Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από trouman »

Δεν ξέρω, αν εκ των υστέρων μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε τι ακριβώς αν (δεν) γινόταν θα ήταν όλα καλά, αλλά πιστεύω πάλι οι Σαββίδηδες θα προσπαθήσουν και θα μας πάνε ψηλά. Και είναι οι μόνοι που μπορούν ....και θέλουν...
Συγκλονιστικός Σαββίδης από Νέα Υόρκη: Θέλω να με θάψουν με τη στολή του ΠΑΟΚ! 

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδωσε χθες το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, μετά από ειδική πρόσκληση που έλαβε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, τόνισε: «Τα προβλήματα με ένα κομμάτι του κόσμου μπορούν να δημιουργούνται με στόχο να νευριάσει και να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ». Θέλω να πω κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε από τη ζωή και εγώ κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ»!

Τέλος αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της ομάδας στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν οφείλει χρήματα σε κανέναν: «Στην Ελλάδα 100% είμαστε η μοναδική ομάδα, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Πορτογαλία, όλες οι ομάδες κάτι χρωστάνε. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Ισως γι' αυτό το λόγο να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που θα ήθελαν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, που κάποια στιγμή αναφέρθηκε σ' ένα σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τους προέδρους της ομάδας χρησιμοποιώντας την ποντιακή λέξη "κάκαλα"..

Αυτά επειδή είπατε κάτι για Πόντιους...

Και αυτό το είπε κάποιος Πόντιος.

Πόντιος δεν είμαι, μεγάλωσα όμως με Πόντιους και τους ξέρω καλά. Για αυτό είμαι αισιόδοξος...

Τα υπόλοιπα για το ίνσταγκραμ και αυτή η παραφιλολογία μου φαίνεται λίγο
σαν τις μεσημεριανές "ποιοτικές εκπομπές " και δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω.

Ο καθένας εστιάζει κάπου για κάποιους λόγους .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 10 Ιούλ 2020, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τους Σαββιδηδες τους εχω συρει πολλα. Ισως και υπερβολικα επειδη τοσα χρονια εβλεπα να μη φτανουμε στη πηγη. Με ξενιζε ο τροπος τους κι ακομα δηλαδη... Ομως τα καταφεραν και βγηκα μλκας. Νταμπλ κι αηττητοι, ουτε στα ονειρα...
Και φτασαμε ενα χρονο μετα τ ονειρο να ερθει ο κοσμος αναποδα. Να διαβαζω και να μη πιστευω. Με την πρωτη στραβη ολοι αχρηστοι, στον Καιαδα..Γιατι κοντρα σε μια εο που ελεγχει τα παντα βγηκαμε 3οι, 4οι, οτι θες. - 7 ρε, - 7 καταλαβαινετε. Ποιος να παιξει μπαλα, με τι κουραγιο(ακομα κι αυτος ο Μαου εχει ελαφρυντικα). Γμηθηκε η κατασταση απλα.
Κι εμεις βουρ να βρουμε ενοχους, να στησουμε κρεμαλες γιατι πως θα την πουμε στους αλλοθρησκους.Πως θα κυκλοφορησουμε με το κουτελο ψηλα? Γιατι τοσα χρονια μαθαμε αλλιως, χορτασαμε δοξες, χαρες και τιτλους. Ξεχναμε ευκολα γμτ.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

