ΕΟ-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
- john4serres
Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Καλά τα πανηγύρια οκ σπάσαμε το αήττητο του Γαβριήλ,μεγάλη καύλα για μας μεγάλος πόνος στο λιμάνι αλλά ως εκεί.
Εγώ είμαι με την άποψη του γιαπας.
Η ομάδα θα δείξει με την Κούλα ποσα απιδια πιανει ο σακος της.
Και ναι μπορεί η Κούλα να μην έχει το ταλέντο το δικό μας ή του γαβρου αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει πολύ καλά δουλεμενη και γυμνασμενη.
Εγώ είμαι με την άποψη του γιαπας.
Η ομάδα θα δείξει με την Κούλα ποσα απιδια πιανει ο σακος της.
Και ναι μπορεί η Κούλα να μην έχει το ταλέντο το δικό μας ή του γαβρου αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει πολύ καλά δουλεμενη και γυμνασμενη.
Δεν πρεπει να μας αποπροσανατολισει το χθεσινό ματς. Αν αλλαξε κατι στην ομαδα, θα φανει στους 2 αγωνες που ακολουθουν.
Το χθεσινο οφειλεται κυριως στο ρολο του γαμια που αποκτουν οι ασπρομαυρες φανελες μολις δουν αυτες της ερυθρολευκης πουτανας, ανεξαρτητως των παικτων που τις φορανε.
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΟΝΑΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ;
Το χθεσινο οφειλεται κυριως στο ρολο του γαμια που αποκτουν οι ασπρομαυρες φανελες μολις δουν αυτες της ερυθρολευκης πουτανας, ανεξαρτητως των παικτων που τις φορανε.
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΟΝΑΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ;
Έχυσα ρε μουν@ρες κωλογαυροι. Αήττητο μόνο εμείς καργιολια.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Τώρα παίξτε έτσι και με τους κλέφτες, το όρνια που αντί να πάμε να φάνε τα αποφάγια στη ζούλα, σήκωσαν και κεφάλι γτσ τους.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Τώρα παίξτε έτσι και με τους κλέφτες, το όρνια που αντί να πάμε να φάνε τα αποφάγια στη ζούλα, σήκωσαν και κεφάλι γτσ τους.
ΈτσιTolaros έγραψε:Επειδή ξέχασα να το γράψω χθες,
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δεν είδα τηλεοπτικά τον αγώνα λόγω του προτελευταίου επεισοδίου της σειράς "Κόκκινο ποτάμι", αλλά και επειδή "χαλάστηκα" λόγω των προηγουμένων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Άκουσα το μεγαλύτερο μέρος από το ραδιόφωνο.
Η νίκη αυτή με άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Γλύκας, γιατί τους σπάσαμε το αήττητο μέσα στο σπίτι τους και το δείχνουν ότι τους πονάει.
Πίκρας, επειδή αγωνιστικοί και εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας έφεραν σε αυτή τη θέση, το να παίζουμε τελικό με τη χάρτινη για τη θέση στο Ch.L. εκτός έδρας και πάλι, αλλά και τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη και μόνο θέση.
Η νίκη αυτή με άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Γλύκας, γιατί τους σπάσαμε το αήττητο μέσα στο σπίτι τους και το δείχνουν ότι τους πονάει.
Πίκρας, επειδή αγωνιστικοί και εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας έφεραν σε αυτή τη θέση, το να παίζουμε τελικό με τη χάρτινη για τη θέση στο Ch.L. εκτός έδρας και πάλι, αλλά και τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη και μόνο θέση.
Να προσθέσω αδελφέ πως είμαι και η μεγαλύτερη αρνητική σου παράδοση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που πέρασαν 23 χρόνια για να με κερδίσεις μέσα στην Τούμπα.Napoli4 έγραψε:ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΕ,
ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΓΗΠΕΔΟ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΙ ΣΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
ΕΙΜΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ
ΠΟΥ
ΤΣΑ
-
Παιδιά άσχετο και σχετικο ταυτόχρονα.
Σε μια φωτογραφία στο σδνα στο θέμα που κατέβηκε αυτός με απαγόρευση στον αγωνιστικού χώρο φαίνεται ο Βαλμπουενά να μαλώνει με τον υποδικο και τον υπανθρωπο. Το έχει παρατητησει κανεις ή είναι η ιδέα μου;
Σε μια φωτογραφία στο σδνα στο θέμα που κατέβηκε αυτός με απαγόρευση στον αγωνιστικού χώρο φαίνεται ο Βαλμπουενά να μαλώνει με τον υποδικο και τον υπανθρωπο. Το έχει παρατητησει κανεις ή είναι η ιδέα μου;
- bersekeros
Μην φωνάζεις φίλε...θα ξυπνήσεις κανέναν ''εισαγγελέα'' που κοιμάται.Grigorios_PAOK έγραψε:Παιδιά άσχετο και σχετικο ταυτόχρονα.
Ποιός να μεταναστεύει κιόλας;
Ελπίζω να παρουσιάσει κανένα βίντεο ο σαγόνιας και να τους το στείλει, αλλά πιο πιθανό είναι να παραιτηθούν, μεταναστεύσουν, πάρουν μετάθεση.
Οπότε άστους να κάνουν ότι κοιμούνται ή ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα...