Athens έγραψε:Οι εξελίξεις πρέπει να είναι καταιγιστικός αλλιώς το γνωστό...
Περιμένουμε τον Ιβάν να εγκρίνει τις μεταγραφές...
Δηλαδή ένα μεγάλο λαθος
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Υπάρχουν αρδιες και παπάδες δεξιά και αριστερά, κάτι τραμπες με ζαμπα έγραφαν, κανένα ρεαλιστικό σενάριο. Ο παίχτης όμως ίσως απασχολήσει, σαν αντι-ζαμπα, όχι στα χρήματα που έγραφαν βέβαιαlaska4 έγραψε:Για αυτό που ανέβασες ισχύει;GoMaRoS έγραψε:[youtube]wZuL6P-r7Qo[/youtube]
- bersekeros
@ Gospi
δεν κάνεις κανένα τηλέφωνο να μάθεις, τι παίζει με τον ψηλό;
Θα σκάσουμε...
δεν κάνεις κανένα τηλέφωνο να μάθεις, τι παίζει με τον ψηλό;
Θα σκάσουμε...
Θες να εμφανιστει κανας Renegade και να με κραζει παλι οτι λεω παπαριες?
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
θυμάστε έναν μπράνταριτς, που θέλαμε να τον πάρουμε μαζί με μίσιτς;
Αυτόν φέρτε και μαζί με τον μίσιτς όταν με το καλό επιστρέψει δυνατός, θα έχουμε δίδυμο φωτιά
στο κέντρο.
Αυτόν φέρτε και μαζί με τον μίσιτς όταν με το καλό επιστρέψει δυνατός, θα έχουμε δίδυμο φωτιά
στο κέντρο.
-
- bersekeros
Gospi έγραψε:Θες να εμφανιστει κανας Renegade και να με κραζει παλι οτι λεω παπαριες?
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY

Ρε συ το παλικάρι θέλει να έρθει, τι βγήκε ο Ρίαν και είπε 2,5 μύρια και λοιπά; Τι γίνεται;

