Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Κ εγώ νομίζω αποχωρούνε σιγά σιγά...τώρα ο Γιώργης αφού θέλει να εμπλέκεται στο αγωνιστικό όταν κάνει τόσο εξόφθαλμα λάθη τύπου Άμπελ λογικό είναι να δεχτεί και την κριτική, δεν είναι δυνατόν να περίμενε κάτι αλλο...τώρα να ασκεί επικοινωνιακή πολιτική μέσω ινσταγκραμ και να κάθεται ν απαντάει στον κάθε κάφρο είτε δικό μας είτε εκ Πειραιά μειώνει κυρίως τον ίδιο...όπως και να χει νομίζω έχει ραγίσει το γυαλί για τους χ,ψ λόγους
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να θέσω ένα ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Γιατί πρέπει να απαγορεύονται οι αποτυχίες; Είναι ποτέ δυνατό αυτό; Η ίδια η ζωή δεν είναι συνυφασμένη με λάθη και αποτυχίες; Ποιός είναι τόσο σοφός ώστε να μην κάνει λάθη και μάλιστα τρανταχτά. Θυμηθείτε τι είχε πει ο Σωκράτης: Αν είμαι σοφός είμαι μόνο και μόνο γιατί γνωρίζω καλά ότι δεν είμαι καθόλου σοφός.
Θέλω να μου επιτρέψετε ακόμη να σας διηγηθώ μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή:
Ένας φίλος μου είναι καθηγητής σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Ο ίδιος είναι κορυφαίος στον κλάδο του και χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης. Τον πλησίασε λοιπόν μια εταιρεία - κολοσσός,προκειμένου να τον εντάξει στο στελεχικό δυναμικό της σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αν θυμάμαι καλά τη "συνέντευξη" του την πήρε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, ένα βράδυ σε ένα τοπ ρεστωράν. Μετά από τις τυπικές κουβέντες εξοικείωσης του είπε τα εξής:
"Τις επιστημονικές σου ικανότητες τις ξέρει όλος ο κόσμος και δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι πάνω σε αυτό. Όμως αυτή η κορυφαία στρατηγική θέση που θέλει να σου προτείνει η εταιρεία μας απαιτεί και κάποιες άλλες ικανότητες. Θέλω λοιπόν να μου επιτρέψεις να σε ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Βεβαίως, λέει ο φίλος μου με περισσή αυτοπεποίθηση, γαλουχημένη από τις πολλές και συνεχείς επιτυχίες του. Του λέει λοιπόν ο άλλος: Θέλω να μου μιλήσεις γι αυτές που θεωρείς σαν αποτυχίες σου στην επαγγελματική σου ζωή. Ο φίλος μου αιφνιδιάστηκε και μετά από διάφορους δισταγμούς άρχισε να του αραδιάζει αυτά που θεωρούσε σαν αποτυχίες του από τα φοιτητικά χρόνια. Ο άλλος τον άκουσε προσεκτικά και στο τέλος εκείνου του δείπνου αφού συζήτησαν και άλλα ανώδυνα θέματα έκλεισαν ραντεβού στο ίδιο μέρος για μετά από τρείς μέρες , όπου ο άλλος θα του έδινε την οριστική απάντηση. Πράγματι, λοιπόν, μετά από τρία βράδια στο ίδιο ρεστωράν, στο ίδιο τραπέζι το υψηλόβαθμο στέλεχος της μεγάλης εταιρείας είπε στο φίλο μου: Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία είναι πράγματι, από φοιτητής, αξιομνημόνευτη, αξιοζήλευτη και σπάνια. Και αυτά που εσύ θεωρείς αποτυχίες σου είναι απλές δυσκολίες. Γι αυτόν όμως ακριβώς το λόγο και δεν μπορούμε τελικά, με μεγάλη λύπη μας, να συνεργασθούμε μαζί σου. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι σαν οργανισμός θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλη και πιθανώς και εμβληματική αποτυχία. Ένα λοιπόν υψηλόβαθμο στέλεχος το οποίο στην ίδια του τη ζωή δεν έχει συναντήσει μεγάλες και εμβληματικές αποτυχίες, θεωρούμε σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν είναι δυνατή η συνεργασία μαζί σου. Περιττό να πω ότι ο φίλος μου έμεινε κάγκελο, αλλά το θεώρησε και σαν ένα μεγάλο μάθημα ζωής..."
Δεν θεωρώ την φετινή αποτυχημένη χρονιά του ΠΑΟΚ μια μεγάλη αποτυχία. Είναι, κατά τη γνώμη μου μια φυσιολογική κοιλιά. Ας μάθουμε από τα λάθη μας και αυτή την αποτυχία και ας πάμε παρακάτω. Ομάδες και άνθρωποι που είναι συνεχώς πρώτες και πετυχημένες ή συνιστούν Εγκληματική Οργάνωση ή είναι ήρωες των κόμιξ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Περιμένετε από ένα δισεκατομμυριούχο να ενεργεί όπως ένας άνθρωπος του μεροκάματου.

Τι είμαι κύριε γκοσμπι?
Είμαι ένας άχρηστος ανεπάγγελτος χαραμοφάης?
Σου χαλάω την αισθητική?
Οκ φεύγω και βγαλτα πέρα μόνος σου.
Και για κει που ο κύριος γκοσμπι τα έκανε πουτανα γιατί δεν πήραμε τον παουλινιο αλλά τον εσιτι,από δω και πέρα θα είναι ευχαριστημένος αν μπορούμε να πάρουμε τον νέο Φωτάκη.

Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Dimg4 έγραψε:
SunAce16 έγραψε:Με Instagram, facebook, tiptop, πουλάκια και διάφορες άλλες μαλακίες του είδους,δεν είναι δυνατόν να ασχολείται σοβαρός άνθρωπος, πόσο μάλλον σοβαρός επιχειρηματίας, πολιτικός ή επιστήμονας.

Άλλωστε ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, εύκολα αντιλαμβάνεται, πως μέσα από αυτή την διαδικασία (της έκθεσης στα σόσιαλ μίντια) αργά η γρήγορα θα εκτεθεί και θα γίνει βορά στα κάθε λογής όρνια που καραδοκούν.

Για τον λόγο αυτό (που από μόνος του είναι αρκετός), τάσσομαι υπέρ όσον ξεσκίζουν τον μικρό Σαββίδη, καθώς η αιτία των αντιδράσεων τους, δεν είναι το αν πρόσφερε ή όχι στον ΠΑΟΚ (περί αυτού δεν χωρά αμφιβολία), αλλά το γεγονός πως μέσω της έκθεσής στα σόσιαλ μίντια, μειώνει από μόνος του αυτή του την προσφορά, δείχνοντας τις περισσότερες φορές τουλάχιστον ασόβαρος.
Αυτο ακριβως ειπα τις προαλλες και ο αλλος μου ελεγε πως δεν πρεπει να με νοιαζει τι κανει στην προσωπικη του ζωη. Αντε βγαλε ακρη

Οχ τί λέτε πάλι, πάρα πολλοί επιστήμονες έχουν twitter και γράφουν τόσο Έλληνες και του εξωτερικού, μέχρι και ο Stephen Hawkings.

Κάτω από τις φωτογραφίες του Γιώργου έλεγε γα.. το σπίτι σου μπ...πεδο.... μαλ..α...άχρηστε άσε αυτούς που ξέρουν να ασχοληθούν.

Φοβερή κριτική
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρενεγκειτ είναι αστείο να λέμε ότι τους διώχνει κάποιος. Εκτός και αν λαμβάνουν σοβαρά ακαουντς του ινσταγκραμ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σας ειπε καποιος οτι αποχωρει ο σαββιδης απο τον ΠΑΟΚ;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Savvidis out kaltsidis in
trouman

Δημοσίευση από trouman »

tzelas έγραψε:Ρεαλιστική προσέγγιση παραπάνω του goran με την λίγο πολύ συμφωνώ. Στο τέλος θα διαφοροποιηθώ λίγο καθώς πιστεύω πως όσο υπάρχει στόχος και πλάνο για ΤΟΡ20 δεν με ενοχλεί να γίνονται και λάθη από τον Γιώργο όπως έγινε και με την φετινή χρονιά και να μαθαίνει μέσα από αυτά, κάνοντας καλύτερο τον εαυτό του και την ομάδα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Σέβομαι το τι έχει κάνει, το πάθος και την θέληση του για την κορυφή καθώς και το πείσμα του για να πετύχει. Τον θέλω για πολλά χρόνια και όσο καλύτερος γίνεται μέσα και από τα λάθη του, τόσο πιο χαρούμενοι θα είμαστε και εμείς. Από την στιγμή που έχει τις καλύτερες προθέσεις , έχω πολλές ελπίδες και προσδοκίες και από μένα στήριξη και υπομονή ακόμη και αν κάνει πράγματα σε αντικείμενα που δεν ξέρει αρκεί να μαθαίνει, να διορθώνει και να προχωρά προς τον στόχο.

Ως οπαδός πάντα θα θέλω στην ομάδα τους καλύτερους παίκτες, τα καλύτερα στελέχη και την καλύτερη διοίκηση, πολλές φορές όμως με γεμίζει εξίσου σαν να τα έχω, όταν βλέπω μια εξελικτική διαδικασία προς αυτόν το σκοπό. Και θεωρώ ως στέλεχο τον Γιώργο προς βρίσκεται σε αυτήν την εξελικτική διαδικασία για αυτό και θα σέβομαι ακόμη και τα λάθη του.
Συμφωνώ σε όλα ++++
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι κ. Ρενεγκειτ... ο Γκοσπι τον εδιωξε...
Μετα απο μια χρονια με απολυτη στηριξη σε ολα, διαρκειας, PAOK TV, μπουτικ κλπ ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι γκρινιαξε καποιος Γκοσπι στο παοκμανια και ξενερωδαμε και φεύγουμε...
Θελετε και τα λετε αυτα? Τα πιστευετε κιολας?
Αν ειναι προαγγελος αποχωρησης ολο αυτο π συμβαινει, τοτε πιστεψε με δεν φταιει κανενας Γκοσπι αλλα ειναι ο ορισμος του δεν αναλαμβανω τις ευθυνες μου...
Φτηνες δικαιολογιες ολα τα αλλα!
Ο μονος δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης ομαδας ειναι που ακουει κράξιμο? Και κραξιμο που? στα σοσιαλ? εκει π επιλεγει ο ιδιος συνειδητα να αλληλεπιδρα και σχεδον να προκαλει το κραξιμο?
Τον εκραξαν στο γηπεδο? Του την πεσαν στην Ρωσια?
Εγινε κανα σκηνικο με τους παιχτες?
Αν ισχυει αυτο π περιγραφεις Ρενεγκειτ, ειναι ο ορισμος της λευκης πετσετας... οχι αποτελεσμα λαθος κριτικης..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σας στερησε ο γιωργης την καθημερινη πρεζα στο ινσταγκραμ κ παθατε τραμπακουλο; Αργησε πολυ.πως θα ζησετε οι wannabe φιλοι του; Σοβαρα εχει τον σκυλο του μονο; Τι κακο μας βρηκε.τον πατερα του κ την γυναικα του,τους εχει; Τι μας κρυβουν; Τον αδερφο του; Τα πραγματα ειναι σοβαρα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

iasoiako έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
SunAce16 έγραψε:Με Instagram, facebook, tiptop, πουλάκια και διάφορες άλλες μαλακίες του είδους,δεν είναι δυνατόν να ασχολείται σοβαρός άνθρωπος, πόσο μάλλον σοβαρός επιχειρηματίας, πολιτικός ή επιστήμονας.

Άλλωστε ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, εύκολα αντιλαμβάνεται, πως μέσα από αυτή την διαδικασία (της έκθεσης στα σόσιαλ μίντια) αργά η γρήγορα θα εκτεθεί και θα γίνει βορά στα κάθε λογής όρνια που καραδοκούν.

Για τον λόγο αυτό (που από μόνος του είναι αρκετός), τάσσομαι υπέρ όσον ξεσκίζουν τον μικρό Σαββίδη, καθώς η αιτία των αντιδράσεων τους, δεν είναι το αν πρόσφερε ή όχι στον ΠΑΟΚ (περί αυτού δεν χωρά αμφιβολία), αλλά το γεγονός πως μέσω της έκθεσής στα σόσιαλ μίντια, μειώνει από μόνος του αυτή του την προσφορά, δείχνοντας τις περισσότερες φορές τουλάχιστον ασόβαρος.
Αυτο ακριβως ειπα τις προαλλες και ο αλλος μου ελεγε πως δεν πρεπει να με νοιαζει τι κανει στην προσωπικη του ζωη. Αντε βγαλε ακρη

Οχ τί λέτε πάλι, πάρα πολλοί επιστήμονες έχουν twitter και γράφουν τόσο Έλληνες και του εξωτερικού, μέχρι και ο Stephen Hawkings.

Κάτω από τις φωτογραφίες του Γιώργου έλεγε γα.. το σπίτι σου μπ...πεδο.... μαλ..α...άχρηστε άσε αυτούς που ξέρουν να ασχοληθούν.

Φοβερή κριτική
To Τουιτερ ρε εξυπνε ειναι η μονη official πλατφορμα που χρησιμοποιουν ολοι για να πουν κατι, οχι για να ανεβαζουν την καθε βλακεια σαν 12 χρονων. Ειδες τον HAwkings να ανεβαζει περι πεινασμενων σκυλιων και αχαριστιας?
Ξαναλεω, μην βαζεις λογια που δεν ειπαμε. Αυτους τους χαρακτηρισμους που αναφερεις τους ειπαν αλλοι, οχι εμεις οποτε μην τους χρησιμοποιεις για εντυπωσεις.
Οι επιστημονες και οι σοβαροι ανθρωποι χρησιμοποιουν το τουιτερ για καποια ανακοινωση η καποιο καυστικο σχολιο, μεχρι εκει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Taseos έγραψε:Σας στερησε ο γιωργης την καθημερινη πρεζα στο ινσταγκραμ κ παθατε τραμπακουλο; Αργησε πολυ.πως θα ζησετε οι wannabe φιλοι του; Σοβαρα εχει τον σκυλο του μονο; Τι κακο μας βρηκε.τον πατερα του κ την γυναικα του,τους εχει; Τι μας κρυβουν; Τον αδερφο του; Τα πραγματα ειναι σοβαρα.
χααχαχχααχ
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα γιατί όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε...
Κάποιοι στραβοστομιασαν με προηγούμενο post και με προτρέπουν να...συνδιαχειριστω την τσέπη του Σαββίδη... Τι να σχολιάσω; Στους βασιλικοτερους του βασιλέως και τους αυλοκόλακες δεν έχω να απαντήσω..
Κάποια στιγμή έπρεπε να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα όσο σκληρά κι αν είναι. Η κριτική βοηθά άλλωστε αυτούς που ζουν σε γυάλινους πύργους να δουν την πραγματικότητα.
Δεν διαγράφω από τη μνήμη τα όσα προσέφεραν οι Σαββιδαιοι στον ΠΑΟΚ. Όμως η φετινή χρονιά της κατρακύλας πρέπει να τους ταρακουνήσει.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.
Αυτό πρέπει να το θυμούνται πρώτα αυτοί που έχουν τα γένια και τα χτένια...
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα γιατί όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε...
Κάποιοι στραβοστομιασαν με προηγούμενο post και με προτρέπουν να...συνδιαχειριστω την τσέπη του Σαββίδη... Τι να σχολιάσω; Στους βασιλικοτερους του βασιλέως και τους αυλοκόλακες δεν έχω να απαντήσω..
Κάποια στιγμή έπρεπε να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα όσο σκληρά κι αν είναι. Η κριτική βοηθά άλλωστε αυτούς που ζουν σε γυάλινους πύργους να δουν την πραγματικότητα.
Δεν διαγράφω από τη μνήμη τα όσα προσέφεραν οι Σαββιδαιοι στον ΠΑΟΚ. Όμως η φετινή χρονιά της κατρακύλας πρέπει να τους ταρακουνήσει.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.
Αυτό πρέπει να το θυμούνται πρώτα αυτοί που έχουν τα γένια και τα χτένια...
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

Gospi έγραψε:Ναι κ. Ρενεγκειτ... ο Γκοσπι τον εδιωξε...
Μετα απο μια χρονια με απολυτη στηριξη σε ολα, διαρκειας, PAOK TV, μπουτικ κλπ ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι γκρινιαξε καποιος Γκοσπι στο παοκμανια και ξενερωδαμε και φεύγουμε...
Θελετε και τα λετε αυτα? Τα πιστευετε κιολας?
Αν ειναι προαγγελος αποχωρησης ολο αυτο π συμβαινει, τοτε πιστεψε με δεν φταιει κανενας Γκοσπι αλλα ειναι ο ορισμος του δεν αναλαμβανω τις ευθυνες μου...
Φτηνες δικαιολογιες ολα τα αλλα!
Ο μονος δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης ομαδας ειναι που ακουει κράξιμο? Και κραξιμο που? στα σοσιαλ? εκει π επιλεγει ο ιδιος συνειδητα να αλληλεπιδρα και σχεδον να προκαλει το κραξιμο?
Τον εκραξαν στο γηπεδο? Του την πεσαν στην Ρωσια?
Εγινε κανα σκηνικο με τους παιχτες?
Αν ισχυει αυτο π περιγραφεις Ρενεγκειτ, ειναι ο ορισμος της λευκης πετσετας... οχι αποτελεσμα λαθος κριτικης..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα μεινεις στην ιστορια σαν ο καταστροφεας της ομαδας ... :lol: τι διαβαζουμε ρε μαγκες , αραξτε λιγο δεν γυρναει ολος ο κοσμος γυρο απο το παομανια και τα τουιτερ :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”