20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- paok re niamou
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
2 μπαν αδικαιολογητα, και σχόλια απαράδεκτα γιατι κριτικαρα τους παίκτες που με δούλευαν ψιλό γαζί ολη την χρονιά χωρίς ίχνος τσιπας.
Αν για σένα είναι φυσιολογικό για μενα δεν ειναι.
Οι απαντήσεις που ζητάς έχουν ήδη γραφτεί από αρκετούς, αλλά εσύ τα καταλαβαίνεις όπως σε βολεύει.
Οι απαντήσεις που ζητάς έχουν ήδη γραφτεί από αρκετούς, αλλά εσύ τα καταλαβαίνεις όπως σε βολεύει.
Το τι πρόσφερε ο Βιειρίνια στην ομάδα δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν.
Αυτό που χρήζει όμως ανάλυσης είναι το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά την επόμενη χρονιά.
Λοιπόν, καθαρά αγωνιστικά μιλώντας δεν βλέπω να μπορεί να προσφέρει τίποτα! Με κλεισμένα τα 34, και τρέχοντας τα 35, με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, είναι πλέον πιο αργός και από replay (όσο και αν με πονάει που το λέω).
Ωστόσο, η παρουσία του στην ομάδα μόνο ωφέλιμη μπορεί να είναι. Και το ζητούμενο δεν είναι το πόσο θα είναι το συμβόλαιό του, αλλά το ποιος θα είναι ο ρόλος του.
Προφανώς ο ίδιος εκτιμά ότι μπορεί να παίξει ακόμα μπάλα υψηλού επιπέδου και μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά. Κάτι τέτοιο, όπως έγραψα παραπάνω, δεν ισχύει...
Άρα θα πρέπει ή να αποδεχτεί τον ρόλο συμπληρώματος του ρόστερ, ή να πάρει πόστο εκτός ρόστερ (γενικός αρχηγός, σκάουτερ, προπονητής μικρών ομάδων, ή κάτι τέτοιο).
Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι όπως και ο Γκαρσία, όπως και άλλοι μεγάλοι παίκτες, έτσι και αυτός δεν καταλαβαίνει ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα τελείωσε. Αν τον ανανεώσουμε έτσι, απλά και μόνο τιμής ένενκεν, λόγω της γενικότερης συνεισφοράς του στην ομάδα, θα καταλήξει η ίδια η ομάδα να γίνει μπουρδέλο. Αυτός θα θέλει να παίζει, ο (κάθε)προπονητής δεν θα τον βάζει, και η όλη κατάσταση μόνον προβλήματα και αναταραχές θα δημιουργεί.
Θυμηθείτε τι έγινε με τον Γκαρσία. Όσο δεν έπαιζε μόνο προβλήματα δημιουργούσε. 'Επρεπε να πάει στην Ξάνθη, να μείνει και εκεί στον πάγκο, για να καταλάβει επιτέλους ότι δεν ήταν πλέον ποδοσφαιριστής. Όταν εν τέλει το αποδέχτηκε, επέστρεψε στην ομάδα και άρχισε την νέα καριέρα του.
Αυτό που χρήζει όμως ανάλυσης είναι το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά την επόμενη χρονιά.
Λοιπόν, καθαρά αγωνιστικά μιλώντας δεν βλέπω να μπορεί να προσφέρει τίποτα! Με κλεισμένα τα 34, και τρέχοντας τα 35, με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, είναι πλέον πιο αργός και από replay (όσο και αν με πονάει που το λέω).
Ωστόσο, η παρουσία του στην ομάδα μόνο ωφέλιμη μπορεί να είναι. Και το ζητούμενο δεν είναι το πόσο θα είναι το συμβόλαιό του, αλλά το ποιος θα είναι ο ρόλος του.
Προφανώς ο ίδιος εκτιμά ότι μπορεί να παίξει ακόμα μπάλα υψηλού επιπέδου και μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά. Κάτι τέτοιο, όπως έγραψα παραπάνω, δεν ισχύει...
Άρα θα πρέπει ή να αποδεχτεί τον ρόλο συμπληρώματος του ρόστερ, ή να πάρει πόστο εκτός ρόστερ (γενικός αρχηγός, σκάουτερ, προπονητής μικρών ομάδων, ή κάτι τέτοιο).
Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι όπως και ο Γκαρσία, όπως και άλλοι μεγάλοι παίκτες, έτσι και αυτός δεν καταλαβαίνει ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα τελείωσε. Αν τον ανανεώσουμε έτσι, απλά και μόνο τιμής ένενκεν, λόγω της γενικότερης συνεισφοράς του στην ομάδα, θα καταλήξει η ίδια η ομάδα να γίνει μπουρδέλο. Αυτός θα θέλει να παίζει, ο (κάθε)προπονητής δεν θα τον βάζει, και η όλη κατάσταση μόνον προβλήματα και αναταραχές θα δημιουργεί.
Θυμηθείτε τι έγινε με τον Γκαρσία. Όσο δεν έπαιζε μόνο προβλήματα δημιουργούσε. 'Επρεπε να πάει στην Ξάνθη, να μείνει και εκεί στον πάγκο, για να καταλάβει επιτέλους ότι δεν ήταν πλέον ποδοσφαιριστής. Όταν εν τέλει το αποδέχτηκε, επέστρεψε στην ομάδα και άρχισε την νέα καριέρα του.
- sourmenetes
- Moderator
Όλα για σένα είναι αδικαιολογητα!!!paok re niamou έγραψε:2 μπαν αδικαιολογητα, και σχόλια απαράδεκτα γιατι κριτικαρα τους παίκτες που με δούλευαν ψιλό γαζί ολη την χρονιά χωρίς ίχνος τσιπας.
Οκ.
Οι απαντήσεις που ζητάω ειναι δύσκολες να τις πάρω. Έχω κάτσει με τους περισσότερους 1000αδες βραδιά εδώ μέσα, επί χιλιάδες ώρες.
Με ξέρουν πάνω από 10χρονια αλλά μάλλον με βολεύει να τους αγνοώ.
Οκ.
Δεν κάνει ο βιειρινια, να φύγει να έρθουν άλλοι καλύτεροι που ξέρουν απο ΠΑΟΚ και θα έχουν τα κακαλα να σηκώσουν στους ώμους τους, το φορτίο του ΠΑΟΚ.
Για μένα τέλος η κουβέντα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
Οτι θες καταλαβαίνεις
ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε να φύγει, να πάρει το πόστο που του αρμόζει λένε οι οι περισσότεροι.
Δεν έκανες μια γύρα σήμερα σε όλες τις σελίδες να δεις τι γράφουν οι περισσότεροι ?
Εκτός αν νομίζεις ότι όλοι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ από σένα και καθυστερημένοι που εύκολα κατευθυνονται από ΑΡΔ και ηγέτες του πληκτρολογιου.
Ο Τσατσαρος που τον εκτιμώ πολύ γιατί τα λέει όμορφα και είναι από τους ελάχιστους που ακουω, λίγο πολύ τα ίδια είπε σήμερα το πρωί όπως τα έγραψε ο skalon.
ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε να φύγει, να πάρει το πόστο που του αρμόζει λένε οι οι περισσότεροι.
Δεν έκανες μια γύρα σήμερα σε όλες τις σελίδες να δεις τι γράφουν οι περισσότεροι ?
Εκτός αν νομίζεις ότι όλοι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ από σένα και καθυστερημένοι που εύκολα κατευθυνονται από ΑΡΔ και ηγέτες του πληκτρολογιου.
Ο Τσατσαρος που τον εκτιμώ πολύ γιατί τα λέει όμορφα και είναι από τους ελάχιστους που ακουω, λίγο πολύ τα ίδια είπε σήμερα το πρωί όπως τα έγραψε ο skalon.
Αν θες να λογίζεσαι σαν σημαία του ΠΑΟΚ πας στην διοίκηση και λες εγώ θέλω να μείνω ορίστε η υπογραφή μου βάλτε μονοι Σας το ποσό...(35 είμαι τι να σταματήσω με 12 χαρτια τι με 14)με αγωνιστικά κριτήρια δεν καίγομαι ...απλά το ακριβώς αντίθετο με τους περισσότερους χθες γούσταρα πολύ τον εκνευρισμό του γιατί ήταν ο μόνος που ένιωθε αυτό που νιώθαμε όλοι μας....θέλω να μείνει αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας αν φύγει
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ομαδα που εχει "θεμα" με την ανανεωση των θρυλων της, οταν αυτοι περασουν μια συγκεκριμενη ηλικια.
Το ιδιο θεμα ειχαν παικτες οπως ο Τοτι, ο Τερι, ο Λαμπαρντ και πολλοι αλλοι. Καποιες φορες γινονται συμβιβασμοι απο τη μια πλευρα, αλλες φορες και απο τις δυο, αλλες φορες απο κανεναν. Εδω ο Παμπλο, που πιστευω δεθηκε με την ομαδα οσο κανεις αλλος, και εκλεισε την καριερα του...στην ξανθη.
Πρεπει να καταλαβουμε πως και να φυγει ο Αντελινο για τη συνταξη καπου αλλου, η πορτα του ΠΑΟΚ δεν κλεινει για αυτον. Και νομιζω πως ο Βιειρινια το ξερει καλυτερα απ'ολους.
Προταση, απο αυτα που κυκλοφορουν, έχει γινει, και ειναι στα μετρα της ομαδας, οπως θα επρεπε.
Προσωπικα ειμαι 100% με την πλευρα της διοικησης στο συγκεκριμενο ζητημα. Μαλιστα, δειχνει να μαθαινει απο τα λαθη της και να κρινει με ποδοσφαιρικα και οχι συναισθηματικα κριτηρια.
Απλα, στην ολη εσωστρεφεια και γκρινια που επικρατει, ακομα και σε ενα τετοιο τοπικ τα αιματα αναβουν.
Το ιδιο θεμα ειχαν παικτες οπως ο Τοτι, ο Τερι, ο Λαμπαρντ και πολλοι αλλοι. Καποιες φορες γινονται συμβιβασμοι απο τη μια πλευρα, αλλες φορες και απο τις δυο, αλλες φορες απο κανεναν. Εδω ο Παμπλο, που πιστευω δεθηκε με την ομαδα οσο κανεις αλλος, και εκλεισε την καριερα του...στην ξανθη.
Πρεπει να καταλαβουμε πως και να φυγει ο Αντελινο για τη συνταξη καπου αλλου, η πορτα του ΠΑΟΚ δεν κλεινει για αυτον. Και νομιζω πως ο Βιειρινια το ξερει καλυτερα απ'ολους.
Προταση, απο αυτα που κυκλοφορουν, έχει γινει, και ειναι στα μετρα της ομαδας, οπως θα επρεπε.
Προσωπικα ειμαι 100% με την πλευρα της διοικησης στο συγκεκριμενο ζητημα. Μαλιστα, δειχνει να μαθαινει απο τα λαθη της και να κρινει με ποδοσφαιρικα και οχι συναισθηματικα κριτηρια.
Απλα, στην ολη εσωστρεφεια και γκρινια που επικρατει, ακομα και σε ενα τετοιο τοπικ τα αιματα αναβουν.
- episimos73
Θα είναι τεράστια αποτυχία του συλλόγου να μην κλείσει την καριέρα του εδώ. Πείτε μου άλλο αντίστοιχο παράδειγμα ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Έχουμε το διαμάντι μπροστά μας, το μόνο ίσως για το οποίο μας ζηλεύουν οι υπόλοιποι και μεις σκεφτόμαστε να φύγει. Αλλά και αγωνιστικά να το δεις, ακόμα και σε χρονιά μετά από δεύτερο χιαστό καθάρισε παιχνίδια. Θα ήταν αδιανόητο να κάνει την περσινή χρονιά βέβαια που σου πήρε το πρωτάθλημα.
Τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Υ.Γ. Όλα αυτά βέβαια υπό την αίρεση της ύπαρξης μιας μεγάλης οικονομικής διαφοράς μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν πιστεύω ότι θα έχει παράλογες απαιτήσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Υ.Γ. Όλα αυτά βέβαια υπό την αίρεση της ύπαρξης μιας μεγάλης οικονομικής διαφοράς μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν πιστεύω ότι θα έχει παράλογες απαιτήσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Μαλλον κατι αλλο θελεις να πεις.Προσβαλεις τη μιση ελλαδα.rainmaker έγραψε:Έχω πει ότι η κοινωνία της Ελλάδος, ειδικότερα της Βορείου και ακόμα ειδικότερα η Θεσσαλονίκη είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Διορθωσε το χτυπαει πολυ ασχημα
Τι να πεις μετά από ένα τόσο εξαιρετικο κι εύστοχο ποσταρισμα. Χίλια μπράβο.gika έγραψε:Δεν είμαι Βιειρίνια. ΠΑΟΚ είμαι.
Κι ο Βιειρίνια ΠΑΟΚ είναι. Κι ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε γραφτεί στην ιστορία ως αήττητος νταμπλούχος αν δεν ήταν ο Βιειρίνια. Και πολλά ΠΑΟΚτσάκια ίσως να μην ήταν ΠΑΟΚτσάκια αν δεν ήταν ο Βιειρίνια. Κι αν θες παίκτες από τις ακαδημίες, ρώτα τους αν θέλουν να προπονούνται δίπλα στον Βιειρίνια ή δίπλα στον (κάθε) Γιαννούλη. Αυτά που έδωσε και έχει να δώσει ο Αντρέ, δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά.
Το ίδιο ίσχυε και με τον Πάμπλο που τον στείλαμε να κλείσει την τεράστια καριέρα του στην Ξάνθη.
Πρόκειται για παίκτες σημαίες της ομάδας.
Και το να κάνουμε τις σημαίες μας, ξεσκονόπανα, προσβάλει πρώτα απ' όλα τον ΠΑΟΚ.
Δεν θέλουμε παίκτες επαγγελματίες, αλλά παίκτες που να νιώθουν. Και όσους νιώσουν, τους φερόμαστε σαν επαγγελματίες.
- paokathens
Ρε τι τραβάμε εξαιτίας του μαθητευόμενου μάγου που κάθεται στον πάγκο...
- navigator11
Πώς ακριβώς, είπαμε, "δέσαμε" πως την ευθύνη για την εκκρεμότητα με τον αρχηγό τη φέρει κι αυτήν ο Φερέιρα;
Γιατι ειναι ο αποκλειστικα υπευθηνος για την εικονα απαξιωσης που επικρατει προς το προσωπο των παικτων.Αρκει μια βολτα στα τοπικ των παικτων για να δεις τι γραφεται και μαλιστα απο ατομα που περσι τετοιο καιρο τους περισσοτερους απο αυτους τους προοριζαν τροπος του λεγειν για την μπαρτσελονα...Καταφερε και ισοπεδωσε προσωπα και χρηματηστηριακες αξιες προκαλωντας τεραστια ζημια στον συλλογο,ο ιδιος τυπος που επιμενει σε συνεντευξεις τυπου πως ο ΠΑΟΚ εχει δεχτει προτασεις 5 μυριων για χαρη του...Πραγματικα οσο ο τυπος βρισκεται εκει που βρισκεται δεν εχω την παραμικρη διαθεση να ασχολουμαι...Ισως ειναι αυτη η μεγαλυτερη προσφορα του,η σταδιακη απομακρυνση του joshua απο το φορουμ,ετσι για να ευθυμησουμε λιγακι...Αλωστε εσχατως εχουν εμφανιστει μελη που κανουν την κριτικη που κατα καιρους ασκουσα σε παικτες να φαινεται χαδι...
- Sick Bastard
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
1ον, πως ξέρεις τι θέλει και πόσα;Taseos έγραψε:Ειναι 33 στα 34.αμα θελει 1 εκ ας παει στην αραβια να τα παρει.
2ον από σένα θα τα πάρει;
3ον θες να μπούμε στη διαδικασία τι παίχτες έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και τι έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη και μετά να πούμε για τον Αντρέ;
4ον Θα με πεις τι σχέση έχει ο Κλάους με τον Αντρέ σαν παίχτης/προσωπικότητα/προσωπικότητα για τον ΠΑΟΚ ή θα πετάξεις πάλι την μπάλα στην κερκίδα;
Εγω θελω να φυγει,κανενας πανω απ το συμφερον της ομαδας,αγωνιστικα δεν μπορει να προσφερει .