ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Ο λιθοβολισμος προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζεται, δε κουράστηκε το χέρι σας;
Τουλάχιστον αλλάξτε χέρι μπας και καμία πέτρα δεν βρει τον στόχο.
Παιδιά κανένας αντιπρόεδρος παε δνε φταίει για τον ερασιτεχνισμό.. Συγγνώμη για την παρερμηνεία Sekeris αλλά η άποψη μου δεν αλλάζει
Γιατι ρε bane, αν δεν υπαρξει λιθοβολισμος μετα το χθεσινο, ποτε θα υπαρξει;obanebane έγραψε:Ο λιθοβολισμος προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζεται, δε κουράστηκε το χέρι σας;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ειλικρινά..
Χίλιες φορές να χάναμε 3-0....
Το να χάσουμε τσλ από τις μαλακίες μας, είναι πραγματικά αδιανόητο...
Κρίμα, κρίμα φέτος όλη η χρονιά ήταν μια μεγάλη απογοήτευση...
Χίλιες φορές να χάναμε 3-0....
Το να χάσουμε τσλ από τις μαλακίες μας, είναι πραγματικά αδιανόητο...
Κρίμα, κρίμα φέτος όλη η χρονιά ήταν μια μεγάλη απογοήτευση...
++++++++Napoli4 έγραψε:Εχω βαρεθει να διαβαζω θεωριες συνωμοσίας. Δε μας φταιει καμια αεκ στην προκειμενη. Δε μας φταιει κανενας πουστογαυρος, καμια επο, καμια επιτροπη στην προκειμενη.
Ας σταματησουμε να βλεπουμε παντου και παντα εχθρους, γιατι οταν φωναζουμε και εχουμε δικιο δε θα μας πιστευουν ουτε οι δικοι μας.
Το χθεσινο ηταν το τελευταιο μιας σειρας κρουσματων που δειχνει τεραστιες παθογενειες στον οργανισμο.
Απο ιατρικο επιτελειο, μεχρι νομικο και οργανωση. Τα στελεχη μας ειναι στην πλειοψηφια τους για τον μπουτσο. Το φοβερο της υποθεσης ειναι πως το μονο τμημα που λειτουργει ΑΨΟΓΑ εχει διευθυντη ενα χανουμι που καποιοι μαλιστα δεν τον θελανε. Ενα τμημα που ηταν ενα χρονο μπροστα απο τις εξελιξεις.
Θελεις τρυπημα απο κυβερνηση (ερτ) και πουστογαυρο (νοβα);;; Σου εχω ετοιμο το paoktv, κι ας εχεις εσυ καναλι προεδρε. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ο,τι αλλο θελετε.
Αυτο ειναι το στανταρ που πρεπει να εχουν ΟΛΟΙ στην παε και στα περιξ της ομαδας.
Αν εσυ εχεις τις καταλληλες αμυνες, κανενα τρυπημα δε θα σε πληξει. Οπως ειχε γραψει και ο Σπυροπουλος σε προσφατο αρθρο του: δε γινεται να κλανει ο μαρινακης και να πανικοβαλλεται ολος ο οργανισμος. Καπου ελεος δηλαδη.
Πρεπει να αρχισει η αυτοκριτικη εντος του οργανισμου και να σταματησει επιτελους αυτο το "για ολα φταιει η αθηνα". Εχεις πλεον προεδρο λεφτα που αγαπαει την ομαδα. Αναλαβετε ΟΛΟΙ τις ευθυνες σας. Ειστε υπολογοι γιατι ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ εναν τεραστιο λαο, μια ολοκληρη πολη.
Και τελος, για οσους θελουνε να κανουνε βολτιτσα στο προπονητικο για να τα ψαλλουν στους παικτες, ας αρχισουν απο αλλα στελεχη που εχουν κανει την ομαδα αρμαιο στις ορεξεις καθε ποκιτη.
Σορρυ, ειμαι εκτος εαυτου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Συγνώμη αλλά αυτό το σχόλιο είναι τελείως άκυρο στην παρούσα φάση και χρονική στιγμή...obanebane έγραψε:Ο λιθοβολισμος προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζεται, δε κουράστηκε το χέρι σας;
και πολύ άδικο θα συμπλήρωνα με όλη την υπομονή που έχει γίνει φέτος.
Είπαμε ότι είπαμε όλοι, δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος για τις ευθύνες που υπάρχουν.
