Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
lipton2

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από lipton2 »

Να τον κάνω τι, παίκτη με σπασμένο τσαμπουκά;

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που κινήθηκε επαγγελματικά και φρόντισε να εξασφαλίσει το μέλλον του μέσα από πιο καλές συνθήκες εργασίας.

Όπως οι δικοί μας τον πίεζαν να μείνει, έτσι και άνθρωποί του τον πίεζαν να φύγει.
Πήρε μία απόφαση, η οποία ενόχλησε την δική μας πλευρά – εμένα προσωπικά όχι και τόσο – και εξασφάλισε στον ίδιο την τελευταία τριετία περίπου 3εκατ. ευρώ.
Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε με το ευτελές για την ποδοσφαιρική του αξία ποσό των 1,8εκατ. ευρώ, εκμεταλλευόμενος την κρίση του ΠΑΟΚ.
Πλέον ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, είναι το «όχημά» μας για να πάρουμε το αίμα μας πίσω.
Ο ΠΑΟΚ βγάζει υγεία και ένας ΠΑΟΚτσής που έφυγε – όπως έφυγε – θέλει να αφήσει τον ιδιαίτερα προβεβλημένο και με πολλά χρήματα Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην ομάδα που ποτέ δεν έκρυψε πως αγαπά. Έστω και με τον τρόπο του, ο οποίος για πολλούς ΠΑΟΚτσήδες είναι κατακριτέος. Για εμένα, επαναλαμβάνω όχι.
Πολλές φορές στο παρελθόν «τρυπηθήκαμε» με διαρροή δήθεν ενδιαφέροντος αντίπαλης ομάδας για παίκτη μας. Τώρα τα κόζια αλλάζουν και ο Σάλπι, χωρίς να το θέλει, ρίχνει μία τέτοια συζήτηση στο τραπέζι.
Η περίπτωση Σαλπιγγίδη είναι ένα πολύ δυνατό πάτημα για να στηρίξουμε την αντεπίθεσή μας. Απέναντι σε όσους μας έβρισκαν μπόσικους και μας έκαναν τη ζημιά.
Επειδή ζω δίπλα σε ποδοσφαιριστές χρόνια, πρέπει να καταλάβετε πως έχουν ένα διαφορετικό είδος οπαδισμού. Υποστηρίζουν κάτι, όμως είναι και επαγγελματίες. Δεν φανατίζονται, άρα είναι πιο εύκολο για αυτούς να αλλάζουν ομάδες.
Αν πχ, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε το δικό μου μυαλό, κάθε παιχνίδι μία κόκκινη. Αυτή είναι η αλήθεια και συνεχίσω.
Το αν θα γυρίσει ο Σάλπι ή όχι στον ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα που μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Αν το θέλει πολύ θα το καταφέρει. Εμένα, με ενοχλεί μία άλλη διάσταση του θέματος. Η απαίτηση διαφόρων να ζητήσει συγνώμη.
Να νιώσει δηλαδή τον εξευτελισμό, επειδή στο παρελθόν και άλλοι το αισθάνθηκαν εξαιτίας του.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ να νιώσει τον εξευτελισμό. Να έρθει στην ομάδα επειδή ζήτησε συγνώμη ή επειδή επέστρεψε τα χρήματα που πήρε ή για άλλους λόγους που ο καθένας μπορεί να επικαλείται.
Ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς ποιο ήταν το λάθος του και αν τον αγκαλιάσεις αν και εφόσον επιστρέφει, θα είναι ένας εκ των μουτζαχεντίν σου.
Θα είναι πρεσβευτής σου, θα ανοίγει το στόμα του, θα μιλάει για ΠΑΟΚ και θα καταλαβαίνουν όλοι περί τίνος πρόκειται.
Εγώ ποδοσφαιριστή με σπασμένο τσαμπουκά στο πλαίσιο του εγωισμού κάποιων δεν τον θέλω.
Αν είναι να ζητήσει συγνώμη, ειλυκρινά, δεν τον θέλω στην ομάδα μου. Θέλω η μεταμέλεια να είναι εντός των τεσσάρων γραμμών, με διοχέτευση όλων των δυνάμεων προς όφελος της ομάδας.
Αν διάφοροι θέλετε να κρατάτε μουτράκια και να εκδικηθείτε, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
Είναι ενάντια στις αρχές του, τις οποίες σιγά – σιγά πρέπει να αρχίσετε να τις σέβεστε όλοι. Και εγώ μαζί σας…

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=52

Δεν μας τα λέει καλά ο Σταύρακας :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αυτός πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος.Απάντησα στο τόπικ πριν με θέμα τον Σαλπιγγίδη ένα φίλο που ήταν κάθετος στο να έρθει με την εξής ερώτηση...ποιον ΠΑΟΚ θέλει του παρελθόντος ή του μέλλοντος???Η αλήθεια είναι πως για να πάμε μπροστά πρέπει οι οπαδοί να επικεντροθούμε εκεί που πρέπει,στο οπαδιλίκη δηλαδή και να μην ανακατευόμαστε όπως παλιά στα της ομάδας διότι απλά ε΄χουμε διοίκηση πλέον ικανή για το καλύτερο.
Οπόταν επειδή οι πλείστοι επιχειρηματολογούμε εδώ και κάνουμε σωστό διάλογο θεωρώ πως καφενειακά όλοι είμαστε σωστοί.όταν όμως έρθει η ώρα να αποφασίσει η διοίκηση εκεί τελιώνει ο ρόλος μας και αρχίζει η στήριξη...Καφενειακά είμαστε μια χαρα,κάνουμε πολλές φορές ωραίες κουβέντες όμως ξαναλέω μέχρι εκεί φτάνουμε.Στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής δεν επιτρέπονται παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης...Αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς...Αυτά.
Εν μέρη συμφωνώ πάντως με τον κόλκα αν και γνώμη μου πως ο σαλπιγγίδης πρέπει τουλάχιστο με τους οργανωμένους(για το φιλότιμο και την εκτίμηση τουλάχιστον και χωρίς ίχνος επαγγελματισμού) να τα βρεί...

:?
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Συμφωνω με τον Κολκα σε ολα οσα για το θεμα Σαλπιγγιδη. :?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω παλι βρισκω ακαιρο το αρθρο του και εκτος ουσιας.....τι με νοιαζει ο τσαμπουκας του σαλπι.......εχω 5 επιθετικους που ειναι και οι 5 πιο τσαμπουκια.......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Φίλε lipton4 συγνώμη κιόλας αλλα το σύνθημα της διοίκησης είναι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Τώρα αν εσύ το έχεις μόνο για τζέρτζελο με το φραπέ μεταξύ φιλων ΟΚ, δε μου πέφτει λόγος.

Αλλά άν δε μπορείς να δείς ότι ο Σαλπι είναι ένας παίχτης που θα βοηθήσει παρα πολύ την ομάδα και επειδή αν ερθει θα έρθει επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ και με όρεξη και αγάπη για την ομάδα.
Άν δε μπορείς να δείς ότι στην κωλοαθήνα ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ με αυτά που ακούνε 1η φορά μετά απο 40 χρόνια απο παίχτη τους για εμας.
Άν δε μπορείς να δείς ότι είναι σε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, στην κορυφή της ποδοσφαιρικής του αξίας και εσύ θα τον πάρεις τσάμπα.
Άν δε μπορείς αν δείς ότι στηρίξαμε τις αποφάσεις της διοίκησης όταν ήμασταν 9οι και φαγωνόμαστε τώρα για τον Σάλπι.

Τότε βάζεις τον ΠΑΟΚ πανω απο όλα, ή το ότι πιστεύεις εσυ..?
Άβαταρ μέλους
lipton2

Δημοσίευση από lipton2 »

eleos στα τεσσερα ''αν'' που εγραψες δεν μπορώ παρά μονο να συμφωνησω.
Ως οπαδός του ΠΑΟΚ αισθάνομαι προδομένος.
Κακό ειναι;
Δεν τον γουστάρω ρε φιλε στον ΠΑΟΚ.Αποψη μου ειναι βεβαια .
Θες να κάτσω να σου απαριθμήσω τους λόγους κι εγώ;
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

diniko80 έγραψε:εγω παλι βρισκω ακαιρο το αρθρο του και εκτος ουσιας.....τι με νοιαζει ο τσαμπουκας του σαλπι.......εχω 5 επιθετικους που ειναι και οι 5 πιο τσαμπουκια.......
+1
konstantin

Δημοσίευση από konstantin »

