εφημεριδα metrosportΟ Ολαφ Ρέμπε έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες το πόστο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έχοντας συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη στην υλοποίηση ενός πλάνου τριετίας.
Ο Γερμανός έχει ήδη κάνει σημαντική προεργασία και απόδειξη είναι η είδηση που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ».
Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες η πρώτη κίνηση του νέου αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου είναι η συμφωνία με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς για τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Ο 44χρονος βετεράνος γκολκίπερ κάνει εδώ και χρόνια καριέρα γυμναστή τερματοφυλάκων και μάλιστα πιστώνεται και την ανάδειξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μέσα από τον Παναθηναϊκό. Ο ύψους 1.95μ. βετεράνος γκολκίπερ που είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στους «πράσινους» και έχει περάσει ακόμη από την Καβάλα και την Κέρκυρα. Είχε αρχίσει καριέρα προπονητή τερματοφυλάκων από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού του 2015 και έναν χρόνο αργότερα ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 ακολούθησε τον Στραματσόνι στην Σπάρτα Πράγας στην οποία θα συμπληρώσει φέτος μία τριετία παρουσίας.
Μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θα πάρει την θέση του Γιωργου Σκιαθίτη που ολοκληρώνει μία τριετία απόλυτα πετυχημένη με δύο Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα. Ο Γκαλίνοβιτς έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον ΠΑΟΚ, μέσω του Ολαφ Ρέμπε και απομένουν πλέον τα τυπικά.
Olaf Rebbe
- john4serres
Re: Olaf Rebbe
Αντε πασακα μου, αλλαξεε και τα πλακακια στα μπανια! Σηκωσε μανικια να τελειωνουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Καθαρό ρουφιανοποστ, για να μην ψάχνω κάθε φορά, αν ποτέ φτιαχτεί το Error.
Κατά τ άλλα καλή τύχη στον άνθρωπο, θα του χρειαστεί.
Ελπίζω αυτός να έχει τα κάκαλα στην πρώτη παρέμβαση στο έργο του, να παραιτηθεί.
Κατά τ άλλα καλή τύχη στον άνθρωπο, θα του χρειαστεί.
Ελπίζω αυτός να έχει τα κάκαλα στην πρώτη παρέμβαση στο έργο του, να παραιτηθεί.
- bersekeros
Θετική είδηση...
Άντε να βάλει λίγο γερμανική πειθαρχία στην "πενταήμερη" που βλέπουμε φέτος.
Schnell !!!
Άντε να βάλει λίγο γερμανική πειθαρχία στην "πενταήμερη" που βλέπουμε φέτος.
Schnell !!!

- Sick Bastard
john4serres έγραψε:εφημεριδα metrosportΟ Ολαφ Ρέμπε έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες το πόστο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έχοντας συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη στην υλοποίηση ενός πλάνου τριετίας.
Ο Γερμανός έχει ήδη κάνει σημαντική προεργασία και απόδειξη είναι η είδηση που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ».
Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες η πρώτη κίνηση του νέου αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου είναι η συμφωνία με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς για τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Ο 44χρονος βετεράνος γκολκίπερ κάνει εδώ και χρόνια καριέρα γυμναστή τερματοφυλάκων και μάλιστα πιστώνεται και την ανάδειξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μέσα από τον Παναθηναϊκό. Ο ύψους 1.95μ. βετεράνος γκολκίπερ που είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στους «πράσινους» και έχει περάσει ακόμη από την Καβάλα και την Κέρκυρα. Είχε αρχίσει καριέρα προπονητή τερματοφυλάκων από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού του 2015 και έναν χρόνο αργότερα ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 ακολούθησε τον Στραματσόνι στην Σπάρτα Πράγας στην οποία θα συμπληρώσει φέτος μία τριετία παρουσίας.
Μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θα πάρει την θέση του Γιωργου Σκιαθίτη που ολοκληρώνει μία τριετία απόλυτα πετυχημένη με δύο Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα. Ο Γκαλίνοβιτς έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον ΠΑΟΚ, μέσω του Ολαφ Ρέμπε και απομένουν πλέον τα τυπικά.

Κλαίω ρε μ@λ@κες, όχι από τώρα!!!!!!
το νου σου γερμαναρά, ελπίζω να μην έχεις τόσο άστοχο ξεκίνημα, κρατώντας τον μάγο στον πάγκο
-
Αυτός ούτε καν στην τριάδα δεν έβγαλε το Αμβούργο στη Β Γερμανίας φέτος. Κ είχε κ υλικό για τηκ κατηγορια
GoMaRoS έγραψε:https://www.transfermarkt.com/dieter-hecking/profil/trainer/306
Φερτον, και όποιος δεν τρέχει τον πουλο

Εντάξει, δεν την έκανε ο Ρέμπε τη δουλειά αλλά είχαμε αδέρφια την πρώτη πώληση!
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/178 ... r-gia-boti
Πουλήσαμε 600.000 τον Μπότη στην Ίντερ!
Ροκανίζουμε λίγο-λίγο το ffp 
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/178 ... r-gia-boti
Πουλήσαμε 600.000 τον Μπότη στην Ίντερ!

Θα ήταν αδιανόητο να μη συναντηθεί ο ΤΔ με τον προπονητή της Κ19. Προς τι λοιπόν αυτή η διαρροή και από ποια πλευρά έγινε?. Άποψή μου ότι το θέμα Γκαρσια κάηκε, πόσο μάλλον όταν το ρεπορτάζ συμπληρώνει για να μιλήσουν για τα θέματα της Κ19 και τους νεαρά διαμαντάκια της Ομάδας.
- sourmenetes
- Moderator
Ο Γκαρσία είναι στο μακ. Παλλάς 100%
Τωρα το τι. Λένε δεν ξέρω.
Εμένα δε με χαλάει ο Γκαρσία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα το τι. Λένε δεν ξέρω.
Εμένα δε με χαλάει ο Γκαρσία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk