ θα χαλάσει η μεταγραφή? Απορώ με κάποιους που δεν λένε συγκεκριμένα τις πληροφορίες που μαθαίνουν. Εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι π.χ. τη Δευτέρα ανακοινώνεται παικταράς δε θα κρατιόμουν.. θα το είχα γράψει εδώ ή τουλάχιστον θα τον είχα φωτογραφήσει με πληροφορίες..

Διεθνης εγω καταλαβα Ελληνας και πηγε το μυαλο μου σε Μπακασετα/Σιωπη...δεν ενθουσιαστηκα.
Ουτε με Μακ μπορω να πω πως χαιρομαι ιδιαιτερα. Βεβαια στο 352 ταιριαζει φουλ.
Ουτε με Μακ μπορω να πω πως χαιρομαι ιδιαιτερα. Βεβαια στο 352 ταιριαζει φουλ.
-
invincible έγραψε:Φίλε αυτήν την στιγμή που μιλάμε ναι αυτή την στιγμή δεν μιλάμε τι γινόταν πέρσι ή παλιότερα ονόματα ξέρουν μόνο ο Ρεμπε , ο Γιώργος και ο Αμπελ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Για να μάθεις όνομα τώρα πρέπει κάτι να προχωρήσει ... να φτάσει η είδηση κάπως Ελλάδα... στον γιατρό, στον Κυρ Κυρ κτλ και μετά από στόμα σε στόμα κτλ. Τώρα από αυτούς τους τρεις πως να πάρεις είδηση... Μονο από κανένα γνωστό μάνατζερ μαθαίνεις νέα αλλά και πάλι ο μανατζερ σου λεει ένα όνομα π.χ . σου είπε τον Κροατη αυτοί μιλάνε με πόσους παίχτες συγχρόνος και πόσους μανατζερ. Πηγε πέρσι σε έφερε τον Νταγκλας. Από που να το μάθαινες? Δες το λογικάmakispaspartou έγραψε:Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι επειδή θα γραφεί ένα όνομα στο φόρουμ θα χαλάσει η μεταγραφή? Απορώ με κάποιους που δεν λένε συγκεκριμένα τις πληροφορίες που μαθαίνουν. Εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι π.χ. τη Δευτέρα ανακοινώνεται παικταράς δε θα κρατιόμουν.. θα το είχα γράψει εδώ ή τουλάχιστον θα τον είχα φωτογραφήσει με πληροφορίες..
Δε συζητάω το πώς το έμαθε κάποιος.. Πες ότι ξέρεις πως τη Δευτέρα υπογράφει ο Cavani π.χ. Θα μπορούσες να το κρατήσεις?
- invincible
Ο Σιμίτης είναι ΜΑΟΥ 8 είδε που μιλούσαμε για Γιανουλη Μαρσειγ και 4,5 και Μήτρογλου και συζητούσαμε για Μητρογλου και πωρώθηκε του άρεσε το έζησε... μπορεί να βγει κιολάς καραμπόλα λέμε τόσα σενάρια κάθε μέρα υπάρχει πιθανότητα να βγει και ένα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αν ο διεθνής του Σιμιτη που άλλους θα ενθουσιάσει και άλλους όχι είναι ο Μάκ εγώ είμαι απόλυτα θετικός.

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αν ο διεθνής του Σιμιτη που άλλους θα ενθουσιάσει και άλλους όχι είναι ο Μάκ εγώ είμαι απόλυτα θετικός.
Εγώ κάτι διάβασα για Σταφυλλιδης και Τουρκία, αν φύγει όμως ο Γιαννούλης γιατί όχι;
- invincible
Δεν γίνεται τώρα να το ξέρω για να το ξέρω πάει να πει έχει προχωρήσει τόσο που έγινε κράτηση στο ΜΑΚ ΠΑΛΑΣ στο όνομα Καβανι ειδοποίησαν τους πάντες κτλ και το έμαθα και εγώ... Δεν δουλεύουν τώρα όπως παλιά ... Δεκά τηλέφωνα να πάρω σε δέκα μανατζερ θα μου ρουφιανέψουν 10 ονοματα ... θα πρεπει να είμαι πολύ κολος να πεσω μέσα... Τωρα με την τεχνολογία οι ΤΔ δουλεύουν αλλιώς. Περσι ξέρεις τι γινόταν όλοι ξέρανε και είχαν πληροφορίες... Πηγε τελευταία στιγμή σε έφερε τον Εσίτι εκεί που δεν το περίμενες πάρτον κάτω....makispaspartou έγραψε:invincible έγραψε:Φίλε αυτήν την στιγμή που μιλάμε ναι αυτή την στιγμή δεν μιλάμε τι γινόταν πέρσι ή παλιότερα ονόματα ξέρουν μόνο ο Ρεμπε , ο Γιώργος και ο Αμπελ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Για να μάθεις όνομα τώρα πρέπει κάτι να προχωρήσει ... να φτάσει η είδηση κάπως Ελλάδα... στον γιατρό, στον Κυρ Κυρ κτλ και μετά από στόμα σε στόμα κτλ. Τώρα από αυτούς τους τρεις πως να πάρεις είδηση... Μονο από κανένα γνωστό μάνατζερ μαθαίνεις νέα αλλά και πάλι ο μανατζερ σου λεει ένα όνομα π.χ . σου είπε τον Κροατη αυτοί μιλάνε με πόσους παίχτες συγχρόνος και πόσους μανατζερ. Πηγε πέρσι σε έφερε τον Νταγκλας. Από που να το μάθαινες? Δες το λογικάmakispaspartou έγραψε:Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι επειδή θα γραφεί ένα όνομα στο φόρουμ θα χαλάσει η μεταγραφή? Απορώ με κάποιους που δεν λένε συγκεκριμένα τις πληροφορίες που μαθαίνουν. Εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι π.χ. τη Δευτέρα ανακοινώνεται παικταράς δε θα κρατιόμουν.. θα το είχα γράψει εδώ ή τουλάχιστον θα τον είχα φωτογραφήσει με πληροφορίες..
Δε συζητάω το πώς το έμαθε κάποιος.. Πες ότι ξέρεις πως τη Δευτέρα υπογράφει ο Cavani π.χ. Θα μπορούσες να το κρατήσεις?