Δεν ακουσα τι ειπε ο Ριαν. Εγω ξερω οτι ο Πριγιο θελει τουλαχιστον 1μιση χαρτι για να ερθει και δυσκολα να του το δωσουμε...
- bersekeros
Αυτά μεταξύ άλλων είπε...Gospi έγραψε:Δεν ακουσα τι ειπε ο Ριαν. Εγω ξερω οτι ο Πριγιο θελει τουλαχιστον 1μιση χαρτι για να ερθει και δυσκολα να του το δωσουμε.
Η πρόταση που γράψανε οι Σέρβοι για αστέρα ήτανε για 600.000.«Ο Πρίγιοβιτς έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, μιλήσαμε πριν από 10 μέρες. Για να φύγει από εκεί, μπορεί να γίνει μόνο με μορφή δανεισμού, αλλά που να βρεθούν τα χρήματα αυτά… Ο ίδιος ισχυρίζεται πως αν βρεθεί ομάδα να του πληρώνει το μισό συμβόλαιο, μπορεί να πείσει την ομάδα του να φύγει. Να πάει μια πρόταση που η ομάδα που θα τον δανειστεί θα δίνει τα μισά και η ομάδα που ανήκει επίσης τα μισά. Δηλαδή περίπου 2,5 εκ. ευρώ και 2,5 εκ. ευρώ. Νομίζω ρεαλιστικά και με τα νούμερα αυτά δεν μπορεί να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ».
Πηγή Metrosport.gr 15/7/2020
Δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε ;;;
Τι να σου πω ρε συ...
Δεν εχω μιλησει με τον Ριαν τελευταια. Περα απο ευχες χθες για τα γεννεθλια του!
Εγω ηξερα οτι ο Πριγιο θελει 1μιση χαρτι...
Τωρα αν είπε αυτά ο Ριαν μπορει να ισχυουν!
Παντως δεν νομιζω πως ο ΠΑΟΚ την επομενη μερα θα δινει ευκολα συμβολαια πανω απο το μυριο...
Και οχι σε παιχτες χωρις μεταπωλητικη αξια!
Δεν εχω μιλησει με τον Ριαν τελευταια. Περα απο ευχες χθες για τα γεννεθλια του!
Εγω ηξερα οτι ο Πριγιο θελει 1μιση χαρτι...
Τωρα αν είπε αυτά ο Ριαν μπορει να ισχυουν!
Παντως δεν νομιζω πως ο ΠΑΟΚ την επομενη μερα θα δινει ευκολα συμβολαια πανω απο το μυριο...
Και οχι σε παιχτες χωρις μεταπωλητικη αξια!
-
- Επικοινωνία:
Ο Χριστός και η μάνα του!Τιναφτόρε;DamoN έγραψε:[youtube]pDuEoO7e2ug[/youtube]
Σαββιδη δεν θέλετε Ε; Θέλει γουμενο και Παγώνη .μπατατουδη θέλετε; Πάρτε και έναν Μιχοπουλο
- invincible
Εγώ αυτό που έχω ακούσει από ιαματικές πηγές συλλόγου μεγάλων ρουφιάνων μάλιστα ότι ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα να φέρει στην Τούμπα την καψούρα του Αμπέλ -> Jao Palhinha . Επίσης θέλει και τον Μισιτς για άλλον έναν χρόνο δανεικό δώρο.... (Θυμίζω πέρσι με την Σπορτινκ τα είχαν βρει αλλά η Μπραγκα ήταν ανένδοτη για Palhinha). Επίσης στο πίσω μέρος του μυαλού είναι και Sergio Oliveira που έχουν ρίξει πολύ τις απαιτήσεις στην Πόρτο.
Οι Άραβες χρωστάνε λεφτά στον ΠΑΟΚ ... έκανε προσφυγή ο ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε... εκεί δεν ξέρω τι θα παιχτεί με Πρίγιοβιτς ...
Αριστερά Μπακ θα πάρουν αγορά δανεικό κτλ ... ειδικά αν δεν μείνει ο Γιανούλης
Γυρνάει και από Μυκονο και ο Ουαρντα στο 10!
Εντάξει λογικά μου ακούγονται νομίζω δεν μου πούλησαν παπά
Οι Άραβες χρωστάνε λεφτά στον ΠΑΟΚ ... έκανε προσφυγή ο ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε... εκεί δεν ξέρω τι θα παιχτεί με Πρίγιοβιτς ...
Αριστερά Μπακ θα πάρουν αγορά δανεικό κτλ ... ειδικά αν δεν μείνει ο Γιανούλης
Γυρνάει και από Μυκονο και ο Ουαρντα στο 10!

Εντάξει λογικά μου ακούγονται νομίζω δεν μου πούλησαν παπά

- john4serres
Έτσι δεν μας συστήθηκε ο Όλσεν στο πρώτο φιλικό ?boogeyman77 έγραψε:Ο Χριστός και η μάνα του!Τιναφτόρε;DamoN έγραψε:[youtube]pDuEoO7e2ug[/youtube]
Σαββιδη δεν θέλετε Ε; Θέλει γουμενο και Παγώνη .μπατατουδη θέλετε; Πάρτε και έναν Μιχοπουλο

- invincible
Είναι καλός αυτός ο Παλίνια εγώ δεν τον έχω δει ποτέ στην Μπράγκα?
Γιατί το λες Κρεσπο Βαρελα Ινγκανσον πίσω στο κέντρο μία μεταγραφή αφού φεύγει ο Μαου δίπλα ο Ελ Καντουρί , μπροστά ο ουαρντα στο 10 μετά ένας καλός επιθετικός και στα φτερά ο Ροντριγκο με τον Γιανούλη έχουμε καλές ελπίδες να περάσουμε ...
Γιατί το λες Κρεσπο Βαρελα Ινγκανσον πίσω στο κέντρο μία μεταγραφή αφού φεύγει ο Μαου δίπλα ο Ελ Καντουρί , μπροστά ο ουαρντα στο 10 μετά ένας καλός επιθετικός και στα φτερά ο Ροντριγκο με τον Γιανούλη έχουμε καλές ελπίδες να περάσουμε ...