Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Panagos612

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Panagos612 »

renegade έγραψε:
Panagos612 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ναι κ. Ρενεγκειτ... ο Γκοσπι τον εδιωξε...
Μετα απο μια χρονια με απολυτη στηριξη σε ολα, διαρκειας, PAOK TV, μπουτικ κλπ ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι γκρινιαξε καποιος Γκοσπι στο παοκμανια και ξενερωδαμε και φεύγουμε...
Θελετε και τα λετε αυτα? Τα πιστευετε κιολας?
Αν ειναι προαγγελος αποχωρησης ολο αυτο π συμβαινει, τοτε πιστεψε με δεν φταιει κανενας Γκοσπι αλλα ειναι ο ορισμος του δεν αναλαμβανω τις ευθυνες μου...
Φτηνες δικαιολογιες ολα τα αλλα!
Ο μονος δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης ομαδας ειναι που ακουει κράξιμο? Και κραξιμο που? στα σοσιαλ? εκει π επιλεγει ο ιδιος συνειδητα να αλληλεπιδρα και σχεδον να προκαλει το κραξιμο?
Τον εκραξαν στο γηπεδο? Του την πεσαν στην Ρωσια?
Εγινε κανα σκηνικο με τους παιχτες?
Αν ισχυει αυτο π περιγραφεις Ρενεγκειτ, ειναι ο ορισμος της λευκης πετσετας... οχι αποτελεσμα λαθος κριτικης..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα μεινεις στην ιστορια σαν ο καταστροφεας της ομαδας ... :lol: τι διαβαζουμε ρε μαγκες , αραξτε λιγο δεν γυρναει ολος ο κοσμος γυρο απο το παομανια και τα τουιτερ :lol:
Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο ΠΑΟΚμανια αλλά πολύ περισσότερο στα υβριστικά σχόλια που δέχεται στο instagram
εχεις την εντυπωση οτι ο γιωργης παιρνει στα σοβαρα τι λενε στα ινστα εδω και στα τουιτερ? οταν τον κραζει καποιος στα ιντερνετ αυτο που κανει ειναι να ξυνει τα παπαρια του και απλα να γελαει , δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που δινει βαση τι λεγετε στα σοσιαλ γτ εκτος απο την ανωνιμια πισω απο τα νικ μπορει να ειναι και αλλόθρησκος ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

iasoiako έγραψε:Dimg4 και Gospi, = οικοδομητική κριτική.
Τέλειωσε
οικοδομικη μηπως? σαν την αμστελ...
με.μπερδευεις να ξερεις και προσπαθω σκληρα να σε αντιληφθω...

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Η αχαριστία ίσως είναι ένας βασικός λόγος να αποχωρήσει ένας δισεκατομμυριοϋχος

ΑΝ ποτέ αποχωρήσει κι αν υπάρχει ή υπάρξει ποτέ αχαριστία
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Gospi έγραψε:
Τέλειωσε

Καλησπερα friends, οριστε
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Dimg4 έγραψε:
Τέλειωσε
Εδω εσυ εφερες τον Hawking στην κουβεντα και το τουιτερ για να καλυψεις την χαζομαρα που ειπες περι προσωπικης ζωης του Γιωργη ρε φιλε.. :lol: :lol:
Τί έκανα εγώ? γιατί να καλύψω κάτι?
Ο καθένας χρησιμοποιεί όπως θέλει τα social media, εσύ λες και υποθέτεις μόνος σου.

Άρα δεν πας καλά. Τί να πώ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πως από μια κριτική φτάσαμε στο ότι ο Σαββίδης φεύγει απ' τον ΠΑΟΚ, είναι πραγματικά για γέλια..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό εγκλωβίστηκαν για 2-3-5-10 εκατομμύρια?
Σου ξαναλέω είναι λάθος να κρίνουμε δισεκατομμυριούχους με βάση το πώς θα αντιδρούσαμε εμείς.
Η φυσική εξέλιξη του ΠΑΟΚ του Ιβάν ήταν ο ΠΑΟΚ του Γιώργου.
Το είχα γράψει και στο παρελθόν, είναι καθήκον μας αν θέλουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και όχι το τσουτσεκάκι της εποχής προ Ιβάν να κρατάμε τον Γιώργο καυλωμένο.
Τώρα άν εσύ ή και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι με βρισιές ή με υποτιμητικους χαρακτηρισμούς όπως χαραμοφάης και ανεπάγγελτος προστατεύουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ... Δικαίωμά σου.
Απλά εγώ πιστεύω ότι κάθεται σε μία γωνιά ο καραπαπάς και τον παίζει ασταμάτητα
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Gospi έγραψε:
Τέλειωσε

