Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Tetradje »

Η ομαδα δεν επαιζε χαλια στα ντερμπι, επαιζε υποφερτα μεχρι που γινοταν η στραβη... Τραυματισμοι, κοκκινες κτλ. Εξαιρεση ο αγωνας με τον παο που οντως παιξαμε χαλια.

Σιγουρα ομως δεν ευθυνεται ο προπονητης για τοσα σοβαρα προσωπικα λαθη εκεινου του παιχνιδιου... Ετσι για να μη το βλεπουμε τοσο επιφανειακα!

Ας παρω το πρωταθλημα καποια στιγμη και ας χασω 15-0 ολα τα ντερμπι!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ναι αλλα εδώ δε μιλάμε για 1-2 mats αλλα για αρκετά.Άμα του χρόνου στα ευρωπαϊκά mats παίζουμε με κάποια μεγάλη ομάδα πως θα την αντιμετωπίσουμε?Όπως στα derby φέτος η όπως με ξανθη εντός(τυχαίο παράδειγμα)?
Στα derby η ομάδα είχε λάθος νοοτροπία,αυτή είναι η γνώμη μου και ας είναι επιφανειακή.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Θα φανει στα play off, αλλα και του χρονου, τι θα συμβει στα ντερμπι...

ΥΓ Εννοειται πως δε θεωρω την αποψη σου επιφανειακη αλλιως δεν θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω. Γι αυτο και χρησιμοποιω συνηθως α' πληθυντικο ("βλεπουμε")
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως δεν αμφισβητώ την αξια του santos αλλα ως ένα σημείο γιατί με αυτά που γραφουν κάποιοι εδώ στο τέλος θα νομίζω πως έχουμε το μουρίνιο για προπονητή.Απλά για όσα θετικά έχει κάνει του βγάζω το καπέλο αλλα και τα αρνητικά που βλέπω πρέπει να τα αναφέρω.

Όσο για το επιφανειακή δε θα το παρεξηγούσα και ας μην έλεγες κάτι. :)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Προσωπικα νομιζω μια κακη συνηθεια που εχουμε σαν λαος ειναι οτι κρινουμε παντα στιγμιαια και δεν εχουμε υπομονη για να αποκτησουμε πιο σοβαρη αποψη μετα απο καιρο...και το χειροτερο ειναι οτι πολλοι θελουν ντε και καλα να πεισουν τους αλλους οτι ειναι οι σωστοι και οτι ξερουν ...
δεν το λεω για κανεναν απο εσας προσωπικα αδερφια ,απλα επι της ευκαιριας το αναφερω..
Εγω προσωπικα λεω την αποψη μου αλλα αφηνω το χρονο να με οδηγησει και οχι να πειθω τους αλλους οτι το ασπρο ειναι μαυρο επειδη το θελω εγω..αν ολοι καναμε υπομονη θα ειχαμε καλυτερη την ομαδα σε πολλα επιπεδα..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστά τα λες αδελφέ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Johnys έγραψε:αλλα δε μπορώ να ξεχάσω ότι σε όλα τα derby η σχεδόν σε όλα η ομάδα έπαιζε χαλια και δεν έπαιρνε αποτέλεσμα
Πραγματικά αυτό είναι ένα ζήτημα. Τα ντέρμπυ τα θέλουμε δικά μας ειδικά στην Τούμπα, και πιό πολύ μας καίνε αυτά με τον Ολυμπιακό. Και θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος οτι όλοι τους (παίχτες προπονητής) δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για μας.πχ με γαύρο πρωτάθλημα εντός το θέλαμε ειδικά αυτό το ματς. Αν με ρωτούσε εμένα ο Σάντος(λέμε τώρα) πως να φερθούμε στα μάτς αυτά θα του έλεγα (ξαναλέμε τώρα) βούρ στον πατσά κιάς χάσουμε.Την αντέχω την ήττα και με χαρακτηρίζει και ένα γκαγκαν-γκαγκαν που έχω απο παιδί. Συνολικά όμως σαν λαός δεν θα αντέχαμε κάποιες ήττες εδώ μέσα.Μην ξεχνάμε πως περνάνε τα τελευταία χρόνια οι Αθηναίοι απο την έδρα μας. Ας μην κοιτάμε μόνο πως παίζει η ομάδα αλλά και πώς φαιρόμαστε και αντιδρούμε και εμείς.
Θα μου πείς και πώς προδικάζεις το αρνητικό αποτέλεσμα. Εδω είναι και θέμα πως καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο ο καθένας, πόσο αποφορτισμένα βλέπει κάποιες φορές την ομάδα μας και την ικανότητά της πως εκτιμάει και συνυπολογίζει την παράμετρο ψυχολογία και αν θες πόσο εμπιστεύεται και την διαίσθησή του.
Ο Σάντος (και όχι μόνο) νομίζω σκέφτηκε ρεαλιστικά προτάσοντας την απλή λογική. Σκέφτηκε οτι δεν θέλει να χάσει κανένα ντέρμπυ εδώ (και τα κατάφερε) . Αν μπορέσω να μην χάσω και εκτός καλά θα είναι( δεν τα κατάφερε με τους Αθηναίους). Στην Τούμπα δεν ρισκάραμε πολύ γιατί κατα πρώτο λόγο δεν θέλαμε να χάσουμε. Ξέραμε και οτι και οι άλλοι θα είναι συγκρατημένοι και βολεμένοι με το Χ και έτσι πήγε το πράγμα.
Η εκτίμηση η δικιά μου είναι οτι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για τα ντέρμπυ ούτε και στην Τούμπα.
Για όλα αυτά δεν το καταλογίζω το όλο θέμα στον Σάντος.
Σταύρος
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Ακριβως ετσι ειναι αδερφε Σταυρο ,οπως τα λες..
Οταν λεμε πρεπει να αλλαξουμε ως λαος νοοτροπια εννοουμε και αυτο το πραμα...
Η φιλοσοφια του Σαντος και καθε μεγαλου κοουτς δεν πρεπει και δεν ειναι,να παρεις ντερμπι και να λες "νικησα γαυροβαζελο" αλλα να πετυχει η ομαδα τους στοχους της....
Τι να το κανω να νικουσαμε πχ το γαυρο στην Τουμπα και το βαζελο και να επαιρνα Χ με Ξανθη,Θρασυβουλο (2 φορες) και να κατεληγε η ομαδα 4η?προτιμω τη 1η θεση και αν παρουμε και τα ντερμπι εχει καλως ..
