Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από stephanos »

Ο Κόλκας έχει ένα blog. Γράφει εκεί τις απόψεις του. Αν συμφωνούμε, του λέμε "μπράβο ρε Σταύρο, καλά τα λες". Αν διαφωνούμε του λέμε "Σταύρο λες λακαμίες" και συνεχίζουμε το σχόλιο με επιχειρήματα. Αν διαφωνούμε γενικώς με τα γραπτά του, μπορούμε να του απαντάμε συνεχώς ή να αδιαφορήσουμε.

Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να του υπαγορεύσουμε τί θα γράψει.

Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, γενικώς το γράφω.

Για τον Γκαρσία (και τον όποιο Γκαρσία) η άποψή του μου φαίνεται λογική: Καλός παίκτης, αλλά με βάση αυτό που θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ ίσως χρειάζεται κάποιον - όχι καλύτερο αλλά - καταλληλότερο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, ας καταθέσω κι εγώ τον οβολό μου σε όσα-τεκμηριωμένα- καταθέτετε για τον Κόλκα, τον ΠΑΟΚ, τον Ζαγοράκη κοκ.

Πρώτα από όλα και πριν από όλα να υπενθυμίσω ότι η διαφωνία είναι υγεία, ιδίως όταν γίνεται σε πολιτισμένα πλαίσια κι έχοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα..

Και πάμε στα καθ΄ημάς.. Τον Σταύρο τον παρακολουθώ αρκετά χρόνια στη δουλειά που κάνει.. Για μένα, είναι από τους λίγους ευθείς δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, που όποτε πρέπει, θα τα χώσει τόσο σε αυτούς που πρέπει, όσο και σε κάποιους οι οποίοι δείχνουν να καβαλάνε το καλάμι..

Η δουλειά του Κόλκα είναι δύσκολη και πονηρή. Εκτίθεται από τα όσα γράφει, γιατί ως γνωστόν, το γραπτό μένει. Το κακό, μερικές φορές , είναι ότι σκέφτεται και γράφει οπαδικά. Εκεί, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να αντιπαρατεθεί σε οποιαδήποτε σημεία βλέπει ότι δεν συμφωνεί.

Δεν είναι κακό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να υπάρχει ο λόγος αλλά κι ο αντίλογος. Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός διακατέχεται από ανθρώπους οι οποίοι, αν μη τι άλλο χαρακτηρίζονται από την ευθύτητα και την αμεσότητα. Δε φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομα τους κι αυτό είναι καλό. Πολλές φορές όμως, γυρνάει μπούμερανγκ, καθώς υπάρχουν κι αυτοί, οι οποίοι πάντα παραμένουν προσκολλημένοι σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης..

Για να γίνω πιο κατανοητός..
Διαβάζω τις όμορφα τεκμηριωμένες απαντήσεις των αδερφών μας προς τα όσα γράφει ο Κόλκας. Πραγματικά, αν κάτσει κάποιος και δει τα πράγματα από μια συγκεκριμένη σκοπιά, έτσι ακριβώς είναι. Πράγματι ο ΠΑΟΚ στερείται τίτλων κι αυτό είναι κάτι που μας βαραίνει σαν κόσμο, καθώς 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά, αν αναλογιστούμε μάλιστα και όσα συνέβησαν στο μεσοδιάστημα..

Ομως..
Παντού υπάρχει κι ένας αντίλογος σε όσα λέμε κι αυτός έρχεται διαμέσου του Κόλκα. Προς Θεού, δε θέλω να πάρω το μέρος του, παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί του. Γιατί? Γιατί είναι από τους λίγους ο οποίος δεν συνδέει τον ΠΑΟΚ με πρόσωπα.. Εκτελεί κατά γράμμα την αρχή που λέει ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα (και συμπληρώνω κι εγώ, κι από όλους).

Δε νοείται να κυνηγάμε κάτι υψηλό και να έχουμε μείνει ακόμα στη 10η αγωνιστική και τη φάση του Γκαρσία πάνω στον Ντιόγκο. Και ξέρετε κάτι? Το λέω με λύπη αλλά έτσι είναι. Η συγκεκριμένη φάση μας στοίχισε. Τόσο σε εμάς, όσο και στον Γκαρσία που στοχοποιήθηκε. Κι εδώ ήταν ένα λάθος που έκανε η, κατά τα άλλα, άψογη διοίκηση. Δεν επέβαλε τη σιδηρά πειθαρχία στα αποδυτήρια.

Ολα καλά κι όλα ωραία με το τραπέζωμα των παικτών στο τέλος του μήνα, όμως για δείτε τελείως ψυχρά (κι ασυναίσθητα) πόσα έχασε ο ΠΑΟΚ από παρόμοιες συμπεριφορές.. Κοντρέρας χ2, Κονσεισάο χ2(τη 2η τη γλίτωσε), Γκαρσία χ2, Ιβιτς χ2 (τη 2η τη γλίτωσε), Μουσλίμοβιτς χ2 (πέραν από την καθυστέρηση τις γιορτές κι από το γεγονός ότι έπρεπε να αποβληθεί λόγω κακής συμπεριφοράς, μεμονωμένα), Μπιζέρα.

Αυτό κάνει ο Σταύρος παιδιά. Το ξέρω ότι είναι σκληρό, αλλά όντας δημοσιογράφος (οφείλει) κι έχει και λίγο το ένστικτο της αντικειμενικότητας (όσης μπορεί να υπάρχει).

Ναι μεν ο Γκαρσία είναι ένα πολυεργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πιέζει, δημιουργεί, εκτελεί, κόβει ράβει κτλ, αλλά αν βρεθεί κάποιος, νεότερος του και φθηνότερος του, με τα ίδια χαρακτηριστικά κι εφόσον υπάρξει και πρόταση για να παραχωρηθεί με καλό οικονομικά αντάλλαγμα, νομίζετε ότι ο Ζαγοράκης θα μασήσει να τον πουλήσει???

Θα ακούσει πολλά, όπως θα τα ακούσει και μάλιστα χοντρά, εάν κι εφόσον ο ίδιος ο Ζαγόρ καλωσορίσει στην Τούμπα τον Σαλπιγγίδη ή πουλήσει με 5 εκατομμύρια του Μουσλίμοβιτς οπουδήποτε..

Ο Ζαγοράκης τότε, θα είναι κακός?? Θα είναι προδότης??
Αυτό είναι ότι κοιτάζω τα πράγματα ψυχρά και δίχως να προβάλω το συναίσθημα μου μπροστά..

Είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε όσοι κάθε εβδομάδα τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο, πληρώνουμε διαρκείας, μπουτίκ, ΠΑΟΚ telephony, διαρκείας, μετοχές κτλ, αλλά για δείτε και τι συμβαίνει στα γραφεία του Ζαγοράκη και του Βρύζα..

Νομίζω ότι και οι δύο είναι το ίδιο ΠΑΟΚτσήδες με εμάς και πονάνε το ίδιο, τόσο όταν δεν πάμε καλά (βλέπε πέρυσι), όσο κι όταν η ομάδα πετάει.. Αν λοιπόν, αποφασίσουν κάτι, κόντρα στην κοινή λογική (πλειοψηφία οπαδών κι απλών φιλάθλων) τί θα γίνει???

Ενα μικρό δείγμα το λάβαμε την περασμένη εβδομάδα που διχαστήκαμε με την περίπτωση του Σάλπι που αναπτύχθηκε σαν φιλολογία κι ουχί σαν κάτι απτό.

Ο Κόλκας προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα.. Εμείς ας μην είμαστε απόλυτοι όταν βλέπουμε την άποψη του καταγεγραμμένη στο μπλογκ του γιατί, ως γνωστόν, στα μπλογκ τα άρθρα είναι, ως επί το πλείστον, υποκειμενικά κι ο καθείς έχει τη δυνατότητα να τα ασπαστεί ή να τα σχολιάσει.

Προφανώς, η αντίδραση του προήλθε από το γεγονός ότι τα σχόλια που αντίκρισε κάτω από τα κείμενα του όσον αφορά τον Γκαρσία (κυρίως), αλλά και διάφορα άλλα ζητήματα, τα οποία και τον πίκραναν, καθώς, αρκετά από αυτά εμπεριείχαν ευθείς βολές εναντίον του..

Κανείς δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τον άλλον..
Ολοι μαζί ενωμένοι, ο καθένας με το δικό του πιστεύω και τη δική του σκέψη, πορευόμαστε έχοντας ως μπροστάρη το Θοδωρή Ζαγοράκη με τη διοίκηση του για να ξαναφτάσουμε τον ΠΑΟΚ μας εκεί που του αξίζει..

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..

ΥΓ. Εχουμε όσους μας πολεμούν στη Σούπερ Λίγκα, την αστυνομία και τις υπόλοιπες ομάδες, ας μην έχουμε και τα εσωτερικά μας πάλι..
Αυτά μας έφαγαν τόσα χρόνια..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ!!!
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

γουσταρα τον κολκα αλλα καπου ,τωρα τελευταια, εχει ξεφυγει το πραγμα απο ενα blog, μια προσωπικη αποψη και εξηγουμαι:
πριν ενα μηνα περιπου ο σταυρος στο ασχετο (γραφοντας οτι του το εχουν ζητησει αναγνωστες του) ξεκιναει και γραφει για το θεμα του κοντου και μπλα μπλα ΧΩΡΙΣ ομως να αναφερει πραγματικα γεγονοτα αλλα εχοντας ως δικαιολογια οτι ποτε δεν εμαθε ο κοσμος τι πραγματικα παιχτηκε!πες μας και σε μας να φυγει το σαρακι...
φυσικα και δεν περιμενω να εχουν την ιδια αποψη με εμενα ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες αλλα αυτο το παιχνιδακι δεν μου αρεσει και το αλαθητο δεν το εχει κανενας...ουτε εγω,ουτε ο κολκας, ουτε ο ζαγορακης!
επανεφερε ενα γεγονος προ τριετιας, δεν εγραψε φυσικα το παρασκηνιο αλλα σε εμενα προσωπικα τον γραφικο, τον κολλημενο πες με οπως θελεις αφησε να καταλαβω οτι κατι παιζει και προετοιμαζεται,ισως το εδαφος, με σφυγμομετρησεις!
στη συνεχεια γραφει για το διλημμα γκαρσια, παλι με υποκειμενικο υφος και τι θα εκανε αυτος στη θεση του βρυζα,οτι ειναι αργος επισημαινοντας οτι δεν ειναι ρεπορταζ αλλα μια καθαρα προσωπικη του κριση, εστω μια εναλλακτικη.ομως μετα γραφει οτι δεν αποτελει ρεπορταζ αλλα γνωριζοντας τι παιζει στις μεταγραφικες σκεψεις της διοικησης ισως ειναι και ενα διλημμα η αποδεσμευση του γκαρσια!
αποφασισε σταυρο αν θα γραψεις τελικα και αν ναι εγω προσωπικα ως αναγνωστης σου δε θελω διαβαζω μαντειες, εκτος και αν...αφου ξερεις οπως λες τις σκεψεις γυρω απο τα μεταγραφικα γραψε οτι ξερεις για την παρουσα στιγμη και τα σεναρια αστα για τους αλλους, γιατι ο δημοσιογραφος καταγραφει γεγονοτα δεν πλαθει σεναρια ουτε προετοιμαζει καταστασεις διαμορφωνοντας αποψεις.
χθες νομιζω εγραψε αλλο αρθρο για την αρρωστη νοοτροπια των ΠΑΟΚτσηδων και ενω τονισε οτι τα ονοματα των ποδοσφαιριστων ειναι τυχαια, προτιμησε να γραψει για κοντο και γκασρσια...καπου πιο κατω στα σχολια του εγραψε οτι ο γκαγκατσης (ο μπαμπας) θα δυναμωσει τον ΠΑΟΚ που διψαει για τιτλο και και ξερουμε ολοι μας οτι ειναι ο καλυτερος δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ!
δεχομαι καθε κριτικη και μπορει να βλεπω φαντασματα και να κανω λαθος αλλα γνωμη δεν θα αλλαξω...Την αγαπη μου για τον ΠΑΟΚ την ξερω εγω και δεν χρειαζομαι κανεναν κολκα να μου κανει διδαγμα και να μου θυμισει τις γενναιες αποφασεις, τα διλημματα, την επιστροφη του κοντου, τη χρησιμοτητα του μπαμπα γκαγκατση κτλ!ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ειχε μια ζωη ο ΠΑΟΚ και αν τα ριξουμε στον απλο λαο ο οποιος με τοσες πικρες τοσα χρονια ηταν εκει στα τσιμεντα τοτε συγνωμη αλλα εχουμε εντελως διαφορετικη αποψη.
Μια χαρα εγραφε ως δημοσιογραφος αλλα κανει τεραστιο λαθος αν νομιζει οτι θα παιξει με τα μυαλα μας!
φυσικα και τα εχω γραψει και στα σχολια στο blog του και οχι μονο εδω και διαβαζω στα σχολια αποψεις αδερφων μας που με κανουν και απορω τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ για αυτους...(ειδικα για το θεμα του μπαμπα γκαγκατση...)
τελος, καταληγοντας ρωταω (ρητορικο ειναι το ερωτημα) αυτος ο περιφημος λαος ειναι οντως περηφανος και λεβεντης ή μηπως ειναι μιζερος και κραταει τον ΠΑΟΚ ατιτλο τοσα χρονια?ή μηπως ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος?
μηπως ομως πρεπει να ασχοληθουμε μονο με τα αγωνιστικα και τη 2η α.μ.κ. γιατι ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε?
fran

Δημοσίευση από fran »

1. Για Σαλπι το πιθανότερο απ ολα είναι οτι αυτά που έγιναν τότε δεν λέγονται ανοιχτά (είδικά απο δημοσιογράφο) γιατί είναι "μυνήσιμα" οπότε χωρις αποδείξεις μουγγα.

2. Για Γκαρσία, Μούσλι και λοιπούς "υπό μεταγγραφή". Ναι μεν λογικά τα επιχειρήματα του Σταύρου (και του Τζορμπατζόγλου σήμερα και φαντάζομαι και άλλων που δεν παρακολουθώ) αλλά...
ΑΛΛΑ...
ΚΥΡΙΟΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ) ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΑΜΜΗ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

Θα μπορούσατε κάλλιστα να αναφέρετε ως είδηση οτι η ομάδα δεν μπορεί να καλύψει του χρόνου την περσινή υπέρβαση και θα προσπαθήσει να κατεβάσει λίγο το μπατζετ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ COPY PASTE ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Συμμαζευτείτε και κυρίως δειτε την αλλιώς (όπως την έχουμε δει εμείς).
Με αυτό τον τρόπο κλονίζετε την εμπιστοσύνη μου προς την διοικηση
ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ
fran

Δημοσίευση από fran »

Και για να το πάω παραπέρα το θέμα και επί του πρακτέου.
Εγώ θέλω τον Γκαρσία να τον δω του χρόνου με κανονική προετοιμασία
Εγώ θέλω τον Μουσλι να τον δω του χρόνου με πιο γρήγορα εξτρέμ και ενδεχομένως με καλύτερο παρτενερ και καλύτερο δεκάρι.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΡΜΟ και να σμπρώξω όλο το μπατζετ που θα απομείνει απο τις "μικρού βεήνεκούς μεταγραφές" (Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακαρί) σε δυο σφαίρες στα άκρα.
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Φαντάζομαι οτι δεν χρειάζεται να πω οτι δεν είμαι της προσωπολατρείας αλλά αν η διοίκηση θέλει να διώξει βασικό θέλω να συμφωνήσει στην πώληση και μετά να βγεί να μου εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην πώληση αυτή. Θέλω απλά μια ενημέρωση. Εννοείται οτι δεν χρειάζεται να κρίνω προθέσεις.
fran

Δημοσίευση από fran »

Και κάτι τελευταίο που θεωρώ και σημαντικότερο. Αν του χρόνου μπούμε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ
1. Θα ξεκινήσουμε επίσημα ματς αρχές Αυγούστου. 4 παιχνίδια προκριματικά
2. Στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ 6 παιχνίδια μινιμουμ
3. Κύπελλο μίνιμουμ 5 παιχνίδια
4. Πρωτάθλημα 30 παιχνίδια
5. Play off 6 παιχνίδια

Σύνολο 51 παιχνίδια. 10 περισσότερα απο φέτος και όλα τα επιλέον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Καταλαβένετε τι ρόστερ χρειαζόμαστε για να μείνουμε εντός πλάνου ????
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Απλώς σημειώνω ότι όπου αύριο διαβάστε σήμερα

----------------------------------------------------------------------
Επτά λόγοι που πρέπει να πάμε στη πορεία αύριο

Αύριο στη Καμάρα, στις 20.00, θα ξεκινήσει η μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του αντισυνταγματικού νόμου Ορφανού – Ιωαννίδη.

