paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tad
Δημοσιεύσεις: 2484
Εγγραφή: Δευ 05 Μάιος 2008, 11:13

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Καταρχήν αδερφέ Interad για όποιους σκέφτονται γνήσια παοκτσήδικα δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουμε το σκεπτικό σου. Να σου πω όμως ακόμα δύο τρία πράγματα για να μπούμε και σε ακόμα πιο σωστό δρόμο.

1. Δεν τίθεται θέμα για δωρεάν υπηρεσίες. Τίθεται όμως και μάλιστα πολύ σοβαρά το θέμα της ποιότητας, της όρεξης και το μεράκι για κορυφαίο αποτέλεσμα. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Αν έχω να επιλέξω σαν μάνατζερ ανάμεσα σε σένα και σε έναν άλλον επαγγελματία σχεδιαστή σαιτ με περίπου ίδιες γνώσεις και εμπειρία τότε θα διαλέξω με κλειστά μάτια εσένα. Ο λόγος είναι απλός. Σε όλες τις δουλειές ανεξάρτήτου γνώσεων κορυφαίο ζήτημα είναι το πόσο εσύ σαν τεχνικός θα δώσεις σημασία στο συγκεκριμένο project. Πόσο μεράκι θα βάλεις, πόσες ώρες, πόση σκέψη.
Κορυφαίο παράδειγμα για να μην μπερδευτούμε με δωρεάν υπηρεσίες και αντίστοιχα επικίνδυνα σκεπτικά είναι οι ίδιοι οι Ζαγοράκης και Βρύζας. Είναι από ότι φαίνεται κορυφαίοι στην δουλειά που κάνουν. Πρώτον γιατί έχουν τις γνώσεις και έπειτα και κυριότερο γιατί έχουν μεράκι.
Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός προς το παρόν δίνει λίγα λεφτά στον Βρύζα και στον Ζαγόρ μάλλον τίποτα. Αυτό πρέπει να αλλάξει και πρέπει να φροντίσει για αυτό η οργάνωσή μας και οι δυνατότητές μας. Πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να πληρώνονται. Δεν γίνεται αλλιώς σωστή δουλειά σε βάθος χρόνου.

2. Πάμε τώρα στο δεύτερο. Στο θέμα της εκμετάλλευσης της εμπορικότητας του σήματος του ΠΑΟΚ ο σχεδιασμός του online καταστήματος είναι η τελευταία λεπτομέρεια. Είναι για να το πω απλά ένα σημαντικό θέμα από τα ασήμαντα. Προηγούνται άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά.
α. Η οργάνωση του δικτύου προμηθειών. Αυτό είναι και το πιο μεγάλο θέμα. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται:
1. Ο σχεδιασμός της γκάμας των προϊόντων. Η στρατηγική για το ποιοι κωδικοί θα περιλαμβάνονται στις πωλήσεις της εταιρείας ΠΑΟΚ. Θέλει αποφάσεις σοβαρές για τις κατηγορίες προϊόντων που θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση και έπειτα θέλει αποφάσεις για το εύρος της γκάμας των προϊόντων ανά κατηγορία. Θέλει π.χ. αποφάσεις όπως αν πρέπει να έχω σε ένα προϊόν το ποιοτικό και το λιγότερο ποιοτικό που θα είναι φθηνότερο από τα ιμιτασιόν που κυκλοφορούν παντού.
2. Για όλα τα προϊόντα πρέπει να διερευνηθούν οι προμηθευτές οι οποίοι συνήθως δεν πρέπει να είναι μοναδικοί. Εκεί και αν έχει πολύ δουλειά, επικοινωνίες, διαπραγματεύσεις, στρατηγική παραγγελιών, συμφωνίες εκπτώσεων κλπ κλπ
3. Διαχείριση αποθεμάτων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα αναφορικά με την χρηματοροή, την διασπορά των αποθεμάτων ανά κωδικό καθώς την πολιτική της εταιρείας.

