Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Οπως φαινεται ψαχνουμε ποιοτητα μεσοεπιθετικα και παικτη που εχει την τελικη πασα (Μιλανοφ, Τσοριτς). Μακαρι να ερθει ενας τετοιος και ο Μπισε να παει στον παγκο, ή να πωληθεί.
Επισης πολυ θετικο νεο η ενδεχόμενη αγορα του Μισιτς. Φετος εκανε τρομερη σεζον οσο επαιξε. Ερωτηματικο πως θα γυρισει, αλλα αν μας βγει, μπορει να μεινει για χρόνια εδω.
Επισης πολυ θετικο νεο η ενδεχόμενη αγορα του Μισιτς. Φετος εκανε τρομερη σεζον οσο επαιξε. Ερωτηματικο πως θα γυρισει, αλλα αν μας βγει, μπορει να μεινει για χρόνια εδω.
Το ξερω πως το fm δεν θεωρειται απο τους περισσότερους εδω μεσα αξιοπιστο, αλλα αυτος ο Τσοριτς εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα σε επίπεδο τεχνικο... και καλη πασα. Βεβαια ειναι σχετικα αργος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η καλυτερη μεταγραφή μέχρι τώρα είναι ο γκαλινοβιτς.
Μακάρι να αξιοποιήσουμε επιτέλους τους πιτσιρικάδες μας είτε για εισαγωγή κεφαλαίων είτε για να έχουμε τον δικό μας Μπουφόν για πολλα πολλα χρόνια!
Μακάρι να αξιοποιήσουμε επιτέλους τους πιτσιρικάδες μας είτε για εισαγωγή κεφαλαίων είτε για να έχουμε τον δικό μας Μπουφόν για πολλα πολλα χρόνια!
Ότι ο Γκαλινοβιτς είναι προπονηταρας τερματοφυλάκων από που προκύπτει και τον επευφημούμε ακόμα δεν ήρθε;
Παρά πολύ καλός προπονητής είναι αυτός που έχει ο Δωνης στο τιμ του,του είχαμε κάνει πρόταση να μείνει όταν είχε απολυθεί ο Δωνης από τον Ιβάν,δεν δέχθηκε όμως.
Έκανε κάτι προπονησαρες ο φουστης,ακόμα θυμάμαι τα βιντεάκια της ΠΑΕ από τότε.
Δεν είναι τυχαίο που ένας τερματοφύλακας της πλάκας όπως ο Διουδης,έκανε τέτοια πρόοδο όσο ήταν ο Δωνης και το τιμ του εκεί.
Παρά πολύ καλός προπονητής είναι αυτός που έχει ο Δωνης στο τιμ του,του είχαμε κάνει πρόταση να μείνει όταν είχε απολυθεί ο Δωνης από τον Ιβάν,δεν δέχθηκε όμως.
Έκανε κάτι προπονησαρες ο φουστης,ακόμα θυμάμαι τα βιντεάκια της ΠΑΕ από τότε.
Δεν είναι τυχαίο που ένας τερματοφύλακας της πλάκας όπως ο Διουδης,έκανε τέτοια πρόοδο όσο ήταν ο Δωνης και το τιμ του εκεί.
Χωρις να θελω να προσβαλλω τον φιλο αλλα ο Γκαλινοβιτς κανει γκελ απλα σαν όνομα...
Αν τον ιδιο τον λεγαν Χαλκια ή Μιχοπουλο τωρα θα εβριζε ο φιλος...
Μακαρι να αποδειχθει προπονηταρα!
Αν τον ιδιο τον λεγαν Χαλκια ή Μιχοπουλο τωρα θα εβριζε ο φιλος...
Μακαρι να αποδειχθει προπονηταρα!
-
Έχει προπόνησει το Ντουμπραβκα που πήρε μεταγραφή Νιούκασλ κ είναι όντως πολύ καλό τέρμα κ έναν άλλο που πήρε κ αυτός μεταγραφή δε συγκράτησα όνομα κ ομάδα. Έβγαλε 9 μύρια από δύο μεταγραφές τερματοφυλακων η ομαδα
- rade paprica
Πάντως αν ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά πιο πάνω για τον Τσόριτς για σοφτ, τεμπελάκο και αργό, δεν ενθουσιάζομαι
- invincible
Εχουν πάρει χαμπάρι στην ΠΑΕ ότι με τις μεταγραφές δεν το έχουν οπότε σου λέει θέλεις έναν παίχτη ΟΚ δώστον μου δανεικό αν μου κάνει τον αγοράζω. Και τον Εσίτι θα μπορούσε να στο δώσει δανεικό όπως τον Μισιτς. Εντάξει υπάρχουν κάποιοι παίχτες δεν μπορείς να τους παρεις δανεικους. Εδώ ο τίγρης με δανεικούς τσουκου τσουκου είδες την βολεύει όχι Λιβάγια στην αρχή μετά τον αγόρασε και τον Ραούχο τον έχει πάρει 200 φορές δανεικό 

- sourmenetes
- Moderator
Sourmenetes@hotmail.comTheCursed έγραψε:σουρμε δωσε μια ξανα το μαιλ σου γιατι απο περσυ δν το βρισκω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι λέει ρε Mauricio-8- ;Simitis4 έγραψε:Λοιπον για να συνοψισουμε. Παικταρας ανακοινωνεται Δευτερα , μεχρι τοτε θα παρουμε διεθνη που σε αλλους θα αρεσει και σε αλλους οχι. Και το σημερινο νεο ειναι οτι μεσα στο σ/κ θα κανουμε αποδεκτη προταση για παικτη που εχουμε στην βιτρινα...merci beaucoup...

Τίτλους με δανεικούς δεν παίρνεις,αποδείχτηκε στον ΠΑΟΚ.
Όταν σταμάτησαν οι δανεικοί,γίναμε για μια τριετία η καλύτερη ομάδα στη χώρα.
Τώρα αν για λόγους ffp,αναγκαστούμε να γυρίσουμε σε αυτό το μοντέλο,θα φανεί.
Προσωπικά,πάνω από 2-3 δανεικούς (και πολλούς λέω) δεν θέλω στην ομάδα.
- invincible
Εννοείς με πάρα πολλούς δανεικούς μάλλον... γιατί με 2-3 δανεικούς στο ρόστερ παγκοσμίως έχουν πάρει αρκετές ομάδες τίτλους. Και πάλι είναι σχετικό ποιους σου δίνουν δανεικούς έτσι... δανεικός έχει πάει από την Μπατσα στην Μίλαν και ο Ιμπραιμοβιτς.obanebane έγραψε:Τίτλους με δανεικούς δεν παίρνεις,αποδείχτηκε στον ΠΑΟΚ.

Τα ζώα μου αργά. Το Κόβεντρυ που μόλις ανέβηκε Championship σχεδόν τις έκλεισε όλες τις μεταγραφες, προσαρμογής σε πολύ πιο δύσκολη κατηγορία και μάλιστα ξένους παίκτες υπό καθεστώς Κόβιντ και καραντίνας. Εμείς... Έχει ο Θεός...