kataramenos5 έγραψε:Τους Σαββιδηδες τους εχω συρει πολλα. Ισως και υπερβολικα επειδη τοσα χρονια εβλεπα να μη φτανουμε στη πηγη. Με ξενιζε ο τροπος τους κι ακομα δηλαδη... Ομως τα καταφεραν και βγηκα μλκας. Νταμπλ κι αηττητοι, ουτε στα ονειρα...
Και φτασαμε ενα χρονο μετα τ ονειρο να ερθει ο κοσμος αναποδα. Να διαβαζω και να μη πιστευω. Με την πρωτη στραβη ολοι αχρηστοι, στον Καιαδα..Γιατι κοντρα σε μια εο που ελεγχει τα παντα βγηκαμε 3οι, 4οι, οτι θες. - 7 ρε, - 7 καταλαβαινετε. Ποιος να παιξει μπαλα, με τι κουραγιο(ακομα κι αυτος ο Μαου εχει ελαφρυντικα). Γμηθηκε η κατασταση απλα.
Κι εμεις βουρ να βρουμε ενοχους, να στησουμε κρεμαλες γιατι πως θα την πουμε στους αλλοθρησκους.Πως θα κυκλοφορησουμε με το κουτελο ψηλα? Γιατι τοσα χρονια μαθαμε αλλιως, χορτασαμε δοξες, χαρες και τιτλους. Ξεχναμε ευκολα γμτ.
Συμφωνώ!!!
και προσθέτω κάτι που διάβασα και το θεωρώ πολύ εύστοχο!!!
Εγραψε κάπου συνοπαδός (αποσπώντας μάλιστα 100αδες λαικς) το εξής:
"Το Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, ισχύει και για τους οπαδούς, να το ξέρετε"
Θεός!!!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε:Τους Σαββιδηδες τους εχω συρει πολλα. Ισως και υπερβολικα επειδη τοσα χρονια εβλεπα να μη φτανουμε στη πηγη. Με ξενιζε ο τροπος τους κι ακομα δηλαδη... Ομως τα καταφεραν και βγηκα μλκας. Νταμπλ κι αηττητοι, ουτε στα ονειρα...
Αν το πρόβλημα σου είναι ο τρόπος του Σαββιδέϊκού, όπως λες δεν ήρθε ο κόσμος ανάποδα επειδή χάθηκε ένα πρωτάθλημα.
Ο κόσμος ήρθε ανάποδα όταν πήραμε το πρωτάθλημα, γιατί ο τρόπος δείχνει με γεγονότα ότι δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος.
Ο ΠΑΟΚ πήρε αήττητος πρωτάθλημα και κύπελλο όταν ο Τζήλος τις έτρωγε μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου. Ο γαύρος είναι αυτός που είναι, ένας γνωστό πουτανί της λάσπης της Τρούμπας. Και ήταν σίγουρο ότι μετά από 2 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα θα επιστράτευαν όλα τους τα όπλα. Ο ΠΑΟΚ τι έκανε; Άλλαξε όλη τη δομή του την αγωνιστική. Εξαφανίστηκε επικοινωνιακά με τον Δούκα, ακόμα και τώρα, σήμερα, δεν έχει κάνει το παραμικρό για τη φάση με τον γαύρο και τα σκουλήκια. Αυτά τα πρώτα να τελειώνει με το CAS και βλέπουμε, είναι για μικρά παιδιά. Και μάλιστα μικρά ηλίθια παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη στραβή, μπορούμε επιτέλους να μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας;
Κανείς δεν ζήτησε γαυρική δυναστεία μετά το πρωτάθλημα.
Ζητήσαμε και είναι χρέος μας κιόλας νομίζω, να ενισχυθεί αυτή η ομάδα, να μπολιαστεί κι άλλο ότι καλό είχε και να συνεχίσει.
Αλλά δεν είναι η πρώτη στραβή, όταν δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κρατήσει κανείς απ τη χρονιά, πέραν μια συγκυριακής νίκης επί του γαύρου στο κύπελλο. Δεν είναι μια απλά στραβή, οταν η ομάδα χάνει όλους τους στόχους της, δεν έχει βγάλει ούτε ένα παίχτη υπεραξία μετά από χρονιά πρωταθλήματος, δεν έχει καμία σταθερά πουθενά, ούτε αγωνιστικά, ούτε επικοινωνιακά, ούτε ιατρικά, εκτός απ τις σταθερές ινστα πίπες που ανεβάζει ο Γιωργάκης και έχει εδώ μέσα διάφορους περιέργους που καταργούν τη λογική, γράοφντας ότι αυτά μπορεί να μη τα λέει για τον ΠΑΟΚ!
Πως είναι μια στραβή ρε συ, όταν η βαθμολογία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, είναι χειρότερη απ ότι ήταν πριν μια 5ετια;
Πως είναι μια στραβή όταν δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές λόγω FFP (απ ότι λένε όλοι εκτός απ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επίσημα).
Πως είναι μια στραβή όταν σε μια ολόκληρη σεζόν δεν υπάρχει ούτε ένας παίχτης που να έχει κάνει 3 καλά συνεχόμενα ματς;
Πως είναι μια στραβή όταν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας (Ζαμπά), σακατεύτηκε κι όχι μόνο δεν άνοιξε μύτη, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε κι αν θα ξαναπαίξει;
Πως είναι μια στραβή όταν υπάρχουν 2-3 παίχτες που μόνο από τραυματισμούς δεν ξέρουμε αν θα ξαναπαίξουν;
Πως είναι μια στραβή το φιάσκο Βέρμπλουμ;
Κι όλα σε μια χρονιά μέσα; Και πουθενά σ αυτά που αναφέρω δεν έχει εμπλοκή ο γαύρος;

Εγώ περιμένω με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, 20 του μήνα, να βγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να πει, έστω με δικά της λόγια, τι έγινε και στράβωσε έτσι η φάση; Δεν περιμένω καν πειστικέ απαντήσεις, περιμένω και απαιτώ να αφήσει τα ινστα πάπαρς και να βγει κάποιος να μιλήσει για όλα τα ζητήματα που έτρεξαν αυτή τη χρονιά. Άντε να δω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχεις κατι ψευδαισθησεις και εσυ βρε Σικ Μπασταρντ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

keep_paokizein έγραψε:"Το Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, ισχύει και για τους οπαδούς, να το ξέρετε"
Σαφέστατα.

Επίσης ο Ιβάν και ο Γιώργος παραείναι τίμιοι και για πολλούς από εμάς.Πολλοί δεν αντέχουν
τέτοια τιμιότητα, ήθος, ευθιξία, μεγαλοψυχία.
Ονειρεύονται μεθόδους εο.Θυμίζουν σκώληκες που ξεπουλάνε τα πάντα, μονο και μόνο
για να μη τους τη λένε στο καφενείο.
Ο ΠΑΟΚ γι αυτούς αποτελεί την φιλιππινέζα του υπέρμετρου εγωισμού τους.Ο καθένας
έχει τον χαρακτήρα του.

Ομως ο ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα από όλα αυτά.
Να μην δω ξανά ποτέ πρωτάθλημα αν είναι να εκπέσω και να χάσω το ήθος μου,
που έχει κατακτήσει εδώ και τόσες δεκαετίες και έχει κορώνα η μεγάλη ομάδα μας.
Ομως ο Ιβάν και ο Γιώργος είναι εδώ για να κατακτήσουμε ξανά πρωταθλήματα ΜΟΝΟ
με τον γνήσιο τρόπο που αξίζει στον ΠΑΟΚ!!! Γι αυτό δεν είμαστε και τόσο περήφανοι
για το περσινό;
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:
keep_paokizein έγραψε:"Το Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, ισχύει και για τους οπαδούς, να το ξέρετε"
Σαφέστατα.

Επίσης ο Ιβάν και ο Γιώργος παραείναι τίμιοι και για πολλούς από εμάς.Πολλοί δεν αντέχουν
Ονειρεύονται μεθόδους εο.Θυμίζουν σκώληκες που ξεπουλάνε τα πάντα, μονο και μόνο
για να μη τους τη λένε στο καφενείο.
Ο ΠΑΟΚ γι αυτούς αποτελεί την φιλιππινέζα του υπέρμετρου εγωισμού τους.Ο καθένας
έχει τον χαρακτήρα του.

Ομως ο ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα από όλα αυτά.
Να μην δω ξανά ποτέ πρωτάθλημα αν είναι να εκπέσω και να χάσω το ήθος μου,
που έχει κατακτήσει εδώ και τόσες δεκαετίες και έχει κορώνα η μεγάλη ομάδα μας.
Ομως ο Ιβάν και ο Γιώργος είναι εδώ για να κατακτήσουμε ξανά πρωταθλήματα ΜΟΝΟ
με τον γνήσιο τρόπο που αξίζει στον ΠΑΟΚ!!! Γι αυτό δεν είμαστε και τόσο περήφανοι
για το περσινό;

+100000000....έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες αδερφε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Αν, λέω, αν, ο μη γένοιτο, χτύπα ξύλο το CAS πει (που δεν θα πει, αλλά λέμε ρε παιδί μου) ότι όντως ο Ιβάν έχει μετοχές και του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, θα είναι το ίδιο τίμιοι, ευθυτενείς και μεγαλόψυχοι; Προφανώς όχι.

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, πιο πολύ ΠΑΟΚ ποιός ήταν ο Ιβάν που έκανε το ντου με την ΑΕΧ (πριν βγει καν το όπλο) ή ο Αντελίνο που πήγε να τον σταματήσει;

Θέλω να πω, δεν αμφισβητώ τους καλούς τους σκοπούς, ούτε τις προθέσεις τους, ούτε τις εξαγγελίες τους, ούτε τα πάθη και την αγάπη τους για το σύλλογο, αλλά δεν χρειάζεται να τους αναγάγουμε σε επίπεδα ιερών αγελάδων ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Το αν είναι κάποιος ηθικός, ευθυτενής κτλ, το τελευταίο πειστήριο για κάτι τέτοιο είναι ένα πρωτάθλημα ή και δύο ή και δέκα στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σαφεστατα η αντιδραση του Ιβαν ηταν περισσοτερο ΠΑΟΚ απ του Αντελινο, τα αυτονοητα θα λεμε; Επισης, αν λεω, αν, μας δικαιωσει το CAS, θα βρεις καποιο αλλο υποθετικο σεναριο για να τους προσαψεις πραγματα; Προφανως.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τίμιος - ηθικός και ταυτόχρονα δισεκατομμυριούχος , δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικός συνδυασμός... :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας μενουμε στα του ΠΑΟΚ και ας αφησουμε εξω τα περι ηθους,μεγαλοψυχιας και τιμιοτητας, ειδικα οταν τα βαζουμε σε ζυγαρια με τον μεσο παοκτση...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:
Σαφέστατα.

Με γονατισες.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

jibbie έγραψε:Σαφεστατα η αντιδραση του Ιβαν ηταν περισσοτερο ΠΑΟΚ απ του Αντελινο, τα αυτονοητα θα λεμε; Επισης, αν λεω, αν, μας δικαιωσει το CAS, θα βρεις καποιο αλλο υποθετικο σεναριο για να τους προσαψεις πραγματα; Προφανως.
A ναι;
Εγώ άλλα θυμάμαι ότι λέγαμε τότε.
Μάλλον έχουμε άλλον ΠΑΟΚ στο κεφάλι μας.
Μην είσαι ηλίθιος, ή μην τον παριστάνεις απλά για να δείξεις ότι ντεμέκ θίχτηκες. Δεν τους προσάπτω τίποτα. Το λέω κιόλας, δηλαδή, δεν αμφισβητώ τις προθέσεις τους κτλ. Δεν ψάχνω κανένα υποθετικό σενάριο.

