7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Την αεχ χάνει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμπλήρωσε κάρτες, οπότε χάνει τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
danirifle έγραψε:τι ματς έκανες ρε απίστευτε τύπε
μπορεί τη μία κυριακή να σε ερωτευτώ και την άλλη να σε μισήσω
Αν ήταν υγιής dani,τα χρόνια που έμεινε στην ομάδα θα μιλάγαμε για έναν από τους 2-3 καλύτερους ξένους στην Ιστορία μας.
Συνέχεια μικροτραυματισμοι δε τον άφησαν ποτέ να βρει ρυθμό και να δείξει ποιος είναι, άλλα και η μη μονιμοποίηση του στο 8,που είναι ξεκάθαρα η θέση του.
Τέλος πάντων, τώρα πια δεν έχει σημασία,θεωρώ ότι τελειώνει από την ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Θα χάσει έναν από τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Θα διαλέξει η ΠΑΕ ποιον αγώνα θα χάσει, με πιο πιθανό τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.gaz έγραψε:Την αεχ χάνει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμπλήρωσε κάρτες, οπότε χάνει τον Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
- PAOKevolution
Χθες τα σαιτ έγραφαν πως χάνει ένα από τα δύο επόμενα ματς...Δηλαδή θα επιλέξουμε εμείς ποιο.
Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει.
Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει.
- ΑποστόληςΑ
Από όσα είδα το ινπαοκ γράφει ότι χάνει ένα από τους δύο επόμενους αγώνες και το μετροσπορτ ότι χάνει την ΑΕΧ. Σύμφωνα με τη δική μου λογική ισχύει το πρώτοKostasX έγραψε:Δυστυχώς, υποχρεωτικά στον επόμενο αγώνα εκτίει την ποινή.
Η δημοσιογραφία στα καλύτερα της.
Συμπλήρωσε κάρτες ένας από τους πλέον κομβικους παίκτες μας και δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο άρθρο με το αν έχει δικαίωμα επιλογής ή αν χάνει το αμέσως επόμενο
Συμπλήρωσε κάρτες ένας από τους πλέον κομβικους παίκτες μας και δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο άρθρο με το αν έχει δικαίωμα επιλογής ή αν χάνει το αμέσως επόμενο
Στην τελευταία παράγραφο, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Μαροκινος,χάνει το παιχνίδι με την χάρτινη.
Ότι να ναι γράφουν για ακόμα μια φορά τα σάιτ. Στα πλέι οφ χάνεις το επόμενο παιχνίδι.