Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ιβάν- Γιώργη- Ρεμπε πάρτε σκούπα!!
Αν νομίζουν ότι με ίδιο προπονητή και 1-3 κινήσεις όλα θα ναι καλά, η επόμενη χρονιά θα ναι πολύ χειρότερη απ' την φετινή....
Αν νομίζουν ότι με ίδιο προπονητή και 1-3 κινήσεις όλα θα ναι καλά, η επόμενη χρονιά θα ναι πολύ χειρότερη απ' την φετινή....
Ειλικρινά δεν ξέρω πώς μπορεί να συνδυαστεί η μείωση του budget, με τη δημιουργία ομάδας που του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους του CL.
Και ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, αλήθεια το task είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Και ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, αλήθεια το task είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Πέρσι που υπαρχαν οι προϋποθέσεις (πρωταθλημα-ch.l) να γίνουν σωστές και ποιότητες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας,ήρθαν κάτι τυχάρπαστοι από διάφορα μέρη του πλανήτη...
Φέτος που τα πράγματα είναι χειρότερα τι σας κάνει να πιστεύεται ότι θα έρθουν καλοί παίχτες;;
Φέτος που τα πράγματα είναι χειρότερα τι σας κάνει να πιστεύεται ότι θα έρθουν καλοί παίχτες;;
Υπαρχουν κ οι ομιλοι οι ιστιοπλοικοι..Να ειμαστε κ λιγο σοβαροι νομιζω
Ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου ειναι να ξεκινήσει επιτέλους να φτιάχνει ομάδα που θα παίξει κανονικό ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε συζήτηση για πρωτάθλημα και ομίλους CL έτσι όπως ειναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι αστεία. Ένα σοβαρό πλάνο τριετίας και φέτος απλά να μπούνε οι βάσεις. Αλλά οκ αυτά είναι εξωγήινα για τον ΠΑΟΚ. Λογικά θα πάμε σε 30αριδες 1.90 που κάνουν τα 100 μέτρα σε 10 λεπτά αλλά θα ξέρουν 100 κιλά μπαλα όμως.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
χαφ να στριβουν, με ταχυτητα
οχι αλλο μαουνες
φορ να σκοραρει
εξτρεμ να απειλουν, οχι αλλους ακινδυνους που δε τριπλαρουν ουτε κωνο
οχι αλλο μαουνες
φορ να σκοραρει
εξτρεμ να απειλουν, οχι αλλους ακινδυνους που δε τριπλαρουν ουτε κωνο
Όταν έχεις κάνει αήττητο double και μέσα σε μια σεζόν καταλήγεις να ψάχνεσαι για πλάνα 3ετίας, ε δεν είσαι για πολλά. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Αυτά τα πλάνα-αεροπλάνα είναι για δοιηκήσεις Ζαγοράκη ή για κανέναν Παναθηναϊκό του Δώνη.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι υποχρεωμένος κάθε χρόνο να διεκδικεί όλους τους στόχους του.
Αυτά τα πλάνα-αεροπλάνα είναι για δοιηκήσεις Ζαγοράκη ή για κανέναν Παναθηναϊκό του Δώνη.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι υποχρεωμένος κάθε χρόνο να διεκδικεί όλους τους στόχους του.
η μόνη γραμμή που δε θέλουμε παίχτες, κατά τη γνώμη μου, είναι η αμυντική γραμμή
στο τέρμα, στο κέντρο (ειδικά) και μπροστά, θέλουμε σίγουρα μεταγραφές
στο τέρμα, στο κέντρο (ειδικά) και μπροστά, θέλουμε σίγουρα μεταγραφές
- Mitsospaoki4
- Moderator
6 ποιοτικές προσθήκες, σε τέρμα, δύο χαφ, ακραίο επιθετικό, μεσοεπιθετικό και φορ, θεωρούνται απαραίτητες...
Αυτιά....
Αυτιά....
- invincible
Μέχρι και ο Αμπελ είπε πρεπει να γίνουν γρήγορα οι μεταγραφές τώρα αν μέσα σε 10 μέρες δεν κάνετε τίποτα είμαστε άξιοι της μοίρας μας παλι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό.goran 64 έγραψε:6 ποιοτικές προσθήκες, σε τέρμα, δύο χαφ, ακραίο επιθετικό, μεσοεπιθετικό και φορ, θεωρούνται απαραίτητες...
Αυτιά....