Το λάθος έγινε,άνθρωποι είμαστε όλοι κάνουμε, θα μου πεις μόνο στον ΠΑΟΚ θα γίνονται συνέχεια;
Εγώ δεν γίνεται να παραβλέψω όσα υποστήκαμε φέτος.
Οι ευθύνες θα αποδοθούν,δεν έχει νόημα να βγάζουμε τα απωθημένα μας τώρα.
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και ας ελπίσουμε ότι όλα τα λάθη που έγιναν φέτος,να βοηθήσουν να υπάρξει καλύτερη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα,στο μέλλον.
Το λάθος έγινε,άνθρωποι είμαστε όλοι κάνουμε, θα μου πεις μόνο στον ΠΑΟΚ θα γίνονται συνέχεια;
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και ας ελπίσουμε ότι όλα τα λάθη που έγιναν φέτος,να βοηθήσουν να υπάρξει καλύτερη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα,στο μέλλον.
Μα πασα κατευθυνση ευθυνεται για το χθεσινο. Κι οπως λεει και ο Ναπολιτανος, αν οχι τωρα ποτε?obanebane έγραψε:Ο λιθοβολισμος προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζεται, δε κουράστηκε το χέρι σας;
Δεν ξερω αν θα κανει ενσταση η κουλα και δεν με νοιαζει ιδιαιτερα
Αλλα εν προκειμένω μιλαμε για ενα λαθος εν δυναμει 10 εκατομμυριων. Αντιλαμβανομαστε το μεγεθος?
Τα της ορθης και νομοτυπης διεξαγωγης αγωνων θα πρεπε να τα τηρουν στην ΠΑΕ σαν Ευαγγελιο!
- PAOK_Antarctica
Το θέμα είναι πως εδώ και πόσα χρόνια περιμένουμε "να υπάρξει καλύτερη λειτουργία στο μέλλον" και όχι μόνο τα πράγματα δεν βελτιώνονται, αλλά φτάσαμε σε σημείο να κατεβαίνουμε με αθεώρητα δελτία.
Αν δεν πέσουν κεφάλια τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν μαγικά από μόνα τους.
Αν δεν πέσουν κεφάλια τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν μαγικά από μόνα τους.
Napoli4 έγραψε:Γιατι ρε bane, αν δεν υπαρξει λιθοβολισμος μετα το χθεσινο, ποτε θα υπαρξει;obanebane έγραψε:Ο λιθοβολισμος προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζεται, δε κουράστηκε το χέρι σας;
Υπάρχει κάθε μέρα. Εδώ και μέρες. Φαντάσου. Έχουμε διαβάσει απόψεις 50 φορές από τα ίδια άτομα. Άντε σήμερα να τα χωσουμε και μεις. Αλλά τέτοια εμπάθεια, εμμονή, πώς να την πεος. Κούρασε. Το εμπεδλωσαμε. έλεος ρεεεε. .....Κλάιν μάιν. και δε λέω για τον Νάπολι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 16 Ιούλ 2020, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη εχουμε υποστει αυτα που εχουμε υποστει, οχι μονο φετος, αλλα τα τελευταια 3 χρονια (94 δηλαδη, αλλα πες 3) εκρηγνυμαι.obanebane έγραψε:Είπαμε ότι είπαμε όλοι, δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος για τις ευθύνες που υπάρχουν.
Δηλαδη, οκ, μας έχουν στησει απο 1000 πλευρες, αλλα δε γινεται να μας στηνουν τοσο ευκολα, με το παραμικρο.
Δε διαφωνω με την ψυχραιμη και αισιοδοξη προσεγγιση σου. Αλλα ρε bane, η ψυχικη μας υγεια εχει κλονιστει. Απο ρολα ταμειακης, μεχρι δελτια. Δεν μπορεις να χαρεις και τις επιτυχιες σου δηλαδη.
Μα παρατηρειται το εξης οξυμωρο.
Συμβαινει το προβλημα χθες ή σημερα. Το καθε προβλημα και το καθε λαθος. Ειτε αυτο ειναι η 4αρα απο το σκουλικι ειτε αστειες εως προσβλητικες δηλωσεις του προπονητη, ειτε αδιαφορη εως προκλητικη σταση των παιχτων μεσα στο ματς, ειτε το χθεσινο. Και προαναγγελονται σκούπες, αλλαγες, οργανωση κλπ
Αλλα ολα αυτα μετατιθενται για μελλοντα χρονο παντα. Οταν τελειωσει η χρονια, οταν ηρεμησει η κατασταση, οταν ερθει ο Ιβαν...
