ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Pellaios

Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports

Δημοσίευση από Pellaios »

Ποτέ πριν από τον αγώνα δεν έχω ποσταρει γιατί, ΠΑΟΚ είμαστε και πάμε μόνο για την νίκη... Αλλά δεν είναι δυνατόν σε ένα ματς με τεράστιο συμβολισμό, ειδικά μετά την απόφαση του cas, ο Αμπελ να μην αλλάζει έναν σχηματισμό που στο προηγούμενο ματς έδειξε αδύναμο, να μην δείχνει καμία προσαρμογή στον αντίπαλο, να φαίνεται σαν να ρίχνει λευκή πετσέτα. Επιμένει στον Ροντρίγκο που ήταν ανέκδοτο. Ο Μάου έχει παίξει συνεχόμενα ματς και θα πρέπει να κυνηγάει τα χαφ του Ολυμπιακού και να εκτεθεί για άλλη μία φορά. Κατεβαίνουμε πάλι με δύο παίκτες της Κ19 λες και θα παίξουμε φιλικό προετοιμασίας. Μην ξεχνάει ο Αμπελ ότι ακόμα πληρώνεται και πρεπει να κάνει την δουλειά του και όχι μουτρακια. Μακάρι σε τρεις ώρες να πανηγυρίζουμε αλλά σήμερα κρίνεται ο επαγγελματισμός πολλών ανθρώπων...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ετοιμαζομαστε για 3αρα; Θα μαρκαρει ο Μαου μετα την εικονα των τελευταιων ματς; Σορι αλλα ξαναλεω με φερειρα στον παγκο δεν νικαμε κανεναν. Αντι να χες +4 με νικες επι ΟΦΗ και ΠΑΟ τωρα νικαει η χαρτινη με σπρωξιμο και εσυ πρεπει να πας για διπλο στο ΟΑΚΑ (ουτε κατα διανοια με αυτον τον κοουτς). ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

constadine έγραψε:Εικόνα
Μάλιστα....θέλει ο mister next big thing να μας κάνει να σιχαθούμε τελείως την φετινή χρονιά!Κάνει δηλώσεις ο Mauricik που σου λέει κατάμουτρα ότι ήδη είμαι αλλού και στ'αρχίδια μου και τον βάζεις ενδεκάδα!Έχουνε γίνει αναλύσεις επί αναλύσεων πως με El kaddouri-Biseswar-Mauricio ταυτόχρονα στην ενδεκάδα χάνει η ομάδα όλη την αθλητικοτητα της και τους βάζει ταυτόχρονα.Μου ξεκινάει με Biseswar που δεν ξέρεις φέτος αν είναι να τον λυπάσαι η να λυπάσαι εμάς που τον βλέπουμε και αφήνει έξω Stoch που είχε δώσει πνοή στην ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και έστω με μια στημένη μπαλιά μπορεί να αλλάξει όλη την ροή του αγώνα. Για το δε, καλύτερο δεξί μπακ του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος τι να πω; Τον βλέπεις και γελάς και μου τον ξεκινάει αφήνοντας έξω Matos που είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια και Λημνιό ( βρε μπας και παίζει κάτι με αυτόν μεταγραφικά; )που έστω έχει το κάτι παραπάνω από το πορτογαλικό ανέκδοτο...ΥΓ: ρε παιδιά με τον Πέλκα τι παίζει;
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Κάποια πράγματα απλά δεν έχουν εξήγηση...Το καλύτερο ημίχρονο στα play-off το έκανε παίζοντας με 3 χάφ στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό...αντί αυτού βλέπουμε τον σχηματισμό του 1ου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό που ήταν απογοητευτικός....Ας ελπίσουμε να το δούλεψαν λίγο το σχήμα στις προπονήσεις οι παίκτες μήπως και δούμε καλύτερη εμφάνιση...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Τονιζω οτι ειμαι αμπαλος, αλλα με τοσο αργο κ κουρασμενο κεντρο, τα τρια στο ημιχρονο θα ειναι επιτυχια.Που τον βρηκαμε..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ούτως ή άλλως δεν έλπιζα στον Άμπελ! Μόνο στο φιλότιμο των παικτών μπας και κλέψουμε την ισοπαλία.
Για να τα πω από τώρα: Θεωρώ ότι ο Εσίτι είναι εκ των ων ουκ άνευ, που θα έπρεπε να παίζει με Καντουρί και Μοαυρίσιο, με το πουλέν μου εκτός. Επίσης ο Άκπομ δεν μπορεί να σκοράρει ούτε σε κενό τέρμα, δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Νομίζω θέλαμε λίγη σπιρτάδα μπροστά με Λημνιό και Στοχ. Επίσης, σίγουρα Εσίτι και μάλλον και Μάτος. Ο χειρότερος του γηπέδου θα είναι ο Ροντρίγκο (με τον Μπίσε να ακολουθεί) και ο πιο φουκαράς του γηπέδου θα είναι ο Μαουρίσιο.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