εποικοδομητική ήθελα να γράψω σόρρυ μαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Σάβ 04 Ιούλ 2020, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Συγνώμη που σας το χαλάω αλλά τα αισθήματα είναι για τους τζάμπα σαν εμάς, δεν είναι ο Γιώργης ο επενδυτής ούτε αυτός που παίρνει αποφάσεις. Αν αποφασίσει η οικογένεια να φύγει δεν είναι γιατί τους είπατε αμπαλους κ στεναχωρήθηκαν. Έρχεται λαίλαπα, όλοι οι το γνωρίζουν, λίγοι όμως την έκταση. Παγκοσμίως το κεφάλαιο επανατοποθετείται,κράτη κ σοβαροί παίκτες παίρνουν μέτρα προστασίας γιατί περιμένουν κάτι μεγάλο, ίσως το οικόπεδο Ελλάδα να μην έχει κάτι να προσφέρει στο προσεχές μέλλον.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

iasoiako έγραψε:
Gospi έγραψε:
Τέλειωσε

επικοδομητική ήθελα να γράψω σόρρυ μαν
Ελα ρε χαβαλε κανουμε, τι σορυ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σοκαρισμενος ο γιωργος σαββιδης πινει το μοχιτο ρου στην πισινα του διαβαζοντας στο ινσταγκραμ τον #mitsos-aeroplano23 να τον αποκαλει χαραμοφαη.ενα δακρυ κυλισε μεχρι που σταθηκε μπροστα στην τρυπα αερα και ενα ελαφρυ μασαζ αερα στα @@ του τον επανεφερε στην πραγματικοτητα.
Σε 2 χρονοα τετοια ωρα θα απλωνω το κορμι μου στην καμπανα μου στο πορτο καρρας σκεφτηκε και γελασε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό εγκλωβίστηκαν για 2-3-5-10 εκατομμύρια?
Σου ξαναλέω είναι λάθος να κρίνουμε δισεκατομμυριούχους με βάση το πώς θα αντιδρούσαμε εμείς.
Η φυσική εξέλιξη του ΠΑΟΚ του Ιβάν ήταν ο ΠΑΟΚ του Γιώργου.
Το είχα γράψει και στο παρελθόν, είναι καθήκον μας αν θέλουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και όχι το τσουτσεκάκι της εποχής προ Ιβάν να κρατάμε τον Γιώργο καυλωμένο.
Τώρα άν εσύ ή και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι με βρισιές ή με υποτιμητικους χαρακτηρισμούς όπως χαραμοφάης και ανεπάγγελτος προστατεύουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ... Δικαίωμά σου.
Απλά εγώ πιστεύω ότι κάθεται σε μία γωνιά ο καραπαπάς και τον παίζει ασταμάτητα
Μα ρε συ ρενεγκειτ αληθεια δεν μπορω να συμμεριστω αυτο π λες. Που ειναι αυτο το ανελεητο κραξιμο πια?
Στο ινστα? Που θα μπορουσε να κρυνεται πίσω απο καθε λογαριασμο π κραζει ενας γαυρος ενα σκουλικι και οποιοδδηποτε αλλος?
Που ακριβως γινεται αυτο το κράξιμο επισημα και αποδεδειγμενα απο το οπαδικο κινημα της ομαδας και δεν το ξερω?
Εγω δεν διαφωνω πως αν πας και του πεις εισαι χαραμοφαης αχρηστος κλπ δεν θα ξενερωσει.
Αλλα δεν μπορω να δω που σκατα λαμβανει χωρα επίσημο κραξιμο απο οπαδους του ΠΑΟΚ!

JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Taseos έγραψε:Σου εγγυηθηκε ο σαββιδης οτι θα παιρνεις τιτλο καιε χρονο βρεξει χιονισει; μονοι σας παιζετε ποδοσφαιρο; Εγιναν καποιες επιλογες.δεν πετυχαν παμε στη νεα χρονια. Το ποδοσφαιρο σε ολο τον κοσμο αυτο ειναι.το αλλο ειναι
Αυτό ακριβώς... Γιατί όπως είπα και παραπάνω, το άλλο, δηλαδή η μόνιμη επιτυχία, είναι ή Εγκληματική Οργάνωση ή ιστορία κόμιξ με σούπερ ήρωες :) :)
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Νταξει ρε Τασεος, από τα λεγόμενα μου σκοτιστηκαν τα εκατομμύρια των Σαββιδαιων...
Οπότε σύμφωνα με τη λογική σου όταν πάρουν την κάτω βόλτα τα διαρκείας και οι συνδρομές στο paoktv σιγά μην σκοτιστουν τα αφεντικά...
Ο ΠΑΟΚ του ffp θα έχει πρόβλημα, όχι οι Σαββιδαιοι...
Τι άλλο να σχολιάσω ρε μάγκες;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φιλε ο ΠΑΟΚ πηρε νταμπλ τον μαιο και συ εμφανιστηκες αυγουστο ξαφνικα οταν ξεκινησαν τα προβληματα και μας λες οτι δεν σβηνεις τα οσα εκανε ο σαββιδης.εγω μαιο ιουνιο ιουλιο αυγουστο ημουν μες την καυλα.το φορουμ εδω μπορει να εσπαγε και ρεκορ. Και φτανει με το ffp.εχει λογιστηριο η παε να υο χειριστει. τωρα για τις υποθεσεις που κανεις οτι θα μειωθουν τα διαρκειας και οι συνδρομες,ευσεβεις ποθοι φιλε.κανονικα θα παμε να παρουμε και απο τα δυο.α και που εισαι
Δεν ειναι κατι ξεχωριστο ο ΠΑΟΚ απο τον σαββιδη.καταλαβαινω οτι η γραμμη σε ολα τα sites και φορα του διαδικτυου ειναι να γινει πλυση εγκεφαλου οτι ειναι κατι αλλο ο σαββιδης αππ τον ΠΑΟΚ αλλα να ξερεις δεν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”