11. Zlatan Muslimović
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Αν ο Βρύζας πέτυχε διάνα μια φορά με τον Μούσλι, γιατί να μην πετύχει και με τον αντικαταστάτη του; Πιστεύω πολύ στον Ζήση. Οπότε εάν έρθει μια συμφέρουσα πρόταση για τον Μούσλι, δεν θα με χάλαγε να τον δίναμε.
Γενικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση...
Πάντως ο Μούσλι ξεκίνησε πολύ καλά και στη συνέχεια ξεφούσκωσε. Ακόμα περιμένουμε να δούμε τον καλό Μούσλι του ξεκινήματος. Εδώ και 3-4 μήνες είναι σκιά του εαυτού του και δεν ξέρω το γιατί. Μήπως χαλάστηκε που έχουμε κι άλλους παίκτες να παίρνουν τη δόξα; Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης αυτός με προβληματίζει πολύ...
Γενικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση...
Πάντως ο Μούσλι ξεκίνησε πολύ καλά και στη συνέχεια ξεφούσκωσε. Ακόμα περιμένουμε να δούμε τον καλό Μούσλι του ξεκινήματος. Εδώ και 3-4 μήνες είναι σκιά του εαυτού του και δεν ξέρω το γιατί. Μήπως χαλάστηκε που έχουμε κι άλλους παίκτες να παίρνουν τη δόξα; Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης αυτός με προβληματίζει πολύ...
Ίσος να είναι κάπου στο ενδιάμεσο η ικανότητες του,ούτε όσο καλός φάνηκε στην αρχή αλλα και ούτε τόσο κακός όσο φαίνεται τελευταία.
Πάντως κάποτε ο Ζήσης θα πέσει και έξω πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό.
Πάντως κάποτε ο Ζήσης θα πέσει και έξω πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό.
ρε παιδιά...
πολύ άγχος για το αν θα σκοράρει έχετε οι περισσότεροι...
σε αυτό το φόρουμ και σε πολλά βήματα, έχω διαβάσει για το πόσο καλά κάνει τη δουλειά του, για το πόσο ξύλο τρώει και για πόσους αμυντικούς απασχολεί για να βάζουν γκολ ο μπακαπάνθηρας και οι υπόλοιποι...
με λίγα λόγια, ας κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει (και αυτό το ξέρει μόνο ο προπονητής) ας κερδίζει η ομάδα (όπως κάνει μέχρι τώρα) και ας βάζει τα γκολ και ο μασέρ...
το μόνο που έχω παρατηρήσει ότι φάσεις που τις τελείωνε στην αρχή με απίστευτη ευστοχία, τώρα τα χάνει...
ΟΚ he is just human...
και ντεφορμέ δεν τον λες απλά για τη δυστοκία και μόνο...
π.χ. χοντρο-κόκε...
πολύ άγχος για το αν θα σκοράρει έχετε οι περισσότεροι...
σε αυτό το φόρουμ και σε πολλά βήματα, έχω διαβάσει για το πόσο καλά κάνει τη δουλειά του, για το πόσο ξύλο τρώει και για πόσους αμυντικούς απασχολεί για να βάζουν γκολ ο μπακαπάνθηρας και οι υπόλοιποι...
με λίγα λόγια, ας κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει (και αυτό το ξέρει μόνο ο προπονητής) ας κερδίζει η ομάδα (όπως κάνει μέχρι τώρα) και ας βάζει τα γκολ και ο μασέρ...
το μόνο που έχω παρατηρήσει ότι φάσεις που τις τελείωνε στην αρχή με απίστευτη ευστοχία, τώρα τα χάνει...
ΟΚ he is just human...
και ντεφορμέ δεν τον λες απλά για τη δυστοκία και μόνο...
π.χ. χοντρο-κόκε...
Απορω που μετα απο μια ολοκληρη σαιζον, ακομα συζηταμε αν ειναι στα αληθεια καλος και μηπως δεν ειναι τελικα γιατι εχει καιρο να σκοραρει κτλ...
Εγω εχω δει εναν παιχτη που δεν ειναι σφαιρα αλλα σιγουρα δεν ειναι και αργος, ειναι πολυ δυνατος, εχει το υψος του φορ περιοχης, κερδιζει μονομαχιες, εχει δυνατο σουτ αλλα και πλασε! Τον θεωρω τον καλυτερο φορ του πρωταθληματος.
Στα αρνητικα του ειναι οτι χανει ευκολα την ψυχραιμια και παρασυρεται απο την παρορμητικοτητα του. Το οτι εχει να σκοραρει καιρο οφειλεται σε πολλους παραγοντες και βεβαια φερει και ο ιδιος μεγαλη ευθυνη.
Θα ξεσπασει, πιστευω, στα play off. Οπως και να χει παντως η προσφορα του ειναι πολυτιμη σε καθε παιχνιδι!
Και οταν τελειωσουν και τα play off, βλεπουμε αν συμφερει τον ΠΑΟΚ η πωληση του ή οχι...
Εγω εχω δει εναν παιχτη που δεν ειναι σφαιρα αλλα σιγουρα δεν ειναι και αργος, ειναι πολυ δυνατος, εχει το υψος του φορ περιοχης, κερδιζει μονομαχιες, εχει δυνατο σουτ αλλα και πλασε! Τον θεωρω τον καλυτερο φορ του πρωταθληματος.
Στα αρνητικα του ειναι οτι χανει ευκολα την ψυχραιμια και παρασυρεται απο την παρορμητικοτητα του. Το οτι εχει να σκοραρει καιρο οφειλεται σε πολλους παραγοντες και βεβαια φερει και ο ιδιος μεγαλη ευθυνη.
Θα ξεσπασει, πιστευω, στα play off. Οπως και να χει παντως η προσφορα του ειναι πολυτιμη σε καθε παιχνιδι!
Και οταν τελειωσουν και τα play off, βλεπουμε αν συμφερει τον ΠΑΟΚ η πωληση του ή οχι...
- indian chief
παιδια η περιπτωση μουσλι τον τελευταιο καιρο μου φερνει εντονα στο μυαλο τ ζηση.....ειναι και φιλοι
.....ο ζησης εκανε παντα πολυ δουλεια μεσα στο γηπεδο απασχολωντας 2 και 3 αμυντικους...οταν ηρθε ηταν μονος του και σκοραρε πιο ευκολα....οταν ηρθαν και αλλα ονοματα επιθετικοι αρχισε και εκανε αυτος τη βρωμικη δουλεια λογω και του σωματοτυπου του.....ανοιγε χωρους μοιραζε κλπ κλπ....και τελικα φτασαμε να τα ακουει και απο πανω οταν καποιοι τον ελεγαν χασογκολη....στο τελος εφυγε και απεδειξε περιτρανα το ποσο λαθος ειχαν ολοι εκεινοι που τον εκραζαν......απ την αλλη αν τα πραγματα ερθουν ετσι και χρειαστει να φυγει,τοτε ειμαι σιγουρος οτι ο επομενος δε θα ειναι τυχαιος.....

