ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
- invincible
Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Είναι αυτό που είπε ο Κυρ Κυρ από την υπόθεση της Ξάνθης μέχρι τα δελτία τρώει τρύπημα από μέσα η ΠΑΕ συνέχεια να διώξουν τον Ιβαν. Αμπελ γράψε βιβλίο.
- PAOK_Antarctica
-
Ανεξαρτητα αν θα κανουν ενσταση ή οχι, αυτος που ευθυνεται για αυτο, αν δεν ειναι λογω ανωτερας βιας για καποιον αγνωστο ακομα λογο, πρεπει να ξηλωθει, αλλα με ανακοινωση της ΠΑΕ. Οχι απλα να φυγει ενα βραδυ. Και επιτελους να στελεχωθει αυτη η ομαδα απο επαγγελματιες.
H ΧΟΥΛΑ ΜΑΚΑΡΙ να μην αφήσει την ευκαιρία.
Δεν είναι κλοπή το να παρανομείς εις βάρος της υγείας των ποδοσφαιριστών και να το λένε οι άλλοι.
Είναι τεράστια ξεφτίλα και δεν δικαιούται κανείς να πει οτι κακώς μια ομάδα θα κάνει ένσταση.
Είναι ξεκάθαρος ο κανόνας του ΚΑΠ.
Επιπλέον ντροπιάζουν όλους εμάς με την γελοία ερασιτεχνική στάση τους.
Τι θα πας να πεις στους παίκτες; συγγνώμη αλλά ΠΑΛΙ χάσαμε βαθμούς ενώ εσείς δε φταίτε;
Δεν είναι κλοπή το να παρανομείς εις βάρος της υγείας των ποδοσφαιριστών και να το λένε οι άλλοι.
Είναι τεράστια ξεφτίλα και δεν δικαιούται κανείς να πει οτι κακώς μια ομάδα θα κάνει ένσταση.
Είναι ξεκάθαρος ο κανόνας του ΚΑΠ.
Επιπλέον ντροπιάζουν όλους εμάς με την γελοία ερασιτεχνική στάση τους.
Τι θα πας να πεις στους παίκτες; συγγνώμη αλλά ΠΑΛΙ χάσαμε βαθμούς ενώ εσείς δε φταίτε;
-
Πραγματικα με τι μουτρα θα τους πεις παιξτε μπαλα. Οπου φυγει φυγει και με το δικιο τους.
Τιποτα, απλα ντροπη.
Κατεβηκαμε να παιξουμε με γαυρο και κουλα εχοντας ληγμενα δελτια.
Εγω περιμενω τις παραιτησεις των υπευθυνων, χθες.
Κατεβηκαμε να παιξουμε με γαυρο και κουλα εχοντας ληγμενα δελτια.
Εγω περιμενω τις παραιτησεις των υπευθυνων, χθες.
Μην ζουμε με ψευδαισθησεις. Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να στελεχωθει η ΠΑΕ σωστα.
Δεν συναδει με την φιλοσοφια της ιδιοκτησιας ο σοβαρος και τεκμηριωμενος αντιλογος. Αλλα δυστυχως οταν επιλεγεις μαριονετες και γλειφτες για στελεχη εκτιθεσαι στα σοβαρα θεματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν συναδει με την φιλοσοφια της ιδιοκτησιας ο σοβαρος και τεκμηριωμενος αντιλογος. Αλλα δυστυχως οταν επιλεγεις μαριονετες και γλειφτες για στελεχη εκτιθεσαι στα σοβαρα θεματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο χαρτινος ρεπορτερ ειπε στην αρχη πως η αεκ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ να ξεκινηση το παιχνιδι
Επίσης, για όποιον δεν το κατάλαβε, η άθλια λειτουργία της ΠΑΕ μας εξομοίωσε με τον αρούλη του Γράντα. Του '97.
Ναφ σεντ.
Ναφ σεντ.
- PAOK_Antarctica
Αν η κουλα δεν κανει ενσταση, θα μας κουναει και το δαχτυλο τα επομενα χρονια. Εχουμε ξεφτιλιστει δηλαδη οτι και να γινει.
- hasio_john
H χάρτινη θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και θα προσπαθήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά, ΕΜΕΙΣ από την άλλη ... (και ΑΝ) αν ισχύει ότι κάναμε πατάτα σε τέτοιο επίπεδο που ήμαστε, σε τέτοιο κρίσιμο ματς, αλλά και με αντίπαλο πούστη που ζει για να βρει κάτι λάθος, τότε θα πρέπει να παραιτηθούν και οι πετσέτες των αποδυτηρίων!
Περιμένω ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ζήτημα και είμαι σίγουρος πως θα είναι κάτι γελοίο που δεν ισχύει, ... αλλά ... αλλά ΠΑΟΚ είσαι και ..
Περιμένω ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ζήτημα και είμαι σίγουρος πως θα είναι κάτι γελοίο που δεν ισχύει, ... αλλά ... αλλά ΠΑΟΚ είσαι και ..

Αν είναι δυνατόν,να ισχύει κάτι τέτοιο.
Ξεφτίλα,ντροπή και κρίμα τα εκατομμύρια του Σαββίδη.
Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά,πιστεύω όμως ότι θα την κάνει την ένσταση η χάρτινη.
Ξεφτίλα,ντροπή και κρίμα τα εκατομμύρια του Σαββίδη.
Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά,πιστεύω όμως ότι θα την κάνει την ένσταση η χάρτινη.