β. Η οργάνωση του δικτύου πωλήσεων
Αυτό είναι το αλλο σημαντικό θέμα. Πρέπει να φτιάξεις το δίκτυο μέσα από το οποίο θα φεύγουν τα προϊόντα. Κορυφαίο ζήτημα εδώ είναι ότι δεν φτιάχνεις οργάνωση για να πρέπει να έρχεται ο πελάτης να σε βρει. Πρέπει να πας εσύ στον πελάτη. Το γεγονός ότι εμείς έχουμε φτιαγμένο ένα κατάστημα και περιμένουμε πωλήσεις κασκόλ και φανελών είναι επιεικώς γελίο. Θέλει πολλη δουλειά το συγκεκριμένο θέμα και σε αυτό περιλαμβάνεται και το online κατάστημα.
Το πόσο συμφέρει να ανοιχτείς σε περισσότερα σημεία πώλησης εξαρτάται άμεσα από την γκάμα των προιόντων που διαθέτεις και τον σχεδιασμό που αυτά έχουν. Αν π.χ. θέλουμε να πουλάμε φανέλες του Γκαρσία κάτσε στο κατάστημα στην Τούμπα και μην πας πουθενά. Αν φτιάξεις όμως μία επαρκή γκάμα παιδικών ρούχων ή λευκών ειδών τότε πας παντού. Κατευθείαν μπαίνεις σε 100 σημεία μόνο στην Βόρεια Ελλάδα. Και κοντά σε αυτά βάζεις και άλλα.

Τέλος πάντων δεν τελειώνει το θέμα. Σου έγραψα δύο κουβέντες καταρχήν για να μην οδηγηθούμε σε λάθος δρόμο με τις δωρεάν υπηρεσίες.

Από την άλλη πρέπει να καταλάβουν στην ΠΑΕ ότι υπάρχει ένα ανθρώπινο δυναμικό τεράστιο στις τάξεις του ΠΑΟΚ οι οποίοι γνωρίζουν πολλά πράγματα και έχουν την δυνατότητα και τις ικανότητες να προσφέρουν στην ομάδα τους. Και μάλιστα σε τομείς που αυτοί στην ΠΑΕ είναι επιεικώς άσχετοι. Είναι σαν να με στέλνεται εμένα στην Αργεντινή να σας φέρω το επόμενο δεκάρι της Τούμπας. Το πιο πιθανό είναι να σας φέρω καμιά παλιά αφίσα του Μαραντόνα !!!!

Για να μην αναρωτιούνται κάποιοι πως μπορεί να γίνει αυτό, η εκμετάλλευση δηλαδή του ανθρώπινου δυναμικού του ΠΑΟΚ στις τάξεις των οπαδών του είναι πολύ απλό. Θέλει μία σχετική οργάνωση διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Είναι πολύ απλό και εύκολο.

Αυτά αδέρφια. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
lockg4
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 11:15
Τοποθεσία: THESSALONIKI

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από lockg4 »

Μηπως εμαθε κανεις ποτε τελειωνει το συμβολαιο με την PUMA?
Άβαταρ μέλους
Thanos4
Δημοσιεύσεις: 947
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2008, 15:27
Τοποθεσία: Κουφαλια

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από Thanos4 »

σε 3-4 χρονια..... :(
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από Lord »

thano σίγουρα αστειεύεσαι ε??

Γιατί ισχύει ζήτω που καήκαμε με την ποιότητα των προϊόντων της Puma
Άβαταρ μέλους
MALEF
Δημοσιεύσεις: 864
Εγγραφή: Πέμ 01 Μάιος 2008, 14:24
Τοποθεσία: Γαλλικος Κιλκις!

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από MALEF »

Δηλαδη θα την εχουμε μεχρι το 2013... :cry: :cry: :cry: :cry: Πως θα παιξουμε τσου λου με τετοιες φανελες??
μπορουμε να σπασουμε το συμβολαιο?εφοσων εχουμε μπακ απ αλλη εταιρια? π.χ adidas
Άβαταρ μέλους
lockg4
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 11:15
Τοποθεσία: THESSALONIKI

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από lockg4 »

Αποκλειετε να ειναι τοσο πολυ.Το πολυ-πολυ ας ειναι και αυτη η χρονια που ερχετε.Εγω ρωταω μηπως θα ειχαμε την τυχη για να παρουμε καμια φανελα της προκοπης αυτο το καλοκαιρι γιατι μεχρι του χρονου δεν εχω υπομονη.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:40

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

παιδια τις προαλες περναγα με κατι φιλους μου απο το κεντρο και παρκαραμε ακριβως πισω απο το γηπεδο του βαζελου ακριβως εξω απο την μπουτικ.ε κ εγω εριξα μια ματια να δω τι παιζει και να συγκρινω περισσοτερο με τη δικια μας.
λοιπον επαθα πλακα απο την οργανωση και την ποικιλια που ειχε.δεν παει το μυαλο σας το τι ειχανε φτιαξει τα βαζελια.ειλικρινα τους ζηλεψα για την οργανωση που ειχανε.σ εμας ειχα παει πριν κανα μηνα και απελπιστηκα.περιμενα πολυ περισσοτερα πραγματα.θελουμε οπωσδηποτε αναδιοργανωση.δεν ξερω πως αλλα κατι πρεπει να γινει και γ αυτο το ζητημα.εκτος των αλλων ειναι και θεμα πρεστιζ και εικονας της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
interad
Δημοσιεύσεις: 1254
Εγγραφή: Τετ 13 Φεβ 2008, 17:13
Τοποθεσία: Πιτσούνι City