τι να πεις . Θεωρει ο προπονητης και δυστυχως και πολλοι απο εμας οτι ο πασχαλακης ειναι καλυτερος του σερβου. Τελικα το ποδοσφαιρο ειναι οπως η τεχνη , το ιδιο εργο βλεπεις και αλλιως το αντιλαμβανεσαι . ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ!!!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ??? ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΛΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ !! Ο σερβος οσο επαιξε εχει και 11 ματς χωρις να δεχτει γκολ , ο Πασχαλακης ποσα εχει??????? κανενα!!!! για να μην μιλησουμε για τα ευρωπαικα περσυνα φετινα!!!! και ακουω πολλα παιδια που πηγαν να τον φανε τον Ζιφκοβιτς ( αλλα εδω θα κολωσουμε ολους τους βγαλαμε ακυρους επειδη δεν τραβαει η ομαδα του ασχετου προπονητη!!!!) Να φυγει ο βαρελα να φυγει ο μπισεσβαρ ο μαουριτσιο τα ιδια να μεινει ο λημνι0ς και ο πασχαλακης δηλ ......
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

και αν υπαρχει κανενα λινκ παιδια .
ευχαριστω πολυ και μακαρι να τελειωσει συντομα το μαρτυριο!!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή σοβαρά τώρα επαγγελματίας προπονητής με ΟΥΕΦΑ προ (το πιάσατε το υπονοούμενο) μετά τον ΠΑΟ επιμένει σε αυτή τη διάταξη κ σύνθεση με γκεη; Ο τύπος μάλλον κάνει ότι μπορεί να εκθέσει την ομάδα βγάζοντας την ουρά του απέξω. Σαν να μην τον αφορά, σε φάση αυτοί είναι τόσο μπορούν τι να σας κάνω κ εγώ;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με λίγα λόγια ο τύπος σου λέει ότι ο Μάτος για παράδειγμα είναι καλύτερος ως δεξί στόπερ παρα ως δεξιός φουλ μπακ, εκεί που είναι καλύτερος ο ροντρίγκο... Να κλάψω ή να γελάσω
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

θα μας τρελανει ο τυπος!παιζει καθαρα ζαρια παραμονης ...σου λεει τελειωμενος ειμαι αν μ κατσει θα χω να λεω για την αλλαγη σχηματισμου κ τους μικρους που εβαλα μηπως κ ψαρωσουν κ με κρατησουν
δεν εχω ελπιδα δυστυχως συμφωνα με τη ποδοσφαιρικη λογικη..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όταν με το καλό φύγει έχουν να πέσουν γ@μοσταυριδια ένα σωρό
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εντάξει αυτό που κάνει με τους μικρούς είναι ξεκάθαρα για το βιογραφικό του για να πει ότι έβγαλε παίχτες. Που μπλέξαμε ρε φουστη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν με νοιαζει πως θα τους κατεβασει και ποιους θα κατεβασει!
Επιβαλλεται να κανουν ΜΙΑ καλη εμφανιση και να πηδηξουν τον πουστογαυρο!
Ειμια πλεον πεπεισμενος ως το ανεκδοτο που εχουμε στον παγκο θα χαιρετισει με το τελος της σεζον. Ας σωσει τουλαχιστον την 2η θεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”