20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αυτό όλο τι σχέση έχει με το βιειρινια;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μονη σχεση που μπορει να εχει στο δικο μου μυαλο, ειναι πως θεωρω οτι ο Βιειρινια, θα πρεπε να βγει και να τοποθετηθει. Και θα πρεπε να χει ζητησει να μιλησει με τον Ιβαν εδω και καιρο και να του εκθεσει το τι συμβαινει, τοσο μεσα στην ομαδα οσο και στο ευρυτερο περιβαλλον. Και φυσικα να παρει θεση για τον τσαρλατανο που εχουμε στον παγκο.
Τωρα θα μ πεις, δεν ειναι αυτος ο ρολος του... οκ δεκτο, αλλα οταν η ΠΑΕ αφηνει να εννοηθει οτι ο Ρεμπε ηρθε μετα απο συζητηση και με τον Βιειρινια κλπ, τοτε μαλλον εμπλεκεται περισσοτερο απ οσο φαινεται...
1)να βγει να πει τι;;
2) μπορει να έχει μιλήσει με Ιβάν το οποίο θεωρώ πως έχει γίνει.

Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Κουλιανός λέει ότι ο Αντρέ ζητάει 2 χρόνια συμβόλαιο. 2 χρόνια συμβόλαιο, ακόμη και με λίγα λεφτά, εγώ δεν θα του έκανα. Να ζεσταίνει τον πάγκο ή την κερκίδα; Να έχω τον Βιερίνια σαν τον Μαλεζά; Ξαναπαίρνω τον Μαλεζά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ξεχνάει ο κόσμος και ξεχνάει γρήγορα και η τιμωρία του θα είναι χρονιές σαν τη φετινή
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας μη βιαζόμαστε, λέω εγώ. Δε μιλάμε ούτε για τον Καντουρί, ούτε για τον Ζιφκοβιτς, ούτε για τον Μπισεσβαρ. Η σχέση του αρχηγού με τον Ιβάν είναι πολύ ιδιαίτερη. Από τη στιγμή που υπάρχει άγνοια σχετικά με το τι συμβαίνει, μέχρι να υπάρξει εξέλιξη και να την πληροφορηθούμε, το βρίσκω τουλάχιστον ανώφελο να επιδοθούμε σε κατάρες και ξεκατίνιασμα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ας το παίξουν σκληρό καρύδι σε άλλους όχι στον Αντρε
Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα καταλάβετε. Περιορίστε το μυαλό σας μόνο στο αγωνιστικό επίπεδο του Βιειρινια..... Αι σιχτιρ πια στον 33 χρόνο βερμπλουμ μια χαρά του δίνανε 1μιση χαρτί για 3 χρόνια τώρα ο Αντρέ πειράζει.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

renegade έγραψε:Ξεχνάει ο κόσμος και ξεχνάει γρήγορα και η τιμωρία του θα είναι χρονιές σαν τη φετινή
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

GI4NNEN4 έγραψε:Ο Κουλιανός λέει ότι ο Αντρέ ζητάει 2 χρόνια συμβόλαιο. 2 χρόνια συμβόλαιο, ακόμη και με λίγα λεφτά, εγώ δεν θα του έκανα. Να ζεσταίνει τον πάγκο ή την κερκίδα; Να έχω τον Βιερίνια σαν τον Μαλεζά; Ξαναπαίρνω τον Μαλεζά.
Δεν βλέπω τίποτα το κακό από το να υπογράψει 2ετες ή 1+1

Βιολογικά ο Βιειρινια όμως είναι για ποιοτική αλλαγή στο 60 65.
Δυστυχώς δεν μπορεί συνεχόμενα ματς.

Επομένως και το συμβόλαιο σου κύριε Βιειρινια θα είναι κουτσουρεμενο (πχ 500-600)
abalaea

Δημοσίευση από abalaea »

Επίσης θα ήμουν πολύ προσεχτικός σχετικά με ισχυρισμούς του τύπου "δεν μπορεί".

Όταν αποδεδειγμένα είχες ένα αστείο ιατρικό team, όταν το team αποκατάστασης φάνηκε ανεπαρκής, όταν η εκγύμναση των παιχτών συνολικά ήταν κακή ... δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ποιοτικότατη αλλαγή και παίζει σε 4 θέσεις, εύκολα
εγώ 1+1 με ρήτρα συμμετοχών, θα του το έδινα
από κει και πέρα, δεν πρέπει να υπάρξει αποκαθήλωσή του
είναι ζωντανός μύθος ο βιερίνια για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έτσι..

Ελπίζω να μην σκεφτεται ο προπονητής αποψίλωση βαριών ονομάτων..

Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Εδώ τον έβαλε τελευταίο παιχνίδι της σεζον με ενα μηνα απραξια (λογω τραυματισμού;;) για 15 λεπτα ως σεντερ μπακ....τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ό,τι έγινε έγινε...
Είτε μίλησε, είτε σιώπησε...
Καιρός, πλέον, να πάμε παρακάτω...
Ήρθε η ώρα για καινούρια αρχή, πιστεύω...

Πάντως, αν μείνει ο Άμπελ και ο Αντρέ, μαζί, ίσως δούμε ίδια σεζόν με ΑΑ προπονητή και ΖΒ τεχνικό διευθυντή...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εδώ τον έβαλε τελευταίο παιχνίδι της σεζον με ενα μηνα απραξια (λογω τραυματισμού;;) για 15 λεπτα ως σεντερ μπακ....τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά
Να μαρκάρει τον Διαμαντόπουλο, να μην μας βάλει κανένα γκολ... :oops:

Αυτό που λέει ο Γρηγόρης στο τέλος, δεν ξέρω αν είναι πιθανό, ενδιαφέρον ακούγεται, αν κι εμένα μου φαίνεται λίγο και σαν πείραμα κοινωνικού δαρβινισμού.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GI4NNEN4 έγραψε:Ο Κουλιανός λέει ότι ο Αντρέ ζητάει 2 χρόνια συμβόλαιο. 2 χρόνια συμβόλαιο, ακόμη και με λίγα λεφτά, εγώ δεν θα του έκανα. Να ζεσταίνει τον πάγκο ή την κερκίδα; Να έχω τον Βιερίνια σαν τον Μαλεζά; Ξαναπαίρνω τον Μαλεζά.

Εσύ που φώναζες εδώ μέσα οτι ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια,τώρα μας λες ελαφρά την καρδία ότι πρέπει ο άνθρωπος που μας έδωσε το μοναδικό νταμπλ στην ιστορία μας,πέρνοντας την ομάδα από το χέρι,να διωχθεί λες και είναι ο πρώτος τυχοντας που πέρασε και δεν ακούμπησε.
Άντε αγόρι μου να φας κάνα βατράχι εκεί στη λίμνη.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τα δεδομένα ειναι: ο Βιερινια είναι μια μεγάλη παικτουρα, που στην ποδοσφαιρικη του ενηλικίωση ο ΠΑΟΚ του Σαντος συνέβαλε τα μέγιστα, έκανε μια πολύ καλή καριέρα στην Ευρώπη με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο Γιούρο που κέρδισε η Πορτογαλία κ γύρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε, σε ώριμη ηλικία. Στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Έκανε 2 καταπληκτικες χρονιές με ανταξιους παίκτες κ προπονητή δίπλα του, σήκωσε ότι υπάρχει στην Ελλάδα κ μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό κ σε μια χρονιά μεταβατικη για την ομάδα με καινούριο άπειρο προπονητή έδειξε να είναι σε παρακμή αγωνιστική κ πνευματική (στα όσα αφορα την ομαδα).

Με λίγα λόγια έκανε δύο θητείες στον ΠΑΟΚ που ήταν οι καλυτερες περίοδοι της ομάδας στην νεότερη ιστορία της κ συνέβαλε πολύ σ αυτές. Δεν μπορώ να τον θεωρήσω τον Αντελινο ούτε ήρωα (τι να πουν αυτοί που έπαιζαν απλήρωτοι κ έδιναν τα πάντα) ούτε σημαία (Μαλντινι, Τοτι, Μπουφον είναι σημαίες για τις ομάδες τους ναι, όχι ο Βιειρινια). Οπότε αν δεν κολλάει με την όλη φάση όπως τη βλέπει ο ηγέτης της ομάδας, η' δεν του αρέσει κ καταπιεζεται, προσωπικά του λέω ένα ευχαριστώ κ καλή τύχη κ η πόρτα ειναι ανοιχτή αν αλλάξεις άποψη. Όσο για τον "μάγο, τσαρλατανο, ντατσουν", μεγαλη μαγκιά των Σαββιδεων που εμμένουν στην επιλογή τους πάρα την κατακραυγή της πλειοψηφίας του κόσμου κ μεγάλο ρίσκο (για μένα όχι μεγαλύτερο του ότι τον έφεραν εξ αρχής). Μακάρι να τους βγει κ αυτό που βλέπουν σ αυτόν κ έχουν πειστεί να αξίζει. Εμενα μετα τα πλέι οφ δε με πείθει ότι μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες (σίγουρα όχι αυτούς που είχαμε φέτος).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”