ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports
Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports
Συγγνώμη παιδιά αλλά όποιος δεν βλέπει ότι σημερα ο Μάου παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικής ευφυίας και έχει βρει τουλάχιστον 7-8 φορές τον ελεύθερο παίχτη .. άσχετα εάν η τριάδα μπροστά δεν μπορεί να βρεθεί καθόλου μεταξύ της.. Άποψη μου πάντα...
Φίλε μου, η εικόνα σήμερα είναι πολυ ενθαρυντική κ αυτή είναι και αποτέλεσμα της τακτικής.rainmaker έγραψε:Gpap με το ζόρι κάτι αρνητικό δε βρίσκεις όταν εντοπίζεις γιατί έχασες το πρωτάθλημα και γιατί κατέρρευσες στα π.ο
Ούτε όταν αναρωτιέσαι γιατί ενώ παίζεις καλά, σοβαρές φάσεις κανείς με το σταγονόμετρο.
Δεν γίνεται όλα να είναι αποθεωτικα ειδικά όταν δεν κερδίζεις.
Κάτι φταίει και εν μέρει εντοπίζεται εκεί.
Οι ελλειψεις στην ποιότητα μας αφορούν και τον ακπομ και τον σφιντερσκι δεν είναι θέμα ποιος θα μπει
Θεωρώ πως στις απορίες μας ''τι φταίει'' σήμερα η απάντηση είναι ''η λάθος τακτικη''
Βγαίνει ο ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση από δεξιά με τον Τζιόλη και επειδή το παιδί δεν θέλει να κάνει βεβιασμένη σέντρα στην περιοχή δίνει δίπλα του και δεξιά στον έμπειρο και ελεύθερο Μαουρίτσιο. Αυτός με την σειρά του σηκώνει το κεφάλι και αντί να κάνει κίνηση προς την μεγάλη περιοχή της ΕΟ και να απελευθερώσει κάποιον συμπαίκτη του και να του πασάρει τι κάνει;;;;;;;;;;;;;;
Ο παίκτης του 1,5 εκ τον χρόνο δίνει την μπάλα πίσω στο κέντρο όπου είναι ο Βαρέλα του άλλου 1,5εκ ο οποίος με την σειρά του αντί να φτιάξει παιχνίδι τι κάνει;;;;;;;;; Τι δίνει στο τερματοφύλακα!!!
Χαχα αχά α α α α α α αχαχαχαχ + το ανέκδοτο Μπίσεσβαρ, ακπομπ.....
Ο παίκτης του 1,5 εκ τον χρόνο δίνει την μπάλα πίσω στο κέντρο όπου είναι ο Βαρέλα του άλλου 1,5εκ ο οποίος με την σειρά του αντί να φτιάξει παιχνίδι τι κάνει;;;;;;;;; Τι δίνει στο τερματοφύλακα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SunAce16 την Κυρ 12 Ιούλ 2020, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δια διαφωνίσω. Ουδείς άλλος στην ομάδα δεν μπορεί να παίξει με πλάτη τα γομάρια του γαύρου.icue έγραψε:Τι κραταει ρε φιλε. 45 λεπτα παει αναποδα απο εκει που παει η μπαλα. Τετοιο κρατημα και εγω κανω.
Κατεβάζει μπάλα κ προσπαθει να μοιράσει παιχνίδι
Stoch αντί για Μπισεσβαρ θέλει. Με άψυχα σουτ στοτηγάνι δεν μάμησε κανείς.
κ μακάρι να αντεξουν οι Μαου-Καντουρί.
κ μακάρι να αντεξουν οι Μαου-Καντουρί.
- hasio_john
ΜΠΡΑΒΟ φίλε, πολύ εύστοχο σχόλιο! Βλέπουμε τον αγώνα με τον πατέρα μου και στην συγκεκριμένη φάση (που δεν ήταν και η μόνη) μας βγήκε η φωνή από τα βρισίδια. Μόνο θλίψη για τέτοιους παίχτες βαρίδια!SunAce16 έγραψε:Βγαίνει ο ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση από δεξιά με τον Τζιόλη και επειδή το παιδί δεν θέλει να κάνει βεβιασμένη σέντρα στην περιοχή δίνει δίπλα του και δεξιά στον έμπειρο και ελεύθερο Μαουρίτσιο. Αυτός με την σειρά του σηκώνει το κεφάλι και αντί να κάνει κίνηση προς την μεγάλη περιοχή της ΕΟ και να απελευθερώσει κάποιον συμπαίκτη του και να του πασάρει τι κάνει;;;;;;;;;;;;;;
- PAOK_Antarctica
- WestBlock4
Αδερφε οσοι έχουν παίξει μπάλα ξερουν οτι οτι σύστημα και να παίζεις αν οι παίχτες παίζουν είτε ξενερωμενοι είτε αδιάφοροι κ με τον τελευταίο θα χάσεις. Αυτο εμαθα εγω. Σήμερα μπορεί να μη παίζουν μπάλαρα ομως δείχνουν όρεξη κ θέληση.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πάει ετσι. Σήμερα οι παίκτες παίζουν καλά, όχι χάρη στο σύστημα, αλλά παρά το βλακωδες σύστημα.WestBlock4 έγραψε:Αυτοι που λεγανε θα φάμε 3 στο ημίχρονο επειδη είδαν το συστημα σχολιαστε λιγο να δω κάτι.
Ολοι το παίζεται μπαλαδοροι ελεος. Καταλάβετε το αν οι παίχτες δεν εχουν όρεξη οτι κ να τους βάλεις τα ιδια σκατα θα είναι.
Σήμερα σε αντίθεση με άλλους αγώνες πριν βλεπεις τουλάχιστον οτι δε παρατάνε ευκολα φάσεις κ παλεύουν. Χασεις κερδίσεις σημερα αυτη ειναι η αλήθεια.
Αν παίζανε ετσι ολα τα ματς στα playoff τωρα θα ήταν τυπική διαδικασια
Δεν γίνεται κάθε Κυριακή να μπορούν να παίζουν έτσι που να καλύπτουν τις ανοησίες του προπονητή τους.
Επεσε χουφτωμα στο ημιχρονο μαλλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Αυτο...Gospi έγραψε:Επεσε χουφτωμα στο ημιχρονο μαλλον...
- Mattias_g4
- Επικοινωνία: