Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Η πιο ηλιθια κινηση θα ναι να ριξουμε λεφτα πρώτα στον φορ.
Εχουμε τραγικη λειτουργια στην μεσαια γραμμη. Εχουμε εξτρεμ που για να πετύχουν σεντρα πρεπει να κανουμε ταμα, και εμας μας φταιει ο φορ...
Α ρε ΠΑΟΚ με τον γαματο μεταγραφικο σχεδιασμο σου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε τραγικη λειτουργια στην μεσαια γραμμη. Εχουμε εξτρεμ που για να πετύχουν σεντρα πρεπει να κανουμε ταμα, και εμας μας φταιει ο φορ...
Α ρε ΠΑΟΚ με τον γαματο μεταγραφικο σχεδιασμο σου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Μακάρι η διοίκηση να ρίξει τους μισθούς των παικτών και γενικά να μπει όριο στο ροστερ.
Χρειαζόμαστε παίκτες διψασμενους για διάκριση σε Ευρώπη και εγχώριους τίτλους.
Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να δώσεις τίμια μπόνους σε τίμιους παίκτες και όχι να σπαταλας 1 και 1,2 και 1,5 χαρτιά για 30αρηδες.
Παίκτες με προσωπικότητα και μάτι να γυαλίζει + νεαροί από ακαδημίες.
Χρειαζόμαστε παίκτες διψασμενους για διάκριση σε Ευρώπη και εγχώριους τίτλους.
Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να δώσεις τίμια μπόνους σε τίμιους παίκτες και όχι να σπαταλας 1 και 1,2 και 1,5 χαρτιά για 30αρηδες.
Παίκτες με προσωπικότητα και μάτι να γυαλίζει + νεαροί από ακαδημίες.
-
Ο Κοκοριν δεν είναι ελευθεροςinvincible έγραψε:Υπάρχει λύση πάντως αν έχεις λεφτά να δώσεις ο πρώτος σκορερ του Ρώσικου πρωταθλήματος και της Εθνικής Ρωσίας είναι ελεύθερος. :mrgreen:
Πάντως και εγώ θέλω έναν πολύ καλό σεντερ φορ έναν να αγοράσουμε καμία φανέλα με το 9 . Ας εχω έναν και ο δεύτερος ας είναι από τους μικρούς του ΠΑΟΚ δεν με πειράζει.
Η μπάλα πάντως στο κουτί έφτανε εύκολα τώρα αν δεν ήξεραν να πάρουν θέση ο Πολωνός και ο Αγγλος και βρίσκανε αέρα συνέχεια ...
- invincible
ο πρώτος σκορερ του Ρώσικου πρωταθλήματος δεν είναι ο Κοκορίν για ψαξε λιγο καλύτερα 

Και έχει πρόταση από την Λοκομοτίβ Μόσχας για τριετές συμβόλαιο με συνολικά 9εκ
-
Επανέρχομαι...invincible έγραψε:ο πρώτος σκορερ του Ρώσικου πρωταθλήματος δεν είναι ο Κοκορίν για ψαξε λιγο καλύτερα
- invincible
Για τον Artem Dzyuba (σε 10 μερες ελευθερος) λέω όχι τον Κοκοριν αμα έχεις λεφτά να διαθέσεις ειναι και 10αρι και 9αρι κατι σαν τον Ρωσο ΝτελΠιερο... αλλά δύσκολα για εμας... 

-
Δεν μου αρέσει σαν παίκτης ,όρθιο νταμάρι.. Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε Κοκοριν.invincible έγραψε:Για τον Artem Dzyuba (σε 10 μερες ελευθερος) λέω όχι τον Κοκοριν αμα έχεις λεφτά να διαθέσεις ειναι και 10αρι και 9αρι κατι σαν τον Ρωσο ΝτελΠιερο... αλλά δύσκολα για εμας...
-
Τον Dzyuba πριν κάτι χρόνια φτάσαμε κοντά να τον φέρουμε αν θυμάμαι καλά. Είχε βγει μετά από μεταγραφική περίοδο σε κάτι άκυρα ρεπορτάζ που λένε ότι έφτασε κοντά ο τάδε αλλά δεν το πήρε κανεις χαμπάρι. Δεν ξέρω αν ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 21 Ιούλ 2020, 21:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα μπροστά όσο στα χαφ εκεί χρειαζόμαστε άμεσα δύο παίκτες βασικούς ,που να μπορούν είτε στο 4-4-2 είτε σε 3-4 -3 και μετά θέλουμε ένα εξτρέμ που να μπορεί να παίξει και δεύτερο σέντερ φορ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Mauricio-8 είσαι;Simitis4 έγραψε:Πληροφοριες απο μεσα...... μεχρι Δευτερα ανακοινωνεται ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που εχει κλεισει..
Γουστάρεις να παίζεις με τα νεύρα μας;
Εγώ λέω εκτός από κάνα ρώσικο τανκ μπροστά να φέρει και κάνα θωρηκτό πλοίο γιατί δεν μας βλέπω καλά στο Αιγαίο μαυτους που μπλέξαμε
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Θέλει τα 5 λεπτά δημοσιότητας του και αυτός. Ποστ τύπου «ξέρω κάτι σημαντικό, αλλά δε μπορώ να το πω, αλλά θα σας πω πως το ξέρω» θα πρέπει να είναι αυτόματα ban, έστω και temporary, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk