20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από bersekeros »

obanebane έγραψε:Τζιμπαρε,βάλε κάνα χεράκι γιατί με βλέπω να κάνω τον sick να φαντάζει γατάκι μπροστά μου.
Θα πάει το μπιπ σύννεφο,ΛΑΙΜΑΙ.
Ρε συ τι έγινε ο Sick σήμερα, εμφανίσθη ελαχίστως, ήτανε κοσμιότατος, είπε πάλι για Sunderland Til I Die και εξαφανίστηκε. :mrgreen:

Μας έχει αφήσει να βράζουμε στο ζουμί μας μόνοι μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Τζιμπαρε,βάλε κάνα χεράκι γιατί με βλέπω να κάνω τον sick να φαντάζει γατάκι μπροστά μου.
Έχεις καμιά αμφιβολία, ότι υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που θα απαξιώσουν την προσφορά του Αντρέ στην ομάδα;

Το σκηνικό δε, που έγινε χτες και κατέληξε με την κόκκινη, για μένα έδειξε πολλά πράγματα και για το τι και πως αντιλαμβάνεται ο Αντρε τον ΠΑΟΚ και πως ο Αμπέλ.
Δεν ξέρω πως μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο πράγματα αρμονικά και για το καλό της ομάδας.
Δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη ο Αντρέ φύγει τώρα απ τον ΠΑΟΚ, αν αρχίσουν οι παπαγάλοι να ξερνάνε το δηλητήριό τους και πείσουν πολύ κόσμο ότι έλα μωρέ ποιός Αντρέ.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Μην τα τραγικοποιούμε τα πράγματα.
Αν φύγει, έφυγε.
Υπολογίζεται για βασικός του χρόνου;
Όχι.
Για σημαία υπολογίζεται και σημαία θα παραμείνει όπου και να πάει να παίξει.
Άρα, δεν χρειάζεται να τραγικοποιούμε την κατάσταση.
Και ο Γκαρσία επί Δώνη που δεν τα πήγαινε καλά με τον προπονητή, έφυγε, πήγε Ξάνθη,
και επέστρεψε όταν έκλεισε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ, ως στέλεχος πλέον.
Γιατί όχι και ο Βιερίνια;

Δεν λέω πως θέλω να φύγει.
Λέω πως αν φύγει, δεν θα θεωρηθεί ''τρύπημα'' ούτε ''προδοσία''.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Να με αποκαλέσει κάποιος αλλοθρησκο επειδή δεν έχω καψουρα τον Βιερινια και να θεωρώ πως ο Γιαννούλης είναι καλύτερος δεν το περιμενα. Με την σειρά μου και εγώ θα πω ότι μερικοί εδώ μέσα είστε Βιερινια Μπίσεσβαρ Πασχαλακιδες και όχι ΠΑΟΚ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ξεφτίλας για να προσπαθεί να παρουσιάσει τον Αντρέ σαν άλλον Τζαβέλλα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν είμαι Βιειρίνια. ΠΑΟΚ είμαι.

Κι ο Βιειρίνια ΠΑΟΚ είναι. Κι ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε γραφτεί στην ιστορία ως αήττητος νταμπλούχος αν δεν ήταν ο Βιειρίνια. Και πολλά ΠΑΟΚτσάκια ίσως να μην ήταν ΠΑΟΚτσάκια αν δεν ήταν ο Βιειρίνια. Κι αν θες παίκτες από τις ακαδημίες, ρώτα τους αν θέλουν να προπονούνται δίπλα στον Βιειρίνια ή δίπλα στον (κάθε) Γιαννούλη. Αυτά που έδωσε και έχει να δώσει ο Αντρέ, δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά.

Το ίδιο ίσχυε και με τον Πάμπλο που τον στείλαμε να κλείσει την τεράστια καριέρα του στην Ξάνθη.

Πρόκειται για παίκτες σημαίες της ομάδας.
Και το να κάνουμε τις σημαίες μας, ξεσκονόπανα, προσβάλει πρώτα απ' όλα τον ΠΑΟΚ.

Δεν θέλουμε παίκτες επαγγελματίες, αλλά παίκτες που να νιώθουν. Και όσους νιώσουν, τους φερόμαστε σαν επαγγελματίες.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλα υα λαθη που εκανε με κλαους ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να τα ξανακανει.αμα θελει να μεινει με 400-500 χιλ καλως.ειναι κ ΠΑΟΚσακι.μεχρι εκει ομως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 20 Ιούλ 2020, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
Έχεις καμιά αμφιβολία, ότι υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που θα απαξιώσουν την προσφορά του Αντρέ στην ομάδα;

Το σκηνικό δε, που έγινε χτες και κατέληξε με την κόκκινη, για μένα έδειξε πολλά πράγματα και για το τι και πως αντιλαμβάνεται ο Αντρε τον ΠΑΟΚ και πως ο Αμπέλ.
Δεν ξέρω πως μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο πράγματα αρμονικά και για το καλό της ομάδας.
Δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη ο Αντρέ φύγει τώρα απ τον ΠΑΟΚ, αν αρχίσουν οι παπαγάλοι να ξερνάνε το δηλητήριό τους και πείσουν πολύ κόσμο ότι έλα μωρέ ποιός Αντρέ.

Όχι δεν έχω αμφιβολία,ελπίζω όμως να βρουν τρόπο να συνυπάρξουν,παντού υπάρχουν προστριβές και γκρίνιες,ας γίνει μια παντελονατη κουβέντα μεταξύ αρχηγών, προπονητή, Ιβάν και Γερμανού και να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν στην συνέχεια.
Δεν ξέρω σε ποια γλώσσα και αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο,αλλά αν εγώ ήμουν ο Ιβάν,αυτό θα έκανα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gika έγραψε:Δεν είμαι Βιειρίνια. ΠΑΟΚ είμαι.

Κι ο Βιειρίνια ΠΑΟΚ είναι. Κι ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε γραφτεί στην ιστορία ως αήττητος νταμπλούχος αν δεν ήταν ο Βιειρίνια. Και πολλά ΠΑΟΚτσάκια ίσως να μην ήταν ΠΑΟΚτσάκια αν δεν ήταν ο Βιειρίνια. Κι αν θες παίκτες από τις ακαδημίες, ρώτα τους αν θέλουν να προπονούνται δίπλα στον Βιειρίνια ή δίπλα στον (κάθε) Γιαννούλη. Αυτά που έδωσε και έχει να δώσει ο Αντρέ, δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά.

Το ίδιο ίσχυε και με τον Πάμπλο που τον στείλαμε να κλείσει την τεράστια καριέρα του στην Ξάνθη.

Πρόκειται για παίκτες σημαίες της ομάδας.
Και το να κάνουμε τις σημαίες μας, ξεσκονόπανα, προσβάλει πρώτα απ' όλα τον ΠΑΟΚ.

Δεν θέλουμε παίκτες επαγγελματίες, αλλά παίκτες που να νιώθουν. Και όσους νιώσουν, τους φερόμαστε σαν επαγγελματίες.

Έτσι ακριβώς,μπράβο gika
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Στο ποδόσφαιρο του 2020 δεν μένεις σε συναισθήματα, ευχαριστώ πολύ, μου κάνεις με τόσα αν θες, δε θες αντίο.

Καταλαβαίνω ότι τον γουστάρετε αλλά στην τραγική εικόνα της ομαδας έχει μερίδιο ευθύνης, όπως κάποιοι ξεσκιζετε τον Πελκα και παλαιοτερα τον Κλάους πρεπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κριτική και στις δικές σας κάψουρες για να πάει όλη η ομάδα μπροστά.

Κανεις δεν είπε εδώ μέσα ότι ο Βιερινια ήταν κλικαδορος, όμως ήξερε και δεν φρόντισε να γεφυρώσει τις οποίες διαφορές. Σαν αρχηγός δεν στάθηκε στο υψος των περιστασεων αυτό είδα εγώ όλη τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Taseos έγραψε:Καλα υα λαθη που εκανε με κλαους ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να τα ξανακανει.αμα θελει να μεινει με 400-500 χιλ καλως.ειναι κ ΠΑΟΚσακι.μεχρι εκει ομως
Τι σχέση έχει ο Κλάους σαν παίχτης και προσωπικότητα με τον Αντρέ;
Παίχτες σαν τον Αντρέ, τους κρατάς και τους κάνεις σημαία και πρεσβευτή του συλλόγου.
Όπως και τον Μαλεζά, σε μικρότερο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ειναι 33 στα 34.αμα θελει 1 εκ ας παει στην αραβια να τα παρει.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Grigorios_PAOK έγραψε:Στο ποδόσφαιρο του 2020 δεν μένεις σε συναισθήματα, ευχαριστώ πολύ, μου κάνεις με τόσα αν θες, δε θες αντίο.

Καταλαβαίνω ότι τον γουστάρετε αλλά στην τραγική εικόνα της ομαδας έχει μερίδιο ευθύνης, όπως κάποιοι ξεσκιζετε τον Πελκα και παλαιοτερα τον Κλάους πρεπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κριτική και στις δικές σας κάψουρες για να πάει όλη η ομάδα μπροστά.

Κανεις δεν είπε εδώ μέσα ότι ο Βιερινια ήταν κλικαδορος, όμως ήξερε και δεν φρόντισε να γεφυρώσει τις οποίες διαφορές. Σαν αρχηγός δεν στάθηκε στο υψος των περιστασεων αυτό είδα εγώ όλη τη χρονιά.
Έτσι ακριβώς.
Δεν είναι κακό να έχει κάποιος αντίθετη γνώμη, η προσπάθεια φίμωσης ειναι που προκαλεί, και γίνεται με ποικίλους τρόπους στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εμείς μιλάμε για συναισθήματα και σημαίες αλλά ο Αντρέ θέλει να πληρωθεί σε ευρώ. Νομίζω δεν θα του είναι αρκετο να πληρωθεί με ευγνωμοσύνη, αναγνώριση, αγάπη και φιλιά!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok re niamou έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Στο ποδόσφαιρο του 2020 δεν μένεις σε συναισθήματα, ευχαριστώ πολύ, μου κάνεις με τόσα αν θες, δε θες αντίο.

Έτσι ακριβώς.
Δεν είναι κακό να έχει κάποιος αντίθετη γνώμη, η προσπάθεια φίμωσης ειναι που προκαλεί, και γίνεται με ποικίλους τρόπους στο φόρουμ
Στο ποδοσφαιρο της Ελλαδας του 2020 υπαρχει ενας παικτης στον ΠΑΟΚ που ειναι κοσμημα για την ομαδα για την Ελλαδα, εχει το σεβασμο ολων και μπορει να ορθωσει το αναστημα του.

Επειδη ρωτησα και χθες τι ηξερε ο βιειρινια και τι δε φροντισε???

Πειτε μας ακριβως τι δε φροντισε ο Βιειρινια.

Εχει μεριδιο ευθυνης ο Βιειρινια που γυρισε απο τραυματισμο σοβαρο και δεν εχουν οι αλλοι.
Δεν εχει ο προπονητης με τη αδιανοητη διαχειριση που κανει.

Καταλαβετε οτι οι ομαδες ειναι συνολο ανθρωπων οι οποιοι θα πρεπει να εχουν ισορροπια.
Ισορροπημενη δε λεγεται αυτη η χρονια.

Κατι συγκρισεις με αλλους παικτες-αρχηγους του παρελθοντος τις θεωρω εντελως αστειες και ατοπες.
Μιλαμε για ανθρωπο-ποδοσφαιριστη με ηθος, με ποιοτητα, με μεταλλο νικητη και πολλα αλλα.
Καποιοι τους βαλσαμωνουν τετοιους παικτες και εμεις λεμε οτι δεν εσπασε τις κλικες και δε φροντισε...

@paok re niamou ποια φιμωση δεχτηκες ρε φιλε??Μπηκα το πρωι και ειχες ξεχεσει με την ειρωνεια σου ενα καρο παικτες. Σε φιμωσε κανενας??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”