20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- kataramenos5
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Σουρμε δε ξερω τι θα μπορουσε να κανει ο αντελινιο.Η κατασταση παντως ηταν(ετσι ακουγοταν) τραγικη. Ολοι εναντιον ολων. Τι να σωσει.
Τη λυση την ποσταρε ο Γιωργης. Σκουπα.
Cri5 τα ονοματα εχουν αναφερθει αρκετες φορες. Αφου δε το δέχεστε τι τα ζητατε? Δικαιωμα σας να πιστευετε οτι θελετε. Δικαιωμα μου να εμπιστευομαι καποιους ανθρωπους που ξερω οτι αγαπανε την ομαδα.
Αποδειξεις δεν εχω δεν ημουν εντος.
Η πολη ειναι μικρη πρτε το χαμπαρι καποια πραγματα μαθαινονται.
Τη λυση την ποσταρε ο Γιωργης. Σκουπα.
Cri5 τα ονοματα εχουν αναφερθει αρκετες φορες. Αφου δε το δέχεστε τι τα ζητατε? Δικαιωμα σας να πιστευετε οτι θελετε. Δικαιωμα μου να εμπιστευομαι καποιους ανθρωπους που ξερω οτι αγαπανε την ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 20 Ιούλ 2020, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
καταλαβαινω οτι οι μοντς θελετε να κρατησετε ενα επιπεδο αλλα...
Αυτοι που χρυσοπληρωνονται τα κανανε μπουρδελο ολοκληρη χρονια και οι περισσοτεροι εδω κανανε τουμπεκι για το δηθεν καλο της ομαδας.
Τωρα λοιπον που τελειωσε αυτο το τσιρκο αφηστε χωρις προσπαθειες να στρογγυλοποιησετε τις γωνιες, να εκφραστουν ολοι, και να τους παρει ΟΛΟΥΣ η μπαλα.
Ειδικα αυτους που εχουν και ενα λογο και ευθυνη μεσα στην ομαδα.
ο αρχηγος ειναι ενας απο αυτους.
Η ολη του συμπεριφορα εχει αφησει ερωτηματικα που ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθουν.
Το πιο απλο που θα περιμενα να βγει και να μιλησει στο ΠΑΟΚ ΤΒ μετα το ματς.
Εκκωφαντικη η σιωπη του.
Αμμοβολη οχι σκουπα
Αυτοι που χρυσοπληρωνονται τα κανανε μπουρδελο ολοκληρη χρονια και οι περισσοτεροι εδω κανανε τουμπεκι για το δηθεν καλο της ομαδας.
Τωρα λοιπον που τελειωσε αυτο το τσιρκο αφηστε χωρις προσπαθειες να στρογγυλοποιησετε τις γωνιες, να εκφραστουν ολοι, και να τους παρει ΟΛΟΥΣ η μπαλα.
Ειδικα αυτους που εχουν και ενα λογο και ευθυνη μεσα στην ομαδα.
ο αρχηγος ειναι ενας απο αυτους.
Η ολη του συμπεριφορα εχει αφησει ερωτηματικα που ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθουν.
Το πιο απλο που θα περιμενα να βγει και να μιλησει στο ΠΑΟΚ ΤΒ μετα το ματς.
Εκκωφαντικη η σιωπη του.
Αμμοβολη οχι σκουπα
- PAOKevolution
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πουστη μου για τον Αντρέ. Είναι να τρελενεσαι.
Στο διαολο η κωλοχρονια και η βρωμομιζερικη αχαριστία μας. Θέλουμε να γίνουμε και ευρωπαϊκό κλαμπ πανάθεμα μας...
Στο διαολο η κωλοχρονια και η βρωμομιζερικη αχαριστία μας. Θέλουμε να γίνουμε και ευρωπαϊκό κλαμπ πανάθεμα μας...
- episimos73
Λίγος κι εσύ...Το διαβάσαμε κι αυτό στο μεγαλύτερο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ.
Τι εκανε ρε παιδια ο αντρε? Βιαζοταν να παιξει γιατι ηθελε να νικησει και εσπρωξε τον αντιπαλο που ειχε παρει αγκαλια την μπαλα και την πηγαινε βολτα. Δεν καταλαβα καν γιατι ειναι κοκκινη, κατι τετοια σπρωξιματα γινονται σε ολα τα ντερμπυ. Περα απο αυτο γιατι τον σταυρωνουμε? Προφανως θελω και εγω να τον ακουσω αλλα οτι ειναι να πει ειμαι σιγουρος πως το λεει εκει που πρεπει, δεν θα βγαλει τα απλυτα στην τηλεοραση
Αυτό τώρα είναι υπεκφυγη. Να τα ξαναπείς τα ονόματα, κανείς δε θα ψάχνει τυχαία μηνύματα σε τυχαία τοπικ 6 μηνώνkataramenos5 έγραψε: Cri5 τα ονοματα εχουν αναφερθει αρκετες φορες. Αφου δε το δέχεστε τι τα ζητατε? Δικαιωμα σας να πιστευετε οτι θελετε. Δικαιωμα μου να εμπιστευομαι καποιους ανθρωπους που ξερω οτι αγαπανε την ομαδα.
- bersekeros
Αν μείνει ο Φερέιρα, γίνεται να μείνει και ο Βιερίνια;
Ρωτάω...
Καταραμένε, να μην πεις κανένα όνομα. Διαφωνώ σε αυτό.
Αυτά είναι αστεία πράγματα.
Λες και γίνεται να έχουμε οπτικοακουστικό υλικό από ότι ακούμε.
Η ομάδα είναι σε κομβικό σημείο.
Αν η ομάδα 25 Αυγούστου δεν περάσει, θα υπάρχουν χοντρά θέματα.
Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση χωρίς πληροφόρηση.
Ρωτάω...
Καταραμένε, να μην πεις κανένα όνομα. Διαφωνώ σε αυτό.
Αυτά είναι αστεία πράγματα.
Λες και γίνεται να έχουμε οπτικοακουστικό υλικό από ότι ακούμε.
Η ομάδα είναι σε κομβικό σημείο.
Αν η ομάδα 25 Αυγούστου δεν περάσει, θα υπάρχουν χοντρά θέματα.
Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση χωρίς πληροφόρηση.
- paok re niamou
Μετα απο 3 ωρες με το ζορι υπνο, συνεχιζει να ειναι ξυνη η γευση που αφησες χθες και γενικα ολη την χρονια.
Περιμενω την δηλωση σου σαν αρχηγος και ηγετης.
Περιμενω την δηλωση σου σαν αρχηγος και ηγετης.
- kataramenos5
Να επαναφερετε την αναζητηση παλιων ποστ τοτεpgetsos έγραψε:
Αυτό τώρα είναι υπεκφυγη. Να τα ξαναπείς τα ονόματα, κανείς δε θα ψάχνει τυχαία μηνύματα σε τυχαία τοπικ 6 μηνών
Θα ναι πολυ ευκολο.
Υπεκφυγη ειναι αν δεν εχεις γραψει κατι. Οχι αν δε θες να επαναλαμβανεις τα ιδια. Και σε 3 μηνες θα ξαναρωτατε. Στο φιναλε γιατι ζητατε ονοματα? Αφου τα θεωρειτε συνωμοσιολογια. Αφου θεωρειτε οτι ειναι δημιουργημα της φαντασιας μας, οτι δεν ειναι αξιοπιστα γιατι θελετε να μαθετε?
ΥΓ Αν θεωρειτε οτι δε πρεπει να ακουγονται τετοια πραγματα σβου και μπαν(το ζηταει και κοσμος) . Νο προμπλεμ.
Κατ εμε (χωρις να εχω καμια απολυτως πληροφορηση) ειναι αστειο να θεωρουμε απιθανο και ανυποστατο το να υπαρχουν κλικες κλπ.
Ειδικα οταν εχουμε βιωσει μια απο τις πιο αρρωστες χρονιες, και εχουμε δει καθε ειδους τραγικοτητα εντος και εκτος γηπεδου.
Η ομαδα ειναι αρρωστη. Δεν ξερω που και σε ποιο βαθμο. Αλλα ολα αποπνεουν αρρωστια.
Προπονητης ανεκδοτο, που δεν τον κουναει κανεις λες και μας κραταει με καμια αποζημιωση 20 εκατομμυρια.
Ποδοσφαιριστες παλαιμαχοι, που απο την μια δεν θελουν να φταινε αλλα απο την αλλη ενας τους δεν εχει τα @@ να τιμησει τον παχυλο μισθο του και να βγει να μιλησει για τα οσα εχουν συμβει.
Διαρροες οτι εχουμε ρουφιανο μεσα στην ΠΑΕ που προσπαθει εδω και καιρο να μας τρυπησει.
Δελτια αθεωρητα.
Επικοινωνιακη πολιτικη βγαλμενη απο την δεκαετια του 80...
Δεν ξερω τι ξερει ο Κατ, αλλα πιο πιθανο το βλεπω να ισχυουν αυτα που λεει ο Κατ παρα τα οσα λετε οι υπολοιποι.
Αν ανατρεξει κανεις σε ολα τα τοπικ βλεπει τα ιδια ατομα να υπερασπιζονται, τον Φερειρα, τον Γιωργη, τον Ιβαν, τον Αρχηγο...
Ποιος φταιει δλδ ρε μαγκες τελικα? Οι υπολοιποι παιχτες?
Μονο? και ειναι τοσο τσογλανακια οι ποδοσφαιριστες και εχουν τοση ισχυ που καναν τοσο καλα οργανωμενο και ισχυρο, με βαση τα λεγομενα σας, κλαμπ, σμπαραλια??
Και μαλιστα το καταφερνουν αυτο οι ποδοσφαιριστες αυτοβουλώς χωρις να εχουν δημιουργησει κλικες?
Γιατι τοσος φοβος να δουμε πως ο ΠΑΟΚ κανει κυκλο γυρω απο τα ιδια φαινομενα?
Κλικες Τζαβελα, σαρδελες, αποκλεισμοι απο ευρωπη, ηττες ντροπη απο σκουλικι ανυπαρκτο, διοικητικο πανηγυρακι, αβλεψιες και αστοχιες που κοστιζουν...
Ακουμε τοσα χρονια για σκουπες κλπ, και δυστυχως οι ιδιοι π ηταν πριν εμφανιστει ο Ιβαν στην ΠΑΕ, οι ιδιοι ειναι και τωρα. Απλα πιο χορτατοι.
Ειδικα οταν εχουμε βιωσει μια απο τις πιο αρρωστες χρονιες, και εχουμε δει καθε ειδους τραγικοτητα εντος και εκτος γηπεδου.
Η ομαδα ειναι αρρωστη. Δεν ξερω που και σε ποιο βαθμο. Αλλα ολα αποπνεουν αρρωστια.
Προπονητης ανεκδοτο, που δεν τον κουναει κανεις λες και μας κραταει με καμια αποζημιωση 20 εκατομμυρια.
Ποδοσφαιριστες παλαιμαχοι, που απο την μια δεν θελουν να φταινε αλλα απο την αλλη ενας τους δεν εχει τα @@ να τιμησει τον παχυλο μισθο του και να βγει να μιλησει για τα οσα εχουν συμβει.
Διαρροες οτι εχουμε ρουφιανο μεσα στην ΠΑΕ που προσπαθει εδω και καιρο να μας τρυπησει.
Δελτια αθεωρητα.
Επικοινωνιακη πολιτικη βγαλμενη απο την δεκαετια του 80...
Δεν ξερω τι ξερει ο Κατ, αλλα πιο πιθανο το βλεπω να ισχυουν αυτα που λεει ο Κατ παρα τα οσα λετε οι υπολοιποι.
Αν ανατρεξει κανεις σε ολα τα τοπικ βλεπει τα ιδια ατομα να υπερασπιζονται, τον Φερειρα, τον Γιωργη, τον Ιβαν, τον Αρχηγο...
Ποιος φταιει δλδ ρε μαγκες τελικα? Οι υπολοιποι παιχτες?
Μονο? και ειναι τοσο τσογλανακια οι ποδοσφαιριστες και εχουν τοση ισχυ που καναν τοσο καλα οργανωμενο και ισχυρο, με βαση τα λεγομενα σας, κλαμπ, σμπαραλια??
Και μαλιστα το καταφερνουν αυτο οι ποδοσφαιριστες αυτοβουλώς χωρις να εχουν δημιουργησει κλικες?
Γιατι τοσος φοβος να δουμε πως ο ΠΑΟΚ κανει κυκλο γυρω απο τα ιδια φαινομενα?
Κλικες Τζαβελα, σαρδελες, αποκλεισμοι απο ευρωπη, ηττες ντροπη απο σκουλικι ανυπαρκτο, διοικητικο πανηγυρακι, αβλεψιες και αστοχιες που κοστιζουν...
Ακουμε τοσα χρονια για σκουπες κλπ, και δυστυχως οι ιδιοι π ηταν πριν εμφανιστει ο Ιβαν στην ΠΑΕ, οι ιδιοι ειναι και τωρα. Απλα πιο χορτατοι.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό όλο τι σχέση έχει με το βιειρινια;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kostas.doumpis
Παντως την ωρα που τρωει την καρτα ενας φιλος μου στοιχηματζης μου ειπε οτι το εδινε 31 μοναδες!
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Η μονη σχεση που μπορει να εχει στο δικο μου μυαλο, ειναι πως θεωρω οτι ο Βιειρινια, θα πρεπε να βγει και να τοποθετηθει. Και θα πρεπε να χει ζητησει να μιλησει με τον Ιβαν εδω και καιρο και να του εκθεσει το τι συμβαινει, τοσο μεσα στην ομαδα οσο και στο ευρυτερο περιβαλλον. Και φυσικα να παρει θεση για τον τσαρλατανο που εχουμε στον παγκο.sourmenetes έγραψε:Αυτό όλο τι σχέση έχει με το βιειρινια;;;
Τωρα θα μ πεις, δεν ειναι αυτος ο ρολος του... οκ δεκτο, αλλα οταν η ΠΑΕ αφηνει να εννοηθει οτι ο Ρεμπε ηρθε μετα απο συζητηση και με τον Βιειρινια κλπ, τοτε μαλλον εμπλεκεται περισσοτερο απ οσο φαινεται...
συνωμοσιολογια είναι να μην λες ονόματα αλλά να κάνεις 30 ποστ με δικαιολογίες γιατί δε τα γράφεις και να αφήνεις μπηχτές. Όχι να πεις ονόματαkataramenos5 έγραψε:Να επαναφερετε την αναζητηση παλιων ποστ τοτεpgetsos έγραψε:
Αυτό τώρα είναι υπεκφυγη. Να τα ξαναπείς τα ονόματα, κανείς δε θα ψάχνει τυχαία μηνύματα σε τυχαία τοπικ 6 μηνών
Θα ναι πολυ ευκολο.
Υπεκφυγη ειναι αν δεν εχεις γραψει κατι. Οχι αν δε θες να επαναλαμβανεις τα ιδια. Και σε 3 μηνες θα ξαναρωτατε. Στο φιναλε γιατι ζητατε ονοματα? Αφου τα θεωρειτε συνωμοσιολογια. Αφου θεωρειτε οτι ειναι δημιουργημα της φαντασιας μας, οτι δεν ειναι αξιοπιστα γιατι θελετε να μαθετε?
ΥΓ Αν θεωρειτε οτι δε πρεπει να ακουγονται τετοια πραγματα σβου και μπαν(το ζηταει και κοσμος) . Νο προμπλεμ.