παραδειγμα το Manchester-Liverpool 1-4....καλη νικη για τη Λιβερπουλ αλλα δεν τους αρκει ουτε θα τους παρηγορησει που χασανε το πρωταθλημα...ενω οι της Μαντσεστερ ναι μεν φαγανε γερη ηττα αλλα οταν θα σηκωνουν το πρωταθλημα δεν θα το θυμηθει κανεις...
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Less έγραψε:
Johnys έγραψε:αλλα δε μπορώ να ξεχάσω ότι σε όλα τα derby η σχεδόν σε όλα η ομάδα έπαιζε χαλια και δεν έπαιρνε αποτέλεσμα
Πραγματικά αυτό είναι ένα ζήτημα. Τα ντέρμπυ τα θέλουμε δικά μας ειδικά στην Τούμπα, και πιό πολύ μας καίνε αυτά με τον Ολυμπιακό. Και θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος οτι όλοι τους (παίχτες προπονητής) δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για μας.πχ με γαύρο πρωτάθλημα εντός το θέλαμε ειδικά αυτό το ματς. Αν με ρωτούσε εμένα ο Σάντος(λέμε τώρα) πως να φερθούμε στα μάτς αυτά θα του έλεγα (ξαναλέμε τώρα) βούρ στον πατσά κιάς χάσουμε.Την αντέχω την ήττα και με χαρακτηρίζει και ένα γκαγκαν-γκαγκαν που έχω απο παιδί. Συνολικά όμως σαν λαός δεν θα αντέχαμε κάποιες ήττες εδώ μέσα.Μην ξεχνάμε πως περνάνε τα τελευταία χρόνια οι Αθηναίοι απο την έδρα μας. Ας μην κοιτάμε μόνο πως παίζει η ομάδα αλλά και πώς φαιρόμαστε και αντιδρούμε και εμείς.
Θα μου πείς και πώς προδικάζεις το αρνητικό αποτέλεσμα. Εδω είναι και θέμα πως καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο ο καθένας, πόσο αποφορτισμένα βλέπει κάποιες φορές την ομάδα μας και την ικανότητά της πως εκτιμάει και συνυπολογίζει την παράμετρο ψυχολογία και αν θες πόσο εμπιστεύεται και την διαίσθησή του.
Ο Σάντος (και όχι μόνο) νομίζω σκέφτηκε ρεαλιστικά προτάσοντας την απλή λογική. Σκέφτηκε οτι δεν θέλει να χάσει κανένα ντέρμπυ εδώ (και τα κατάφερε) . Αν μπορέσω να μην χάσω και εκτός καλά θα είναι( δεν τα κατάφερε με τους Αθηναίους). Στην Τούμπα δεν ρισκάραμε πολύ γιατί κατα πρώτο λόγο δεν θέλαμε να χάσουμε. Ξέραμε και οτι και οι άλλοι θα είναι συγκρατημένοι και βολεμένοι με το Χ και έτσι πήγε το πράγμα.
Η εκτίμηση η δικιά μου είναι οτι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για τα ντέρμπυ ούτε και στην Τούμπα.
Για όλα αυτά δεν το καταλογίζω το όλο θέμα στον Σάντος.
Σταύρος
+4444444444 Πολυ σωστος Σταυρο...δεν ειμαστε ακομη ετοιμοι για τα μαγαλα ματσ... :|
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Δεν μπορούμε να πούμε οτι δεν μας καίνε τα ντέρμπυ.Μας καίνε και μας παρακαίνε γιατι είναι και η φάση μας τέτοια να μην έχουμε σταθεροποιηθεί σε μιά πρωταγωνιστική κατάσταση. Για μάς είναι και μιά εξυλέωση η νίκη στα ντέρμπυ δηλαδή. Οπότε είναι φυσικό να ζούμε αυτή την αντίφαση. Όσο όμως φτιάχνουμε την ομάδα μας αυτά όλα θα τα ξεπεράσουμε, είναι θέμα χρόνου αδερφέ και είμαστε σε καλό δρόμο. Το πιστεύω αυτό και άς είμαι πολύ συγκρατημένος και υποψιασμένος και για τις πιό αγνές προθέσεις. Για το μοντέλο ύπαρξης της ΠΑΕ έχω κάποιες σκέψεις αλλά δεν είναι ούτε του παρόντος θέματος ισως ούτε του παρόντος καιρού. Καλό Πάσχα
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Johnys έγραψε:...στο τέλος θα νομίζω πως έχουμε το μουρίνιο για προπονητή...
Ποιος μουρινιο και μουχρινιο Σαντος σε λεω :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Lakistuta έγραψε:παραδειγμα το Manchester-Liverpool 1-4....καλη νικη για τη Λιβερπουλ αλλα δεν τους αρκει ουτε θα τους παρηγορησει που χασανε το πρωταθλημα...ενω οι της Μαντσεστερ ναι μεν φαγανε γερη ηττα αλλα οταν θα σηκωνουν το πρωταθλημα δεν θα το θυμηθει κανεις...