Η πορεία θα καταλήξει στις φυλακές των Διαβατών, εκεί όπου φυλάσσονται οπαδοί του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, που καταδικάστηκαν εξαιτίας μαρτυριών αστυνομικών.
Βοήθα Παναγιά μου και μη χειρότερα…
Βρήκα, επτά λόγους για να πάει κάποιος στη πορεία.
Αν έχετε κι άλλους προσθέστε τους.
1. Ο νόμος Ορφανού – Ιωαννίδη, είναι αντισυνταγματικός και ρατσιστικός. Πρέπει να είμαστε ως πολίτες ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα.
2. Υπάρχουν άνθρωποι στη φυλακή, οι οποίοι μπορεί και να μην έκαναν το παραμικρό. Δεν εξετάζουμε αν είναι δικοί μας ή όχι. Είναι και ένας φίλος του Άρη που χρειάζεται και αυτός ψυχολογική υποστήριξη.
3. Ιδιαίτερα οι τέσσερις που συνελήφθησαν με τον Ολυμπιακό, προκλήθηκαν βάναυσα από τις τακτικές της αστυνομίας, η οποία αν όχι αποκλειστικά υπεύθυνη, είναι σε μεγάλο ποσοστό υπεύθυνη για τους ανθρώπους που είναι φυλακή.
4. Θα μπορούσατε να βρίσκεστε εσείς στη θέση αυτών που βρίσκονται μέσα.
5. Μόνο μέσα από αντίδραση, μπορεί η αστυνομία να αλλάξει τις ακραίες τακτικές της κατά του κόσμου. Όσο είμαστε ανενεργοί, τους νομιμοποιούμε να φέρονται έτσι. Ήδη τις τελευταίες μέρες είναι στα τηλέφωνα και ψάχνονται, δηλαδή ανησυχούν τα «πουλάκια» μου
6. Να δοθεί κουράγιο στα παιδιά που είναι μέσα και στις οικογένειές τους.
7. Να ξεσκουριάσουμε λίγο. Πολύ του φιλολογικού έχουμε γίνει.
ΥΓ Διακρίνω σε αρκετούς που σχολιάζετε αγωνιστικά θέματα, μια εύκολη χρήση της λέξης περηφάνια. Εύκολη αναφορά σε θέματα έκφρασης του συλλόγου και γενικότερης δομής του. Όσοι από εσάς, βγάζετε από μέσα σας τον επαναστάτη στα εύκολα, καλό θα ήταν να παραβρεθείτε στη πορεία. Σε αντίθετη περίπτωση, ψιλορόμπες θα είστε…
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Οι καλύτερες των προϋποθέσεων…

Δύο αγώνες μας έμειναν για να μπούμε στα πλέι οφ και εγώ αυτό που ήθελα να συμβεί, συνέβη.

Ο νταλκάς μου, ήταν να έχουμε εξασφαλισμένη την Ευρώπη, παίζοντας στα πλέι οφ. Να μην έχουμε κανένα άγχος και να παίξουμε αυτό που μπορούμε.
Να πάμε στα ντέρμπι χωρίς ίχνος εκνευρισμού.
Εδώ και πέντε περίπου αγωνιστικές, είμαστε εξασφαλισμένοι στα πλέι οφ.
Αν όλα πάνε καλά, ξεκινάμε με 3 βαθμούς, ενώ υπάρχει και μια μικρή ελπίδα για 4.
Πλην του Κοντρέρας που θα παίξει στη Ξάνθη για να δεχτεί μία κάρτα, να πάει στις 4 και να εκτίσει την ποινή του με Πανσερραϊκό, οι υπόλοιποι καθάρισαν. Και σε αυτό το κομμάτι είμαστε καλά, ενώ μοναδική υπαρκτή σήμερα απώλεια, είναι αυτή του Μάρκος Αντόνιο.
Ανάσες πήραν όλοι.
Ο Βερόν έπαιξε σε ένα παιχνίδι από τα τελευταία τρία και θα ξεκουραστεί στα υπόλοιπα δύο, ο Ίβιτς πήρε ανάσες, το ίδιο και ο Γκαρσία.
Ο Μουσλίμοβιτς θα αποθεραπευτεί πριν τη μίνι προετοιμασία στα Πηγάδια και ο Κοντρέρας έχει γεμίσει για τα καλά τις μπαταρίες του.
Ταυτόχρονα, πήραν παιχνίδια οι Βιεϊρίνια, Μπιζέρα, Μπαλάφας, Αναστασάκος και ένα από τα σημαντικότερα δικά μας ατού, είναι η δυνατότητα της ομάδας να παίζει με πολλές αλλαγές. Σε σειρά που οι αγώνες είναι Τετάρτη – Κυριακή, αυτό το στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο.
Η ομάδα θα κλειστεί πέντε μέρες στα Πηγάδια για να δουλέψει, πρώτον ήρεμα και δεύτερον σε καλό χλοοτάπητα.
Εγώ επιμένω πως αυτό είναι μέγα πρόβλημα για την ομάδα.
Ήδη γίνονται βελτιώσεις σε αυτόν της Τούμπας, όμως αυτή την εποχή μόνο μπαλώματα μπορείς να κάνεις.
Η ομάδα βρίσκεται στη καλύτερη φάση της και δεν διακρίνω να επηρεάζεται ούτε από τη μεταγραφολογία, ούτε από τα ταξίδια των Βρύζα – Γεωργιάδη.
Το κλίμα που δημιούργησαν οι Τούρκοι – κυρίως – για τον Μουσλίμοβιτς, να είστε σίγουροι πως δεν τον έχει επηρεάσει.
Για την ακρίβεια, ούτε που πιστεύει πως θα έρθει πρόταση από την Τουρκία, αλλά και να έρθει, ούτε που θα τη σκεφτεί.
Του αρέσει η Θεσσαλονίκη και είναι αλήθεια πως δύσκολα την αφήνεις.

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Μουσλίμοβιτς, θέλω να καταλάβετε όλοι πως αυτή η ομάδα, δύσκολα επηρεάζεται από τα όσα συμβαίνουν στα πέριξ της.
Και αυτό γιατί πάντοτε έχουν έναν άνθρωπο της διοίκησης δίπλα – τον Βρύζα – ή έναν προπονητή που γνωρίζει πως να τους λύσει κάποιες απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν.
Χαίρομαι, γιατί βλέπω πως η ομάδα πάει να μπει δυνατά στα πλέι οφ.
Έχοντας πετύχει τον στόχο της και έχοντας ποδοσφαιριστές που θέλουν να την πάνε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Την ίδια στιγμή, είμαι σίγουρος πως από την 1 του Ιούνη, μέχρι και τις 15, θα έχουν ανακοινωθεί όλες οι μεταγραφές – ίσως εκτός από μία – και θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε δυνατά στην επόμενη σεζόν.
Όταν έχουν ηρεμία, μπορούμε να προχωράμε αγωνιστικά τη σεζόν, να προγραμματίζουμε την επόμενη και να κάνουμε όνειρα για τη μεθεπόμενη.
Αν μας πιάσει η βλαχιά… όνειρα μπορούν να κάνουν μόνο οι άλλοι.
ΥΓ. Αν θέλουμε να κάνουμε λίγο ρεπορτάζ στο θέμα Σαλπιγγίδη, θα διαπιστώσουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟ, μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνάνε τις 800 χιλιάδες ευρώ.
Άρα ούτε ελεύθερος είναι, ούτε οικονομικά προσιτός.

Αν ήταν και τα δύο και η διοίκηση έκρινε πως της είναι χρήσιμος, να είσαστε σίγουροι πως θα τον αποκτούσε.
Αλλά αυτή τη στιγμή, το θέμα είναι κάπως κωμικό…
ΥΓ 2. Μου μετέφεραν πως κάποιος ραδιοφωνικός παραγωγός, είπε στον αέρα ότι όσοι πάνε στη πορεία με μηχανάκια, να βάλουν ταινίες στις πινακίδες τους. Βρέθηκαν δύο πιτσιρικάδες που την πλήρωσαν, αφού συνελήφθηκαν για αυτόν τον λόγο. Αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει πως ειπώθηκε αυτό το πράγμα στον αέρα.
ΥΓ 3. Σε σάιτ που εξυπηρετεί συμφέροντα άλλης ομάδας, μαθαίνω ότι υπάρχουν και καλά σχόλια για πάρτη μου. Ευχαριστώ πολύ και να συνεχίσουν έτσι. Τέτοια διαφήμιση, που θα μπορούσα να τη βρω… και μάλιστα τσάμπα.
ΥΓ 4 Βγήκε ο Γιώργος Ορφανός στο ράδιο Θεσσαλονίκη και τα μασούσε έμαθα. Η απορία μου εμένα είναι, αν κοιμάται ήσυχος τα βράδια…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kass4 την Πέμ 07 Μάιος 2009, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

