ΠΑΟΚ-παο 0-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-παο 0-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καλα αυτος ο προπονητης που εχουμε ειναι ακρως επικινδυνος - με εβγαλε απο τα ρουχα μου στην συνεντευξη του στο ΠΑΟΚ ΤΒ.
-
Πόσο αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι έργο αδιάφορων παικτών... Δηλαδή όλη τη χρονιά ήταν αδιάφοροι.. γιατί όλη τη χρονιά με τις ομάδες από τη θέση 5 και πάνω αυτές τις εμφανίσεις κάναμε. Η ομάδα ψάχνεται από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα. Και την ευθύνη την έχει ένας... Αμπέλ Φερέιρα..Γιατί σαρδέλες νταμπλ δεν μπορούν να κατακτήσουν...
- sourmenetes
- Moderator
Διαφωνώ κάθετα.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Τα κοπρόσκυλα να φύγουν. Παίκτες με τόση άρρωστη νοοτροπία και με νέο προπονητή τα ίδια πάνω κάτω θα κάνουν.
Ας πάρουν αποφάσεις τώρα. Τα νταμπλ γρήγορα ξεχνιούνται.
Οι ίδιοι παίκτες ήταν πριν 12 μήνες. Οι παίκτες αδελφέ δεν μπορούν. Έτσι τους έμαθε.
Και σένα και μένα στην δουλειά αν μας άφηναν να κάνουμε χαβαλέ θα τον κάναμε.
Ο τύπος κάνει χαβαλέ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι να φύγει ο Προπονητής.
Και να μείνουν Λημνιός, μαουρίτσιο, Στοχ, Πέλκας, Ροντρίγκο, Μουτσοντρίγκο, Μπισεσβαρ, άκπομ, Γιαννούλης.
Σκούπα ηλεκτρική για εξαφάνιση επειγόντως. Το εκαναν το κομμάτι τους ως περσινοί νταμπλούχοι.
Και να μείνουν Λημνιός, μαουρίτσιο, Στοχ, Πέλκας, Ροντρίγκο, Μουτσοντρίγκο, Μπισεσβαρ, άκπομ, Γιαννούλης.
Σκούπα ηλεκτρική για εξαφάνιση επειγόντως. Το εκαναν το κομμάτι τους ως περσινοί νταμπλούχοι.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν ο προπονητής καλύπτει επί μία σεζόν τις Μαλακιες του λέγοντας ότι δουλεύει αυτά τα αποτέλεσμα τα έχεις.praman έγραψε:Φταίει κυρίως ο Φερέιρα για το φετινό χάλι, αλλά προσωπικά, την αδιαφορία μερικών παικτών, καθώς και την έλλειψη εγωισμού, δεν θα τα χρεώσω στον Φερέιρα. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.sourmenetes έγραψε:Οι παίκτες γιατί δεν μπορούν να τρέξουν;;έργο φερευρα. Ακόμα και ο ροντριγκο με. 5 ματς τον βλεπω για θλάση.
Γιατι δε βγαίνει ούτε ένας συνδυασμός;;
Δούλεψε τπτ;;
Πόσα συστήματα και θέσεις έχει αλλάξει ο τύπος;;
Πόσο θες να μας τρελάνεις με Ματος έξω και ροντριγκο μέσα;;
Αν μείνεις κάνα χρόνο μας βλέπω να παίζουμε play out!!
ΠΆΡΕ ΔΡΌΜΟ!!!
Η αδιαφορία ξεκινάει από αυτόν. Χάνει από τον κάθε ανυπαρκτο και λέει πάμε παρακάτω. Δουλεύουμε σκληρά!!
Παπαρια δουλεύει!!
Οι παίκτες δεν μπορούν ούτε να τρέξουν ούτε να βγάλουν πάθος. Μετέδωσε μια αδιαφορία σε όλη την ομάδα, ξενέρωσε παρα πολλούς παίκτες και δεν παίζει κανείς για την ομάδα.
Δεν υπάρχει έννοια ομάδα!!
Και είναι έργο του!!
Έρχονται δύο ματς δύσκολα, το θέμα δεν είναι αν θα χαθεί η δεύτερη θέση, το θέμα είναι μην γίνουμε ρεζίλι
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Σιγά μην ΓΊΝΟΥΜΕ, αυτοί γίνονται ρεζίλι, αυτοί δεν είναι ο ΠΑΟΚ μου
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος φταίει;;praman έγραψε:Και ο Μπίσεσβαρ κάνει χαβαλέ. Και δεν φταίει ο Φερέιρα.
Εγώ;;
Ποια είναι η δουλειά του;; να μας λέει τις πιπες του κάθε φορά ότι δουλεύει σκληρα;;
Εχει χάσει τα πάντα και κυρίως τους παίκτες. Δεν εμπνέει κανέναν!!
Κάποιος πολύ καιρό πριν (όταν η χάρτινη ήταν περίπου 15 βαθμούς πίσω μας) έγραψε εδώ μέσα για μία "δήλωση-συζήτηση" που άκουσε από τον τίγρη να λέει ότι ο γαύρος θα βγει πρώτος και η χάρτινη δεύτερη... ο δε ΠΑΟΚ στο τέλος θα χάνει και από παιδικές χαρές.
Δεν θυμάμαι ποιος ήταν, αλλά προφανώς έλεγε αλήθεια...
Δεν θυμάμαι ποιος ήταν, αλλά προφανώς έλεγε αλήθεια...
Ο ξεδοντιαρης τα είχε πει ο γεωργιου
-
Αν πονάνε λίγο τον Π.Α.Ο.Κ. μας ή αν είναι επαγγελματίες (γιατί δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο ότι τον πονάνε) ακόμα κι αν ο λίγος πράγματι προπονητής τους άφηνε περιθώρια για χαβαλέ, ΕΠΡΕΠΕ να βγουν μπροστά (που είναι ο Βιερίνια οεο ?) και να ανατρέψουν μόνοι τους την κατάσταση εκθέτοντας και τον λίγο προπονητή.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ δεν είπα αυτό!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ναι να φύγει ο Προπονητής.
Τα παιδιά αυτό μπορούν αυτό παίζουν.
Πες μου σήμερα σε ποια θέση έπαιξε ο Λημνιός!
Υπάρχει αυτή η θέση;; ξέρει που τον έβαλε;;
Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά κάνει ότι του κατέβει.
Το παιχνίδι το χει χάσει εδώ και καιρό. Με ολα τα λάθη που έχει κάνει.
Ενας νορμάλ. Προπονητης θα χε έτοιμη ομάδα για play off.
Ακόμα. Και με τόσες απουσίες.
Αυτό δεν είναι ομάδα!!
Ας έρθει ένας κανονικος προπονητής και το ξανασυζητάμε!!
Να φανταστώ ότι μετά τις ισοπαλίες με νιωνιο ,Λάρισα, Λεβαδειακό τους πρώτους μήνες λουτσεσκου έλεγες τα ίδια για τους αμπαλουυς παικτεςΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ναι να φύγει ο Προπονητής.