ασχετο αλλα ο κολκας ειναι ιδιος ο σκορδας
κολκας/σκορδας
λαμπρος/σταυρος
προγουλια/προγουλια
απιστευτο :shock:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

paokovia έγραψε:
diniko80 έγραψε:εγω παλι βρισκω ακαιρο το αρθρο του και εκτος ουσιας.....τι με νοιαζει ο τσαμπουκας του σαλπι.......εχω 5 επιθετικους που ειναι και οι 5 πιο τσαμπουκια.......
+1
Δεν εννοεί τσαμπουκά του στύλ κανω απερκατ στον αντίπαλο και στα @@ μου, τέτοιους καλώς ή κακώς έχουμε πολλούς... 8)

Εννοεί ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, να μπεί σε ένα μάτς και να μή μασίσει ούτε απο διαιτησίες ούτε απο τίποτα και να παίξει για τη φανέλα και να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος.
Και τέτοιους έχουμε αλλα σε πολλά ντέρμπι μάσησαν....
(ασχετα που εμείς βρίζαμε το Σάντος που τους φώναζε να βγούν μπροστά και όχι αυτούς..)

Και φίλε lipton δε σου απαρίθμησα τους λόγους που τον θέλω.
Αλλα τους λόγους για τους οποίους θα στηρίξω τη διοίκηση εαν έρθει.
:wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

απο ποτε η συνειδητοποιημενη συγνωμη θεωρειται για καποιους εξευτελισμος δεν εχω καταλαβει ρε παιδια...
πολυ μαγειρεμα πεφτει και οι εξηγησεις του στην ερωτηση μου δεν με καλυψαν...
πριν ενα μηνα συζητουσε θετικα για την επιστροφη του...
χθες γραφει αμα γυρισει να μην του κοψουμε τον τσαμπουκα (??) με μια συγνωμη,
μεθαυριο τι θα γραψει δηλαδη?να παει με την γυναικα μου και να του πω και ευχαριστω για να μην τον καταρακωσω ψυχολογικα? :) :)

ελεος Σταυρο ξεφευγουμε εμεις αλλα μη ξεφευγεις και εσυ...
αν καταλαβε οτι εσφαλλε (και μονο εκεινος το ξερει) το πιο λογικο ειναι να ζητησει δημοσια συγνωμη (αν ερθει και μπλα μπλα και εχει νοημα ο,τι συζηταμε).

και κερατας και δαρμενος ρε φιλε?πολυ παει...
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

diniko80 έγραψε:εγω παλι βρισκω ακαιρο το αρθρο του και εκτος ουσιας.....
O ίδιος σήμερα το πρωί είπε, πως δεν θα συντηρούσε αυτό το θέμα ενόψει play off αλλά ο μόνος λόγος που κάνει τέτοια σχόλια και μιλάει για τον Σάλπι είναι επειδή ακριβώς πρόκειται για μετακίνηση πρωτοκλασσάτου παίκτη αντίπαλης ομάδας προς τον ΠΑΟΚ και όχι όπως τόσα χρόνια από τον ΠΑΟΚ προς άλλη ομάδα...
Τόνισε πως από όλες αυτές τις συζητήσεις οι μόνοι που θα έπρεπε να ταράζονται και να γίνονται μπάχαλο πρέπει να είναι οι βάζελοι και όχι εμείς ενόψει play off και όπως είπε εμείς να το παίρνουμε λίγο πιο χαλαρά το όλο ζήτημα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πολύ σωστή, για μια ακόμη φορά η τοποθέτηση του αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα..
Βλέπει κάτι που οι περισσότεροι παραλείπουν:

Οτι για πρώτη φορά στα χρονικά, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πάρει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή από ομάδα του ΠΟΚ..
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Είναι υπόθεση παίκτη με ιδιαιτερότητες και δεν θα το έλεγα αυτό free. Δεν θα ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα αν ο Σαλπιγγίδης δεν είχε ξεκινίσει από τον Π.Α.Ο.Κ. και δεν είχε σχέση με τη Θεσσαλονίκη και καταγώταν ας πούμε απο Καβάλα η Δράμα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν αφήσουμε κατά μέρος τους ρομαντισμούς και το παρελθόν και πάρουμε το πράγμα δίχως συναισθηματισμούς και τελείως ψυχρά κάνουμε αυτό που λέει ο Σταύρος.

Κινούμαστε, για πρώτη φορά στα χρονικά για την απόκτηση εν ενεργεία πρωτοκλασάτου παίκτη ομάδας του ΠΑΟΚ!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Του ΠΟΚ εννοείς φρί???

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”