Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Γιατι εβρισε κανενας τον Γιωργη δημοσια και δεν το ξερω?
Που ακριβως θα μπορούσε να πατήσει για να φυγει?
Ή μήπως η απλη γκρινια του κοσμου ειναι αρκετη για κατι τετοιο?
Γιατι οκ, εδω μεσα λεμε πολλα, και μπορει πολλα να ειναι ακραια, λαθος, μαλακιες, παραλογισμοι κλπ, αλλα σε επιπεδο αλληλεπιδραδης με την ομαδα ειμαστε πιο λαιτ απο ποτε!.
Αλλες εποχες μετα την 4αρα απο τα σκουλικια θα χαμε κοσμο στην προπονηση. Τεσπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που ακριβως θα μπορούσε να πατήσει για να φυγει?
Ή μήπως η απλη γκρινια του κοσμου ειναι αρκετη για κατι τετοιο?
Γιατι οκ, εδω μεσα λεμε πολλα, και μπορει πολλα να ειναι ακραια, λαθος, μαλακιες, παραλογισμοι κλπ, αλλα σε επιπεδο αλληλεπιδραδης με την ομαδα ειμαστε πιο λαιτ απο ποτε!.
Αλλες εποχες μετα την 4αρα απο τα σκουλικια θα χαμε κοσμο στην προπονηση. Τεσπα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν προσέξατε πάντως την ανακοίνωση συνεργασίας με τον Ρεμπε λέει ξεκάθαρα "αναλαμβάνει την οικοδόμηση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια"..
Αποφάσισαν επιτέλους να αφήσουν τον σχεδιασμό στους ειδικους..
Σε βάθος χρόνου θα φανεί αν αυτή η επιλογή είναι σωστή ή όχι..
Αποφάσισαν επιτέλους να αφήσουν τον σχεδιασμό στους ειδικους..
Σε βάθος χρόνου θα φανεί αν αυτή η επιλογή είναι σωστή ή όχι..
αν ειναι να αναλαβει την οικοδομηση, νομιζω το συμβολαιο του οικοδομου τελειωσε στον γκεη, λετε να ναι η πρωτη κινηση;
Και γιατί να έχεις κόσμο στην προπόνηση μετά από τεσσάρα;; Σου είχε δώσει δικαίωμα η ομάδα έως τότε;;
Με το να μιρλιαζουμε για την φετινή χρονιά εδώ μέσα, τι ακριβώς καταφέρνουμε; Εκτός αν νομίζετε αυτά που λέτε μερικοί εδώ, είναι "αγνή" κριτική;
Πιο πολύ εκ του πονηρού την λαμβανω
Με το να μιρλιαζουμε για την φετινή χρονιά εδώ μέσα, τι ακριβώς καταφέρνουμε; Εκτός αν νομίζετε αυτά που λέτε μερικοί εδώ, είναι "αγνή" κριτική;
Εύχομαι να είναι αυτό που φαίνεται και που ήλπιζα, γράφοντας το, στο προηγούμενο ποστ μου, λίγο πιο πάνω...seaman έγραψε:O Γιώργης πάντως μάλλον δίνει απαντήσεις, αδειάζοντας το insta του από κάθε τι που θύμιζε ΠΑΟΚ. Ο σκύλος απέμεινε και μια φωτογραφία στα επίσημα, προς το παρόν.
Λογικά θα βγάλουν το Ρέμπε μπροστά ή τουλάχιστον μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τις συνηθισμένες διαδικτυακές του αντιδράσεις. Το πόσο θα αντέξει και εμείς και αυτός, είναι μια άλλη ιστορία.
Φαίνεται ότι η σκούπα ευρύτατης επιφάνειας είναι μάλλον ένα υπαρκτό σενάριο.
Ρεαλιστική προσέγγιση παραπάνω του goran με την λίγο πολύ συμφωνώ. Στο τέλος θα διαφοροποιηθώ λίγο καθώς πιστεύω πως όσο υπάρχει στόχος και πλάνο για ΤΟΡ20 δεν με ενοχλεί να γίνονται και λάθη από τον Γιώργο όπως έγινε και με την φετινή χρονιά και να μαθαίνει μέσα από αυτά, κάνοντας καλύτερο τον εαυτό του και την ομάδα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Σέβομαι το τι έχει κάνει, το πάθος και την θέληση του για την κορυφή καθώς και το πείσμα του για να πετύχει. Τον θέλω για πολλά χρόνια και όσο καλύτερος γίνεται μέσα και από τα λάθη του, τόσο πιο χαρούμενοι θα είμαστε και εμείς. Από την στιγμή που έχει τις καλύτερες προθέσεις , έχω πολλές ελπίδες και προσδοκίες και από μένα στήριξη και υπομονή ακόμη και αν κάνει πράγματα σε αντικείμενα που δεν ξέρει αρκεί να μαθαίνει, να διορθώνει και να προχωρά προς τον στόχο.
Ως οπαδός πάντα θα θέλω στην ομάδα τους καλύτερους παίκτες, τα καλύτερα στελέχη και την καλύτερη διοίκηση, πολλές φορές όμως με γεμίζει εξίσου σαν να τα έχω, όταν βλέπω μια εξελικτική διαδικασία προς αυτόν το σκοπό. Και θεωρώ ως στέλεχο τον Γιώργο προς βρίσκεται σε αυτήν την εξελικτική διαδικασία για αυτό και θα σέβομαι ακόμη και τα λάθη του.
Ως οπαδός πάντα θα θέλω στην ομάδα τους καλύτερους παίκτες, τα καλύτερα στελέχη και την καλύτερη διοίκηση, πολλές φορές όμως με γεμίζει εξίσου σαν να τα έχω, όταν βλέπω μια εξελικτική διαδικασία προς αυτόν το σκοπό. Και θεωρώ ως στέλεχο τον Γιώργο προς βρίσκεται σε αυτήν την εξελικτική διαδικασία για αυτό και θα σέβομαι ακόμη και τα λάθη του.
- buffalobill4
Και μόνο οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι 1ον αγαπάει την ομάδα και 2ον δεν είναι ακόμα ώριμος να ηγηθεί της ομάδας. Αν στην πρώτη στραβή κατεβάζει ότι έχει να κάνει με την ομάδα από τα σοσιαλ μύδια του δεν πάμε πουθενά.
Γιώργο ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο καράβι με μόνιμες φουρτούνες. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασια αυτής της ομάδας. Ούτε κανείς θέλει να φύγετε εσυ και η οικογένεια σου ούτε τυφλοί είμαστε να μην βλέπουμε τι πόλεμο τρώτε και κατ επέκταση και η ομάδα. Η γκρίνια (καλοπροαιρετη η ακραία) προέρχεται από την πεποίθηση ότι με σας στο τιμόνι θα μεγαλώσουμε σαν σύλλογος (και ήδη έχουμε μεγαλώσει).
Η άποψη μου είναι μην παίρνεις στα σοβαρά σχόλια από ακαουντς στα ινσταγραμ. Ο κόσμος μπορεί να σφυγμόμετρηθεί στο γήπεδο και στους δρόμους. Τα ινσταγραμ και οι λοιπές μαλακιες είναι για να σκοτώνουμε την ώρα μας
Γιώργο ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο καράβι με μόνιμες φουρτούνες. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασια αυτής της ομάδας. Ούτε κανείς θέλει να φύγετε εσυ και η οικογένεια σου ούτε τυφλοί είμαστε να μην βλέπουμε τι πόλεμο τρώτε και κατ επέκταση και η ομάδα. Η γκρίνια (καλοπροαιρετη η ακραία) προέρχεται από την πεποίθηση ότι με σας στο τιμόνι θα μεγαλώσουμε σαν σύλλογος (και ήδη έχουμε μεγαλώσει).
Η άποψη μου είναι μην παίρνεις στα σοβαρά σχόλια από ακαουντς στα ινσταγραμ. Ο κόσμος μπορεί να σφυγμόμετρηθεί στο γήπεδο και στους δρόμους. Τα ινσταγραμ και οι λοιπές μαλακιες είναι για να σκοτώνουμε την ώρα μας
Μα ειπα εγω οτι θα επρεπε? Αληθεια μερικοι διαβαζετε ο,τι θελετε οπως το θελετε. Εγω εκανα μια υποθεση πάνω σ αυτο π ειπε ο προηγουμενος πως αν τεθει θεμα συγκρουσης για τον Ιβαν, θα προτιμησει τα παιδια του. Πανω σ αυτο είπα πως με την μεχρι τωρα σταση του κοσμου απέναντι στον Ιβαν και τον Γιωργη, ακομη και μετα απο αυτην την τοσο χαλια χρονια, δεν δικαιολογει να κανουμε σκεψεις για τυχον αποχωρηση τους. Δεν συνεβη κατι που θα μπορουσε να στοιχειοθετησει κλονισμο των μεταξυ μας σχεσεων.omerta76 έγραψε:Και γιατί να έχεις κόσμο στην προπόνηση μετά από τεσσάρα;; Σου είχε δώσει δικαίωμα η ομάδα έως τότε;;
Αληθεια παντως, καντε μια προσπάθεια να διαβαζετε καλυτερα τα ποστ πριν να πιανεστε απ ο,τι σας συμφερει για να πειτε αυτο π εχετε κατα νου.
Μπορεί φέτος να μου φταίει ο προπονητής, μπορεί να μου φταίνε παίκτες αλλά δεν μου φταίει κανένας Γιώργος ακόμη και να έχει φέρει κάποιους από αυτούς. Έχει πετύχει σε πολλά, μας έδωσε ανείπωτη χαρά πέρσι και πιστεύω ότι έχει την στόφα για να μάθει και να φέρνει την επόμενη φορά όλο και καλύτερους για την ομάδα.
Με Instagram, facebook, tiptop, πουλάκια και διάφορες άλλες μαλακίες του είδους,δεν είναι δυνατόν να ασχολείται σοβαρός άνθρωπος, πόσο μάλλον σοβαρός επιχειρηματίας, πολιτικός ή επιστήμονας.
Άλλωστε ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, εύκολα αντιλαμβάνεται, πως μέσα από αυτή την διαδικασία (της έκθεσης στα σόσιαλ μίντια) αργά η γρήγορα θα εκτεθεί και θα γίνει βορά στα κάθε λογής όρνια που καραδοκούν.
Για τον λόγο αυτό (που από μόνος του είναι αρκετός), τάσσομαι υπέρ όσον ξεσκίζουν τον μικρό Σαββίδη, καθώς η αιτία των αντιδράσεων τους, δεν είναι το αν πρόσφερε ή όχι στον ΠΑΟΚ (περί αυτού δεν χωρά αμφιβολία), αλλά το γεγονός πως μέσω της έκθεσής στα σόσιαλ μίντια, μειώνει από μόνος του αυτή του την προσφορά, δείχνοντας τις περισσότερες φορές τουλάχιστον ασόβαρος.
Άλλωστε ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, εύκολα αντιλαμβάνεται, πως μέσα από αυτή την διαδικασία (της έκθεσης στα σόσιαλ μίντια) αργά η γρήγορα θα εκτεθεί και θα γίνει βορά στα κάθε λογής όρνια που καραδοκούν.
Για τον λόγο αυτό (που από μόνος του είναι αρκετός), τάσσομαι υπέρ όσον ξεσκίζουν τον μικρό Σαββίδη, καθώς η αιτία των αντιδράσεων τους, δεν είναι το αν πρόσφερε ή όχι στον ΠΑΟΚ (περί αυτού δεν χωρά αμφιβολία), αλλά το γεγονός πως μέσω της έκθεσής στα σόσιαλ μίντια, μειώνει από μόνος του αυτή του την προσφορά, δείχνοντας τις περισσότερες φορές τουλάχιστον ασόβαρος.
Tα δεδομένα έχουν, ότι ο Ιβάν έχει αφήσει την ομάδα στον Γιώργη.. Ο Γιώργης φαίνεται να έχει ξενερώσει με την κριτική..
Το σημερινό θεωρώ είναι προάγγελος αποχωρήσεις της οικογένειας.
Το άλλο το πουλί ρουφιανεψε εκ νέου ( το είχε κάνει και live ) ποστάρισμα 5 ημερών που ακόμα και νούφαρο δε θα το κατατασσε στις βρισιές.
Αυτο ακριβως ειπα τις προαλλες και ο αλλος μου ελεγε πως δεν πρεπει να με νοιαζει τι κανει στην προσωπικη του ζωη. Αντε βγαλε ακρηSunAce16 έγραψε:Με Instagram, facebook, tiptop, πουλάκια και διάφορες άλλες μαλακίες του είδους,δεν είναι δυνατόν να ασχολείται σοβαρός άνθρωπος, πόσο μάλλον σοβαρός επιχειρηματίας, πολιτικός ή επιστήμονας.
- kataramenos5
Κι εκει που λες οτι παει τελειωσε, χαθηκε οριστικα το ανησυχο πνευμα του ΠΑΟΚτση ανακαλυπτεις οτι τελικα υπαρχει ελπιδα.Gospi έγραψε:
Ειδαμε λεφτα και 3 τιτλους και ξεχασαμε ποιοι είμαστε τι πρεσβεύουμε και τι μας ικανοποιει μακροπροθεσμα και οχι προσκαιρα.
Η κριτικη ειναι υγεια. Η υπερβολη οχι.
- buffalobill4
Η οικογένεια θα αποχωρήσει όποτε θελήσει η ίδια. Δεν γίνεται να βάζεις 150 μύρια και να αποχωρήσεις για κράξιμο (και αν υπάρχει κιολας) στο ινσταγραμ. Έχεις ρεκόρ διάρκειας ρεκόρ πωλήσεων στις μπουτίκ καινούρια αρχή με ΠΑΟΚ τιβι και στήριξη.Pablito έγραψε:Tα δεδομένα έχουν, ότι ο Ιβάν έχει αφήσει την ομάδα στον Γιώργη.. Ο Γιώργης φαίνεται να έχει ξενερώσει με την κριτική..
Έλεος με την καταστροφολογια.
Αν πάλι αποφασίσουν να φύγουν αυτό θα γίνει επειδή αυτό είναι συμφέρον για τους ίδιους. Κανένας δεν θα τους διωξει