Λέω αυτό που λένε ουσιαστικά οι giapas και josh.
Αφήστε λίγο αυτά τα ηθικομεγαλίστικα για κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό που έχει να κάνει με τη ζωή σας και την καθεμερινότητά σας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Sick Bastard έγραψε:
jibbie έγραψε:Σαφεστατα η αντιδραση του Ιβαν ηταν περισσοτερο ΠΑΟΚ απ του Αντελινο, τα αυτονοητα θα λεμε; Επισης, αν λεω, αν, μας δικαιωσει το CAS, θα βρεις καποιο αλλο υποθετικο σεναριο για να τους προσαψεις πραγματα; Προφανως.
A ναι;
Εγώ άλλα θυμάμαι ότι λέγαμε τότε.
Μάλλον έχουμε άλλον ΠΑΟΚ στο κεφάλι μας.
Μην είσαι ηλίθιος, ή μην τον παριστάνεις απλά για να δείξεις ότι ντεμέκ θίχτηκες. Δεν τους προσάπτω τίποτα. Το λέω κιόλας, δηλαδή, δεν αμφισβητώ τις προθέσεις τους κτλ. Δεν ψάχνω κανένα υποθετικό σενάριο.

Λέω αυτό που λένε ουσιαστικά οι giapas και josh.
Αφήστε λίγο αυτά τα ηθικομεγαλίστικα για κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό που έχει να κάνει με τη ζωή σας και την καθεμερινότητά σας.
προσπερνω τον τροπο γραφης σου και σου απαντω επι της ουσιας. το να βαζεις μπροστα απο καθε κατηγορια το αν, δεν ξεπλενει το αφηγημα. εχεις γεμισει το φορουμ με υποθετικα αναθεματα και κατηχηση επι παντος επιστητου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Άσε τις τσιριντζάντζουλες περί ουσίας λες κι εγώ απαντάω στον αέρα και μην το παίζεις ηλίθιος στο ξαναλέω. Δεν σου αρμόζει.
Δεν γέμισα κανένα φόρουμ, είναι ζήτημα αν τον μήνα Ιούλιο έχω κάνει 10 ποστ σύνολο.
Ένα αν έγραψα κι αυτό το εξήγησα αρκούντως πως και γιατί.
Δεν είναι θέμα πλύσης, ούτε κατήχησης. Ούτε γέμισα τίποτα. Θα ανεχτείτε 10 ποστ, τι να κάνουμε τώρα. Εκτός αν τα γεγονότα λένε άλλα απ αυτά που λέω κι όλα είναι καλά κι ανθηρά και πάμε γαμιώντας τους έχουμε πριονίσει όλους και δεν το έχω καταλάβει.

Το μόνο που λέω ουσιαστικά είναι να μη βιαζόμαστε να δίνουμε μεγαλόσχημους χαρακτηρισμούς.
Ας αφήσουμε τον χρόνο να το κάνει, αν αξίζει.
Βλέπε Κεντέρη πχ, που έτρεχαν οι διάφοροι να σβήσουν τα ονόματα απ τα πλοία κτλ.

Όπως είπε κι ο giapas αλλά και άλλοι, αφού ο Γιωργάκης δεν θέλει να τον παρεξηγούν τα λεγόμενά του, από εταιρείες (του ενός) πλυσίματος και κατήχησης, πρώτον ας σταμάτησει του ινστα-χρησμούς, (ινστασμους) κι ας βγει να μιλήσει αυτός ή κάποιος αν αυτού απ την ΠΑΕ, όταν τελειώσει η σεζόν γι αυτό το μεγαλειώδες φετινό φιάσκο, αναλογικό της σεζόν 85-86.

ΕΙδικά για το CAS, περιμένω την αθωωτική απόφαση πιο πολύ κι απ το πρωτάθλημα.
Για να το τρίψω στο μουνί των μανάδων κάποιων, περιφερειακών γνωστών μου, που μου έσπασαν τα @@ όλο αυτό το διάστημα. Οπότε άσε μη μου λες για το ''αν'' του CAS, να χαρείς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”