Την κάνει να φαίνεται τρομερή με την βουτιά γύρω από τον άξονα του, τεσπάepisimos73 έγραψε:Παίδες, κάνει τρομερή απόκρουση στο τέλος.
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την κάνει να φαίνεται τρομερή με την βουτιά γύρω από τον άξονα του, τεσπάepisimos73 έγραψε:Παίδες, κάνει τρομερή απόκρουση στο τέλος.
Διαφωνώ για τη συγκεκριμένη φάση αν και γνωρίζω το ποιόν του παίκτου.pilotos έγραψε:Την κάνει να φαίνεται τρομερή με την βουτιά γύρω από τον άξονα του, τεσπάepisimos73 έγραψε:Παίδες, κάνει τρομερή απόκρουση στο τέλος.
pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρώτη μεταγραφή πρέπει να είναι στην θέση σου, τέλος.-
Αυτό ακριβώς!Ένας καλός τερματοφύλακας θα την είχε μπλοκάρει και δεν θα το έπαιζε Χόρχε Κάμποςpilotos έγραψε:Την κάνει να φαίνεται τρομερή με την βουτιά γύρω από τον άξονα του, τεσπάepisimos73 έγραψε:Παίδες, κάνει τρομερή απόκρουση στο τέλος.
Η πρώτη πρέπει να είναι το φορ, δεύτερη το τέρμαSekeris έγραψε:pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρώτη μεταγραφή πρέπει να είναι στην θέση σου, τέλος.-
OK, δίκιο έχουν οι από πάνω, αλλά και εσύ το τερμάτισες, Τι να μπλοκάρει ρε αδερφέ σε αυτή τη φάση; Ήμαρτον....boogeyman77 έγραψε:Αυτό ακριβώς!Ένας καλός τερματοφύλακας θα την είχε μπλοκάρει και δεν θα το έπαιζε Χόρχε Κάμποςpilotos έγραψε:Την κάνει να φαίνεται τρομερή με την βουτιά γύρω από τον άξονα του, τεσπάepisimos73 έγραψε:Παίδες, κάνει τρομερή απόκρουση στο τέλος.