Πρωτη φορα το βλεπω αυτο! Να ξερεις το προβλημα, να βλεπεις οτι σου στοιχιζει και παίζει να σου στοιχισει κι αλλο, αλλα να αφηνεις την επιλυση για μετα...
Και μετα ερχεται καμια τυχαια ή μη επιτυχια και τα ξεχναμε ολα! Ταμπουλα ραζα!
Εδω λεει εχουμε παραπονα απο το ιατρικο τιμ εδω και ενα χρονο αλλα δεν πειραζει, τωρα ψαχνονται να τον αντικαταστησουν... τι κι αν σχεδον σακατεψαμε ταλεντα και ετοιμους παίχτες?
Ο,τι να ναι
Συμβαινει το προβλημα χθες ή σημερα. Το καθε προβλημα και το καθε λαθος. Ειτε αυτο ειναι η 4αρα απο το σκουλικι ειτε αστειες εως προσβλητικες δηλωσεις του προπονητη, ειτε αδιαφορη εως προκλητικη σταση των παιχτων μεσα στο ματς, ειτε το χθεσινο. Και προαναγγελονται σκούπες, αλλαγες, οργανωση κλπ
Αλλα ολα αυτα μετατιθενται για μελλοντα χρονο παντα. Οταν τελειωσει η χρονια, οταν ηρεμησει η κατασταση, οταν ερθει ο Ιβαν...
Πρωτη φορα το βλεπω αυτο! Να ξερεις το προβλημα, να βλεπεις οτι σου στοιχιζει και παίζει να σου στοιχισει κι αλλο, αλλα να αφηνεις την επιλυση για μετα...
Και μετα ερχεται καμια τυχαια ή μη επιτυχια και τα ξεχναμε ολα! Ταμπουλα ραζα!
Εδω λεει εχουμε παραπονα απο το ιατρικο τιμ εδω και ενα χρονο αλλα δεν πειραζει, τωρα ψαχνονται να τον αντικαταστησουν... τι κι αν σχεδον σακατεψαμε ταλεντα και ετοιμους παίχτες?
Ο,τι να ναι
- PAOK_Antarctica
trouman έγραψε:Napoli4 έγραψε:Γιατι ρε bane, αν δεν υπαρξει λιθοβολισμος μετα το χθεσινο, ποτε θα υπαρξει;obanebane έγραψε:Ο λιθοβολισμος προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζεται, δε κουράστηκε το χέρι σας;
Υπάρχει κάθε μέρα. Εδώ και μέρες. Φαντάσου. Έχουμε διαβάσει απόψεις 50 φορές από τα ίδια άτομα. Άντε σήμερα να τα χωσουμε και μεις. Αλλά τέτοια εμπάθεια, εμμονή, πώς να την πεος. Κούρασε. Το εμπεδλωσαμε. έλεος ρεεεε. .....Κλάιν μάιν.

χρειαζόμαστε επιτέλους στην ΠΑΕ να δουλεύουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
φτάνει πια με τα "παοκτσάκια" και τους παρατρεχάμενους και τους γλύφτες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που ξεχωρίζουν στο χώρο τους
τόσες επιχειρήσεις έχει ο Ιβάν, τα ξέρει, είμαι σίγουρος
απλά πρέπει να γίνει πιο αυστηρός με τους υπαλλήλους του γενικότερα
είπα εγώ, που δε μπορώ ούτε περίπτερο να διευθύνω, αλλά δε γαμείς, εδώ ο άλλος δε θεώρησε τα δελτία υγείας
φτάνει πια με τα "παοκτσάκια" και τους παρατρεχάμενους και τους γλύφτες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που ξεχωρίζουν στο χώρο τους
τόσες επιχειρήσεις έχει ο Ιβάν, τα ξέρει, είμαι σίγουρος
απλά πρέπει να γίνει πιο αυστηρός με τους υπαλλήλους του γενικότερα
είπα εγώ, που δε μπορώ ούτε περίπτερο να διευθύνω, αλλά δε γαμείς, εδώ ο άλλος δε θεώρησε τα δελτία υγείας
Ινγκανσον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, τζόλης, Ακπομ, Μάτος, Μιχάι, Ζιφκοβιτς, Βιερίνια, Λημνιός και Στοχ. Αυτοί είναι οι 12.