+100000000000000000000000000000000Tetradje έγραψε:Απορω που μετα απο μια ολοκληρη σαιζον, ακομα συζηταμε αν ειναι στα αληθεια καλος και μηπως δεν ειναι τελικα γιατι εχει καιρο να σκοραρει κτλ...
Για το σύστημα που παίζει συνήθως ο santos το 4-5-1 έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις,ψηλός και δυνατός,οποτε σίγουρα θα το θέλει ο santos στην ομάδα.Δε πιστεύω να φύγει εκτος και εάν βρεθεί ομάδα που θα δώσει 5 εκ.
-Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ακόμα και μετά την αποχώρηση του καλού του φίλου, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, δε θα μπορούσε να λείψει από τη σημερινή συνάντηση.
Στο παιχνίδι σήμερα με τον βάζελο...
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ...
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ!!!!!!
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...
Στο παιχνίδι σήμερα με τον βάζελο...
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ...
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ!!!!!!
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...
- khaledfreepaok
εχουμε κανα νεο απο το μετωπο για μουσλι?
εχω αγχος γ αυτο το θεμα γιατι θελουμε γρηγορα εξελιξεις.μην μας κρεμασει μια βδομαδα πριν το πρωταθλημα και ψαχνουμε την τελευταια στιγμη επιθετικο.αν ειναι να φυγει ας το κανει γρηγορα γιατι θα βοηθησει την ομαδα και οικονομια αλλα και στον προγραματισμο για τη νεα χρονια.μην μας κανει οπως ο κοντος που εφυγε νυχτα και δεν το πηραμε καν χαμπαρι.
α και για την ιστορια τοτε που ακουγοτανε για βαζελο οντως κατεβηκε αθηνα αναμεσα στα παιχνιδια της βοσνιας και τον ειχανε δει στο ελ-βενιζελος.τι λετε να ηθελε?
εχω αγχος γ αυτο το θεμα γιατι θελουμε γρηγορα εξελιξεις.μην μας κρεμασει μια βδομαδα πριν το πρωταθλημα και ψαχνουμε την τελευταια στιγμη επιθετικο.αν ειναι να φυγει ας το κανει γρηγορα γιατι θα βοηθησει την ομαδα και οικονομια αλλα και στον προγραματισμο για τη νεα χρονια.μην μας κανει οπως ο κοντος που εφυγε νυχτα και δεν το πηραμε καν χαμπαρι.
α και για την ιστορια τοτε που ακουγοτανε για βαζελο οντως κατεβηκε αθηνα αναμεσα στα παιχνιδια της βοσνιας και τον ειχανε δει στο ελ-βενιζελος.τι λετε να ηθελε?
καλυτερα οι στιχοι παρα τα λογια μου φαινεται...αυτο το σκηνικο με μουσλι και κοντρερας μου θυμιζουν τους στιχους απο το ρεφρεν:
Τώρα κλαις γιατί κλαις
'συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
μόνη σου έχεις γκρεμίσει
όσα εγώ είχα χτίσει
τώρα τάχα γιατί κλαις
που 'σαι νιγριτα να τα πεις αλλιωτικα με γερμανικους στιχους...

Τώρα κλαις γιατί κλαις
'συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
μόνη σου έχεις γκρεμίσει
όσα εγώ είχα χτίσει
τώρα τάχα γιατί κλαις
που 'σαι νιγριτα να τα πεις αλλιωτικα με γερμανικους στιχους...

ρε αδερφέ, δεν υπάρχει μέτωπο για μούσλι, μην αναπαράγεις κι εσύ το κουτόχορτο που που μας πετάνε συνεχώς από δεξιά κι αριστερά! Και μη συγκρίνεις εποχές γούμενου και κοντού με το παρoν.khaledfreepaok έγραψε:εχουμε κανα νεο απο το μετωπο για μουσλι?
εχω αγχος γ αυτο το θεμα γιατι θελουμε γρηγορα εξελιξεις......
Χαλάρωσε, ξεαγχώσου, απόλαυσε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, σούβλισε το κατσικάκι σου το Πάσχα και μάζεψε δυνάμεις για τα play off. Εκείνο μάλιστα, είναι μέτωπο, και μας χρειάζεται όλους ετοιμοπόλεμους!
Κτύπησε λίγο κάτω απ'το δεξί αρχ...και είπε να κάνει 2 εβδομάδες χειρομαλάξεις στο σπίτι με τη κυρά του...!!!!
Σοβαρά τώρα,έχει ελαφριάς μορφής θλάση.Μέχρι τα play-off θα είναι μια χαρά,πανέτοιμος.

Σοβαρά τώρα,έχει ελαφριάς μορφής θλάση.Μέχρι τα play-off θα είναι μια χαρά,πανέτοιμος.

Ειδατε το παοκτσακι στο τουρνουα που τον ρωτησε με σοβαρο υφος: Γιατι δε βαζεις γκολ??
Αυτο το παιδακι εκολαπτομενο Μινο το κοβω...

Αυτο το παιδακι εκολαπτομενο Μινο το κοβω...