rainmaker έγραψε:Κατέβασε σχήμα με Καντουρί Μαου και Μπίσε μαζί στα χαφ; Και στοχ δεξιά; Δηλαδή για να τρέξει να μαρκάρει κάποιος έπρεπε να γυρίσει ο Λημνιός, σε κίνηση αξιωματικού στο σκάκι;
ΑΚΡΙΒΩΣ

rainmaker έγραψε:Κατέβασε σχήμα με Καντουρί Μαου και Μπίσε μαζί στα χαφ; Και στοχ δεξιά; Δηλαδή για να τρέξει να μαρκάρει κάποιος έπρεπε να γυρίσει ο Λημνιός, σε κίνηση αξιωματικού στο σκάκι;
sn0ufel4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:κουμπαράκης-ΠΑΟΚ 2-2
Αυτό φταίει
barlow4 έγραψε:Ξερεις κατι ρε destroy.Ειδαμε ολη τη χρονια το στοχ στον παγκο.Ξαφνικα τον βλεπουμε βασικο στα play offs.Βλεπουμε να βαζει κ να ξαναβαζει το τζολη παλι ξαφνικα στα play offs.Βλεπουμε ξαφνικα να βαζει κ να ξαναβαζει παλι στα playoffs το ροντριγκο.Βλεπουμε να εμπιστευεται ξαφνικα τον εσιτι παλι στα playoffs.Αλλαξε τη μιση ομαδα στα play offs. Κατι δεν παει καλα με τα μυαλα αυτου του ανθρωπου.Σα να παιζει μανατζερ ειναι.
Την ψωνιζω κ με τους παικτες που δε βγαζουν εγωισμο.Αλλα κ αυτος ρε παιδι μου πως καταφερε ομαδα χωρις ευρωπαικες υποχρεωσεις να την κανει να φαινεται ομαδα καπη.Πως γινεται μετα απο τοσους μηνες να μην ξερουμε ποιοι ειναι οι βασικοι.Η τι συστημα ακριβως παιζει.Εγω θεωρω οτι δεν το εχει.Δεν ειναι οτι δεν ταιριαζει στην ομαδα.Λενε πολλοι οτι δεν τον γουσταρουν οι παικτες.Μου κανει λιγο κιτρινιλα αυτο.Προκυπτει απο καπου?Εγω λεω πως φταιει οτι ειναι μυρωδιας.Για πουθενα δεν ειναι.Φρινγκερομπερετοειδες.