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από interad »

tad έκανες εκπληκτική ανάλυση...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres
Δημοσιεύσεις: 816
Εγγραφή: Πέμ 13 Δεκ 2007, 00:31
Τοποθεσία: Gate -4-

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από fofanaserres »

lockg4 έγραψε:Μηπως εμαθε κανεις ποτε τελειωνει το συμβολαιο με την PUMA?
Το συμβόλαιο είναι για άλλον ένα χρόνο.Δηλαδή και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.Οταν είχα πάει στην μπουτίκ ρώτησα την υπεύθυνη και μου το πε...Και Εκραξα άσχημα και για τα λίγα προιόντα και για τις αθλιες φανέλες που έχουμε,ειδικά την ριγέ.Και γενικά έκραξα άσχημα την πούμα.Επόμενη εταιρία μάλλον θα ναι ή η adidas ή η nike
Άβαταρ μέλους
MALEF
Δημοσιεύσεις: 864
Εγγραφή: Πέμ 01 Μάιος 2008, 14:24
Τοποθεσία: Γαλλικος Κιλκις!

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από MALEF »

πιστευω οτι με την παροδο του χρονου θα γινει πιο εμφανισιμη..γιατι για τετοιο ονομα ομαδας,τετοια ιστορια και τετοιο λαο πρεπει να εχουμε μια τουλαχιστον αξιοπρεπης μπουτικ.... :roll:
οσον αφορα το συμβολαιο μακαρι fofana απο του παραχρονου να εχουμε αdidas αν και θα γουσταρα σαν τρελος nike.... 8)
Άβαταρ μέλους
GeorgT
Δημοσιεύσεις: 284
Εγγραφή: Σάβ 26 Ιαν 2008, 18:45

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από GeorgT »

παιδια οταν ανέλαβε η τωρινή διοίκηση, απο της πρώτες συμφωνίες που είχε κανει ηταν να ανανεώσει για 5 χρονιά με τη πουμα.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek
Δημοσιεύσεις: 1224
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2008, 09:54
Τοποθεσία: Melbourne Australia

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Για την ριγέ συμφωνώ ότι είναι χαλια.Αλλα η ολόμαυρη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας χαλάει.Για μένα είναι μακράν η καλύτερη που έχω δει στον ΠΑΟΚ.

Όσο για την ποιότητα , έχω δει ομάδες εξωτερικού με φανέλες Puma και είναι τρομερές.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με εμάς η ποιότητα είναι έτσι χαλια
Άβαταρ μέλους
GeorgT
Δημοσιεύσεις: 284
Εγγραφή: Σάβ 26 Ιαν 2008, 18:45

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από GeorgT »

Γιατι ειναι μλκας ο Γλου κ η πουμα που του έδωσε το δικαίωμα να κάνει στην ελλαδα οτι θέλει!

Η μαύρη ποιοτικός ηταν πολύ καλή (με ραμμένο το νεο σήμα μας) αλλά την χαλούσαν οι πρόχειρα κολλημένες στάμπες κ στις μακρυμάνικες έραβαν απλα ενα μουφα μανίκι κ τέλος!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS
Δημοσιεύσεις: 2081
Εγγραφή: Δευ 07 Ιαν 2008, 10:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, μεταξύ αράουτ και μπενάλντ.

Re: ΠΑΟΚ FC Megastore

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Μια επίσκεψη στη μπουτίκ της παε, σε συνδυασμό με σχετικές εμπειρίες από το εξωτερικό, αφήνουν μια πικρή γεύση (στην καλύτερη).
Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι μπουτίκ ευρωπαϊκής ομάδας, είναι συνοικιακό κατάστημα με είδη δώρων, που φέρουν το έμβλημα του ΠΑΟΚ και πωλούνται σε τιμές μπουτίκ, ευρωπαϊκής ομάδας.


Μια άποψη από το site PAOKG4 που δεν μπορεί παρά να με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Online Μπουτίκ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Lord »

Παιδία μήπως παρουσιάζει πρόβλημα και σε κάποιον άλλον το site της μπουτίκ??
Γιατί εμένα δεν με βάζει μέσα ενώ πριν λίγεσ μέρες έμπαινα κανονικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”