20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ο Βιεϊρίνια δεν ξέρω αν τελικά φύγει ή μείνει. Αυτός που έσπευσε να τον αποθεώσει όμως, ειρωνευόμενος επί της ουσίας τον ΠΑΟΚ, δημοσίως, οφείλει να "χαιρετήσει". Για να αντιληφθούν ορισμένοι την πραγματική τους θέση μέσα στην ομάδα.
Μακάρι να μείνει
Δεν μπορει να γίνουμε αχαριστοι
Ουτε εχει δώσει δικαιώματα ο άνθρωπος
Δεν μπορει να γίνουμε αχαριστοι
Ουτε εχει δώσει δικαιώματα ο άνθρωπος
Tolaros έγραψε:Ότι αποφασίσει αυτός που πληρώνει, με ξένες τσέπες όλοι είμαστε κατηγορηματικοί κιόλας.
Άμα θέλει τα δίνει , άμα δε θέλει δεν.
Προφανώς και ισχύει,να βγει η αλήθεια όμως.
Ο μόνος λόγος για μένα που θα δικαιολογεί αποχώρηση του Αντρέ,είναι να μην τα βρουν στο οικονομικό.
Ξέρεις κάτι, θεωρώ απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.
- bersekeros
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Εγώ θεωρώ ότι η κοινωνία της Ελλάδος, ειδικότερα της Νοτίου και ακόμα ειδικότερα η Αθήνα είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ*ΤΣΟ.rainmaker έγραψε:Έχω πει ότι η κοινωνία της Ελλάδος, ειδικότερα της Βορείου και ακόμα ειδικότερα η Θεσσαλονίκη είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Κλικες βρωμες και συνωμοσίες.
Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό ως προς το ζήτημα αυτό
Και για να μην φτάσω πάλι όπως χτες ένα βήμα πριν βρίζω μάνες και ρίχνω κατάρες, θα πω μόνο το απλό:
ΠΑΟΚ χωρίς οποιονδήποτε υπάρχει μια χαρα
Τίτλοι το 2018+2019 χωρίς Βιερίνια δεν θα υπήρχαν ΠΟΤΕ.
Όποιος δεν καταλαβαίνει τι προσφερε ο Βιερίνια και πόσο σεβασμό αξίζει ως αποτέλεσμα, είναι άσχετος όχι μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά με τον πλανήτη γη
Να κι αν φύγει να κι αν μείνει.
Τη γλίτσα αυτή τριγύρω απ' το σύλλογο δεν αντεχω
Στα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω.
- hasio_john
Εντάξει παιδιά, μην το ξεχειλώσουμε κιόλας! Είμαι και γω από αυτούς που υποστήριζαν - υποστηρίζουν τον αρχηγό αλλά ως εκεί, δεν θα τον κάνω και Αγιογραφία. Η κατάσταση στην ομάδα είναι σάπια και ήταν χρέος του να είχε βγει ήδη καμιά 10ριά φορές να μιλήσει σταράτα στους οπαδούς. Τον είδατε καμιά φορά?
Όσο για τις κλίκες, ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ μιας και δε γνωρίζω, ΑΛΛΑ σας διαβεβαιώ πως υπάρχουν κλίκες ΠΑΝΤΟΥ στην ζωή, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχουν και στην ομάδα μας!
Όσο για τις κλίκες, ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ μιας και δε γνωρίζω, ΑΛΛΑ σας διαβεβαιώ πως υπάρχουν κλίκες ΠΑΝΤΟΥ στην ζωή, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχουν και στην ομάδα μας!
Αυτο ειναι το θεμα βροχοποιε...rainmaker έγραψε:Έχω πει ότι η κοινωνία της Ελλάδος, ειδικότερα της Βορείου και ακόμα ειδικότερα η Θεσσαλονίκη είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Κλικες βρωμες και συνωμοσίες.
Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό ως προς το ζήτημα αυτό
Και για να μην φτάσω πάλι όπως χτες ένα βήμα πριν βρίζω μάνες και ρίχνω κατάρες, θα πω μόνο το απλό:
ΠΑΟΚ χωρίς οποιονδήποτε υπάρχει μια χαρα
Τίτλοι το 2018+2019 χωρίς Βιερίνια δεν θα υπήρχαν ΠΟΤΕ.
Όποιος δεν καταλαβαίνει τι προσφερε ο Βιερίνια και πόσο σεβασμό αξίζει ως αποτέλεσμα, είναι άσχετος όχι μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά με τον πλανήτη γη
Να κι αν φύγει να κι αν μείνει.
Τη γλίτσα αυτή τριγύρω απ' το σύλλογο δεν αντεχω
Πως και να μεινει, που το θελω και εγω πολυ, η γλειτσα υπαρχει και θα υπαρχει γυρω απο την ομαδα. Τελικα η πολη αυτη αν οχι ολοκληρη η χωρα ειναι τοξικη...
Ο καθενας κοιταζει το γαμωσυμφερον του και την παρταρα του...
Και φυσικά ο ενας σκαβει τον λακο του αλλου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οτι μιλησε εκει που επρεπε μιλησεhasio_john έγραψε:Εντάξει παιδιά, μην το ξεχειλώσουμε κιόλας! Είμαι και γω από αυτούς που υποστήριζαν - υποστηρίζουν τον αρχηγό αλλά ως εκεί, δεν θα τον κάνω και Αγιογραφία. Η κατάσταση στην ομάδα είναι σάπια και ήταν χρέος του να είχε βγει ήδη καμιά 10ριά φορές να μιλήσει σταράτα στους οπαδούς. Τον είδατε καμιά φορά?
και με καποιους οπαδους μιλησε
μην περμενετε να δωσει και συνεντευξη τυπου
οσοι ειναι κοντα και εχουν γνωστους ολο και κατι μαθαινουν
- hasio_john
Φίλε Prist δεν ξέρω που μίλησε, αλλά εδώ τουλάχιστον στο PAOKmania δεν είδαμε ποτέ κάτι!
Κάτι θα είχαμε διαβάσει και μεις εδώ ρε συ. Δεν είπαμε να δώσει συνέντευξη τύπου, αλλά κάτι έπρεπε να γνωρίζουμε και μεις που αποτελούμε μεγάλο κομμάτι της ομάδας!
Κάτι θα είχαμε διαβάσει και μεις εδώ ρε συ. Δεν είπαμε να δώσει συνέντευξη τύπου, αλλά κάτι έπρεπε να γνωρίζουμε και μεις που αποτελούμε μεγάλο κομμάτι της ομάδας!
Οτι ορισμενοι ειδατε χθες τον Βιερινια σέντερ μπακ κ αρκετοί συμφωνουν με ξεπερναει...
Δεξι μπακ μπηκε κ μάλιστα εβγαλε ποιοτητα στις μεταβιβασεις του
Το οτι εκνευριστηκε με τα καραγκιοζιλικια των ρουληδων ειναι θετικο ως ενα σημειο αρκεί να μην ζημιωνει την ομάδα οπως έγινε τελικα.
Αν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικα την ομάδα μου φαίνεται αστείο ως ερώτημα. Ας τα βρουν οικονομικα κ θα βγούμε ολοι κερδισμενοι.
Απλα απαραίτητος για μας..
Δεξι μπακ μπηκε κ μάλιστα εβγαλε ποιοτητα στις μεταβιβασεις του
Το οτι εκνευριστηκε με τα καραγκιοζιλικια των ρουληδων ειναι θετικο ως ενα σημειο αρκεί να μην ζημιωνει την ομάδα οπως έγινε τελικα.
Αν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικα την ομάδα μου φαίνεται αστείο ως ερώτημα. Ας τα βρουν οικονομικα κ θα βγούμε ολοι κερδισμενοι.
Απλα απαραίτητος για μας..