Αν υπαρχει καποιος που δεν καταλαβε μετα ΚΑΙ απο αυτο το παραδειγμα τοτε τι να πω?

Και να μην ξεχναμε και το αλλο που ειπε ο Σαντος...."Δεν εχει νοημα να βγαινεις Ευρωπη και η διαφορα σου απο τον 1ο να ειναι 20 βαθμοι.Τοτε δεν κανεις πρωταθλητισμο.Γι αυτο ειμαι φετος χαρουμενος που τερματιζουμε σε κοντινη αποσταση απο τον 1ο"

Μακαρι οσα του στερησαν τα 2 ελληνικα κωλοχανεια (εεεε συγνωμη , ομαδες ηθελα να πω) να τα βρει εδω και να δημιουργηθει τετοιο περιβαλον ωστε να μην περναει καν απ το μυαλο του να φυγει.
ΜΕΙΝΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Σε όλα τα ντέρμπι μπορούμε να πούμε "αν" εκτός από το 3-0 με το βάζελο ..
Αλλά εγώ θέλω να πω για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0 .. Σ' εκείνο το ματς κατάλαβα ότι η ομάδα είναι λίγη για να κερδίσει τον οποιονδήποτε .. Ο γαύρος με Μήτρογλου - Όσκαρ - Μενδρινό - Παπαδόπουλο (της γριάς) και δεν καταφέραμε να τους κλείσουμε ούτε για 10' ..
Πίστεψα πραγματικά ότι αυτό το ματς θα είναι ο διασυρμός του γαύρου .. Αλλά τελικά οι παίχτες δεν μπήκαν όπως έπρεπε .. Δεν είδα την ομάδα που θα ζητούσε εκδίκηση για το προηγούμενο ματς στο Καραϊσκάκη ..
Το ποιος φταίει είναι ανάλογα ποιος το βλέπει κανείς ..
Κάποιος μπορεί να πει ότι αν έμπαινε του Χούτου δε θα λέγαμε τίποτα .. αν έμπαινε όμως και το δοκάρι του Παπαδόπουλου της γριάς ή το τετ α τετ του Μήτρογλου στα καπάκια τι θα κάναμε;

Αυτό ήταν το ματς που πίστεψα ότι δεν γίνεται να μην νικήσουμε με όλα όσα είχαν παιχτεί τις προηγούμενες μέρες και πριν την έναρξη του αγώνα .. Η ομάδα όμως τελικά αποδείχθηκε πολύ λίγη για να κλείσει την δεύτερη ομάδα του γαύρου έστω και για 10' και να κάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Νομίζω ότι στον Σάντος πέφτει το λιγότερο φταίξιμο .. αλλά αυτά είναι προσωπικές γνώμες .. Πάντως αυτό το 0-0 δεν κρύβω ότι με χάλασε υπερβολικά και αν θυμάμαι κάτι άσχημο από τη χρονιά θα είναι αυτός ο αγώνας.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Γιανκο θυμησου ομως υπο ποιες συνθηκες εγινε το ματς..
οι ιδιοι οι παικτες δηλωνανε μετα τη ληξη οτι τα δακρυγονα φτανανε μεχρι τα αποδυτηρια πριν το ματς..οταν ο Λινο πχ ξερει οτι τρεχει η γυναικα του να προφυλαξει το μικρο τους απο τα δακρυγονα με τι μυαλο να παιξει συγκεντρωμενα?ολοι οι παικτες ηταν επηρρεασμενοι πιστευω...πιθανως να κοιτουσαν την ωρα να ληξει το μαρτυριο για αυτους...υπο νορμαλ συνθηκες θα κυνηγουσαν την "εκδικηση".
Οτι ηταν το χειροτερο ματς ντερμπι της χρονιας,ειναι σιγουρο...
Ας ελπισουμε στα πλει οφ να δουμε μονο νικες στα ντερμπι
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Από ότι βλέπω πάντως λίγο πολύ συμφωνούμε όλοι ότι στα derby δε παίξαμε.Είναι μια αρχή και αυτό,τώρα για το ποιος έχει την ευθύνη μπορεί ο καθένας να έχει τι γνώμη του.Δικια μου γνώμη είναι ότι φτάει ο santos,γιατί δε μπορεί για όλα τα καλά να ευθύνεται αυτός και για τα άσχημα κάποιοι άλλοι.
Τέλος πάντων,προς το παρόν στήριξη στην ομάδα και σε οποιους ανήκουν σε αυτή αλλα για santos θα αλλάξω γνώμη όταν αλλάξουν έστω οι εμφανίσεις στα derby.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”