kass4 έγραψε:Την ίδια στιγμή, είμαι σίγουρος πως από την 1 του Ιούνη, μέχρι και τις 15, θα έχουν ανακοινωθεί όλες οι μεταγραφές – ίσως εκτός από μία – και θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε δυνατά στην επόμενη σεζόν
Αυτα ειναι !!
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Ετσι ρε Σταυρο ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚαρα!!!Για αλλη μια φορα τα λεει πολυ ωραια και ειναι ο μονος ρεπορτερ του ΠΑΟΚ που πραγματικα γουσταρω να διαβαζω και να ακουω!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Η αλήθεια για τις μεταγραφές …

Μεταγραφικά θέματα θα αναλύσουμε σήμερα, έτσι ώστε να κάνουμε μία ανάλυση για το που βρίσκεται η ομάδα και πως θα φτάσει στο σημείο να καλύψει το ρόστερ της.

Ακούγονται πολλά από την Αργεντινή, όμως η ουσία είναι μία.
Οι Βρύζας και Γεωργιάδης αναζητούν ποδοσφαιριστές από 19 μέχρι και 22 ετών, που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μπορεί ο ΠΑΟΚ να τους αποκτήσει με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2010.
Επιστρέφουν την Δευτέρα, αύριο βλέπουν τον τεχνικό διευθυντή της Μπόκα, Κάρλος Μπιάνκι και όταν πατήσουν το πόδι τους Θεσσαλονίκη, θα μιλήσουν με τον Φερνάντο Σάντος και τον Θοδωρή Ζαγοράκη και θα αποφασίσουν τι ακριβώς θα κάνουν.
Θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν έναν παίκτη, αλλά το βασικό είναι πως απέκτησαν άποψη για πολλούς περισσότερους.
Τους οποίους θα παρακολουθούν έστω από μακριά και θα βλέπουν τις χρονιές τους, τις επιδόσεις τους γενικότερα.
Στα «εγχώρια προϊόντα», οι υποθέσεις διακρίνονται στις ιδιαίτερα προχωρημένες και τις όχι και τόσο προχωρημένες.
Ιδιαίτερα προχωρημένες είναι αυτές των Ντάριο Κρέσιτς, Μοχάμαντ Αμπουμπακαρί και Γιώργου Φωτάκη.
Οι τρεις τους, αν και δεν θεωρούνται ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ, είναι προφανές πως έχουν ψηθεί να γίνουν.
Ο Κρέσιτς, στα 25 του χρόνια, με δύο εξαιρετικές σεζόν στην Ελλάδα είναι με διαφορά ο πιο εντυπωσιακός τερματοφύλακας του πρωταθλήματος όσον αφορά στα προσόντα του.
Πολύ ψηλός, 1,96, με εξαιρετικά ριψλέξ, άριστος κάτω από την εστία του, αλλά με ένα κουσούρι.
Δεν βγαίνει από αυτή ποτέ, κλασικός γόνος της γερμανικής σχολής τερματοφυλάκων. Υποσημείωση, έχει μεταπωλητική αξία.
Ο Αμπουμπακαρί, στα 22 του χρόνια, είναι ένας χαφ με τρελά τρεξίματα, κοντρολαρισμένος, δυνατός, πατάει αντίπαλη περιοχή, βγαίνει στο γκολ αν και σπάνια το πετυχαίνει, με ένα κουσούρι και αυτός. Πολύ κοντός για τη θέση του, αφού παρά το καλό του άλμα δύσκολα παίρνει πρώτη μπαλιά.
Και αυτός έχει μεταπωλητική αξία.
Ο Φωτάκης, ώριμος πλέον στα 27 του, είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, ο καλύτερος χαφ της Λάρισας φέτος.
Μην πω ο καλύτερος παίκτης γιατί θα φανώ υπερβολικός. Δεν είναι εξάρι, ούτε δεκάρι.
Είναι περισσότερο οχτάρι και υπάρχει θέση για αυτόν στον ΠΑΟΚ μόνο αν παίζει ο Σάντος 4-3-3. Εκτός και αν για του χρόνου, ο ΠΑΟΚ παίξει 4-4-2 σε ρόμβο. Καλή πάσα, τρεξίματα, καλό – μπορεί και το καλύτερο στο πρωτάθλημα – σουτ και ένα ερωτηματικό.
Αν θα μπορέσει να βγάλει προσωπικότητα μέσα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.
Αν και μπορεί να αρκεί ο ρόλος ενός ρολίστα πολυτελείας.
Εκτός των τριών αυτών περιπτώσεων που φαίνεται να είναι κοντά, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που έχουν γίνει και έχουν συζητηθεί.
Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Λούσιο Φιλομένο.
Τον βλέπει ως μία καλή λύση στην επίθεση, καθαρό φορ με δύο στοιχεία που λείπουν από τα φορ του ΠΑΟΚ.
Πολύ καλό κράτημα μπάλας και εκμετάλλευση της αναμπουμπούλας μέσα στη περιοχή.
Ψηλά είναι υποφερτός, μπαλίτσα ξέρει και γενικά δείχνει αξιόπιστη λύση, αν όχι για βασικός και αναντικατάστατος, σίγουρα για μία σεζόν των 15 – 20 αγώνων.
Πάμε και στον Πετράκη μας, τον Κανακούδη.
Προτάθηκε, εξετάζεται και προέρχεται από δύο καλά πρωταθλήματα. ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο, αρχηγός της β΄ομάδας του Αλεξανδρίδη που πήρε το πρωτάθλημα, μπαλίτσα ξέρει, εξαιρετικό αριστερό, με ένα κουσούρι.
Δεν είναι ταχύς. Αν δεν καταφέρουμε να ανανεώσουμε τον Δάρλα, μπορεί να είναι αυτός η λύση πίσω από τον Λίνο για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Διάβασα πρόσφατα για την περίπτωση του Χρήστου Πιπίνη.
Γνωρίζω πως ο Βρύζας έχει άποψη, επειδή λόγω Αμπουμπακαρί έχει δει πολλά παιχνίδια του Πανσερραϊκού, η άποψή του είναι ελαφρώς θετική, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.
Αυτό είναι το σημερινό μεταγραφικό στόρι και επιμένω πως μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είναι γνωστό το 90% αν όχι περισσότερο, του ρόστερ της επόμενης σεζόν.
ΥΓ Αύριο στην ΕΞΕΔΡΑ, δημοσιεύεται η μεγαλύτερη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος σε πανελλαδικό μέσο. Νομίζω πως αξίζει να τη διαβάσετε, με σκοπό να καταλάβετε ακόμη καλύτερα και με πιο καθαρό μυαλό, αυτόν που έχει τον έλεγχο του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=51
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αρχισαν οι εκπτωσεις? :) :)
σοβαρη αναλυση που δειχνει το στυλ των προσθηκων αν δεν πωληθει παικτης ή αν δεν προκυψουν εκτακτα εξοδα....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Ενταξει δεν μας ειπε και κατι καινουργιο ...Αυτα ολοι λιγο πολυ τα ξερουμε ...Παντως ολους παιχταραδες τους εκανε :lol: :lol: :lol: :lol:
Τεσπα εγω στο μονο που θα μεινω ειναι οτι κατα 90 % θα ολοκληρωθουνε οι μεταγγραφες μεχρι 15 Ιουνη !! :)
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

Γουστα που θα βγαλουμε του χρονου με την ΠΑΟΚΑΡΑ :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ο Κολκας πηρε μια απο τις πιο ουσιαστικες και ενδιαφερουσες συνεντευξεις που εχω διαβασει τα τελευταια χρονια. Αυτη απο τον Φερναντο Σαντος.

Χωρις ερωτησεις-κλισε (ετσι κι αλλιως δεν θα επαιρνε απαντησεις-κλισε).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”