Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Και γιατί να είναι αυτός και να μην είναι ο Κροατης της Μπριζ που τον δώσανε δανεικό στην Σπαλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 20 Ιούλ 2020, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- constadine
Από το βιντεάκι βλέπω ότι έχει χαρακτηριστικά που δεν έχει ο Πασχαλάκης .
Για αυτό που ανέβασες ισχύει;GoMaRoS έγραψε:[youtube]wZuL6P-r7Qo[/youtube]
Τον θυμάστε τον Σίμαν της Αρσεναλ? Μεγάλης αξίας γκολκίπερ. Θυμάστε όμως τι μαλάκια γκολ είχε φάει σε Τελικο? Εκείνο το λάθος πιστεύετε ότι τον χαρακτηρίζει σε όλη του την καριέρα ή οι ικανότητές του και η εμπειρία του?DamoN έγραψε:[youtube]pDuEoO7e2ug[/youtube]
Σαββιδη δεν θέλετε Ε; Θέλει γουμενο και Παγώνη .μπατατουδη θέλετε; Πάρτε και έναν Μιχοπουλο
Με πόσους θα αλλάξουμε τον ζαμπαseaman έγραψε:Είχε γραφτεί παλιότερα για τράμπα με Ζαμπά
Χαβαλέ κάνω αδερφέ. Το έχω ξαναπεί ότι περιμένω πως και πως ποστ σου . Με το που λες ονοματάκι μπαίνω γιουτιουμπ και βλέπω . Απλά μ το έβγαλε πρώτο πρώτο και είπα να ελαφρύνω την συζήτηση...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Τον θυμάστε τον Σίμαν της Αρσεναλ? Μεγάλης αξίας γκολκίπερ. Θυμάστε όμως τι μαλάκια γκολ είχε φάει σε Τελικο? Εκείνο το λάθος πιστεύετε ότι τον χαρακτηρίζει σε όλη του την καριέρα ή οι ικανότητές του και η εμπειρία του?DamoN έγραψε:[youtube]pDuEoO7e2ug[/youtube]
Σαββιδη δεν θέλετε Ε; Θέλει γουμενο και Παγώνη .μπατατουδη θέλετε; Πάρτε και έναν Μιχοπουλο
- ΑποστόληςΑ
laska4 έγραψε:Με πόσους θα αλλάξουμε τον ζαμπαseaman έγραψε:Είχε γραφτεί παλιότερα για τράμπα με Ζαμπά

Αφού νιώθει το παιδί
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
- bersekeros
Εν τω μεταξύ καμία σχέση αυτά που είπε ο Ρίαν Καπαγιαννίδης στο ράδιο,
με αυτά που γράφουν οι Σέρβοι για την προσφορά του ερυθρού αστέρα για τον Πριγιογκόλ.
με αυτά που γράφουν οι Σέρβοι για την προσφορά του ερυθρού αστέρα για τον Πριγιογκόλ.
-
Ιδανικά ναι... αλλά Misic είναι off για πόσο δεν ξέρουμε, Cimirot και Fransergio θέλεις μια 10άρα μύρια...laska4 έγραψε:Misic fransergio cimirot ακούγεται ωραία στα χαφ
Θα μου άρεσε το Renato Tapia ελεύθερος, Bernard Mensah λογικά καμιά 3-3,5 εκ λογικά και Nedved των φτωχών Pavel Bucha λογικά 1 με 2 εκ... Αν επιστρέψει υγιής και ο Μίσιτς τότε μιλάμε για ιδανικό κέντρο μαζί με Douglas Augusto..
-
Renato Tapia ΜC, Muamer Tankovic AML ως ελεύθεροι...
Bernard Mensah AMC και Mirko Maric SC με μεταγραφή...
Νομίζω για αρχή για προκριματικά είναι μία χαρά.
Bernard Mensah AMC και Mirko Maric SC με μεταγραφή...
Νομίζω για αρχή για προκριματικά είναι μία χαρά.
Οι εξελίξεις πρέπει να είναι καταιγιστικός αλλιώς το γνωστό...
Περιμένουμε τον Ιβάν να εγκρίνει τις μεταγραφές...
Δηλαδή ένα μεγάλο λαθος
Περιμένουμε τον Ιβάν να εγκρίνει τις μεταγραφές...
Δηλαδή ένα μεγάλο λαθος
- sourmenetes
- Moderator
Έχεις mailGoMaRoS έγραψε:Ποιους γρίφους ρε παιδιά, ξεκάθαρα μιλάμε. Διαβάστε δύο σελιδες και βγήκε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk