ΠΑΟΚ - Ο ΑΡΗΣ 19/7 20:00 PAOKTV
-
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ - Ο ΑΡΗΣ 19/7 20:00 PAOKTV
Σαν να βλέπω πρώτο φιλικό προετοιμασίας!Ασύνδετη ομάδα,επιθέσεις δίχως πλάνο. Κακή η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.Ο Γαύρος θα ήταν ήδη στο 5-0 για πλάκα. Χειρότερος όλων μέχρι στιγμής ο Swiderski.Ο El kaddouri δεν μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ, ο Biseswar κλασσικά ότι να'ναι και ο Varela την είδε Cirillo και διώχνει οπου να'ναι!Βάλε Stoch-Akpom η Κούτσια,Τσιγγάρα και Λάμπρου άμεσα.Γενικά η ομάδα κουτουλαει ο ένας πάνω στον άλλο. Ελπίζω αύριο να ξημερώσει μια άλλη μέρα...
Ενώ αν κερδίσουν πρέπει να μείνουν ολοιMitsospaoki4 έγραψε:Απλά πράγματα..
Αν δεν κερδίσουμε σήμερα αυτόν τον Άρη, όπου στο β θα ξεμείνουν τελείως από δυνάμεις, τότε πρέπει να χαιρετήσουν όλοι, πλην των μικρών..
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σήμερα...
Η μόνη κομπλέ γραμμή του οοαρης σήμερα, είναι η μεσαία και όμως καταφέραμε μετά το πρώτο δεκάλεπτο συν τη φάση του 34΄ να τους έχουμε να ελέγχουν το παιχνίδι αμυντικά και μετά το cooling break ισορρόπησαν και την κατοχή.
Η ομάδα μας δεν έχει νεύρο, κίνηση στον χώρο και στις γραμμές του αντιπάλου, δεν έχει ταχύτητα και ας μην μας παρασύρουν τα δύο αποτελέσματα στο λεκανοπέδιο. Παρουσιάζουμε στο α΄την ίδια και εικόνα με τα άλλα παιχνίδια των play-off. Αν πάμε έτσι στην Ευρώπη, θα γελάσουν και πάλι οι εκεί πικραμένοι. Πάρα πολλά πρέπει να αλλάξουν, κύρια στη μεσαία γραμμή. Και ο σαγόνιας, ανύπαρκτος μετά τον Ιανουάριο.
Ο αντίπαλος αμύνεται, δύο κίτρινες εμείς, κάτι λέει. Αν κερδίσουμε, θα είναι γιατί στο β΄θα τα φτύσουν.
Η ομάδα μας δεν έχει νεύρο, κίνηση στον χώρο και στις γραμμές του αντιπάλου, δεν έχει ταχύτητα και ας μην μας παρασύρουν τα δύο αποτελέσματα στο λεκανοπέδιο. Παρουσιάζουμε στο α΄την ίδια και εικόνα με τα άλλα παιχνίδια των play-off. Αν πάμε έτσι στην Ευρώπη, θα γελάσουν και πάλι οι εκεί πικραμένοι. Πάρα πολλά πρέπει να αλλάξουν, κύρια στη μεσαία γραμμή. Και ο σαγόνιας, ανύπαρκτος μετά τον Ιανουάριο.
Ο αντίπαλος αμύνεται, δύο κίτρινες εμείς, κάτι λέει. Αν κερδίσουμε, θα είναι γιατί στο β΄θα τα φτύσουν.
Και ολογράφως:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Και ακριβώς επειδή σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι τόσο χάλια, σημαίνει ότι το τεχνικό Τιμ είναι ακόμα πιο πολύ για τον πουτσο
Και ρίξτε μου Μπαν
Θα μπαναρω τον εαυτό μου
Α γαμηθειτε που λέει και ο Τσάκωνας
Το να φτιάξεις μια ομάδα ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΗ με ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ είναι κατορθωμα
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Και ακριβώς επειδή σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι τόσο χάλια, σημαίνει ότι το τεχνικό Τιμ είναι ακόμα πιο πολύ για τον πουτσο
Και ρίξτε μου Μπαν
Θα μπαναρω τον εαυτό μου
Α γαμηθειτε που λέει και ο Τσάκωνας
Το να φτιάξεις μια ομάδα ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΗ με ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ είναι κατορθωμα
- invincible
Κάποιος είπε ότι ο γαύρος θα τον είχε βάλει τώρα 5 γκολ πέρα από την πλάκα εντάξει παράρτημα του είναι αλλά πανε δες οι επιθετικοί και οι μεσοεπιθετικοί του γαύρου πόσα γκολ έχουν κάνει φέτος και πόσα έχουν κάνει οι επιθετικοί και οι μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ 

Μοναδική κακοφωνία σήμερα το γεγονός ότι στο γήπεδο δεν υπάρχει τιποτε να σου δώσει ένα χαμόγελο.
-
Δηλαδή η ομάδα εκανε 3 τετ τα τετ ,αν τα έβαζε και ήταν 3-0 τι θα λέγατε? Έχω μείνει εγώ και κανα δύο ακομη να πιστευουμε στον προπονητή .
- PAOK_Antarctica
Ναι αλλά το να αλλάξουμε προπονητή είναι ρίσκο για τα ευρωπαϊκά.
Πρέπει να διατηρήσουμε αυτήν την εικόνα τουλάχιστον
να διατηρήσουμε τι ακριβώς?PAOK_Antarctica έγραψε:Ναι αλλά το να αλλάξουμε προπονητή είναι ρίσκο για τα ευρωπαϊκά.
μπορούμε να δούμε χειρότερη την ομάδα?
η ομάδα με αυτή την εικόνα δεν περνάει με καμία κλήρωση
-
αυτο πρεπει να το προσεξεις φιλε... αν ειναι δυνατον καιμε 3-0 να λεγαμε οτι η ομαδα ειναι καληpanpangr77 έγραψε:Δηλαδή η ομάδα εκανε 3 τετ τα τετ ,αν τα έβαζε και ήταν 3-0 τι θα λέγατε? Έχω μείνει εγώ και κανα δύο ακομη να πιστευουμε στον προπονητή .