-
ron-swanson
Παντως παιδες σημερα που μιλαμε δεν γινεται να μιλησει γιατι ειναι ξεκρεμαστος χωρις συμβολαιο. Τι να βγει να πει; Να αλλαξουμε αυτο κι αυτο και μετα απο μια βδομαδα να κλεισει αλλου ξερω γω;
Επισης και μεσα στην σεζον τι να ελεγε; Πρωτον ο ιδιος εκανε κακιστη χρονια (για τους γνωστους λογους) αρα δεν ηταν και το timing καλο και δευτερον ακομα και σε περιπτωσεις που παιρνουν πρωτοβουλιες οι αρχηγοι και μιλανε, τι λενε νομιζετε; Τα γνωστα κλισε, θα δουλεψουμε, θα κανουμε, θα ρανουμε. Δεν διοικει την ομαδα ο Βιειρινια, ουτε αποφασιζει για κατι. Αρα τι να βγει να πει;
Επισης και μεσα στην σεζον τι να ελεγε; Πρωτον ο ιδιος εκανε κακιστη χρονια (για τους γνωστους λογους) αρα δεν ηταν και το timing καλο και δευτερον ακομα και σε περιπτωσεις που παιρνουν πρωτοβουλιες οι αρχηγοι και μιλανε, τι λενε νομιζετε; Τα γνωστα κλισε, θα δουλεψουμε, θα κανουμε, θα ρανουμε. Δεν διοικει την ομαδα ο Βιειρινια, ουτε αποφασιζει για κατι. Αρα τι να βγει να πει;
Αν τον συγκρίνεις με τον Βερν πρέπει να του κάνουν κλειστό πενταετές με τρια μυρρια το χρόνο. Από την άλλη δεν λειτουργούν σοβαρές εταιρίες έτσι. Επειδή είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστης της σύγχρονης ιστορίας και πρέπει να συνεχίσει μετά το τέλος της καριέρας του από άλλο ποστο πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του με μείωση αποδοχών για να δώσει το παράδειγμα ως αρχηγός.
-
mbison
Αν είναι στο πλάνο του κοουτς να μείνει. Αλλιώς θα πρέπει να μείνει αλλά θα είναι εκτός αποστολής κ θα σπάσουν τα νεύρα του. Πραγμα οχι καλό.
Για μένα εννοείται έχει θεση στο ροστερ. Μήπως ειναι οικονομικό το θέμα ?
Για μένα εννοείται έχει θεση στο ροστερ. Μήπως ειναι οικονομικό το θέμα ?
Το απλο σεναριο οτι ο παίχτης δεν τα βρισκει οικονομικα και επειδη εχει οικογένειά και δεν θελει να φυγει μονος του καπου μακρυα και ετσι υπογραφει στον γαυρο στην θέση του ομαρ που λενε οτι φευγει το εχει σκεφτεί κανεις αλλος;
Το θεωρώ υπαρκτό σενάριο αν δεν καταφέρει να τα βρει μαζι μας.
Το θεωρώ υπαρκτό σενάριο αν δεν καταφέρει να τα βρει μαζι μας.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος λόγος πέραν του οικονομικού.obanebane έγραψε:Tolaros έγραψε:Ότι αποφασίσει αυτός που πληρώνει, με ξένες τσέπες όλοι είμαστε κατηγορηματικοί κιόλας.
Άμα θέλει τα δίνει , άμα δε θέλει δεν.
Προφανώς και ισχύει,να βγει η αλήθεια όμως.
Ο μόνος λόγος για μένα που θα δικαιολογεί αποχώρηση του Αντρέ,είναι να μην τα βρουν στο οικονομικό.
Ξέρεις κάτι, θεωρώ απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αλλά και αυτός δεν είναι τόσο εύκολος σκόπελος, υπάρχει εντολή για τρελό συμμάζεμα στα οικονομικά. Το θέμα είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση πόσο συναισθηματικά ή τεχνοκρατικά θα δει την υπόθεση