Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μου άρεσε αυτή η διάταξη απλα αν πιάσει πάλι καλή απόδοση ο Μαου και ο Μιχαηλίδης με εναν μέτριο Γιαννουλη ΘΑ μας αιφνιδιάσει ευχάριστα η λειτουργεια της αριστερής πλευράς και θα κάνει την διάφορα μας στο παιχνίδι...περιμένω έναν κέρβερο Εσιτι με ψυχολογια μετα την ανάδειξη του ως μβπ Ιουνίου. Επιθετικοί άντε παστελωστε κάνα γκολ ρε μάγκες !!! Φερευρα πάρε αποτέλεσμα σήμερα και κανε με να αναθεωρήσω...θα σου ζητήσω και συγνώμη με παο και οσφπ με άρεσε η ομάδα...είναι μια πραγματικοτητα.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ενας μεσος στον παγκο, και αυτος ειναι ο νεαρος Τσιγγαρας.
Ο Εσιτι πρεπει να προσέχει τις καρτες. Ελπιζω ο Μαου να εχει ανασες μετα την γεματη εμφανιση στο Καραισκακη.
Όλα τα λεφτά σήμερα είναι ο Εσιτι. Θα πρέπει να δείξει ωριμότητα, να μην παρασυρθεί σε φθηνά φάουλ και κάρτες, να καλύψει έξυπνα χώρους. Ελπίζω επίσης να αντέξει ο Μάου. Μην ξεχνάμε ότι παίζει συνεχόμενα, ο Εσιτι θα πρέπεινα του δώσει σιγουριά για να δημιουργήσει και ολο το κέντρο της χάρτινης θα πιέσει την πασα σε αυτόν. Για να δούμε....
O Μάτος γιατί μένει απ' έξω; Άντε στο Καραισκάκη έμεινε για να μη χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ. Τώρα; Το ότι προτιμάτε ο Μιχάι ως τρίτο στόπερ και ο Ροντρίγκο ως φουλ μπακ, είναι περίεργο.
Αυτο που πρεπει να τραυματιστει ο Ινγκασον για να παιξει ο Μιχαι, με ξεπερναει...
Ο μικρος μπηκε μεσα και ηταν εξαιρετικος, αξιζε εξ αρχης να ξεκινησει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 χρόνια η εντεκάδα ξεκινάει από τον Μάτος, και σε ματς τελικό, μένει εκτός για να επιβραβευτούν οι Μιχάι-Σοάρες; Δεν ξέρω αν βλέπω εγώ φαντάσματα, αλλά ο ξαφνικός παροπλισμός Πέλκα, Λημνιού, Λάμπρου και Μάτος μετά τις 1-2 πρώτες τραγικές εμφανίσεις στα play off ίσως να είναι κάποιο μήνυμα;