Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
SunAce16

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από SunAce16 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λύσουν στην ΠΑΕ, είναι το θέμα προπονητή..
Οι μεταγραφές έρχονται μετά..

Δεν νομίζω πως το ματς με οαρη είναι για συμπεράσματα, ήδη πρέπει να έχουν αποφασίσει αν τους κάνει ή όχι..
Το έχουν λύσει από πέρσι.
Σειρά έχουν πάρει οι παίκτες που δημιουργούν πρόβλημα στην δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω αν παίκτες τύπου Μιλάνοφ μας αλλάζουν επίπεδο. Νομίζω ότι γεμίζουν το ρόστερ, γιατί μιλάμε για παίκτη ρολίστα. Μπορεί δηλαδή να βγεί στύλ Μίσιτς που κόλλησε μιά χαρά στην ομάδα, ή Σακχόφ που έλειψε φέτος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει ταχύτητα στον άξονα, και χάφ που να σκοράρουν.

Τερματοφύλακας, ακούγεται οτι ο Γκαλίνοβιτς θα φέρει κάποιον. Υπάρχει και ο Ρέι αλλα ... Δεν νομίζω να μέινει ο Ζίφκο. Για μένα είναι τρομερό ρίσκο να πάμε προκριματικά με Πασχαλάκη, πολλές γκέλες σε κρίσιμα σημεία, ειδικά στα στημένα.

Πολύ σημαντικό να αποχωρήσουν κάποιοι αλλά επειδή παίζουμε σε 1 μήνα, και με τους ρυθμούς χελώνας με τους οποίους κινούμαστε θα είναι ρίσκο να φύγουν παίκτες σαν τον Μαουρίσιο και Καντουρί που πολύς κοσμος θεωρεί ότι έχει κλείσει ο κύκλος τους στον ΠΑΟΚ. Ακόμα και Μπίσε, Στόχ πχ, είναι ρίσκο να φύγουν τώρα! Κανείς δεν εγγυάται ότι θα μπορέσουν να αντικατασταθούν.

Δεν ξέρω τί θα γίνει με Βιερίνια. Στις προπονήσεις φαίνεται να έχει πάρει κιλά και να είναι ανέτοιμος. Αντίθετα πιστεύω ότι ο Μάτος πρέπει σίγουρα να μείνει και θα βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τερματοφυλακα θα ηθελα τον Claudio Ramos της Tondela. Θεωρω οτι αν ερθει ο Μιλανοφ δε θα ερθει ο Mensah. Και αν το να μην ερθει ο Mensah ειναι λογικο γιατι τον θελει ολος ο κοσμος, το να ερθει ο Μιλανοφ και να ναι αυτη η λυση στο 10, το θεωρω πισωγυρισμα. Γιατι αν ερθει ο Μιλανοφ, ας μην περιμενουμε αλλη λυση στο 10.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το 352 η 343 είναι συστήματα που βολεύουν πολύ περισσότερο την ομάδα από αυτό που παίζαμε ως τώρα. Το θέμα είναι ότι άργησε ο προπονητής να το δει. Εξτρεμ καθαρά δεν έχουμε διαθέσιμα και αυτοί που υπάρχουν βλέπε Λημνιός (βασικά και μόνο αυτος) είναι εδώ και καιρό ντεφορμέ.

Επίσης ο Μιχαηλίδης και ο μιχαι είναι σαφώς πιο αποδοτικοί στην τριάδα από το να μένει πίσω ο Ματος. Ο βαρελα όταν απελευθερωθηκε από τον άχαρο ρόλο του αριστερού στόπερ και πήγε στο κέντρο της αμυνας έγινε ξανά ο καλός βαρελα. Ο Γιαννούλης ούτως ή άλλως έτσι έπαιζε όλη τη χρονιά αλλά ευνοήθηκε και ο ροδριγο.

Το θέμα είναι στο κέντρο που για να το παίξεις ορθά το σύστημα θες ολοκληρωμένα χαφ να οργώνουν και να ξέρουν και ποδόσφαιρο. Και εμείς δεν τους έχουμε. Οπότε αν θες να το παίξεις αυτό το σύστημα του χρόνου θες 2 χαφ αθλητικά να μπορούν να κουβαλησουν και μπάλα. 2 8αρια με όλη την έννοια.

Αν τα βρεις μπορείς να πας σε 343 σε ευκολότερα παιχνίδια και 352 σε δύσκολα με έξτρα χαφ. Ο καντιυρι πχ μια χαρά ταιριάζει με άλλα 2 χαφ.

Μπροστά όμως θες επιθετικό στυλ ακπομ που όμως σκοράρει κατά βούληση και 2ο φορ να μπορεί να τραβηχτεί στα πλάγια. Στο 343 από την άλλη για Ελλάδα έχοντας τον καλό ζαμπα και ακόμα ένα εξτρεμοφορ που να συγκλίνει μπορείς να πετάξεις μπροστά σβιντερ. Θα στο κάνει το γκολ
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Ψάχνοντας βιντεάκια για τον Milanov έπεσα σε ένα που ήταν συμπαίκτης με τον Wernbloom στην CSKA Moscow.
Είχα κατεβάσει τα ματς του ΠΑΟΚ με torrent από ελληνική σελίδα και ξαναβλέπω το ΠΑΟΚ - Βίντι ,όπου έπαιζε ο Milanov.
Έναν στυλ ψηλόλιγνου Πέλκα βλέπω μέχρι στιγμής .
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Συμφωνω με buffalobill4
Ειδικά για Varela. Άλλος παίκτης.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

έτσι είναι όταν παίζεις με 3 πίσω αναδεικνύει τους σέντερ μπακ τους ανεβάζεις αξία βγάζεις και πουλάς σεντερ μπακ φυσικά βοηθάς και τους χαφ και τους φουλ μπακ αλλά όταν παίζει και ο αντίπαλος το ίδιο βλέπεις κατενάτσιο Ιταλικό ποδόσφαιρο :lol:

Προτάσεις:

Τερματοφύλακας : Antonio Adán (απαγορεύεται να μην πάρεις ισπανό τερματοφύλακα) Αν και κάτι μου λέει ότι ο Γκαλίνοβιτς επειδή έχουμε πολλούς τερματοφύλακες πρώτα θα κάνει ξεσκαρτάρισμά.

Αριστερό φουλ Μπακ φουλ για 3 5 2: RECA, Filip Mladenovic, Lorenzo Melgarejo, Leart Paqarada,Nicusor Bancu, Maciej Rybus,Filip Novak και ο Cristian Ansaldi(ναι καλά)

XAΦ: gonzalo escalante, Stefan Schwab, Pajtim Kasami, Dominik Furman

Επιθετικούς: Christian Gytkjaer, Djordje Despotovic,Sly (όχι ο Σταλόνε) , Gomis (ναι καλά)
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

constadine έγραψε:Ψάχνοντας βιντεάκια για τον Milanov έπεσα σε ένα που ήταν συμπαίκτης με τον Wernbloom στην CSKA Moscow.
Είχα κατεβάσει τα ματς του ΠΑΟΚ με torrent από ελληνική σελίδα και ξαναβλέπω το ΠΑΟΚ - Βίντι ,όπου έπαιζε ο Milanov.
Καλός ήταν ;;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μου θυμίζει πολύ στο στυλ τον Ιβιτσα Ιλιτς που είχαμε κάποτε στον ΠΑΟΚ
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

SunAce16 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λύσουν στην ΠΑΕ, είναι το θέμα προπονητή..
Οι μεταγραφές έρχονται μετά..

Δεν νομίζω πως το ματς με οαρη είναι για συμπεράσματα, ήδη πρέπει να έχουν αποφασίσει αν τους κάνει ή όχι..
Το έχουν λύσει από πέρσι.
Σειρά έχουν πάρει οι παίκτες που δημιουργούν πρόβλημα στην δουλειά του.
+ 4
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Θα πω και εγώ την τρέλα μου όπως όλοι.. Αν όπως λένε ο Μαου πάρει ρωσικό διαβατήριο και γλυτώσουμε θέση ξένου, δεν είναι ντροπή να ξανακοιταξουμε τον Σακχοφ.. Χρήσιμος. Εργαλείο και πάντοτε με πάθος.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

laska4 έγραψε:
constadine έγραψε:Ψάχνοντας βιντεάκια για τον Milanov έπεσα σε ένα που ήταν συμπαίκτης με τον Wernbloom στην CSKA Moscow.
Καλός ήταν ;;
Είδα τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ,σε ελληνική περιγραφή .
Ο σπίκερ μπέρδευε τον Milanov νούμερο 77 με το 17 που ήταν πιεστικός στην άμυνα και για αυτό τον παραλλήλισα με Πέλκα.
Ο Milanov σωματικά μοιάζει με Μαουρίτσιο και παίζει επιθετικός μέσος.
Δεν είδα πίεση στην μπάλα ,από ταχύτητα όχι κάτι ιδιαίτερο.
Κάποια τεχνική την έχει ,αλλά το όλο στυλ δεν βλέπω να χρειάζεται στην ομάδα .
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ettien26 έγραψε:Μου θυμίζει πολύ στο στυλ τον Ιβιτσα Ιλιτς που είχαμε κάποτε στον ΠΑΟΚ
Τον Iliev μάλλον εννοείς που τώρα είναι τεχνικός διευθυντής της Partizan
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Η μόνη λογική απόκτησης του Μιλάνοφ είναι εάν πάει για αντί Μπίσεσβαρ στο ρόστερ γιατί είναι ίδιο στυλ παίκτης. Τι εννοώ, είναι τεχνιτάκος καλός, όχι όμως ο αθληταράς δηλαδή κάτι σαν τον Μπίσε, ενώ παίζει και όλες τις θέσεις πίσω από το φορ, έχει αριστερό πόδι, είναι ψηλός. Εάν μπορέσουν να σπρώξουν τον Μπίσε σε καμιά Αραβία όπως ακούγεται και φέρουν τον Μιλάνοφ θα έχουμε ένα ίδιου στυλ παίκτη, νεότερο και πιο φτηνό από τον Μπίσε. Πάντως επειδή είχε ακουστεί και όταν έμεινε ελεύθερος από την τσσκα, τον είχα σταμπαρισμένο και τον πρόσεξα στα ματς με τη Βίντι και ήταν καλός με εμάς.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Όπως γράφει και η Forza σήμερα, με δεδομένο ότι ο πρώτος αγώνας θα είναι 25 αυγούστου, αρχικά ο Ρέμπε δεν προτίθεται να πάει σε πολλές κινήσεις (από 1-3) και μάλλον μένει και ο Φερέϊρα. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει αρχικά να γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα που θα τελειώσει τη σεζόν έτσι ώστε να είναι έτοιμη και με συνοχή τον αύγουστο. Για το Φερέϊρα τα έχουμε πει, έχει δείξει κακή διαχείριση όλη τη χρονιά και το καλό πρόσωπο που δείχνει τώρα στο τέλος με το 3-4-3, ενώ είναι πολύ θετική η εικόνα, είναι μικρό το δείγμα των αγώνων για ασφαλή συμπεράσματα. Συμφωνώ με τις επεμβάσεις που γίνονται για ενίσχυση του τιμ του. Με χαρά διάβασα ότι μάλλον έχει συμφωνήσει για γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης που ήταν και παλαιότερα σε εμάς. Να θυμίσω όταν έφυγε για το Ντουμπάϊ, την ανάρτηση που είχε κάνει ο Πάμπλο ανέφερε ότι φεύγει ένα πολύτιμο κομμάτι από την ομάδα γιατί είναι ο καλύτερος στη δουλειά του. Και όταν τα λέει αυτά ο Πάμπλο που σαν παίκτης έχει γνωρίσει γυμναστές στο top επίπεδο αλλά και σαν χαρακτήρας δεν είναι κάποιος που θα πει κάτι για να κάνει δημόσιες σχέσεις αλλά γιατί αληθινά το πιστεύει, αυτό για μένα σημαίνει πολλά. Έχουμε επίσης τη συμφωνία του Γκαλίνοβιτς για τον οποίο δεν έχω άποψη αλλά θεωρώ ότι το έψαξαν και θεωρείται αναβάθμιση στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Τον Πασχαλάκη θέλουμε να τον πουλήσουμε και εάν κάνει και καλά προκριματικά ίσως είναι ευκαιρία. Επίσης δεδομένο είναι η αλλαγή στο ιατρικό τιμ και ας ελπίσουμε και εδώ να γίνει καλή επιλογή και αναβάθμιση και να μην έχουμε τα φετινά με τους τραυματισμούς. Νομίζω ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος θα είναι τελείως διαφορετική από αυτά που μας είχε συνηθίσει ο ΠΑΟΚ και ας είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτό!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”