Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Δεν χρειάζεται καταγγελία αυτή την στιγμή για αυτό που συνέβη στη Λάρισα? Χρησιμοποιεί και τον ύμνο του ΠΑΟΚ....
Είπαμε να μην πέσουμε στο επίπεδο τους, αλλά όχι και να μην αντιδράμε για τετοια θέματα? Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ή αν μας κραταει κάπως στο χέρι...
Είπαμε να μην πέσουμε στο επίπεδο τους, αλλά όχι και να μην αντιδράμε για τετοια θέματα? Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ή αν μας κραταει κάπως στο χέρι...
Ας τον γαμήσουνε ανεπίσημα. Καθόλου δεν με χαλάει.
Αν παρεκτράπηκα σβήστε το, αλλά έτσι αισθάνομαι με το αρχιδάκι που μπλέξαμε
Αν παρεκτράπηκα σβήστε το, αλλά έτσι αισθάνομαι με το αρχιδάκι που μπλέξαμε
- Dimitris_L4
Τελικά εμάς όλοι μας κρατάνε στο χέρι.. Γι αυτό δν μιλάμε καθόλου... Έλεος ρε παιδιά.. Λες κ είμαστε εμείς η συμμορία τελικά..
Δν υπάρχει περίπτωση να πεσει ο πανιωνιος.. Θα γίνουν 18 οι ομάδες από του χρόνου...
Δν υπάρχει περίπτωση να πεσει ο πανιωνιος.. Θα γίνουν 18 οι ομάδες από του χρόνου...
Ε, να μην το παρακάνουμε κιόλας, ρε παιδιά, με τέτοιους, τόσο πολιτισμένους ανθρώπους-ανταγωνιστές μας....seaman έγραψε:Πρέπει να την πηδήξει τη Σουζάνα ο Ιβάν. Πολύ αέρα πήρε ο κώλος του με την αβάντα του χοντρού. Με τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του δεν μπορεί να παίζει το σίχαμα.
Ο Αλέξης Κούγιας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, θέλησε να πει «ευχαριστώ», στους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη, για το δώρο που του απέστειλαν.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί «ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει όλους τους στόχους του τη χρονιά που ήρθε».
Αναλυτική η δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας:
«Θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες, τόσο στους κ.κ. Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, για το υπέροχο προσωπικό δώρο, που μου απέστειλαν και εύχομαι και εγώ υγεία σε όλους, καθημερινή ευτυχία και ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει όλους τους στόχους του, τη χρονιά που ήρθε».
3-1-2020...
Μονο εγω περιμενω αντιδραση απο την ΠΑΕ που εχει ηδη αργησει;;;
Τι ζουμε φετος ρεεεεεε
Τι ζουμε φετος ρεεεεεε
-
- invincible
18 με Κομπότη θέλει ο Αλαφούζος αλλά βέβαια αυτό δεν χαλάει τον Τίγρη που θέλει το μαγαζί του τον Απώλλωνα πίσω... τι 16 τι 18... ο Ιβαν ήθελε 14 γιατί όλα τα μαγαζιά που ανεβαίνουν τα έχει το ΠΟΚ... βέβαια ο Νιονιος δεν είναι πλέον μαγαζί του γαύρου 100% όπως ήτανε κάποτε. Υπάρχει ένα ψηλό χάος εκεί όπου φυσάει ο άνεμος αλλά μετά την παραίτηση Δαρα το μαγαζί ανήκει στην συμμαχία πλέον 100%.Dimitris_L4 έγραψε:Τελικά εμάς όλοι μας κρατάνε στο χέρι.. Γι αυτό δν μιλάμε καθόλου... Έλεος ρε παιδιά.. Λες κ είμαστε εμείς η συμμορία τελικά..
Του χρόνου μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που μόνο ο πρώτος βγαίνει προκριματικά CH.L. οπότε πάνε πέταξαν τα λεφτά από του ΤΣΟΥΛΟΥ τα σύγουρα πλέον θες κομπότη στο πρωτάθλημα 1ημίχρονο 2τελικο....
- invincible
Τον κοντό δεν τον πειράζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί λένε ότι έχει μία προσωπική υπόθεση του Ιβαν άσχετη με ποδόσφαιρο ... λένε ότι πρόκειται άλλοι για τον Γιώργο (κάτι με τρακάρισμα) ή κάτι άλλο τέλος πάντων που δεν θέλει η οικογένεια να τα βγάλει στην φόρα.... και έτσι δεν ασχολούνται και το ξέρει αυτός και το εκμεταλλεύεταιNapoli4 έγραψε:Μονο εγω περιμενω αντιδραση απο την ΠΑΕ που εχει ηδη αργησει;;;
Τι ζουμε φετος ρεεεεεε

Σορρυ αδερφε, τωρα ειδα το ποστ σου... γιναμε 2...BlackFriday έγραψε:Σίγουρα όχι μόνο εσύ
Τετοια ξεφτιλα σαν την φετινη ειχαμε χρονια να δουμε
Σε ολα τα επιπεδα... απλα ποδοπατανε στο πτωμα μας
Δηλαδη σοβαρα περιμενεις αυτος https://www.forbes.com/profile/ivan-sav ... c6da282b1finvincible έγραψε:Τον κοντό δεν τον πειράζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί λένε ότι έχει μία προσωπική υπόθεση του Ιβαν άσχετη με ποδόσφαιρο ... λένε ότι πρόκειται άλλοι για τον Γιώργο (κάτι με τρακάρισμα) ή κάτι άλλο τέλος πάντων που δεν θέλει η οικογένεια να τα βγάλει στην φόρα.... και έτσι δεν ασχολούνται και το ξέρει αυτός και το εκμεταλλεύεταιNapoli4 έγραψε:Μονο εγω περιμενω αντιδραση απο την ΠΑΕ που εχει ηδη αργησει;;;
Τι ζουμε φετος ρεεεεεεέτσι ακούγεται ... τουλάχιστον από το περιβάλλον του κοντού...
Να ασχοληθει με ποιον; Ημαρτον ρε παιδια
Αυτοι που ουρλιαζουν δεν ουρλιαζουν για υον ΠΑΟΚ.για τον σαββιδη ουρλιαζουν.μεχρι να ερθει ο σαββιδης σε καλουσαν να δυναμωσεις γιατι ειναι καλο για το ποδοσφαιρο
- Vet_eranos
Νεότερες εξελίξεις...
Η Μαρουπα σε καφενείο της Ν. Σμύρνης προς αυτοψία των λεγομενων των πανθηρων..
Περισσότερα σε λίγο..

Η Μαρουπα σε καφενείο της Ν. Σμύρνης προς αυτοψία των λεγομενων των πανθηρων..
Περισσότερα σε λίγο..